Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2016 19:48:42
|
|
|
|
milicicak
|
39,2 upucacu se
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.3.2016 22:09:47
|
|
|
|
jess021
|
Milicicak,....toliko topla sam ja Jesi popila nesto?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.3.2016 8:00:42
|
|
|
|
milicicak
|
Jess, nisam ja, mini buba je topla :) al to je po njenim standardima temperatura za paravljenje kule od slonova npr brufen je odradio posao pa smo nocas lepo spagali. Fasovala je virus, sto ne bi bio toliki problem da mama ne izlazi danas iz bolnice posle operacije
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.3.2016 15:01:10
|
|
|
|
jess021
|
Uf Milicicak, bolje bi bilo da si ti, ali sta da radis. Nadam se da ste danas bolje. Bice to sve u redu.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.3.2016 17:19:34
|
|
|
|
nikiteki
|
Sada sam se bas iznervirala ne mogu da verujem muž mi nije položio test za posao zato sto je dosta njih doslo preko veze i imali očigledno rešenja testova pukla sam znaci moramo vezu da nadjem samo gde ne znam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.3.2016 19:06:05
|
|
|
|
mama krava
|
Aaaaaaaa... Pop...itis....ispala mi je iz ruke teglica u kojoj drzim chia seme...puna naravno....na plocice, naravno... Na sve strane staklo i semenkice... I jos mi mm drzi pridiku da pazim
< Poruku je uredio branki RR -- 9.3.2016 22:25:33 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.3.2016 19:42:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
MK, pretpostavljam kako ti je. Meni je ispala teglica sa prosom. Nije se razbila ali svejedno poludela sam. Bilo ga je ma sve strane.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.3.2016 20:01:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam puna negativne energije,u nedelju mi cera išla na takmičenje i biologije...test je bio katastrofa,u našoj opštini od 5 do 8 raзreda niko nije prošao dalje,u celoj Srbiji na okružno je prošlo nji možda desetak ...testovi su bili beз ikakve beue sa nastavnim planovima.Nakon žalbe nastavnika biološko drustvo je odlučili da svi idu dalje
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.3.2016 20:14:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Viki, čitala sam o tome, strašno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.3.2016 21:02:38
|
|
|
|
branki*
|
Svasta,svasta!ja nisam citala o tome,sad cujem za taj test.ma,ovo je luda kuca kod nas,ministarstvo prosvete,kolaps totalni.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.3.2016 21:54:30
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ministarstvo prosvete- tuga i sramota.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.3.2016 22:11:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja sam u početku mislila da su zadaci bili malo teži i da je moja ćerka bila pod velikom tremom,jer ipak ovo joj je prvo takmičenje u kome učestvuje.Međutim kada sam na netu pročitala kakva su im pitanja bila,to je stvarno sramota.Deci koja se prvi put u 5 razredu takmiče iz biologije dali su pitanja kojih nema u programima za osnovnu školu od 5 do 8.Što neko reče jadna deca nisu znala šta ih je snašlo,pogotovo 5 razred koji se prvi put susreće sa biologijom i takmičenjem uopšte.Ja sad imam problem da nagovorim ćerku da ide dalje na takmičenje.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.3.2016 15:12:37
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ja kad sam negativnsa i kad ne znam šta ču sa sobom ispišem neki novi recept i objavim na svom blogu.Toliko mi to zaokupi pažnju,vodim računa da bude sve kako treba tako da mi brzo prođe vreme,zaboravim gde sam stala sa trenutnim stanjem ili mi zazvoni telefon ,neku zagonetku reši ili problem se reši sam po sebi.Nekada sam volela da heklam i to me smirivalo ali vremenom se ta želja izgubila ali povezujem tu pozivu koju osećam dok brojem redove dokle sam stala ,koji je sledeći red,kad je gusta kockica a kad prazna i mislim da to brojanje je mirna luka i pozitiva do nekog boljeg načina razmišljanja.Verujte,deluje,proverite.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.3.2016 15:30:46
|
|
|
|
World
|
Kojem blogu?
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.3.2016 16:00:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad mi nije dan... bolje da ništa nisam započinjala. Jbm ti tortu, bacila sam fil i jednu koru, ode 9 jaja u propast, a gde je sve ostalo. Popi*dela sam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.3.2016 16:30:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana ja 15jaja I torte nema razumem te.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.3.2016 16:54:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam više poludela od ovo dvoje starije dece,svaku priliku i svaki trenutak koriste da se svađaju i tuku...
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 16:20:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Danas me gospodja salterusa u piu pita jel vi ovo imate troje dece, reko da a ona mi nervozno rece boze ti budi bog s nama
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 16:25:24
|
|
|
|
NadaR
|
Aaaaa, budaletine !!!
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 16:54:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kretenka!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 17:08:16
|
|
|
|
eca89
|
Dijana, tuži tu stoku fujjjjj! Zašto su ljudi tako zlobni??? Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 17:41:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Di, bolest ne bira, glupača! Boli me glava, mm je Opet na putu, ja sa V koji je hiperaktivan i M koji ne voli promene kod mojih. Svi njare, boli me mozak! Ne stižem ni da skuvam jutarnju kafu a ne da je popijem
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 19:37:20
|
|
|
|
Torbica
|
Umorna kao pas......
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 20:24:59
|
|
|
|
emicaa
|
Dijana znaš kako bih je pukla preko usta da nebi tri dana mogla pregovoriti,sram da je bude. Ja dugo nisam bila ovako ljuta,moj dragi brat je posle dvije sedmice dao otkaz,pa majku mu milu da može tako biti neodgovoran
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 30.3.2016 22:16:09
|
|
|
|
dijana1*
|
Prosle nedelje sam bila kod nje i isto je bila nadrndana ali sam precutala. Danas dolazim kod druge na salter i zena je kao med i mleko ma milina da bi me posle prebacili kod ove nadrndane koja je i dalje gundjala. Krenula sam da kazem zbog cega sam dosla po stoti put a ona, cuti nije te niko nista pitao. Ugrizem se za jezik i precutim e onda me je pitala to za decu i tu sam joj odbrusila. Reko sram da vas bude! Umesto da me pohvalite vi me kudite! I na kraju kada je sve zavrsila onako mirnim tonom mi objasni eto deca su vam dobila knjizice a nisu trebali , jadna deca nisu kriva sto imaju takve roditelje... u prevodu nemarne!!!! Nisam imala zivaca da se sa njom raspravljam! Moja deca imaju sve ali bas sve a pre svega normalne roditelje. Nego znala sam ja da salterasi nisu bas normalni pa se svako jutro psihicki pripremim na ovakve ispade.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?