Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 13:49:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Iz moje prve trudnoce nema nikog. Klarita mi fali. Bas je bila cool. Klarita, ako citas, vrati se Mariya, ma znam. Nek su oni dobro i lepo rastu, bice vremena za sve. Srecna sam i kad lepo odspavam, vise mi ne treba Emice, jeste jos u Doboju ili ste se vratili? Ivana, i decaci znaju da budu umiljati. G se kao macka mazi. Glavicom se gura o nas i mazi. A tvoj sin, ne verujem da ne ume da se umiljava. Smeker je on. Jel ima nesto novo sa curicom?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 13:50:25
|
|
|
|
World
|
Mame, nisam nasla neku odgovarajucu temu, ali ako je neka upucena da mi kaze sta da radim sa upaljenim pupkom? A. se zacrvenio pupak prije 2-3 dana, unutra u rupici, ne znam cime to da cistim ili mazem? Pokusala sam sa acidi borici, ali ne smiruje se. Da li treba da je vodim dr zbog toga. imate li iskustva?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 13:55:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zna on da se mazi, ali ne zna "recima" da se mazi :) Mislim da je devojčica jos zaljubljena u njegovog druga ali on nece da odustane :D Obecala sam mu da cemo je voditi negde (zoo vrt, igraonica, kafic, palacinke... Sta bude htela) World, mi smo imali granulom (mislim da se tako zove) i ispirali smo Hidrogenom 3%. Ako ti nije veliki problem, ipak bih ja odvela bebu kod dr.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 13:57:31
|
|
|
|
World
|
Sta je granulom? Mogu je odvesti, ali ovdje nemamo svog dr pa je malo komplikovanije.. Kontam ako nije bas nesto opasno da to rijesim sama, ali ako se moze iskomplikovati, naravno da cu je odvesti..
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 14:01:21
|
|
|
|
Mariya
|
Hehe, emice, bićeš 3 meseca bez pelena i onda sve ponovo World, možda hidrogen i jod,kao kad su bebe?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 14:12:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
World, to je blaga infekcija, ukucaj u gugl.. Ja bih uzela hidrogen (a i jod) i pokusala dva, tri dana ako ne vidis da ide na bolje, onda kod dr.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 14:32:50
|
|
|
|
World
|
Ok, hvala.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 14:50:53
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ženske samo da vam mahnem. Grize me savest što ne vam be pišem ali jedva stižem i kosu da operem. Tek sam se sad malo ušemila. Trudim se da se maksimalno posvetim mojoj maloj devojčici, jer će brzo da mi poraste a ja sam željna da se mazimo pa me grize savest i kad perem sudove, što je ne držim i ne ljubim. Veliki pozdrav za UM Maraj Suzi i druge moje drugarice iz trudnica i crtica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 11.4.2016 19:19:31
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
World, ja kakav sam panicar ja bih odvela lekaru. Mi bili po G u vrtic. Sav je neraspolozen. Valjda mu je lepo bilo kod babe i dede pa mu se ne ide u vrtic. Ja dosla da spremam veceru, a mm i on ostali napolje da voze biciklicu. I to smo ga jedva ubedili da sedne da vozi. Nije skoro bio ovako loseg raspolozenja.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 8:56:11
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Sanjalice,ja pisah da je moj b jedno vreme bio u katastrofa raspolozenju,ni sad nisam povezala do cega je to bilo.? Pecem im proju za dorucak,lep je dan...moram da vidim sta cu mu i za rucak kasnije..nista drugo nema,ja pijem kafu,bokica uzela moje cetkice za zube,ajoooj!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 9:05:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Nas tri uzivamo dok ne odem na posao.Kuca je sredjena. Mada, ima za mene uvek ppsla
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 9:17:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, secam se kad si pisala. Nocas probudio, plakao, histerisao, bacao se po krevetu, nije dao da ga pipnem. Kao da ga nesto mnogo boli. Tako nekih 15ak min i onda je trazio da ga mazim i zaspao normalno.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 9:24:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, ni njima nisu svi dani isti, i njima dodje da budu neraspoloženi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 9:30:47
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ma znam ja sta je njemu. On obozava da je napolje. Prosle nedelje kad smo bili kod mojih ustajao je rano, izasao bi u dvoriste ili parkic oko 9h. Usao bi u kucu oko 12h na uzinu i spavanje. I posle ponovo napolje do 21h. I sad kad krene ujutru u vrtic on misli ide u skitnju. A vrtic jos nema ni dvoriste, to im je veliki minus.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 15:36:20
|
|
|
|
eca89
|
Cao mamike, kod nas jedna lijepa vijest, primljeni smo u vrtic!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 16:01:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo Eco! Super!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 16:28:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno, Eco! Ja znam koliko je nama znacilo kad smo primljeni. Sanjalice, bas steta sto nemaju dvoriste. Sinovljev vrtic je imao dvorište, ali je veliki deo bio pod suncem, tj deo gde su im ljuljaske, klackalice.... Ali, igrali su se oni i bez toga u hladu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 16:47:30
|
|
|
|
Maraj
|
Super eco. ja kuci. Cekam mm s posla a i svekijevci mi dolaze danas. nego glava me boli ne prestaje. Sta smem dok dojim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 16:56:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, mislim isto kao u trudnoći, Paracetamol ili Febricet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 17:03:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Može i brufen.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 17:08:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene zeza stomak, stvarno sam kreten, unosila sam sama krevetac
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 17:49:50
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame. Ja odmaram. Svekrva je odvela devojčice,skuvala sam čaj,pa ću da popijem coldrex i ako uspem malo i da odremam, valjda će me uspavati... Boli me nos i glava,lice i vilica, natekle su mi malo i žlezde na vratu Mrzim kad sam bolesna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 17:51:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, bre... Čuvaj se. I ovako te boli stomak. Jel to bilo toliko hitno?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 19:40:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, ozdravi sto pre! Ma, Sanjalice, nisam htela da ostavim krevetac u zgradi, nego kao aj polako cu. Sad ga muz sastavlja, posle cu slikati :) Ja lezim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 12.4.2016 20:23:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mariya, ozdravi brzo. Mene konačno grlo ne boli više. Ivana,videh sliku. Super je!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?