|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
12.4.2016 20:50:32   
IvanaSK RR
Drago mi je da te vise ne boli.
Boja je bas lepa uzivo. Jeste krevetac od mog muža jos, ali ne smeta mi. Kad stavim posteljinu i sredim bice sve to slatko skroz.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 326
13.4.2016 7:23:46   
branki*
Jutro,mame!ranoranioci su tu!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 327
13.4.2016 7:24:51   
suzi kju
Jutro i od nas, budne od pola sedam!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 328
13.4.2016 7:26:19   
Sanjica26 RR
Masem mamite. Ustala sam kad i mm da ucim. Posle vodim T kod logopeda dok traje moj cas. Vracam je kuci, pa se vracam na posao. Lud danuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 329
13.4.2016 7:26:23   
branki*
Isto,suzi,u pola sedam oboje!pijem kafu,a oci me peku...

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 330
13.4.2016 7:29:20   
suzi kju
Joj užas, noćas su tako loše spavale, ustala sam bezbroj puta, no dobro, tako mora user posted image
Ja tek trebam sebi da skuvam kafu, prvo njih dok sredin, namirim, pa tek onda ja.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 331
13.4.2016 7:55:04   
Trcosava
Di ste mamite???

Ovde i danas lepo vreme, pa me neće biti uopšte user posted image

doduše, Ana danas do pola 5 u školi, pa ne znam da li ću ići po nju ili će je komšinica dovesti. Sve u svemu, begaćemo napolje. Sunce sad tek oko pola 6 zalazi. Mislim iza brda, pa onda više nije toplo user posted image
Luka je počeo polako sam da se pušta i hoda. Buba lenja. On komotno može sam da hoda ali neće. I pre neki dan sam uzela maramu, pa njemu pod miške i tako ga držim. I hoda čovek, ja ga samo prdržim ako krene da pada. Mislim... Lenj je. Tj stabilniji i brži je na sve četiri i onda čovek neće. Pa ga sad forsiram da hoda tako.

Eco, blago vama kad ste dobili rešenje za vrtić. Mi još čekamo odluku, a odluka se zavlači jer se čeka odluka da li će da ukinu jednu grupu (tu gde bi bio Luka naravno) i da je šalju na Bled ili kako. Sutra imamo sastanak u vrtiću.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 332
13.4.2016 8:01:00   
Sanjica26 RR
Zaboravila sam da napisem da sam Trci mahala kad sam prolazila kroz Slovenijuuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 333
13.4.2016 8:10:50   
vocicana
Mamice?
Jel nas primate u drustvo?
Juce smo dosli kuci....user posted image
LJubimo vas sve!
mislila sam da nikada necu postaviti ovo pitanje.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 334
13.4.2016 8:20:40   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Zaboravila sam da napisem da sam Trci mahala kad sam prolazila kroz Slovenijuuser posted image

user posted image videh da si mi bila u ''''komšiluku'''' šteta što niste svraćali do Bleda. Mada smo u takvim user posted image sa lovom da ne znam kako bi došla do Bleda osim peške.

Nisam htela ni da pišem ni da mračim ovde. Srbija nam sad trenutno otpada user posted image jednostavno nemamo para da dođemo. Nas do Bg-a i nazad sa sve poklonima za decu i dole prodavnicom nedelju dana izađe kao sedam dana na moru user posted image . Samo gorivo, putarina (u oba pravca) i da deci dam makar po 10€ je 300€. Žao mi je što niko od mojih dole ne razume to

Voci, dobro nam došla!!!! Kako se snalazite?

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 13.4.2016 8:22:37 >

Direktna veza do poruke: 335
13.4.2016 8:27:42   
branki*
Trcouser posted image ja razumem,ali dzaba je to...bzv.
Voci,mnogo mi je drago sto si sad ovde sa mamamauser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 336
13.4.2016 8:31:02   
Trcosava
Branki znam draga da razumeš user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 337
13.4.2016 8:32:40   
IvanaSK RR
Voci user posted image
Trco, razumem te skroz... Nama je problem kod svekijevaca, a u Srbiji su. Ali, gorivo i ostalo, jednostavno bude izdatak.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 338
13.4.2016 8:36:02   
Sanjica26 RR
Trco dzabe se jedis. Taj ako ne razume njegova stvar. Treba da se otvaras zbog njih, a posle tvoja deca da nemaju.Nek dodju oni kod vas, pa nek ponesu sve sto ti uvek nosis.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 339
13.4.2016 8:46:28   
vocicana
Branki user posted image
Prva noc je prosla, rekla bi da je sasvim ok. Budio se dva i po sata po podoju, spava lepo, presvlacili smo se, malo plakali, ali je sve super.
Hvala na dobrodoslici, moram da se umijem i malo sredim dok on jos spavka, ali tu sam, pisem.
Sve vas ljubimo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 340
13.4.2016 8:48:01   
eca89
Trco draga, ja te potpuno razumijem. Meni se brat ženi, opet lova i zlato, muževa snaja se treba poroditi (iako se djever nma baš nije iskazao, mm nije takav) i pri tom u maju imamo jo 3 porodilje, brat od strica mi pravi svadbu u junu, nama je registracija 1.juna koja je 500e- Mužu mi ističe pasoš, ma ludnica, a o putu i cestarini da ne pričam.
Baš mi je žao Trco što nećete ići.

Još su nam se prijatelji odavde najavili da će nam doći dole za 1.maj, znači i tu sač, roštilj, piće, ma ludara, eto.
Ko preživi, pričaće.
Ja se jadna da će muž dobiti povrat pdv-a, nekad je znao dobiti i po 400e, ali sad gazda nešto mulja sa porezom, prošle god.je dobio 11e.
A, A. trebam kupiti patikice, obnoviti malo garederobu sve je prerasla!

