|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
20.3.2016 20:42:36   
emicaa
Ivana treće definitivno ne.
Pipi meni je još u prošloj trudnoći kičma bila u haosu i sad se to samo nastavilo samo što je sad rano počelo.I dr sama kaže da ne zna kako će biti do kraja ali slaće me na masaže da tako izguramo do kraja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 626
20.3.2016 20:49:15   
vocicana
Porodicu se na medjuspratu zgrade.
Nisam ni danas se smirila. Opet nistastavri opet nista torba za porodiliste, znaci definitivno sutra.
Sada na sredjivanje u kupatilo, jedva cekam naravno da legnem. Bas sam umorna, upravo sam dobila "kompliment" od muza da izgledam kao da meje poplava izbacila, bleda sam i izmucena ulicu katastrofa.
Pipi stisce i meneuser posted image stalno, ali sto kazes, nista mene to ne boli.
U sredu opet kontrola user posted image , jedva cekam da se otkacim ginekologije bar na neko vreme.
Doroty viris... sto te nema da pises? Zna li neko sta je sa krin?

< Poruku je uredio vocicana -- 20.3.2016 21:00:17 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 627
20.3.2016 21:35:46   
IvanaSK RR
I meni je zao sto se krin ne javlja.
Ajde vas dve pred kraj sto ste zavrsavajte posao i donosite nam bebe user posted image
Idem da vidim da li sam ja na redu posle vas.
Posle vas su borica, Marincica, New mom ..

< Poruku je uredio IvanaSK -- 20.3.2016 21:38:41 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 628
20.3.2016 21:37:26   
vocicana
DOnecemo dva decaka, posle cemo vam mahati, a vi se drzite do kraja kako treba.
Idem u kupatilo na sredjivanje inace cu ziva zaspati.

< Poruku je uredio vocicana -- 20.3.2016 21:38:12 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 629
20.3.2016 22:28:53   
IvanaSK RR
Posle cu vam ja doneti princezu user posted image
Laku noc, voci. Sad cu i ja polako u krevet.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 630
21.3.2016 7:33:15   
vocicana
Ato ce biti sjajna druzina.user posted image
Dobro jutro trudniciceeeee
Kako ste spavale?
Ja pijem kaficu, ako jos nekoga ima neka pozuri, ohladice se.

Direktna veza do poruke: 631
21.3.2016 7:57:36   
Anck Su Nmaun
Jutric

Uz nesicu naravno user posted image
Sad citam svoju 32 nedelju, kaze od ove nedelje beba manje udara.... tj. veca je i nema toliki zamah da me opali user posted image ja se iskreno nadam, juce me je toliko urnisao da sam uvece toliko bila nervozna da nisam mogla da zaspem user posted image
Citav daaaaan zene on je mene razvaljivao... bas sam poludela.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 632
21.3.2016 8:06:54   
emicaa
Dobro jutro,nas dvije gledamo crtiće.Ja sam prinudjena na to user posted image ovo malo u stomaku jutros u 4 pravilo žurku,naravno morala sam do kupatila,kad sam se vratila u krevet onda je on počeo.user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 633
21.3.2016 8:12:20   
Anck Su Nmaun
Hha tek sad vidim da me nema na prvoj strani na spisku user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 634
21.3.2016 8:13:01   
vocicana
Mislim da te ceka slicna rezija sa njim kao sa T. user posted image
vole deca da se igraju u stomaku.
A da nisam vam ispricala jos nesto, starija sestricina je bila kod mojih roditelja zajedno sa mnom prosle nedelje, i zove me pre 4 dana i placnim glasom kaze:" Tetka, znas sta sam dobila danas?", ja kazem sta sreco, ona odgovara jos placnijim glasom:" Boginje tetkaaaa!!!". Umrla sam od smeha, a cini mi se da je Popkica imala neku situaciju i da se mnogo sekirala zbog bebe, da nece nesto da se desi.
Istorija se ponavlja.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 635
21.3.2016 8:16:10   
vocicana
Posalji pp nekoj od moderatorki, sa verovatnim terminom porodjaja, pa ces biti na spiskuuser posted image

Direktna veza do poruke: 636
21.3.2016 8:17:11   
pipi_coco
Dobro jutro user posted image

Ja cekam mamu da dodje pa da pijemo kafu :)

Spavannje necu ni da spominjem da ne bih šta urekla user posted image

Kod mene je jutros izostalo to ludovanje u stomaku, ali javio se sincina blagim pokretima, samo da ne brine svoju mamu user posted image

Bit ce to super dRRužina user posted image

Šta je sa Boricom ? Ne javlja se ni ona vec danima?

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 637
21.3.2016 9:58:16   
marijana22
Dobro jutro

Ja ispratila moje u vrtić i na posao pa odmaram. Terala sam jutros muža da mi kupi picu za doručak, baš mi se jela. Sad sam izvadila kupine iz zamrzivača a kad se odlede jedem ih sa mewdom. Da malo povratim krvnu sliku. Trebalo bi da odem do banke i da zakažem šišanje, al ne znam da li ću moći.....

