Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:34:45
|
|
|
|
radoznalamala
|
Dr Bane nam je i radio ultra zvuk, tako da mozes slobodno da zapitkiujes, ja jesam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:37:37
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ma ja sam totalno sludjena,posle agonije prezivljene u Beogradskim klinikama oni su mi kao melem na ranu .Imam toliko pitanja i bojim se da ih ne ugnjavim hihiihiiihih a tako su divni.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:39:08
|
|
|
|
radoznalamala
|
Samo udri Ja sam pocela s vrata da zapitkujem I bili su strpljivi, sa osmehom na licu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:42:36
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sa doktorom sam se videla nekih 5-6 puta za neke dve godine,uvek sam imala brdo pitanja i uvek je na njih odgovarao strpljivo i sa osmehom,nadam se da ce tako i ostati.Po 40-tak minuta sam svaki put ostajala u ordinaciji,sta cu kada sam radoznala
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:44:30
|
|
|
|
radoznalamala
|
I ja sam takva, hocu da mi se lepo objasni, i zasto i kako Znas kako sam se obradovala kad sam se vratila danas da me bocnu, a on i sestrice sami
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:49:33
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Ima jos crvenokosih,npr. ja-prirodna...Stvarno su jako fini,utesile ste me,mislila sam da samo ja smaram sa pitanjima.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:51:01
|
|
|
|
radoznalamala
|
Jao, sta nas je ridjokosih Drage moje, ja sam umela i da napisem pitanjca da ne zaboravim
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:57:25
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hahhaha ja nisam prirodna crvenokosa ali imam pegice Radoznala mala koliko se zadrzava kod njih kada se krene sa kontrolama,mislim na vadjenje krvi ultrazvuk...Posto meni suprug nije tu dolazicu taksijem pa da vidim koliko ce da me oguli ?Mislim zadrzavanje vremenski?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 21:58:46
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Dobra sam onda...Jel znate da li svaki put kada idemo moramo u suknji kao sto pise na onom uputstvu? Radoznala,mislim da sada u tvojoj grupi ima dosta devojcica ,u ponedeljak je bas dosta bilo njih na ultazvuku...a samo ja i jedna crvenokosa na konsultacijama...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:11:30
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja mislim da ne mora,kada sam ja bila vecina zena je bila u pantalonama.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:13:50
|
|
|
|
radoznalamala
|
Sto se suknjica tice, lakse je nama, da se bas ne setaju dole gooze po ordinaciji , iskreno, cini mi se da su njih dve samo danas bile u haljinicama, ja imala tuniku malo duzu Vremenski, pa verujem da zavisi od toga koliko nas je u grupi... U 8 su nam vadili krv (brzo, po dve odjednom), pa smo imali lufta do pola deset, tad je ultra zvuk, posle koga se redjaju jedna po jedna da pokupe boce i da im sestrice objasne kako da se bockaju... Cini mi se da smo oko pola 12 bili gotovi. Pa sad ti vidi kako ti se najbolje uklapa....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:16:37
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Joj ogulice me ,moram da razmislim sta cu da radim.Znas li mozda kako se krecu cene smestaja,stanova ili hotela/pansiona i hoce li neko na tako kratko da izda stan?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:20:14
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Znam da je lakse,ali ne mogu 300km da putujem u suknjama... Ja sam nasla vozaca,posto muzic ne moze tako cesto da uzima sl.dan
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:22:01
|
|
|
|
radoznalamala
|
Ne znam odakle putujes, ali, pansioni su oko 2000 din, a stanovi od 100 do 200 E (za mesec dana), mada, msm da nisu bas radi za tako kratko vreme da ih izdaju. Jedino da precutis taj detaljcic za koliko ti vremena treba stan
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:23:01
|
|
|
|
radoznalamala
|
Samo kako je nama lakse, nabacis helankice, neku tunikicu, i Bog da te vidi
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:23:26
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Moj muzic nije u Srbiji vec 2000km odavde
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:28:12
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Moram da vidim sta cu,taksi mi uzima oko 40-50 eura,sto uopste nije malo.Mozda vidim za neki stancic taman bi tamo mogla da primam i boce.Posto mi muz stalno prica kako ne bi trebala sama sebi da dajem vec da idem u bolnicu da mi oni daju.Mukica se nesto boji boca...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:41:08
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Odakle putujes pa toliko?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:45:09
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Okolina Loznice ali u tu cenu mi uracunaju i cekanje i to sto je los put do Valjeva.Do Valjeva ima oko 100km i putujemo dva sata jer su od NG na tom delu puta radovi.Zavicaj odakle si ti?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:50:18
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Kraljevo...Nama 150km u jednom pravcu,ali ako bude sve ok i posto ima ko da me vozi ja cu da putujem...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:53:19
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ma ja imam vozacku ali ne smem da se uputim tamo sama da vozim.Imam jos mesec dana da odlucim sta cu da radim.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:57:19
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dve Ringerajine korisnice koje budu najaktivnije u okviru foruma zatrudnjivanje u periodu od 14.3. do 14.4.2016. osvojiće kao nagradu po kutiju PROXEED WOMEN koja će biti dostavljena na adresu dobitnica u Srbiji (o trošku sponzora) PROČITAJ VIŠE Jednostavan, siguran i uspešan način da doprineset__e vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu. Pažljivo odabrani sastojci preparata PROXEED WOMEN zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, i potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet). PROXEED WOMEN je dijetetski suplement specijalno napravljen da poveća mogućnost da dođe do trudnoće. Ova patentirana formula nastala je kao rezultat višegodišnjih naučnih istraživanja, italijanske farmaceutske kompanije SIGMA-TAU, metaboličkih procesa u našem organizmu i uloge koju suplementi imaju na naše zdravlje. Vitamini B6,B5,C,D i cink doprinose održavanju normalnog hormonskog ciklusa kod žene L-arginin je aminokiselina koja povećava odgovor jajnika, kvalitet endometrijuma i šanse za trudnoću kod IVF pacijenata. L-arginin povećava nivo NO (azot monoksida) koji je vazodilatator, tako da dovodi do širenja krvnih sudova i pospešuje propustljivost folikularnog epitelijuma. L-karnitin, acetil-L-karnitin, L-arginin, gvožđe, selen, n-acetil cistein, fruktoza, vitamini E i C smanjuju oksidativni stres i pomažu biološke procese za normalno funkcionisanje jajnika,matericei cerviksa. Folna kiselina, cink, vitamini C, E i A imaju važnu ulogu u sintezi DNK, kvalitetu jajne ćelije i smanjivanju oksidativnog stresa kako bi održali u tkivima odnos oksidanti-antioksidanti. Na ovaj način oni imaju pozitivno dejstvo na plodnost i reproduktivno zdravlje kod žena.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.3.2016 22:57:33
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Samo polako,do tada ćeš smisliti naj rešenje ...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:05:59
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Radoznalamala kako si prosla na uz?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.3.2016 21:13:38
|
|
|
|
radoznalamala
|
Crvenokosa, sve u svemu, zadovoljni smo Imam 4 folikula zadovoljavajuce velicine, endometrijum je 4,5 danas, radimo na njegovom zadebljevanju (imamo jos vremena) Dodao mi je uz Gonal i Merional i Cerotide sutra uvece da ga primim u 20 sati, pa u cetvrtak opet na ul.zvuk. Nadamo se najboljem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.