|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
15.3.2016 23:31:09   
aleksandrici
Imam dva deteta i volela bih da sam imala još jedno.Divim se majkama koje imaju treće dete,pravo bogatstvo.To se oseti,poželi,zna.Znam majku koja ima pet ćerkica i jedna vrlo ponosna i uspešna žena.Divim joj se ali ja ne bih smela dase usutdim niako,tako da je sve stvar lične spoznaje,po osećaju.Ako Vas vodi tamo srce slobodno.Srce najbolje zna kada i kako mu je lepo.Čuvajte svoju porodicu i sebe samu jer je porodica centar sveta ,duh sreće i neprocenjivo bogatsrvo.Laku noć !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 626
15.3.2016 23:54:19   
Mala Elena
Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko.user posted image

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 627
16.3.2016 0:24:25   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko.user posted image

Znaš kako, mala razlika između prvog i drugog se još i preživi ali da i treće bude manje razlike sa prvo dvoje e onda bi bila u problemu user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 628
16.3.2016 8:23:51   
Anck Su Nmaun
To jeste , kod mene je mala razlika izmedju prvo dvoje, ali sad ce biti veca a najstarija cera mi je bas od pomoci.
Sve zeli da mi pomogne, a ne samo meni...jutros kad sam videla da je oprala zube i da je svojoj seki istisnula pastu za zube i stavila na cetkicu i tako joj ostavila da moze da opere zubice ..... raspilavila sam se....odusevljava me iz dana u dan!
Moj mali pomocnik user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 629
16.3.2016 8:40:54   
jocajaca
Kod mene opet naopačke user posted image user posted image . KOd mene je velika razlika između prve I druge I to 8,5 godina, a između ove dvije male će da bude 2,5 godine pa ćemo da vidimo kako će ot da funkcioniše. Najstarija je jako dobro dijete samo malo razmaženo pa moram I danas da joj ostavim šta će da obuče za školu inače odmah zove na posao. Ma neću da se sekiram nekako će se I to preživjeti. Mi smo kumovi ljudima koji imaju 8 djece I sad čekaju blizance user posted image user posted image user posted image . Joj ljudi da vi vidite tu hramoniju u njihovoj kući ma tamo se sve zna ko šta radi I kako ma ljepota.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 630
16.3.2016 9:04:14   
nikiteki
Meni su male razlike izmedju dece. Jeste tesko finansijski uvek nesto treba ali kako kazu gde ima za dvoje ima i za troje

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 631
16.3.2016 9:05:58   
IvanaSK RR
8 dece? Joj! Svaka im čast! Najviše majci.
Anck, to je tako lepo sa njene strane, velika devojčica koja vodi računa o mladjok sestri user posted image

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 632
16.3.2016 9:08:18   
nikiteki
To je stvarno divno svaka cas_t majci na hrabrosti

< Poruku je uredio nikiteki -- 16.3.2016 9:09:22 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 633
16.3.2016 9:13:13   
Anck Su Nmaun
Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece user posted image

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 634
16.3.2016 9:28:24   
mama krava
Ma šta bre, osmoro...uskoro će biti 10orouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 635
16.3.2016 9:32:46   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

To jeste , kod mene je mala razlika izmedju prvo dvoje, ali sad ce biti veca a najstarija cera mi je bas od pomoci.
Sve zeli da mi pomogne, a ne samo meni...jutros kad sam videla da je oprala zube i da je svojoj seki istisnula pastu za zube i stavila na cetkicu i tako joj ostavila da moze da opere zubice ..... raspilavila sam se....odusevljava me iz dana u dan!
Moj mali pomocnik user posted image

To je kod nas svako vece.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 636
16.3.2016 13:56:46   
adulence
Mislim da je bas lepo imati troje dece,ali otom potom.Inace moja Iva je pre dva dana pitala tatu kada ce mama da ide u porodiliste da rodi seku?user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 637
16.3.2016 13:59:31   
nikiteki
Dusa mala

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 638
16.3.2016 15:10:14   
vikiveki
Ja ih imam troje i mislimda je to super,želela sam još jedno ali sam odustala

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 639
16.3.2016 15:20:05   
nikiteki
Ja ih imam troje i ostala sam trudna opet ali sam imala spontani

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 640
16.3.2016 17:37:43   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Zasto? Meni izmedju svakog ravno 2 godine.
Ja sam se vodila i time da ce izmedju prvog i cetvrtog biti ravno 6 godina razlike. A to mi je nekako krajnja razlika u godinama.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 641
16.3.2016 18:07:22   
Sanjalicaaa
NM, to je super. I mi bi voleli tako. Ja se ne plasim cuvanja, mene brine hoce li moje telo izdrzati jos jednu trudnocu. Pogotovu sto su moja deca krupna. Cini mi se svi organi su mi se pomerili. 101 muku posle porodjaja drugog imam. Bas sam navukla neki strah od trudnoce.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 642
16.3.2016 18:29:28   
superm
Ada, sigurna sam da ćeš roditi i treće! Nešto mi se javlja user posted image
Bravo za Ivu!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 643
16.3.2016 18:35:35   
isidora88
Ja ako se odlucim na trece bice za koju godinu, sad je razlika malo veca od 5 godina.
Recimo da ce biti razlika izmedju prvog i treceg bar 10 god. Meni je to ok, sve dok ja nisam matorauser posted image , srecom rano sam pocela pa imam fore, doduse muz bas i neuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 644
16.3.2016 23:47:52   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece user posted image

Nekako mi je riječ harmonija obrnuto srazmjerna brojki od 10-oro djece user posted image

Što se tiče razlike u godinama...Pa šta znam, sve ima svoje prednosti i mane. Npr. između L i M je 2g razlike, a mala se rodila kad je L imala 6, a M 4g. Možda bilakše bilo da smo izgurali sve u jednom cugu i da su sad svo torje "veliki", jer sa njima sad mogu opušteno. Recimo pošto smo privatnici, nemamo radno vrijeme, često moramo da vodimo djecu na posao, pa njih dvoje mogu da ostavim da se igraju ispred dok mi radimo, ali nju moram da vučem sa sobom. Onda oni idu u školu,vrtić, opet nju moram sa sobom. Ili da molim nekoga da je čuva...
A s druge strane, dobro je što su veći, jer sam se malo odmorila od mijenjanja pelena sličnih stvari i prikupila novu snagu. Onda mogu da je pričuvaju kad mi zatreba. I tako dalje. Ima tu dosta pluseva i minusa i za veću i za manju razliku. U principu kad se čovjek već odluči za treće dijete snaći će se već nekako kolika god razlika bila.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 645
17.3.2016 0:02:25   
Didy
KLIK

Ovu porodicu poznajem lično. Kad je tekst napisan, imali su sedmoro dece, a kad je objavqen (2014. godine), imali su osmoro. Sad imaju devetoro i čekaju deseto. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 646
17.3.2016 7:53:00   
superm
Didy, retki ljudi zaista.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 647
17.3.2016 7:59:58   
Anck Su Nmaun
Jadna zena ..bila je trudna odmah cim bi se porodila user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 648
17.3.2016 10:19:58   
IvanaSK RR
Ne znam sta reci....

Direktna veza do poruke: 649
17.3.2016 21:48:59   
nikiteki
Nemam reci

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here