|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
24.3.2016 12:57:15   
IvanaSK RR
Pipi, ajde javljaj sta je bilo :)
Anck, mame su cudo, tako i moja. Onda me nervira, jer znam da je umorna, da je bole noge, vene...
Zene, meni grudi jos porasle, i vruce su user posted image Evo, mazem neko ulje pa me podseti :)

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 751
24.3.2016 15:31:44   
Sandricak
Uspeo muz zakazati, za 28.april... user posted image
Anck i ja vodim trudnocu kod Dunavskog , kod Milicevica... Sad me prvi put salje u Betaniju, valjda ce biti sve ok...
Marijana, moram sta cu, ugovor mi istice 24.06. ako izdrzim do tada bi bilo dobro da radim... ali ne verujem da ce biti tako, pa se barem nadam da cu radno docekati 12.05., tada mi se navrsava godinu dana kod ovog poslodavca...
A danas kada dodjem kuci, ceka me spremanje zaovine sobe, dolazi sutra na par dna u goste, pa moram prozor i zavesu da joj sredim... plus da skuvam za sutra rucak...

Direktna veza do poruke: 752
24.3.2016 15:59:11   
Anck Su Nmaun
Sad sam dosla od Dr sat i po cekala da mi da upute, i to me sestra ne pusti nego kao ona ce, i pametnica pola mi uradi pola ne user posted image samo kukaju kao guzva je a ne rade Nista kako treba...uzassss!!!
I ja kazem da mi nije pola dala...a ona sva pametna pa idite onda vi... pa J*T.... Idiota! I na kraju joj ne radi komp nemoze da mi uradi doznake. Strasno za sta oni dobijaju platu. Izgubila sat i po i pola uradila pola ne.user posted image
user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 753
24.3.2016 16:12:56   
Ella2407
Caao djevojkee
Evo i menee
Napokon malo ranije s posla,da se odmorimm..
Jao kako je nama sve naopako krenulo od sinoc..
Prvo mm razbije luster,pa ja jutros padnem niz stepenice :// katatrofa
Bas sam se bila prepalaa
Okliznuli mi se i na ledja par stepenica,tek sam
Osjetim da ce bit dobra modrica na dupetu i ruci hahs

Sta mislite imal potrebe da se javljam ranije dr-svaksko imam zakazano u srijedu
A hvala Bogu
Nisam se ni udarila u stomak niti me boli.. user posted image

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 754
24.3.2016 16:44:08   
IvanaSK RR
Anck, ja stvarno vise ne znam sta da kazem na azurnost lekara i osoblja.
Ella, to se i meni desilo u osmom mesecu. Idi kod lekara ako te boli, ako ne, ne moras.

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 755
24.3.2016 20:15:50   
Nimfa
Dobro vece user posted image ja da van mahnem
Bila dva dana kod mojih pa malopre stigla kuci , kicma me ubija al cu naterati mm na jednu finu masazu user posted image
Ella sto Ivana kaze ako ne boli mislim da nema potrebe da ides do lekara.
Anck doktori , sestre postali gori nego ikad , znam da nikom nije savrseno ali niko d njih ne trazi bog zna sta, samo da rade posao za koji su placeni ali opet njima je sve tesko

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 756
24.3.2016 20:50:55   
IvanaSK RR
Nimfa, uposli muza sto pre :)
Pipi, sta se desava??!?

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 757
24.3.2016 20:56:54   
marijana22
E stvarno nema Pipi da se javi možda su je ostavili...

Direktna veza do poruke: 758
24.3.2016 21:29:13   
IvanaSK RR
Nisu, sad sam je smarala na viber :)
Jos uvek 2u1 :)

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 759
24.3.2016 21:43:13   
pipi_coco
Evo me, cijelo popodne nešta, nešta user posted image

Elem, došla na red tek oko pola 3, i kaze dr ok sve, otvorena 1 cm, ajde kuci, brzo ce to i sad krece neko uzimanje podataka i polu-neobavezna prica i ja rekoh: ma red je valjda da vam spomenem da sam prije dvije godine imala operaciju mioma i da imam rez na stomaku.......i tu krece frka.....

zakljucak: da je javim odmah ujutro na hospitalizaciju, hitno ce sazvati komisiu za CR, jer sam potencijalni kandidat user posted image

Kako sam ja shvatila to je 98% da ce mi raditi CR, eh sad da li odmah sutra ne znam, ali obzirom da sam tako blizu termina i da su mi rekli da ništa ne jedem iza ponoci mislim da ce to biti sutra

Uzbudjena sam, strah me i drago mi, sve mi se pomješalo

Hvala vam što brinete za mene user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 760
24.3.2016 22:09:11   
IvanaSK RR
Vec ti rekoh, nista to nije strasno, sve ce proci super!
user posted image user posted image
Samo polako i opušteno! Srecno!