Direktna veza do poruke: 341
13.4.2016 8:49:58   
Trcosava
Sanjice draga, od svih je kuma bila jednom i zimus moja drugarica. Niko drugi. Kad sam zvala sestru, kaže nemaju para. A na letovanje se ide u all inclusive, pa zimovanje, pa za godišnjicu negde tri-četiri dana sama sa mužem...
Da se razumemo, ne nosim ja ništa niti meni ko traži, ali jednom godišnje dole idem i ne mogu detetu da odnesem samo čokoladu!!! A dece, hvala Bogu dragom ima koliko hoćeš.
Sestra dvoje, druga sestra dvoje, brat jedno, kuma dvoje, drugarica jedno još jedna drugarica jedno... Nakupi se. Mami na grbači ne mogu da budem što se tiče hrane. A i ja kad odem dole ''gladna'' sam svega. OD sireva i kajmaka do voća i pekara user posted image

No neću više mračim.

LEp je dan ovde. Još mlo pa da dam doručak malom pa da vidim redom šta da se odradi po kući i da bežimo napolje.

Direktna veza do poruke: 342
13.4.2016 8:52:46   
isidora88
i ja da se prijavim opet ovde user posted image , ne stizem nista, imam utisak da imam 10-oro dece, totalno sam neorganizovana
voci drago mi je da ste kucici, uzivajteuser posted image
inace Aleksej ima 2 mesecauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 343
13.4.2016 8:54:07   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

Ja se jadna da će muž dobiti povrat pdv-a, nekad je znao dobiti i po 400e, ali sad gazda nešto mulja sa porezom, prošle god.je dobio 11e.

To za povrat PDV-a pitaj muža kako je odlučio da se to reguliše. TU ima caka. Čini mi se da ako vas prijavi kao izdržavane članove porodice u startu onda dobija više plate, ali zato nema povraćaj poreza. Komšinica koja se odlučila drugačije, dobija oko 1000€ povraćaj poreza. Ali ona ima manju platu. Mm se odlučio za prvu varijantu jer toliko koliko bi mu skinuli bi bila jedna rata kredita.
Ne znam da li tm to zna ili ne.
Mm je samo prvi put dobio povraćaj poreza, posle je stizalo ili 0 ili da mora da doplati 0,02€ user posted image što se otpisuje i ne plaća naravno.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 344
13.4.2016 8:55:53   
eca89

IZVORNA PORUKA: vocicana

Branki user posted image
Prva noc je prosla, rekla bi da je sasvim ok. Budio se dva i po sata po podoju, spava lepo, presvlacili smo se, malo plakali, ali je sve super.
Hvala na dobrodoslici, moram da se umijem i malo sredim dok on jos spavka, ali tu sam, pisem.
Sve vas ljubimo.

Joj Voci, najveća user posted image za tebe i tvoju srećicu. Vidiš da je sve bilo ok.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 345
13.4.2016 8:56:19   
sonyasha
Dobro jutro mamike! Duša mi spava, imali smo ludu noć sa sto buđenja! Kako ste vi, kakvi su planovi za danas?
Voc, dobrodošla draga!!!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 346
13.4.2016 8:58:13   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: eca89

To za povrat PDV-a pitaj muža kako je odlučio da se to reguliše. TU ima caka. Čini mi se da ako vas prijavi kao izdržavane članove porodice u startu onda dobija više plate, ali zato nema povraćaj poreza. Komšinica koja se odlučila drugačije, dobija oko 1000€ povraćaj poreza. Ali ona ima manju platu. Mm se odlučio za prvu varijantu jer toliko koliko bi mu skinuli bi bila jedna rata kredita.
Ne znam da li tm to zna ili ne.
Mm je samo prvi put dobio povraćaj poreza, posle je stizalo ili 0 ili da mora da doplati 0,02€ user posted image što se otpisuje i ne plaća naravno.

Trco, taj njegog gazda insistrira da piše ns dvije, nije on glup, jer ja ne radim, ako ikad ja počnem raditi u životuuser posted image , pisaću A.na sebe, jer ovaj njegov baš muti, a znaš kako nam prije dobro dođe!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 347
13.4.2016 8:59:47   
eca89

IZVORNA PORUKA: isidora88

inace Aleksej ima 2 mesecauser posted image

Veliki dečkonjauser posted image !

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 348
13.4.2016 9:23:48   
suzi kju
Vociiii user posted image dobro bam došla, kako je beban? Kako si se porodila, prirodno ili carski?
Isidora grliša za tebe i dečkića!!

Trco ja te skroz razumem, moji i muževljevi su na nekih 300km od nas, a sva rodbina, moji, njegovi, moje dve sestre, njegov brat, kumovi, društvo, svi su dole, i svima moram nešto, bar neku sitnicu, dok mojim najrođenijima moram nešto više, jer oni nama uvek svašta nešto nakupuju. Ali niko ne računa putne troškove.
I stalno zovu da idemo, kad kažem da ne možemo, pitanje "zašto?". Kada im kažem da dođu oni kod nas, kažu lakše je vama da dođete, ne znam kako su to zaključiliuser posted image , fora oni su svi dole, tako se svi lepo vidimo i družimo a oni svi odozdo ne mogu da dođu kod nas. Ma.... Ne vredi se nervirati.
Dok smo ja i m bili sami išli smo stalno, sada je već drugačije, imamo njih dve, one su nam najbitnije, da njima pružimo sve, a za odlazak manje-više. Radije ću te pare koje dam za put da potrošim na njih dve.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 349
13.4.2016 9:29:01   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Voci, draga, nedostajala si. Nadam se da ste dobro i da uživate user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here