Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2016 11:14:10
|
|
|
|
emicaa
|
E sad me je malo zbunilo ovo 250 g margarina a ako je buter onda ide manje
_____________________________
Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2016 11:38:46
|
|
|
|
lesica
|
Cek, cek. Ajd tamo u temu, pa da nastavimo.
_____________________________
"Majkooooo, bič pliiiiz!!!" JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.8.2016 12:30:23
|
|
|
|
nata11
|
Kako spremate punjene paprike? Da li prvo uprzite luk i meso ili samo pomesate sve sirove sastojke i kuvate?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.8.2016 12:57:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Prvo sve upržim, ne dopada mi se kada se stavlja sirovo meso, dobiješ onda jednu tvrdu grudvu. Sve lepo upržim, začinim i onda punim (paprike, sarmice, tikvice, šta god).
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.8.2016 13:17:32
|
|
|
|
branki*
|
Ja isto sve i przim prvo,luk,sargarepu,meso,pirinac i onda punim.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 28.8.2016 13:38:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve isto tako prvo proprzim, pa onda punim.
_____________________________
"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi" Jer smo tako u mogucnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.9.2016 12:53:31
|
|
|
|
nata11
|
1. Po kom receptu radite cufte koje se peku u rerni. Ja sam izgubila jedan super recept i oprobala jos 2-3 ali se cufte raspadnu tokom pecenja? 2. Neki isproban recept za prevrnuti kolac sa jabukom?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 11.9.2016 17:45:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ja ćufte spremam po ovom receptu, pečem ih u rerni i budu super. Jamie ima super recept za prevrnuti kolač, pravila sam ga u Kanadi i razbili smo se
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 14:30:46
|
|
|
|
emicaa
|
dade mi Suzi ideju da pravim ledene kocke i sad gledam recept i ide ekstrakt limuna,moze li u zamjenu koja kap pravog limuna
_____________________________
Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 14:33:57
|
|
|
|
branki*
|
Ja ne stavljam nikakav estrakt kad pravim ledene kocke.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 14:40:22
|
|
|
|
emicaa
|
po kom receptu pravis
_____________________________
Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 14:41:46
|
|
|
|
eca89
|
Emice, ja isto u ledenu kocku ne stavljam nikakav ekstrakt!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 14:55:24
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR dade mi Suzi ideju da pravim ledene kocke i sad gledam recept i ide ekstrakt limuna,moze li u zamjenu koja kap pravog limuna ja stavljam samo limun..i to u preliv koji ide preko kore,350ml vode,15kasika secera, 5 vanilin secera i ceo limun
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 15:11:52
|
|
|
|
emicaa
|
ja nadjoh ovaj recept
_____________________________
Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 15:37:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Kora je ista..i prelije se sa onin sto sam ti napisala..a fil..12 kasika brasna,12 kasika secerw,1l mleka...i pomesati aa margarinom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.10.2016 18:10:26
|
|
|
|
branki*
|
Emice,ja koru pravim od 6 jaja,6 kas secera,sve po 6,fil kao von,ali umesto brasna ubacim gustin,a limun nigde ne ubacujem.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 9:42:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Treba mi jos ideja kako spremate belo meso? Imam jedan super nacin, ali mi je potrebno jos koja ideja da ne bude suvo. Ovako: poredjam meso po tepsiji, premazem senfom, od gore sunkarica ili slanina, narendam sira i prelijem jajetom i mlekom umuceno... stvarno je super.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 9:49:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam kupila one papire socno iz tiganja i bas je lepo. Sa ukusom belog luka... Nekad spremim i sa pecurkama, izdinstam pecurke i luk one puste vodu malo dodam brasna i onda jos vode i ubacim malo przenu piletinu u to da se kuva. Kada imam ubacim paradajza kada nemam samo su pecurke
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 10:37:21
|
|
|
|
emicaa
|
Anck potopis bijelo meso u mlijeko i ostavis sat vremena.Posle ga uvaljas u brasno i przis sa obadvije strane.Kad je vec gotovo nadijes mocarelu na kriske i na svaki komad mesa po jedna ili dvije kriske,zavisi koliki su komadi mesa.poklopis i smanjis vatru na minimum.Ostavis tako dok se mocarela pocne topiti i to je to
_____________________________
Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 11:31:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mame kako pravite pohovane tikvice..tj ono kad se izrendaju pa se onda pece...pravila sam to jednom ali mi nesto nije dobro ispalo. A mm kupio dosta tikvica pa bih pravila danas.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 11:35:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Oljustis i izrendas. Pa iscedis rukama, posolis dodas dva jajeta i brasno dok ne bude onako lepo glatko malko gusce od smese za palacinke i peces u tiganju, ja sipam kasikom kao male pljeskice....
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 11:38:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Samo to? Pa tako sam iproslli put..al mozda mi je bilo rerko..probacu vise brasna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 11:43:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ako stavis mnogo brasna bice previse brasnaste znas... bice teske... ti napravi pa isprzi jednu ako je ok smesa super se okrece ne raspada se... Ja tako vec dugo pravim i opet se zeznem oko proracuna jer nisu iste velicine tikvice
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 12:06:46
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mame kako pravite pohovane tikvice..tj ono kad se izrendaju pa se onda pece...pravila sam to jednom ali mi nesto nije dobro ispalo. A mm kupio dosta tikvica pa bih pravila danas. Dve tikvice izrendaš u čistu kuhinjsku krpu, zategneš dobro i ostaviš sa strane (u neku činiju jer će se cediti kroz krpu). Umutiš dva jaja, dodaš oko 5-6 kašika brašna, izmrviš 50g fete, dodaš iseckani vlašac (ja volim da stavim i mladi luk ako nemam vlašac), beli luk, možeš da dodaš malo čilija ako voliš, origano itd... posoliš, pobiberiš. Tikvice dobro procediš (stežeš krpu koliko god možeš da se iscedi sok), ubaciš tikvice u umućenu smesu, lepo sjediniš i kašikom vadiš i pržiš.
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 12:18:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A niko ne spominje mleko??? Ne ide.. ja sam spremala kao smesa za palacinke.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?