|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
4.1.2016 20:06:40   
veselicaa
Emice natera me da idem u poruke da vidim datum kada smo se dopisivale user posted image 12.11.je datum user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 726
   RE: Pričajmo o hrani...
4.1.2016 21:36:04   
branki*
Mamamaj,evo me po dogovoru,malo kasnim,ali sad sam potrpala decu na spavanjeuser posted image
Kora-umutis pola margarina sa 250 grvsecera,dva jaja,250gr mleka,300 gr brasna,pecivo.peces koru i iseces na kocke.
Preliv-istopis pola margarina sa 30 kasika mleka,200 gr secera i 100 gr cokolade,moze i kakao.i da se ohladi.umaces u to i valjas u kokos.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 727
   RE: Pričajmo o hrani...
4.1.2016 21:41:13   
Ana RR
Emice, veselice, napišite recept i na RR user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 728
   RE: Pričajmo o hrani...
4.1.2016 22:03:05   
veselicaa
Evo ga moj recept:
Kora:
6 jaja,20 kasika secera,20 kasika ulja,20 kasika mleka,1 pecivo,21 kasika brasna.Sve sastojke umutiti,prvo secer i jaja,pa dodati mleko i ulje i na kraju brasno pomesano sa praskom za pecivo.Gotovu koru seci na kocke i valjati u fil pa u kokos.
Fil:1,5 casa mleka,20 kasika secera,pola margarina ili putera,150 g cokolade skuvati da se sve lepo otopi.
To je moj recept,jedino od njega izadju onako lepi cupavci da nisu suvi vec socni i mekani.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 729
   RE: Pričajmo o hrani...
4.1.2016 22:08:07   
emicaa
Jedino što je meni ispalo naopako isjekla sam prevelike komade,pojedeš jedan i dosta user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 730
   RE: Pričajmo o hrani...
4.1.2016 22:20:52   
vocicana
Obecala sam user posted image recept za moju orvu uspesnu bajaderu, za ovolike godine, a da nije konja da ubijes njom.
9 kasika vode sa 200 gr secera na laganoj vatri topiti, kada se secer otopi, skloniti sa vatre I dodati 170 gr putera, mesati dok se I on potpuno me otopi.
U tu smesu staviti 150 gr mlevenog oraha, badema ili lesnika ko sta ima u kuci I voli sa 250 gr mlevenog keksa, sve lepo izmesati I sjediniti.
Smesu podeliti na dva jednaka dela, u jedan dodati prethodno otopljenih 100 gr cokolade( na pari bez dodatka ulja), mesati dok se ne dobije homogena smesa.
Na papiru za pecenje od smese sa cokoladi oblikovati kvadrat odozgo bela smesa I preliti sa 100 gr cokolade otopljene sa dve supene kasike ulja.
Prijatno!

< Poruku je uredio vocicana -- 4.1.2016 22:21:50 >


_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 731
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 0:40:44   
MAMAMAJ
Ja sutra popodne idem u porodilište, a sad sam došla na ideju da ja to njima ujutru napravim, da imaju.
Danas nisam stigla to, mazila se s decom, presložila torbu za porodilište...
Hvala vam od srca što ste se potrudile, Veselice i Branki, prave ste dRRugarke, grlim vaaas.. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 732
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 8:31:49   
jess021
Veselice, citam sad recept i pitam se za koji je to pleh?
Bas mi velike mere.user posted image

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 733
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 10:49:32   
MAMAMAJ
O, daaaa, nama baš trebaju velike mere user posted image , ali napiši koji je pleh da bi se orjentisale.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 734
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 18:36:04   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: jess021

Veselice, citam sad recept i pitam se za koji je to pleh?
Bas mi velike mere.user posted image

