Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 19:15:36
|
|
|
|
milicicak
|
Branki, ja najcesce pecem pastrmku i to tako sto poprskam foliju maslinovim uljem, poredjam ribu pa prekrijem folijom i pecem jedno pola sata pa otvorim foliju i pecem jos 15-ak min. Ovako voli mm, bez zacina samo posolim ribu Ili pravim ovako kao Ana. A ako hocu da napravim foru onda napravim paketice ribe u foliji, tj svaku ribu zcinim i zamotam u foliju sa krompirom i/ili celerom :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 19:26:21
|
|
|
|
Ana RR
|
E pa sutra spremam ribu i sad mi se jede posle ove priče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 19:37:15
|
|
|
|
emicaa
|
Jesam li jedina koja ribu jede isključivo sa krompir salatom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 19:52:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, obično starije generacije tako jedu ali ti mi deluješ mladoliko
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:00:54
|
|
|
|
milicicak
|
Emice ja sad moram da pitam jesam li ja jedina koja jede iskljucivo vrucu krompir salatu ja cu ribu za vikend, samo tad mogu svezu da je kupim. E, da, ja inace jako cesto pecem u foliji i meso i ribu i povrce (cveklu najcesce), em mi sav sok ostane u foliji em imam manje posla sa pranjem. A oslica ne bih pekla u foliji, pre bih ga uvaljala u brasno ili poh masu, nauljila pek papir pa poredjala u pleh i kapnula po par kapi maslinovog ulja preko ribe i gurnula u vrucu rernu na pola sata.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:09:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Slažem se za oslića, on se nekako rastopi u foliji Ja uz ribu najčešće spremam salatu sa krompirom, blitvom, mladim lukom i limunom a volim i toplu salatu od krompira (krompir, feta, masline, mladi luk).
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:16:59
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Emice, obično starije generacije tako jedu ali ti mi deluješ mladoliko Anči pa ne znam,28 godina i nije malo
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.2.2016 20:29:56 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:19:13
|
|
|
|
milicicak
|
E sad mi se jede krompir salata ja ribu najcesce sluzim bez priloga osim ako ne pravim neku kombinaciju povrce-riba koja se pece zajedno. Al zato napravim brdo zelene salate sa rukolom i narom. U subotu moram da napravim ribu i krompir salatu (ja to sa prazilukom i balzamikom) da obradujem tatu Emice, ti si mladaaaa. Ja bolje da se ne javljam
< Poruku je uredio milicicak -- 25.2.2016 20:20:27 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:30:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa IZVORNA PORUKA: Ana RR Emice, obično starije generacije tako jedu ali ti mi deluješ mladoliko Anči pa ne znam,28 godina i nije malo E moja ti, pa ti si još devojčica a ja još +8
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:32:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Milicicak, i ja se davim u zelenoj salati pa još sa mladim lukom i limunom Rukolu ne mogu da ubodem finu, uvek naletim na gorku. Neka hrana mi je posle Kanade skroz drugačija.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:42:44
|
|
|
|
milicicak
|
Hmmm, meni limun nije dovoljno kiseo. Skoro sam na poslu jela zelenu salatu sa rotkvom, jabukama i narom, odlicna kombinacija Ana, a jel ima neki recept za naan bez sira?
< Poruku je uredio milicicak -- 25.2.2016 20:45:28 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 20:58:17
|
|
|
|
branki*
|
Super mi je ispao oslic!sve su pojeli!jeste da je pustio dosta soka,ali sam ja posle otvorila foliju i bilo je taman. A,krompir salatu volim isto,jedem je hladnu. A,sto je mm sad kupio neke cvarke,majko mila,samo meso,nisam mogla da odolim!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 21:23:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Hmmm, meni limun nije dovoljno kiseo. Skoro sam na poslu jela zelenu salatu sa rotkvom, jabukama i narom, odlicna kombinacija Ana, a jel ima neki recept za naan bez sira? Ne volim rotkvu ali verujem da je kombinacija odlična ja sam ljubitelj tih salata. Meni je sa limunom savršeno E, sir ne moraš stavljati, ja sad poslednji put nisam imala. Pravila sam i po ovom receptu klik pravila sam i po stranim receptima, svaki je bio dobar.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 21:40:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ih Ana pa nisi ni ti puno starija. Nego kod mene u salatu ide ili sirće ili francuski sos(jedino jad pravim salatu na grčki fazon onda limun),krompir salatu uvjek sa sirćetom,puuuuuno sirćeta
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 21:59:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Boga mi Emice, nije da nisam.. 36 godina punim u maju, opasno se bližim broju 4
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 22:03:03
|
|
|
|
milicicak
|
Emice, sta je francuski sos?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 22:06:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da u njega ide senf, majonez, sirće, začini... taako nekako ako ne grešim.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2016 22:15:29
|
|
|
|
emicaa
|
E ne znam tačno sad šta ide,nemam da provjerim ali znam da ima i kod nas kupit,kad sam u Doboju pravit tati salatu od makarona i uvjek ga uzimam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 9.3.2016 10:41:08
|
|
|
|
Sladja 29
|
Obozavam kako da kuvam tako i da veoma dobro jedem..Sva sreća pa su mi svi u kuci veliki gurmani i obozavaju kako domacu kuhinju tako i druge kuhinje....Slatkisi su naravno uvek na prvom mestu i moram uvek da ih imam spremljene...da slučajno nekome u porodici ne bi spao šećer
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2016 19:52:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li iko fin recept za brownies bez jaja
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2016 20:07:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, imam ja klasičan recept za čokoladni kolač bez jaja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2016 20:24:24
|
|
|
|
emicaa
|
I opet Ana šta bih ja bez tebe može,šalji
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 16.3.2016 21:11:28
|
|
|
|
Ana RR
|
evo ga klik
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.3.2016 12:26:07
|
|
|
|
emicaa
|
Anči htjedoh pravih ovaj kolač i moram odustati,kolika je ta čaša za mjeru šećera,onako otprilike
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 20.3.2016 12:57:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, čaša je 2dcl ali šećer možeš smanjiti za jednu čašu. Meni je preslatko kada stavim 3 čaše ali mm obožava tako slatko.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?