|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istreanje negativne energije - XI...
31.3.2016 10:56:18   
branki*
Prokleti stan i prokleta brava i prokleti narkomani!odlepicu vise od svega!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1776
31.3.2016 10:58:40   
IvanaSK RR
Dijana, svaka ti čast. Ja ne znam kako bih se psihicki pripremila na to.
Uostalom, koja zaostala osoba,neverovatno. To da li fali nekoj deci nesto ili ne, pa znam decu koja su jedinci pa im fali svasta, (ne pričam samo o finansijama).
A i sta nju briga da li si ti nemarna!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1777
31.3.2016 11:02:18   
branki*
Ma,ljudi svud petljaju svoj nos!odmah su spremni da daju komentar i da pametuju,a kad treba da ustupe nekom mesto,da propuste trudnicu u redu ili da pomognu starijem da predje ulicu,tad se prave kao ludi i gledaju svoja posla!izbicu nekog,coveceuser posted image user posted image

branki

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1778
31.3.2016 11:34:27   
eca89
Sta bi Branki?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1779
31.3.2016 15:01:07   
Sanjalicaaa
Dijana, nisam razumela sto si kao ispala nemarna? Te salterske sluzbe su uzasne.
Branki, kakvi narkomani?user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1780
31.3.2016 15:30:28   
IvanaSK RR
Dijana je nemarna majka jer ima troje dece,koliko sam razumela :)

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1781
31.3.2016 15:44:04   
dijana1*
Pa nemarna sam oko tih knjizica valjda, pojma nemam. Nisam imala ni zivaca ni snage da se sa njom raspravljam. Do 17.3. sam bila osigurana u Banja Luci a 30.3. sam dobila osiguranje u BG i sto sam ja to nemarna. Ma nije normalna, nema pojma sta prica.
Branki sta se desilo?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1782
31.3.2016 16:56:31   
branki*
ma,mnogo sam se iznervirala danas,sad me proslo vecuser posted image u ovom stanu koji smo kupili je zivela porodica ciji je sin bio dugogodisnji narkoman,jedino u stanu sto je valjalo su bila ulazna vrata,jer je sve ostalo bilo ocajno,sve smo menjali,sem tih vrata.ali ta brava nam je do sad vec nekih 5 kljuceva upropastila ,zaglavljuje...ko zna ko je tu sve cackao i obijao i svasta.a,ja bas pukla!

