|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
15.6.2016 11:14:10   
emicaa
E sad me je malo zbunilo ovo 250 g margarina a ako je buter onda ide manje user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 801
   RE: Pričajmo o hrani...
15.6.2016 11:38:46   
lesica
Cek, cek. Ajd tamo u temu, pa da nastavimo.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 802
   RE: Pričajmo o hrani...
28.8.2016 12:30:23   
nata11
Kako spremate punjene paprike? Da li prvo uprzite luk i meso ili samo pomesate sve sirove sastojke i kuvate?

_____________________________





(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 803
   RE: Pričajmo o hrani...
28.8.2016 12:57:53   
Ana RR
Prvo sve upržim, ne dopada mi se kada se stavlja sirovo meso, dobiješ onda jednu tvrdu grudvu. Sve lepo upržim, začinim i onda punim (paprike, sarmice, tikvice, šta god).

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 804
   RE: Pričajmo o hrani...
28.8.2016 13:17:32   
branki*
Ja isto sve i przim prvo,luk,sargarepu,meso,pirinac i onda punim.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 805
   RE: Pričajmo o hrani...
28.8.2016 13:38:20   
Sanjica26 RR
Sve isto tako prvo proprzim, pa onda punim.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 806
   RE: Pričajmo o hrani...
11.9.2016 12:53:31   
nata11
1. Po kom receptu radite cufte koje se peku u rerni. Ja sam izgubila jedan super recept i oprobala jos 2-3 ali se cufte raspadnu tokom pecenja?
2. Neki isproban recept za prevrnuti kolac sa jabukom?



_____________________________





(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 807
   RE: Pričajmo o hrani...
11.9.2016 17:45:49   
Ana RR
Nato, ja ćufte spremam po ovom receptu, pečem ih u rerni i budu super.

Jamie ima super recept za prevrnuti kolač, pravila sam ga u Kanadi i razbili smo se user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 808
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 14:30:46   
emicaa
dade mi Suzi ideju da pravim ledene kocke i sad gledam recept i ide ekstrakt limuna,moze li u zamjenu koja kap pravog limuna user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 809
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 14:33:57   
branki*
Ja ne stavljam nikakav estrakt kad pravim ledene kocke.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 810
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 14:40:22   
emicaa
po kom receptu pravis

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 811
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 14:41:46   
eca89
Emice, ja isto u ledenu kocku ne stavljam nikakav ekstrakt!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 812
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 14:55:24   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

dade mi Suzi ideju da pravim ledene kocke i sad gledam recept i ide ekstrakt limuna,moze li u zamjenu koja kap pravog limuna user posted image

ja stavljam samo limun..i to u preliv koji ide preko kore,350ml vode,15kasika secera, 5 vanilin secera i ceo limunuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 813
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 15:11:52   
emicaa
ja nadjoh ovaj recept

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 814
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 15:37:23   
vonavoj
Kora je ista..i prelije se sa onin sto sam ti napisala..a fil..12 kasika brasna,12 kasika secerw,1l mleka...i pomesati aa margarinom.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 815
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2016 18:10:26   
branki*
Emice,ja koru pravim od 6 jaja,6 kas secera,sve po 6,fil kao von,ali umesto brasna ubacim gustin,a limun nigde ne ubacujem.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 816
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 9:42:25   
Anck Su Nmaun
Treba mi jos ideja kako spremate belo meso?
Imam jedan super nacin, ali mi je potrebno jos koja ideja da ne bude suvo.
Ovako: poredjam meso po tepsiji, premazem senfom, od gore sunkarica ili slanina, narendam sira i prelijem jajetom i mlekom umuceno... stvarno je super.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 817
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 9:49:27   
Khaleesi
Ja sam kupila one papire socno iz tiganja i bas je lepo. Sa ukusom belog luka... Nekad spremim i sa pecurkama, izdinstam pecurke i luk one puste vodu malo dodam brasna i onda jos vode i ubacim malo przenu piletinu u to da se kuva. Kada imam ubacim paradajza kada nemam samo su pecurke user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 818
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 10:37:21   
emicaa
Anck potopis bijelo meso u mlijeko i ostavis sat vremena.Posle ga uvaljas u brasno i przis sa obadvije strane.Kad je vec gotovo nadijes mocarelu na kriske i na svaki komad mesa po jedna ili dvije kriske,zavisi koliki su komadi mesa.poklopis i smanjis vatru na minimum.Ostavis tako dok se mocarela pocne topiti i to je to

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 819
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 11:31:35   
Anck Su Nmaun
Mame kako pravite pohovane tikvice..tj ono kad se izrendaju pa se onda pece...pravila sam to jednom ali mi nesto nije dobro ispalo. A mm kupio dosta tikvica pa bih pravila danas.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 820
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 11:35:04   
Khaleesi
Oljustis i izrendas. Pa iscedis rukama, posolis dodas dva jajeta i brasno dok ne bude onako lepo glatko malko gusce od smese za palacinke i peces u tiganju, ja sipam kasikom kao male pljeskice....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 821
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 11:38:01   
Anck Su Nmaun
Samo to? Pa tako sam iproslli put..al mozda mi je bilo rerko..probacu vise brasna.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 822
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 11:43:51   
Khaleesi
Ako stavis mnogo brasna bice previse brasnaste znas... bice teske... ti napravi pa isprzi jednu ako je ok smesa super se okrece ne raspada se... Ja tako vec dugo pravim i opet se zeznem oko proracuna jer nisu iste velicine tikviceuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 823
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 12:06:46   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mame kako pravite pohovane tikvice..tj ono kad se izrendaju pa se onda pece...pravila sam to jednom ali mi nesto nije dobro ispalo. A mm kupio dosta tikvica pa bih pravila danas.


Dve tikvice izrendaš u čistu kuhinjsku krpu, zategneš dobro i ostaviš sa strane (u neku činiju jer će se cediti kroz krpu). Umutiš dva jaja, dodaš oko 5-6 kašika brašna, izmrviš 50g fete, dodaš iseckani vlašac (ja volim da stavim i mladi luk ako nemam vlašac), beli luk, možeš da dodaš malo čilija ako voliš, origano itd... posoliš, pobiberiš. Tikvice dobro procediš (stežeš krpu koliko god možeš da se iscedi sok), ubaciš tikvice u umućenu smesu, lepo sjediniš i kašikom vadiš i pržiš.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 824
   RE: Pričajmo o hrani...
18.10.2016 12:18:57   
Anck Su Nmaun
A niko ne spominje mleko??? Ne ide.. ja sam spremala kao smesa za palacinke.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here