Direktna veza do poruke: 761
24.3.2016 22:28:25   
marijana22
Pipi srećno sutrauser posted image

Direktna veza do poruke: 762
24.3.2016 23:51:40   
BubaBubica
Jeee Pipi držimo ti palčeve sutra! user posted image Sve će to biti u redu user posted image

Ja se dobro osećam pa sam baš aktivna i radim sve što uraditi mogu, ima me na sve strane, zato ne stižem da pišem. Nama je ovaj vikend uskrs pa smo danas ja i devojke spremale ukrase, pravile zeke od vate i seckale salvete za sutrašnje farbanje jaja. Baš sam umorna, pospremala sam kuću i sad idem da legnem, kičma me boli. Od danas smo u 21. nedelji user posted image a bebac je lenj za medalju, tek ponekad se promeškolji i to osećam samo ako u tom trenutku mirno sedim. Lenčuga jedna user posted image

Kuckamo se sutra i ako uspem, stavljam vam slike da vidite naše remek dela user posted image

Direktna veza do poruke: 763
25.3.2016 7:23:38   
Anck Su Nmaun
Pipi.. srecno i mislimo na tebe user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 764
25.3.2016 8:07:24   
Anck Su Nmaun
Devojke a gde nam je Voci????

Ja vidim nemam s kim ujutru kafu da kuvam user posted image

Direktna veza do poruke: 765
25.3.2016 8:26:19   
Sandricak
Dobro jutro od nas... user posted image
koliko je ovo sunce danas dobro doslo, toliko sam ja umorna... Mark mi nocas dobio temperaturu, na 4 sata se pojavi opet posle sirupa, spavala svega tri sata nocas... Luda kuca.user posted image
Danas dezurna na poslu sa jos jednom koleginicom, nisam nikako mogla ostati sa njim, muz ce ga voditi kod dr pa cemo videti sta cemo...
Inace sinoc da mi mm nije pomogao oko sredjivanja kuce, nista ne bih uradila, a danas dolazi zaova... Sreca pa je hteo, skoro sve on sredio, ja samo skuvala i sudove oprala :)

Direktna veza do poruke: 766
25.3.2016 8:27:15   
Sandricak
Pipi javi nam se da budemo u toku... Srecno :)

Direktna veza do poruke: 767
25.3.2016 8:32:01   
jocajaca
Dobro jutro!!!
Pipi srećno nadam se da ćeš se već danas družiti sa svojim bebanom!
KOd nas je divno jutro sunce, ptičice... malo je pohladno ali je divno. Ja stigla na posao pa sad malo čitam I pijem kafu.
Joj ne bi da generalizujem ali te med.sestre koje rade u domovima zdravlja ili negdje na prijemima kao da su u školi imale predmet "kako biti nadrndana I kako što vise maltretirati pacijenta".
Bubice obavezno nam stavi slikice tamo u temu za Vaskir/Uskrs pa da I ja dobijem neke ideje za sledeći mjesec kad budem pravila user posted image .
Voći je ljuta i vjerovatno čeka da joj se sve malo slegne, istini za volju i ja bi bila bijesna da se meni to dogodilo kao njoj.

Direktna veza do poruke: 768
25.3.2016 8:32:07   
emicaa
Dobro jutro,kad bubi kuka da ima ljenčugu ja ću kukati na suprotno user posted image Ovaj moj kad počne udarati ne smiruje se po 15 minuta,onda mala pauza pa opet.
Pipi srećno draga user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 769
25.3.2016 9:34:33   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: jocajaca

Voći je ljuta i vjerovatno čeka da joj se sve malo slegne, istini za volju i ja bi bila bijesna da se meni to dogodilo kao njoj.

user posted image
A sta to? Ja nisam u toku...

