Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.4.2016 18:27:25
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
U pa super ti si bas brzo zavrsila .Bice to super bebice Javljaj kako je prosla aspiracija.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.4.2016 18:30:54
|
|
|
|
radoznalamala
|
I meni se cini da je ovo vreme proletelo :) Nije bilo vecih problema, Bogu hvala, odradila sam i lab.rezultate i k.grupu danas, tako da sam spremna. Devojke moje, samo opusteno i sa osmehom :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.4.2016 22:51:56
|
|
|
|
radoznalamala
|
Sad tek vidim da mi nije prosao post, Lavice draga nema odustajanja, samo napred, i mora biti dobro Ja sam veceras primila stop injekciju u stomak, i imam sutra uvece jos jedan CTX da bocnem, i to je to... Trudim se da ne razmisljam puno, i da zadrzim osmeh, pa kako nam Boog da. NAvijam za vas drage moje od sveg prolece je divno vreme za bebe
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.4.2016 21:20:22
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Radoznalaaa,da sutra sve protekne u redu,pa da nas za par dana sve obradujes...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.4.2016 21:22:51
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hvala Zavicaj Polako se spremamo za sutra... KAd stignem kuci, javljam se, do tada navijamoooo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.4.2016 22:29:57
|
|
|
|
radoznalamala
|
Evo i mene :) Sve je bilo ok, u 8:15 na odeljenju, oko 11 sam vec pijuckala kafu sa svojom "koleginicom" iz sobe Izvadjeno je 6 jajnih celija i posto imamo dobar spermogram pustice ih da se prirodno oplode. U sredu je zakazan transfer. Sama aspiracija ne boli, anestezija radi svoje, a posle toga neki blag, tup vise pritisak nego bol. Leskarim, i spremam se za sredu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.4.2016 22:36:34
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Super radoznalamala
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 10:33:26
|
|
|
|
Lavica78
|
Samo napred, navijamo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 10:50:23
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hvala vam devojke Ja sam jos uvek nekako opustena (verovatno nisam normalna)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 10:54:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Samo napred! I trebas biti opustena :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 10:55:46
|
|
|
|
Lavica78
|
I treba da budeš opuštena, možda nije normalno ali je zdravije I za mene misle da nisam normalna što sam posle svega što mi se desilo ja vesela i nasmejana... Kako drugačije da očekujem danas-sutra pozitivan ishod ako upadnem u depresiju ili ne daj Bože napunim džepove kamenjem i pravac Brankov most Samo pozitivno - i biće pozitivno
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 11:00:43
|
|
|
|
radoznalamala
|
Lavice moja, posle svega stoprodjemo, i ostanemo ovako pozitivne i nasmejane, naravno da smo malo i "odlepile" , ali, u pravu si, bolje je tako. JA valjda naviknuta na svakojake ishode i komplikacije, zato i idem ovako, lagano, pa sta nam Bog da... Ovo je (bar kod mene) cista lutrija, mi smo se odavno primirili i digli ruke, on dobar-ja dobra-bebe nema... Ali zbog toga nismo potonuli, naprotiv, bivali smo sve ludji i sve vise uzivali u braku. Tako da, ako sad bebane dodju , a ako ne... pa, sta da se radi, mi guramo ljubav i dalje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 11:05:13
|
|
|
|
Lavica78
|
Tako je!!! Razumem i podržavam Kad ima ljubavi sve je lakše i lepše! Lakše se podnose porazi, a još lepše slave pobede Živela ljubav
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 11:11:48
|
|
|
|
radoznalamala
|
Samo da me vidite na odeljenju, najglasnija i najludja... Gledam one mlade, istraumirane zenice, muzevi kao pali s Marsa, i prosto mi zao... Traumiraju se unapred... PA onda pokusam da ih zasmejem, da se malo opuste... Sestra Marina u petak vice zamnom "Povedi muza u nedelju!!" Kao da bez njega mogu nesto i da uradim Juce oblacimo spavacice, pa trazimo po velicinama, kad opet cujes sestru "obuci koju oces, i onako ces smesno izgledati"... To je najbolji nacin, smehom. Pratis uputstva i das sve od sebe da uspe, al onih 20% ipak nije u nasim rukama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 20:50:36
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Radoznalaaa,želim ti betu kao kuću veliku... Mi,nažalost, odlažemo proces,TSH preko 4,5...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 22:31:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pa kako to zavicaju?Za koliko odlazete?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.4.2016 23:19:11
|
|
|
|
radoznalamala
|
Zavicaj hvala ti onoliko , a za TSH se ne sekiraj, dobar endokrinolog i brzo ces se ti vratiti ovde. Licno, predlazem i caj od virka, ne moze da skodi, a mislim da je meni dosta pomogao u nivelisanju hormona.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.4.2016 22:09:16
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Radoznalamala samo da ti pozelim srecu sutra
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.4.2016 22:12:24
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hvala ti puno... Evo lagano teku pripreme, pijuckam kafu i mazem nokte Samo opusteno A vama drage moje zelim puno srece, i da sto pre sve budemo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.4.2016 22:16:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Samo polako i opusteno cekaju tebe tvoje bebice .Dace Bog da sve bude u redu,mislicu na tebe i drzati fige za lepe embrione i jako veliku betu. P.S pa mora mama da bude sutra lepa i odmorna
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.4.2016 22:20:00
|
|
|
|
radoznalamala
|
nadamo se najboljem, i ne skidamo osmeh s lica... Hvala ti draga moja, javim se kad se smestim u leskareci polozaj kuci, da razmenimo iskustva...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.4.2016 22:25:02
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Tako i treba,najvaznije je biti optimista i ne odustajati.Ja nikada nisam odustajala,znam da cu se kad tad ostvariti kao majka i ne odustajem,tj majka bar tri mala bebana.Samo uzivajte
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.4.2016 7:06:05
|
|
|
|
vocicana
|
Radoznalamala, pratim ovu temu, ali mi je jako bolna jer je meni jedna jako draga osoba prosla to sto prolazite 3 puta, kada se spremala 4-ti put ostala je trudna prirodnim putem. Nema kraja sreci. Zato osecam da ce ti uspeti, u svakom slucaju i ja cekam sta ces javiti, ja bi stavrno trebala da pokupim dzopke i idem iz tema da bi vi dosle, danas sam punih 40 nedelja trudna, ne mogu vise brate, dosta je ako je za vajdu. i javljaj se. Ostalima zelim mnogo srece.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.4.2016 15:43:05
|
|
|
|
radoznalamala
|
Evo mene sa moja 2 " cvetica" Sve je bilo lagano, opusteno i sa osmehom. Prvo su nam Milica i Bane objasnili da se svih 6 celija oplodilo, da nam predlazu 2 za vratiti ( 10, i 12 celijske), ali da mozemo i tri ako zelimo. Prihvatili smo dve :) Transfer lagan, leskarile nas dve vise od sata, i kuci. Od terapije smo dobile Utrogestan, Fraxiparin i Elevit... Za 12 dana da se javim kod njih da mi urade betu. Evo me leskarim, smejuljim se i uzivam. Hvala puno na lepim recima :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.4.2016 19:17:04
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo duso, to mi sve govori da ce sve biti ok, sigurna sam da si uspela, samo sa tako pozitivnim stavom se uspe. Cekamo betu za koji dan. Lezi i uzivaj sada.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.