|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo
12.4.2016 9:15:27   
suzi kju
Pa moj blender je takav da ako kraće pustim da radi, ostanu sitnije gromuljice, nije skroz kašasto kao što sam blendala na početku, kada su počinjale da ručkaju. Nekad mi čak ostanu krupnije nego inače i vidim da im smeta, nisu navikle valjda.
Često probam da 1/3 viljuškom smrvim a ostatak u blenderu, ali neće tako, ne znam u čemu je problem user posted image verovatno još uvek nisu spremne za tako nešto user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 601
12.4.2016 9:28:25   
adulence
ja sam juce isto to radila kada sam mu skuvala rucak deo sam samlela a dva cvetica brokolija sam izgnjecila i ubacila u to i pojeo je,meni je sada veci problem sto on nece u lezaljku i onda mi je nezgodno da ga hranim,....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 602
12.4.2016 9:37:26   
suzi kju
Verujem ti, to jeste nezgodno. Znam nekad kad se jedna od njih dve unervozi pa je mm uzme nema šanse da je nahranim, savija se ka napred, kaša leti na sve strane user posted image
One još uvek hoće u sedišta, ja ih od početka tako hranim, stavim ih ispred tv-a, pustim crtani ja sednem ispred i hranim ih tako.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 603
12.4.2016 9:45:53   
suzi kju
E da, jedno pitanje, možda je glupo ali šta ću, moram da pitam user posted image palenta u slane kašice, krompir, piletina, šargarepa?user posted image
Da? Ne?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 604
12.4.2016 10:10:53   
adulence
mozes palentu u slane kasice,mada ja nju bas koristim uz vockice ,ali moze i u slane...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 605
12.4.2016 10:18:10   
suzi kju
Okić, hvalaaa user posted image
Btw, skuvala sam cveklu, oljuštila i probala, baš je slatka, mislim da će im se svideti.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 606
12.4.2016 11:19:31   
Maraj
E super , znaci necu onda ispirati ispod cesme kad se skuva.
Ja Lazaru blendam stapnim mikserom. Sto adulence kaze , ne ostane ni mali komadic , kamo li veliki. Samo mu jabuku , bundevu, bananu i palentu ne blendam. Ostalo sve

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 607
12.4.2016 11:21:38   
Maraj
Super suzi . Ma ja sam stava da svo voce/povrce koje moze da se jede zivo ne treba dugo termicki obradjivati. Pa tako i cvekla. Cim malo omeksa ja je sklanjam sa ringle

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 608
12.4.2016 14:08:21   
Valerie
hmm nije valjda da sam ja preterujem user posted image stapnim mi ostanu razne velicine gromuljica, verovatno ga ne drzim dovoljno dugo upaljenog... ma nije mi tesko to sa cediljkom, ne mogu da zagledam sta hvatam kasicicom jer i dalje dosta pljuje dok jede pa stalno gledam u nju user posted image bananu sam samo izgnjavila, nece valjda time da se davi user posted image
voce i dalje mnogo bolje ide od ostalog. ne znam sta cu sledece. kad cemo paradajz? naravno samo "mesnati" deo kuvan

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 609
12.4.2016 14:15:38   
Ana RR
Ja sam palentu davala isključivo sa mlečnim proizvodima i bila mi je super za uvođenje žumanceta. Ne znam zašto bi stavljali palentu uz krompir, meso, šargarepu...? Krompir daje dovoljnu gustinu. A kažu i da ne treba mešati više od tri namirnice u jednom obroku mada smo svi to radili ponekad.

Paradajz ide dosta kasnije, ako se dobro sećam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 610
12.4.2016 14:48:30   
Maraj
user posted image

Valerie u mojoj knjizi pise da kuvan paradajz ide od 10. a svez posle 12.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 611
12.4.2016 15:03:32   
adulence
Valeri neko bi rekao prvo ti je dete ,ahahhahaha....ja stvarno nisam nikad kroz cediljku....inace da malopohvalim Relju danas sam mu samo piletinu samlela,sve ostalo sam mu izgnjecila viljuskom i bas je lepo jeo,jeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 612
12.4.2016 15:22:31   
suzi kju
Pitala sam za palentu uz slane kašice iz razloga što krompir, pirinač i šargarepa stežu stolicu, a mojim cicama je zadnjih dana malo tvrđa stolica pa bih im eventualno možda nekad dala palentu uz slane kašice, ne znači da hoću, ali eto pitala sam. Dajem ja svakako druge stvari koje poboljšavaju probavu.

