Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.4.2016 11:51:21
|
|
|
|
eca89
|
Amelia za stomak imas unazad na temi Dunja je postavljala link 8min.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2016 8:26:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Trco jesi li ti na nekoj posebnoj ishrani ili samo si izbacila slatkiše i tako to? Bravo za tebe , sad ćeš ti do 55! Ja se nisam mjerila na početku, ali sad nemam žmigavce ! I da meni je ova week 1 ripped in, "mala maca", za lvl3 shreda, meni je on bio baš težak! ''Posebna ishrana''. Jedem speltin hleb bez kvasca i to samo ujutru. Izbacila sam skoro sve UH. Obavezan doručak, užina, ručak, užina, večera. Jelo na tri sata. Pre podnevna užina jedna jabuka ili jedan kivi. Popodnevna 20 gr badema ili lešnika. Uveče ako sam baš gladna ispržim dva jajeta sa pečurkama. Bez hleba. Ako nisam, pojedem kelerabu ili salatu. Grešila sam puno od Uskrsa. Mnogo slatkiša u kući mada nisam ni približno onome kako sam jela uveče. Ako mi se baaaaaaaaaaš baaaš nešto gricka - uzmem bademe.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2016 10:36:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
ovaj link sto je dunja postavila je jako dobar
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2016 11:49:40
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: amelia Meni trebaju neke vezbice za stomak i guzu nisu mi nikako u formi sve nesto kilavo labavo jel ima neko neki savet koje su najbolje ?? Ne treba mi da smrsam vec imam 49 kg na 165 cm visine jos ako i smsam bicu kao kostur u kozi Amelia, za guzu su cucnjevi i iskorak najbolje vezbe, a za stomak su ti vec rekle, ima na prethodnoj strani, a mozes i da ukucas na youtube vezbe za stomak.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2016 12:36:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco woovvvv svaka cast Daj neku sliku da te vidimo Sinoc sam isla peske od Slavije do pola Kneza i nazad. Jedva sam dosla do auta. Stomak poceo da boli. Bas su mi stomacni misici slabi Cim se vratim u BL bacam se na trening.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2016 17:31:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: amelia Meni trebaju neke vezbice za stomak i guzu nisu mi nikako u formi sve nesto kilavo labavo jel ima neko neki savet koje su najbolje ?? Ne treba mi da smrsam vec imam 49 kg na 165 cm visine jos ako i smsam bicu kao kostur u kozi Za stomak je ovo zakon stvarno KLIK, ja radim i to i shred, stomak mi se dosta smanjio, bio je baš ogroman. Skinula sam za sada 3 kg, ali je bila pauza 2 dana sa shredom, stomak sam radila, jer bukvano nisam imala kad da uradim, tih dodatnih 15 minuta. Ali dnevno prelazim preko 10 km, pa kile svakako spadaju. Kko je granulo sunce, mi u kuću NE ulazimo, samo prespavamo Jedva čekam danas vežbanje, uskoro ću, samo da rasklonim malo po kući, jer tek stigoh, od jutros sam sa Savketom napolju, tata nam nekom turniru danas.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.4.2016 17:32:17 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.4.2016 17:36:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja poslednjih dana imam svakodnevno bar po 2 sastanka a svuda idem pešaka, (osim ako je NBGD), i kako se vratim, izujem štikle, navlačim patike, uzimam S i napolje. Padne i sladoled svakog dana, ali se ne oset_i, pored tolike kilometraže Totalno sam u nekol ludačkoj formi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.4.2016 0:01:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Lvl 2 gotov, sutra krećem sa lvl 3. I ladno uvek završim u ponoć
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.4.2016 12:00:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Dija tražila slike. Prve slike su kad sam počela sa dijetom, dakle 8.2. A ove su od danas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.4.2016 12:06:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Auuuuuuu, bravo, bravo!!!!!! Svaka čast!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.4.2016 13:25:29
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Trco, bravo! Bas se vidi razlika. Super izgledas!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 5.4.2016 13:57:48
|
|
|
|
eca89
|
Trco samo naprijed, razlika je ocigledna !
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2016 11:07:13
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo , bravo !