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 638
21.3.2016 10:02:15   
IvanaSK RR
Dobar dan. Marijana, polako, sve redom.
Anck, i ti si pre mene :)
Voci, ti nisi prelezala boginje?

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 639
21.3.2016 10:21:33   
emicaa
Marijana prvo sam pomislila da ideš u banku da zakažeš šišanje i kontam ko je ovde lud user posted image jesi li bolje?

Direktna veza do poruke: 640
21.3.2016 10:28:18   
IvanaSK RR
Hahaha, ono kad smo ujutru svi ludi user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 641
21.3.2016 11:17:57   
vocicana
Marijance user posted image ozdravi nam brzo, cim si imala prohtev za hranom, znaci da ti je boljeuser posted image
Ivana, jesam, kako ne, msm da sam bila 2-gi ili 3-ci razred.
Ne sekiram se za to, jer mi je malecka bila smesna, kako je gotovo placuci saopstila mi tu tragicnu vest. user posted image

Direktna veza do poruke: 642
21.3.2016 11:21:04   
IvanaSK RR
Jadna, mogu misliti kako se istraumirala.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 643
21.3.2016 11:25:56   
jocajaca
Ćao!
Ne znam kakvo je vrijeme kod vas ali ovdje je fuuuuj, tmurno nekakva kišica tačno za ubijanje dobrog raspoloženja. Ja sam se nešto preko vikinda baš umorila I jutros sam jedva došla na posao. Još mi se spava.
Već nekoliko dana kad uveče legnem pa kad moram da ustanem ili u wc ili da Nikicu prebacim kod nas pri tom ustajanju osjetim tako jak pritisak na pubičnu kost a ne znam zašto pošto je meni beba izrazito visoko, taj donji dio stomaka mi je bukvalno prazan, a inače kičma mi je u katastrofalnom stanju uopšte ne znam kako ću je srediti poslije ove trudnoće.
Kako ste mi vi?

Direktna veza do poruke: 644
21.3.2016 11:26:13   
marijana22
Hahah Emiceuser posted image

Bolje mi je, ali sam još malaksala. Jutros širila veš, raširim 5-6 stvari pa sednem da odmorim....
Zakazala frizera za sutra, blizu mi je nekako ću da dobauljamuser posted image
Nego sutra imam komisiju oko 1, mm ne može da izađe u sred radnog vremena, ne znam dal da cimam mamu ili da krenem kolima. Danas mi je kontrola kod dr opšte prakse pa ću videti kako će biti

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 645
21.3.2016 11:42:08   
Anck Su Nmaun
Ja sam slooogirana, deca me probudila pre 6h , posle se razvlacili po krevetima ali nisamo spavali, Sad malo legla da nadoknadim ali dzaba...
I kod nas je vreme neko slb, kao toplo ali sprema se kisa user posted image

Al dobro kazu do cetvrtka posle najavljuju 18 user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 646
21.3.2016 11:58:24   
BubaBubica
Juhu trudnice moje evo i mene user posted image juče nisam uspela ni da se javim, ceo dan je neko bio kod nas, pre podne mm-ovi roditelji sadili su krompir u bašti, posle došla sestra sa dečkom pa tetka i tako puna kuća do 21 h. Jedva sam čekala da se srozam u krevet. I skoro ceo dan smo proveli napolju koliko je bilo lepo i toplo, danas duva hladan vetar i oblačno user posted image

Ja se nadam da je Krin dobro, zaista mi je žao što se ne javlja i što sa nikim nije u kontaktu van foruma.

Prekosutra ulazimo u 21. nedelju, provalili smo polovinu trudnoće! user posted image

Direktna veza do poruke: 647
21.3.2016 15:24:14   
Sandricak
Marijana drago mi je da si bolje...
Ja od utorka prosle nedelje na bolovanju, danas pocela da radim, uhvatio me virus nenormalni... samo lezala... Jos mi se i Marko prehladio, pa i njega inhalirala 4x dnevno... poludela sam...
Jedva cekam sredu da se druzim sa bebicom na uz, valjda cemo uspeti ovog puta da vidimo sta je... Imam cesta probadanja u donjem delu, bole me ledja, kada legne na ledja usinem se pa ne mogu da se okrenem na stranu koliko boli... ne znam vise sta da radim, a ovo sedenje na poslu me ubiiijaaa...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 648
21.3.2016 15:34:10   
emicaa
Mene kičma donji dio ledja počeo bolit da više ne znam šta da radim,imam danas masažu a ne znam kako ću otići do maserke user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 649
21.3.2016 15:37:31   
Sandricak
emicaa potpuno te razumem... danas se nekako odgejaj, pa posle ima da skakuces :)user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here