Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:18:13
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Super radoznalamala ,bice to lepi embrioni i jos lepse bebe Mislim da se za endometrijum jede brazilski orah i ananas ali najvise onaj tvrdi deo.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:22:04
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hvala ti draga puno, ubrzo ces i ti ovako A sto se tice klope, klopam, klopam Sve redom, i braz.orah i ananas, pomorandze, svezu cveklu, ribu... Ima da se kotrljam jos malo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:24:38
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Radoznala,biće sve dobro...Ajd tu prva,pa da nas vučeš za nosuce
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:25:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hahhhahhaha ma sve za nase bebane,samo ti ruckaj imas i za sta .Reci mi jel pijes neke vitamine tipa folne itd,ja prosli put zaboravila da ih pitam da li da pocnem da pijem folnu? Joj ja jedva cekam,prvi put posle sest godina jedva cekam mecu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:33:01
|
|
|
|
radoznalamala
|
Ne pijem nista od vitamina, posto se i inace kljukam "zdravom hranom" za sada po njima nista, a folnu i ostale pratece elemente verujem posle transfera, bar tako rekose. Dace Bog pa Alissa i ja povucemo nogice, a vi odmah za nama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:35:51
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Aha super onda ni ja necu nista piti Dace Bog da na ovom forumu bude puno puno trudnica P.S radoznalamala jel to tvoja tetovaza na slici?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:37:27
|
|
|
|
radoznalamala
|
Nije, al bih volela da jeste Ako ikad skupim hrabrosti, to ce biti na mojoj ruci Htela sam da se "castim" za 40 rodjendan, al udjosmo u proces pa sam odlozila... Al planiram
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:41:21
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pitam jer ja imam tattoo na levoj ruci tj zglobu leve ruke samo sto su kod mene incijali Nije nista strasno veruj mi a vredi Ja se ne zaustavljam samo na jednoj,obozavam tetovaze
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:42:30
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Tvoj prvi tattoo ce biti ime tvog bebana
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:43:29
|
|
|
|
radoznalamala
|
Obozavam ih, muzu sam ja nacrtala tribal koji je tetovirao na ramenu, al ja nikako da se nakanim. Kad izguram sve ovo "pocasticu se", zasluzila sam , a posle svih ovih bockanja, tetoviranje ce da bude odmor
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:44:33
|
|
|
|
radoznalamala
|
u sve ovo lako ce se "slovca" uklopiti
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:47:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Tattoo ces ti lako kada si sve ovo pregurala bez problema ,i ja posle svega ovoga zelim da se pocastim tetovazom ili pirsingom.Javi sta je bilo u cetvrtak i zelim ti puno srece,jos koji folikul i debeljuskasti endometrijum
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:49:52
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hvala draga, javljam se u cetvrtak obavezno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 15:18:19
|
|
|
|
ketusa
|
Drage damice evo i mene danas sam dobila poziv za zakazani prijem na proces BMPO 14.aprila,e sad mi recite jel to poziv na konsultacije ili vec ulazim u sam proces,kako je kod vas bilo?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 15:46:07
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ako je prvi razgovor posle komisije onda su konsultacije.Tu cete popricati ti,suprug i doktor i odredice ti terapiju...Srecno i da nam se uskoro pridruzis
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 15:58:38
|
|
|
|
ketusa
|
Ovo mi je prvi poziv od drugostepene komisije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 16:05:35
|
|
|
|
17 joka
|
Radoznala cekamo izvestaj puno srece svima
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 16:17:49
|
|
|
|
Lavica78
|
Drage devojke, Evo mene opet među vama! Drago mi je što vidim da je forum baš živ Ja sam, na žalost, izgubila bebu, ali bar znam da mogu da ostanem u drugom stanju i to je nešto Od samog starta je sve išlo kilavo i baš sam se namučila... Bila sam spremna na najgore i sada sam spremna za nove pobede Naravno da ću opet da biram Valjevo ali sam se sad smorila što drugostepenu moram da obavim u Beogradu Što se tiče Microgynona, i mene je baš namučio, a i ja sam ga pila 33 dana Posle njega je stimulacija bila "peace of cake" i baš sam je lepo podnela (diferelin, gonal, merional). Držim nam svima fige i da sve dočekamo naše bebice
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 16:30:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
ketusa da to je poziv za konsulatacije,ponesi i svu dokumentaciju Lavice zao mi je zbog svega sto si prosla ali makar znas da mozes da ostanes trudna,sada ce sigurno biti uspesno .Obradovace nas nase bebice kad tad
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 18:30:55
|
|
|
|
radoznalamala
|
Devojke moje, na brzinu da se javim pa da idem po jos jednu bocku. Jutros u.zvuk ok, rastu folik. sad su 18,4 a endo. je 7,1. Idem ujutru opet na u.zvuk, i nadamo se stop injekc. u subotu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 18:32:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
radoznalamala super
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.3.2016 23:17:39
|
|
|
|
radoznalamala
|
Evo ugrabih koji minut pre nego sto zakucam (samo bih spavala) Danas u Va bas guzva, nas 6 na u.zvuku, 4 para na konsultacijama, 2 transfera... Bilo nas je Moja situacija i dalje zadovoljavajuca, ona 4 komada lepo napreduju, probudio se i levi jajnik, pa i tu ima 4-5 komada, ali manjih... Endom. raste... Danas opet bockanje, pa ujutru ul.zvuk da vidimo da li nam ta stop bocka stize u subotu. Lavice, drzi se, samo hrabro napred
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.4.2016 12:06:21
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvala devojke I vi samo hrabro i samo napred, pa da i mi ove godine šetamo stomake
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.4.2016 17:59:11
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Radoznalamala sta je bilo danas na uz? Bice ovde trudnica iha haj koliko ja vidim
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.4.2016 18:09:09
|
|
|
|
radoznalamala
|
Stanje na u.zvuku i dalje zadovoljavajuce, folikuli rastu, endo. se deblja. Stop injekcija veceras, aspiracija u nedelju u 8:15 :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.