Draga za pleh koji dolazi uz elektricni ili za onu veliku tepsiju,ne znam tacno mere koje su ako hoces izmericu ti.Nije mnogo ja cak stavim 7 jaja da bude onako visok,cupavci treba da budu visoki i vazdusasti ne treba da budu ono 1 cm u visini.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 735
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 18:38:49   
jess021
O da, to je onaj veliki pleh. Onda u redu, hvala.
Ja uglavnom pecem u onoj djuvec tepsiji.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 736
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 18:43:56   
veselicaa
Ja sve kolace pecem u njemu,ispadnu dosta ali se pojede,dodje neko,odnesem svekijevcima.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 737
   RE: Pričajmo o hrani...
5.1.2016 19:05:06   
IvanaSK RR
Ja cupavce pravim sutra, pa (prekosutra) javljam ukus, a sutra kakvi su "na oko" user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 738
   RE: Pričajmo o hrani...
6.1.2016 8:54:33   
Sanjica26 RR
Zene inmate life neki super reception za svibjske snucle?

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 739
   RE: Pričajmo o hrani...
6.1.2016 21:29:49   
branki*
Sanjice,je l kucas sa telefonauser posted image ?za snUcle nemam neki poseban recept,videla sam u novinama pre neki dan nesto sa maslinama i vinom i usekoh recept,ali zaboravih gde sam stavila.ja isto imam snicle i oravicu karadjordjev cevap.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 740
   RE: Pričajmo o hrani...
6.1.2016 21:36:07   
jess021
Sanjice, pohovane, lovacke, u rerni sa povrcem, u sosu od sampinjona, u belom sosu, karadjordjeva...

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 741
   RE: Pričajmo o hrani...
6.1.2016 21:52:03   
Sanjica26 RR
Ha ha. Branki kucam sa mobilnog.user posted image Ako budes nasla taj recept okaci ga. Spremila sam snicle sa kiselim mlekom i jajima zapecene u rerni.


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 742
   RE: Pričajmo o hrani...
7.1.2016 9:06:52   
IvanaSK RR
Juce spremljeni cupavci po receptu Veselice i fantasticni su!
Hvala puno na receptu. Meni je od ove mere ispalo 24 kolaca.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 743
   RE: Pričajmo o hrani...
25.1.2016 16:01:04   
emicaa
Po kom receptu pravite ludo tijesto i šta sve pravite od njega,jel može isto tijesto i za slano i za slatko?

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 744
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2016 14:18:10   
Figaro88
Da li je neko kupovao one gotove kore za dobos tortu i ako jeste kakve su?Razmisljam da li da kupim njih i napravim dobos ili onu lenja zena tortu,a ne peku mi se korice

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 745
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2016 14:55:59   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa

Po kom receptu pravite ludo tijesto i šta sve pravite od njega,jel može isto tijesto i za slano i za slatko?


Emice, nisam videla tvoje pitanje. Ja sam uvek pravila po ovom receptu samo prepolovim sastojke ili čak trećinu napravim jer mi je ovo puno.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 746
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2016 16:22:41   
emicaa
Anči hvala,i Trća mi je dala već recept,nisam ga još isprobala user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 747
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2016 18:04:59   
branki*
kako da spremim ribu u foliji u reni,milicicak je pisala jednom.imam filete oslica.da li da samo uvijem u alu foliju i stavim u tepsiju i u rernu?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 748
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2016 18:34:25   
Ana RR
Branki, ja nauljim malo foliju, ribu začinim, stavim na nju kolutove limuna, začine, bilje, šta god hoćeš, uvijem i pečem. Nekad na foliju prvo stavim povrće (kukuruz, grašak, krompir, šta voliš) pa odozgo ribu, uvijem i stavim na pleh pa u rernu. Onda imam kompletan ručak.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 749
   RE: Pričajmo o hrani...
25.2.2016 18:37:23   
branki*
hvala,anci!
ja sam poprskala maslinovim uljem i umotala.limun nemam,a ovo sa povrcem mogu neki sledeci put.hocu bozi i boki da dam ribu za veceru.izmedju ostaloguser posted image user posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here