Inače cvekla prošla odlično.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 613
12.4.2016 17:34:33   
janajana
Ja sam M dodala palentu samo sa povrcem da je kao zasiti user posted image , jer ne praktikujem da joj dajem meso svaki dan, ali mi palenta nekako ne ide uz meso da se mesa. Inace mojoj M za kakanje user posted image najbolje deluje kruska

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 614
12.4.2016 21:05:16   
jess021
Maraj, proso kad kuvas stavi u razmeri 1:3 sa vodom i nece skoro nista ostqti vode, nemoj ispirati.
Ja isto usitnjavsm stapnim mikserom, a ako i ostane nesto, primetim pa joj ne dajem. Danas je u centru jela bananu koju samo onako nagrebala na kasicicuuser posted image

Jel sme da jede persun ili paskanat( pastrnak)?
Samo se vrtimo u krug, krompir i bundevu izbegavam jer bas tvrdo kaki od toga, pa nam je veoma suzen izbor.
Ja cveklu kupila, ali je jos nisam obarila.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 615
13.4.2016 11:48:56   
amelia
Mi smo uveli jogurt ,danas treci dan palenta super je proslo user posted image sad nam je na redu paskanat, teletina, cvekla neznam ni ja sta. Sa cime kombinujete cveklu?

Ayan <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 616
13.4.2016 11:56:53   
suzi kju
Amelia koji jogurt kupuješ?
Ja sma cveklu juče sa šargarepom i prosom, a danas ću sa krompirom i pirinčem, sutra planiram sa tikvicom i piletinom.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 617
13.4.2016 12:09:38   
amelia
Suzi jogurt plasmon za decu. Super jel su bebe dobro prihvatile? Meni se cini da moj bebac nece jesti cveklu samo zatosto je ja nevolim i gadim se cvekle user posted image

Ayan <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 618
13.4.2016 12:17:04   
suzi kju
Me jede je ni ja. Svojevremeno kada sam bila anemična mama mi je spremala cveklu. Imale sam utisak da jede zemlju user posted image user posted image
Međutim njima se sviđa. Ja probala malkice i ukusna je, slatkasta.

A di ima taj jogurt, prvi put čujem user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 619
13.4.2016 12:24:37   
amelia
Suzi i ja sam morala da je jedem u user posted image ali sam je na kraju uvek povracala izgledalo mi da jedem zemlju sa belim lukom user posted image bas sam sasava.
Ne znam da li ima to u srbiji plasmon je marka za decu. Ja inace zivim u italiji. Probaj da nadjes hippove ja sam uzela sir od hipp a jogurt nisam nasla.

Ayan <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 620
13.4.2016 13:15:28   
adulence
Suzi a sto mesas kromir i pirinac?ako sam dobro videla rekla si da malo tvrdje kake,mi cemo danas tikvicu,sargarepu,kelerabu sa maslinovim uljem...za dorucak marelice i proso...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 621
13.4.2016 14:55:32   
Maraj
Ja sam cveklu davala L sa npr krompirom , sargarepom i piletinom

adulence , koje marelice dajes? Kupovne kasice ili? Ja L jos necu mlecne proizvode. Sacekacu jos malo , da mu se stomacic privikne

Nisam ni znala da hipp ima mlecne proizvode . Videla sam one gotove kase sa dodatkom pavlake

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 622
13.4.2016 15:14:21   
suzi kju
Ada nisu im tvrde kake konstantno, neki dan se desi da im bude tvrđa, pa vidim da se muče. Ovih dana je ok. A bezveze stavila ta dva zajedno, inače ne stavljam pirinač kad stavim krompir. A kuvala sam pirinač zasebno za doručak pa ostalo i ubacila u slanu kašu.

Nisam ni ja znala da hipp ima te kaše, nisam videla nigde.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 623
13.4.2016 15:24:42   
adulence
Ma znam da nisu stalno,nego ja to ovako kazem,pirinac i krompir to jw bas za cementiranje...ahahhaha....hipp ima samo one kase sa jogurtom i sa pavlakom valjda neku teateninu i brokoli,a jogurt sa vocem...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 624
13.4.2016 15:26:47   
suzi kju
Haha baš za cementiranje user posted image neće im vala ništa faliti što su danas tako ručkale. A baš je ukusna kaša, valjda slatkasto sve pa ukusno user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here