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2016 11:30:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Trco
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.4.2016 12:13:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Pretpostavljala sam da se bas bas vidi razlika, zato sam i pitala za slike. Obozavam da vidim ovakve promene Svaka ti cast!!!!!!! Bravo, bravo , bravo Samo tako nastavi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 0:17:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Trcooo, hvala ti na fotkama, skroz su motivišuće Ja se juče zeznuh i uradih opet lvl2 11. dan, tek negde na 5. minutu sam se setila da trebam preći na 3. nivo , i mrzelo me da prekidam. Sada odradih 1. dan 3 lvl, mogu reći, jakooo zanimljivo, i jakooo teško, pre svega ovi skokovi. Sviđaju mi se trbušnjaci Ja sam na - 3.5 kg, i idemo dalje, tj. idemo dole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 8:25:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala žene Imam još 2 dana ripped, pa ću verovatno da se vratim na shred. Nervira me jer sam se opustila i brljavim sa hranom. Sad sam batlila slatkiše, ali sam juče pravila neke kiflice i naravno pojela. Stoka ne samo jednu nego mnogo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 8:41:33
|
|
|
|
Modessty
|
evo i mene! Radim 6 week 6 pack, juče odrađen 6. dan. Kome treba da sredi stomak, ovo je prava stvar. ALi ima i cardio i svega pomalo. Traje 35 min. trbušni mišići se osećaju baš pod rukom ali salce ih prekriva još uvek Ja imam mnogo da skinem, nisam se skoro merila jer nisam ni držala dijetu. Sad sam izbacila slatkiše i pazim šta jedem. Gledam da imam tri obroka obavezno, a užine ako sitgnem. Trco bravo! Dunjči bravo! samo napred cure!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 11:55:28
|
|
|
|
eca89
|
Mod, je li to isto od Jillian? Dunja, bravo za 3,5kg super! Kazem ti ja,ako predjes na ovaj Ripped in ova week 1 ce ti biti bas lagana u odnosu na lvl 3, bar je memeni!
< Poruku je uredio eca89 -- 7.4.2016 11:57:06 >
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 12:22:40
|
|
|
|
Peace*
|
Nemam pojma šta su vam ti dani (Dunja i Trća), ali znam da to nije za mene pa neću ni da pitam. Ja sam promenila način ishrane, baš se pridržavam, evo druga sedmica je u toku, i ubacila sam bajs u priču, idem bajsom na posao i kući. Osećam se sjajno, a po malo i silaze kg koje sam nabila kao nikada do sada. Radim nešto malo trbušnjaka, stiskam mišiće u guzici kad se set_im... merila sam se 27.03., dan pred početak dijete: 62,3kg obim struka: 81 obim bokova: 99 obim butine: 57 U nedelju 03.04.: 60,3kg obim struka: 78,5 obim bokova: 98 obim butine: 55,5 Sledeće merenje je u nedelju 10.04.2016. Kojim vežbama najbrže skidam ovo salce sa strane (kad se useku plitke farke), naspram kukova, al sa strane?
< Poruku je uredio Peace* -- 7.4.2016 12:28:45 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 12:37:11
|
|
|
|
branki*
|
Za to salo ja samo znam ono kad se uvijas kao kad imas gula hop i ona kao savijanja u stranu i okretanja u levo ,pa u desno sa rukama na glavi ili pored. A,kako vozis bajs do posla,zar ne radis u stiklicama?ili se preobujes?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 13:04:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Mod, je li to isto od Jillian? Ovaj six pack je isto od Jillian. Samo manje/više su iste vežbe. Ja još sutra ripped, pa ću da si dam dva dana pauze i onda opet idem na shred. Za onaj 90 day mi treba ono što nemam. Tašo, svi radimo vežbe od neke Jillian za koju nam rekla Jess. Pa sam se ja ozbiljno bacila na vežbanje, a i dijetu. Urnisao me prvo Uskrs, pa sad za vikend se ogreših.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.4.2016 16:10:48
|
|
|
|
Maraj
|
Ja danas poceh sa trbusnjacima sti je dunja postavila. Joh sto je meni lose nakon toga. Da l sto mi glava "visi'. Muka mi je i imam vrtoglavicu
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 8:02:55
|
|
|
|
Peace*
|
Pa da, i ja znam samo za te vežbe istezanja znam za taj deo tela. Ne radim u štiklama, u baletankama sam. Odustala sam od štikli.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.4.2016 9:06:03
|
|
|
|
Maraj
|
Samo da vam se javim da sam prezivela jucerasnji dan. takvu sam vrtoglavicu imala....pretpostavljam da sam pomerila zeludac sa trbusnjacima , pa da mi je zato bila mucnina i vrtoglavica...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.