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 770
25.3.2016 9:52:56   
jocajaca
Ma ovo oko porođaja što je pisala na prethodnoj strani: prvo joj dr.rekla da sigurno ide na cr pa joj na ovom pregledu rekla da može cr samo ako hoće da je porodi čini mi se sledeće nedelje inače da čeka prirodni u fazonu ako oćeš oćeš ako nećeš ko te j... pati se sa takvom kičmom na prirodnom.
Bar sam ja tako shvatila.
VOĆI ispravi me ako griješim?!

Direktna veza do poruke: 771
25.3.2016 10:05:08   
vocicana

IZVORNA PORUKA: jocajaca

Ma ovo oko porođaja što je pisala na prethodnoj strani: prvo joj dr.rekla da sigurno ide na cr pa joj na ovom pregledu rekla da može cr samo ako hoće da je porodi čini mi se sledeće nedelje inače da čeka prirodni u fazonu ako oćeš oćeš ako nećeš ko te j... pati se sa takvom kičmom na prirodnom.
Bar sam ja tako shvatila.
VOĆI ispravi me ako griješim?!

Sve je tacno.
Nemam volje da pisem, citamsvakog dana sta pisete, ali stvarno ne mogu.
Previse sam nervozna i besna, sve mi smeta.
Samo cu reci da od nervoze i stresa od preksinoc, juce posle podne i nocas na 3,5-4 sata imam osecaj da cu dobiti ciklus, original menstrualni bolovi, kako se brzo podsetim kako je nekada bilo.
Pipi lutko srecno, javljaj samo da ste mi dobro vas dvoje, a Damjan i ja vas stizemo, necemo mi sticini na sledecu kontrolu u utorak.
Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 772
25.3.2016 10:20:55   
BubaBubica
Vociii pa nemoj toliko da se nerviraš, znaš ti šta radiš sebi? user posted image Ako je rekla da možeš ako želiš, onda tako i uradi, a bebac je već uveliko spreman za život napolju. Nemoj da se nerviraš toliko dođe mi da zaplačem user posted image Udahni duboko i iskoristi priliku za carski rez kad već kaže da može ako želiš. user posted image

Emice sećam se kad si ti bila čini mi se 18. nedelja, kako si pisala da šutira li šutira, jedva sam čekala 18. nedelju i tako je i dočekala i ispratila i evo me u 21. a ono i dalje se samo meškolji. user posted image Ali lepo osetim kad me šutne u grlić, ne boli ali tačno se sećam tog osećaja, a i dr je rekao da su
mu nogice nisko u karlici tako da samo da ojača kontam da će me lepo masirati nožicama po mehuru. Sećam se da me je mlađa Buba u ovo vreme već uveliko šutirala ko profi fudbaler i da imam snimak u 21. nedelji kako se vidi stomak kako odskakuje od njenih udaraca.

Pipi čekamo te da se javiš, možda se već druži sa bebanom user posted image

Sandričak šaljem vam pozitivne vibrice da što lakše prebrodite temp user posted image

Stavljam slike kad sve završim, ove godine baš imam volje, dok za novogodišnje praznike sam bila u totalnom minusu sa raspoloženjem, početak trudnoće, mučnine, umor... Zato sad da iskoristim lepo vreme i dobro raspoloženje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 773
25.3.2016 10:23:17   
marijana22
Dobro jutro

Joj Vociuser posted image
To su verovatno kontrakcije, pokušaj malo da iskuliraš, odmaraj, bar do utorka da izgurate. Ne znam šta bih ti rekla ni savetovala, da li možeš neku vezu da nađeš nekoga...... Želim ti svu srećuuser posted image

Ostale trudnice kako ste?
Moja deca su sinoć zaspala u pola 12, jutros smo jedva ustali za vrtić. Ja malo sredđivala po kući pa idem da prilegnem ako uspem malo da odspavam

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 774
25.3.2016 10:32:43   
Bibilib
Dobro jutro drage moje trudnice,evo i mene posto me dugo nije bilo....
Pipi uz tebe smo i srecnouser posted image user posted image
Vocicana nisi sama i ja sam mnogo nervozna u poslednje vreme,mnogo sam osetljiva i sve mi smeta i sve me nervira,pa cak i deca kad pocnu da vriste i histerisu... nekad imam osecaj da sam otisla u aut...user posted image
Inace privodimo kraju 7 mesec a imam osecaj kao da cu da se porodim ovih danauser posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Da li Vam se svidja ime Iskra?
Dakili

da (28%)

ne (47%)

neobicno je (25%)

Ukupan broj glasova: 155

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here