branki

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1783
1.4.2016 8:23:00   
Nimfa
Ne mogu da verujem kakvi ljudi rade po bankama,totalno su nestrucni. Prvo sam u svojoj banci htela da podignem manji kredit i sve je bilo ok,na kraju kad sam sve donela,ne moze zbog neke glupe sitnice koju nisu videli na pocetku. Odem ja u drugu banku,potrudim se da sve proverim da ne skupljam opet papire za dz,kazu mi moze,ja se mesec dana nerviram cekajuci papire,juce odem ,zena me odbila zbog radnog staza koji je manji od godinu dana, pa rekoh kako je moglo kad sam dosla da pitam,a sada ne? Onda krene izvinjavanje ,pa to je kolegenica napravila propust,da mislim kao da ce to meni da pomogne user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1784
1.4.2016 11:00:29   
Sanjalicaaa
Crk'o nam je bojler user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1785
1.4.2016 14:25:23   
vocicana
Ja sam popizdela danas, sve dezinformacija za dezinformacijom! Bila je plata u bolnici, vidi me zena iz obacuna, kaze bice danas uplata bolovanja i jedan manji deo plate ces primiti, ja se obradovala kao da cu milion primiti, ja cekaj, cekaj poruku, nema! Ja u banku, nema! Znate li da sam u stanju da bacim Molotovljev koktel i nja socijalno i na banku i na sve po redu, pa to nije plata nego socijalna pomoc, stid ih nije djubrad banditska. Ne smem da se usudim da psujem ovde, sada biste se zacudili repertoarom psovki!!!
ovo zemlja, ovo je dzungla nevidjena!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1786
1.4.2016 20:39:06   
Torbica
Odradila posteno radni dan sa ustajanjem u zoru... (5 i 15) i posle posla zamesila/ispekla kiflice i djipala sa klincima na igralistu preko dva sata. Vozila/dovozila ceru sa gimnastike i sve po redu vecera/kupanje/krevet puta tri. Mm strefila alergija pa je prelezao dan a i ja sam nesto rovita... Popila Fervex koji me patosirao... I umesto laku noc deco, molila ih da cute i da me nista ne pitaju ... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1787
1.4.2016 21:47:10   
vocicana
I razumem te i nemam komentara nikakvog, i daleko bilo!
Ja sam zaokruzila dan sa platom u 19 h,m eto kada je proknjizeno, da poludis, a tako sam srecna bila! Kruna dana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1788
1.4.2016 22:32:51   
Torbica
user posted image Upravo odremala na ugaonoj, malo je lakse... user posted image Imaam samo jednu zelju, da se najmladjem detetu ne piski nocas user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1789
7.4.2016 13:41:46   
Sanjalicaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1790
9.4.2016 14:16:02   
Ana RR
Zavijem sarmice i onda skontam da nisam stavila alevu papriku u fil.. i onda sve ispočetka.. odmotavaj pa opet zamotavaj.. 20 komada. Jbt.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1791
9.4.2016 14:57:01   
choopa choops
Au ne big ti bila u koži user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1792
9.4.2016 15:08:47   
Ana RR
Koliko sam im se radovala toliko su mi presele user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1793
9.4.2016 18:18:36   
NadaR
Provela sam dan kod svoje bakane. Napunila sam baterije . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1794
10.4.2016 23:09:59   
Sanjalicaaa
Pre dve nedelje sam ispila antibiotik i opet me boli grlo uzasnooo. user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1795
11.4.2016 7:30:50   
wivern
Sanjalice to je zbog ovih maglih promena vremena, virusi samo divljaju.

Ja ovde ne mogu da pišem jer bih prvo pisala romane od 55866588 delova a drugo - nemam energije ni da se iznerviram kao čovek.
Jutros sam se uspavala, nije mi zvonio telefon. I sad jurim na posao kao bez glave.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1796
11.4.2016 18:28:52   
Ana RR
Ceo dan nismo imali struju, od pola 9 jutros pa do 17h. Odlepila sam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1797
12.4.2016 18:48:27   
adulence
Danas sam na ivici zivaca,ovaj mali kenjka jer mu izlazi zub,a ova malo veca place jer joj je ujak otisao,a meni dodje da se zatvorim u kupatilo i da placem....proci ce znam ,ali i ja nekada da se izjadam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1798
13.4.2016 6:03:39   
mali_mis
Da ja istresem moju negativu koja me muci, pa ima vec 2 nedelje i vise.
Kad pijem mleko, cak i gutljaj, istog momenta dobijem nenormalne grceve, i moram u wc, na veliku nuzdu. A volem da pijem mleko, sanjam ga. Prvo sam mislila da je neko ludilo pred menstruaciju, jer tada mi organizam nacisto poblesavi, ali to se ponovilo i za vreme i posle user posted image onda se moja mama seti da su se i njena mama i njen deda patili sa istim problemom. Uvek nasledis neku budalastinu user posted image I pre neki dan probam mleko bez laktoze, i nista, nema grceva, nema trckanja u wc. Ali se zato sa detetom otimam oko istog, jer sad bi on da pije ono sto ja pijem user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1799
14.4.2016 15:23:48   
IvanaSK RR
Isplakah se dobro, ali bih jos. Ono kad se sve skupi...
I na sve to ne mogu da zakazem u Gradskoj kod dr kod koje hocu, jer nema nista slobodno u narednih mesec dana, nude mi druga dva dr... Ona kaze da dodjem za dve nedelje pa ce me valjda uspeti ubaciti...
Proslo mi je i skoro dva meseca od pregleda u domu zdravlja, a ne mogu privatno da idem..
Najradije bih da prespavam sledećih mesec dana. Mada, ne mogu ni da spavam, ako spojim dva sata sna, budem srecna...
Ma, ima dana koje čovek stvarno treba da prespava.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here