Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 12:19:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja ne stavljam beli luk nekako mi ne ide uz tikvice nisam navikla... Danas cu spanac za rucak i pomfrit i neku piletinu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 12:42:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gotoveee.. nisu lose uopste
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.10.2016 13:09:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun A niko ne spominje mleko??? Ne ide.. ja sam spremala kao smesa za palacinke. Može, ja dodam ako mi bude mnogo gusto. Imaš i ovaj recept na RR klik meni je odličan.
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.10.2016 13:10:47 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.11.2016 20:44:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana evo ga zvijezda sa nutelom
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.12.2016 19:57:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ima li neko recept za posne palacinke?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.12.2016 20:00:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mene interesuje.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.12.2016 20:01:37
|
|
|
|
emicaa
|
ima ovaj ali nisam ga isprobala
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.12.2016 20:21:30
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam stavila proizvoljno kiselu vodu, brašno, prašak za pecivo, gustina kao i za obično testo za palačinke, ali nisu mi uspele. Baš su mi se lepile. Jedva da sam tri uspela da napravim. A pre toga sam ispekla za njih mrsne, i nisu se lepile.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.12.2016 21:51:57
|
|
|
|
emicaa
|
ja ne stavljam nikad gustin u tijesto za palacinke
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.12.2016 23:11:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice ne stavljam ni ja Htela sam da kazem da je testo za palacinke bilo iste gustine kao i za obicne palacinke.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.12.2016 22:08:24
|
|
|
|
emicaa
|
Kad pravite pilav jel sitnite meso ili stavljate citave komade,tipa cijeli batak ili krilo?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.12.2016 22:13:14
|
|
|
|
Maraj
|
Ja stavim celi. U komadu. Batak , karabatak.... a pravim i sa mlevenim mesom. Prvo ga uprzim , kao za musaku , pa dodam pirincu. Super bude
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.12.2016 22:16:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja obe varijante, jer nekad kupim batak sa kostima nekad bez kostiju.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.12.2016 6:42:15
|
|
|
|
branki*
|
Evo ga pilav ja ga pravim lose,uuuvek mi pirinac bude gnjecav ili ljigav ili suv meni orava mama. Obarim u vodi pilece meso.jednu glavucu crnog luka na ulju proprzim u toj tepsiji gde cu spremati.dodam jednu casu pirinca i isto proprzim.nalijem onom vodom od pileta,so,veget,malo bibera i poredjam cele komade pileceg mesa i stavim u rernu na 170,180.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.12.2016 7:10:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Branki i moja mama tako pravi i bas bude ukusno, ja ga moram priznati nikad nisam pravila jer moji nisu ljubitelji pirinca
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.12.2016 9:04:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ga pravim po ovom receptu, jako je lep. Marko je nekad voleo pirinač i jeo i pilav i đuveč ali sada neće.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.12.2016 9:22:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja volim da isecem meso na komadice, proprzim na luku i ulju i onda dodam pirinac. Nekad ga zapecem u rerni, nekad ne. Branki, kad spremam pirinac dodam vode 1:3, znaci jednu solju pirinca, tri (ili dve ipo) solje vode. Muz voli onaj suvi pirinac kao kineski, pa i to često spremam, dodam i povrce.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.12.2016 10:35:33
|
|
|
|
emicaa
|
Mi volimo rizu.Pravila sam je tako zadnji put u trudnoci sa povrcem pa mi se ogadio miris povrca i od tad vise nisam.Ali sad bih mogla jedan dan spremiti opet
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 31.12.2016 19:15:28
|
|
|
|
emicaa
|
naletih sinoc na super recep za muaku,red krompira,pa sunka,sir za topljenje pa oter krompir,sunka i sir.Na kraju ide zadnji sloj krompira i preko rendana mozarela.prelije se ramom umucenim sa jajetom.Odlicno izgleda.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 6.1.2017 10:05:18
|
|
|
|
branki*
|
jao,ja imam neki pasulj,skoro kupila,krupan je,beli,ali bre nikako da se raskuva,bas me nervira
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.1.2017 18:34:39
|
|
|
|
emicaa
|
Branki jesi li probala dodavati sodu,mada do sad si ga sigurno skuvala Ima li iko provjeren recept za burek picu,da ne trazim pola dana recept i na kraju kad napravim nije to to
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 22.1.2017 20:21:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, ekspres lonac je majka za to.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2017 19:51:59
|
|
|
|
emicaa
|
evo ga link za mafine za Skockicu klik a pravila sam i ove
< Poruku je uredio emicaa RR -- 13.2.2017 19:53:13 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.2.2017 20:29:46
|
|
|
|
Skockica
|
Super emice, hvala
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.2.2017 22:38:22
|
|
|
|
Skockica
|
Uh zene kud odoh na recepte za kolace?! Htela sam da nadjem neki fini kolacic da spremam sutra prekosutra i nadjoh jedan divan cheesecake i sad samo na njega mislim, uh! Cak temu slane pecine procitah slane palacinke. Trudna zena samo na hranu misli
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?