Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.3.2016 23:31:09
|
|
|
|
aleksandrici
|
Imam dva deteta i volela bih da sam imala još jedno.Divim se majkama koje imaju treće dete,pravo bogatstvo.To se oseti,poželi,zna.Znam majku koja ima pet ćerkica i jedna vrlo ponosna i uspešna žena.Divim joj se ali ja ne bih smela dase usutdim niako,tako da je sve stvar lične spoznaje,po osećaju.Ako Vas vodi tamo srce slobodno.Srce najbolje zna kada i kako mu je lepo.Čuvajte svoju porodicu i sebe samu jer je porodica centar sveta ,duh sreće i neprocenjivo bogatsrvo.Laku noć !
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.3.2016 23:54:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 0:24:25
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko. Znaš kako, mala razlika između prvog i drugog se još i preživi ali da i treće bude manje razlike sa prvo dvoje e onda bi bila u problemu
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 8:23:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To jeste , kod mene je mala razlika izmedju prvo dvoje, ali sad ce biti veca a najstarija cera mi je bas od pomoci. Sve zeli da mi pomogne, a ne samo meni...jutros kad sam videla da je oprala zube i da je svojoj seki istisnula pastu za zube i stavila na cetkicu i tako joj ostavila da moze da opere zubice ..... raspilavila sam se....odusevljava me iz dana u dan! Moj mali pomocnik
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 8:40:54
|
|
|
|
jocajaca
|
Kod mene opet naopačke . KOd mene je velika razlika između prve I druge I to 8,5 godina, a između ove dvije male će da bude 2,5 godine pa ćemo da vidimo kako će ot da funkcioniše. Najstarija je jako dobro dijete samo malo razmaženo pa moram I danas da joj ostavim šta će da obuče za školu inače odmah zove na posao. Ma neću da se sekiram nekako će se I to preživjeti. Mi smo kumovi ljudima koji imaju 8 djece I sad čekaju blizance . Joj ljudi da vi vidite tu hramoniju u njihovoj kući ma tamo se sve zna ko šta radi I kako ma ljepota.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 9:04:14
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni su male razlike izmedju dece. Jeste tesko finansijski uvek nesto treba ali kako kazu gde ima za dvoje ima i za troje
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 9:05:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
8 dece? Joj! Svaka im čast! Najviše majci. Anck, to je tako lepo sa njene strane, velika devojčica koja vodi računa o mladjok sestri
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 9:08:18
|
|
|
|
nikiteki
|
To je stvarno divno svaka cas_t majci na hrabrosti
< Poruku je uredio nikiteki -- 16.3.2016 9:09:22 >
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 9:13:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 9:28:24
|
|
|
|
mama krava
|
Ma šta bre, osmoro...uskoro će biti 10oro
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 9:32:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun To jeste , kod mene je mala razlika izmedju prvo dvoje, ali sad ce biti veca a najstarija cera mi je bas od pomoci. Sve zeli da mi pomogne, a ne samo meni...jutros kad sam videla da je oprala zube i da je svojoj seki istisnula pastu za zube i stavila na cetkicu i tako joj ostavila da moze da opere zubice ..... raspilavila sam se....odusevljava me iz dana u dan! Moj mali pomocnik To je kod nas svako vece.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 13:56:46
|
|
|
|
adulence
|
Mislim da je bas lepo imati troje dece,ali otom potom.Inace moja Iva je pre dva dana pitala tatu kada ce mama da ide u porodiliste da rodi seku?
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 13:59:31
|
|
|
|
nikiteki
|
Dusa mala
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 15:10:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ih imam troje i mislimda je to super,želela sam još jedno ali sam odustala
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 15:20:05
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja ih imam troje i ostala sam trudna opet ali sam imala spontani
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 17:37:43
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko. Zasto? Meni izmedju svakog ravno 2 godine. Ja sam se vodila i time da ce izmedju prvog i cetvrtog biti ravno 6 godina razlike. A to mi je nekako krajnja razlika u godinama.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 18:07:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
NM, to je super. I mi bi voleli tako. Ja se ne plasim cuvanja, mene brine hoce li moje telo izdrzati jos jednu trudnocu. Pogotovu sto su moja deca krupna. Cini mi se svi organi su mi se pomerili. 101 muku posle porodjaja drugog imam. Bas sam navukla neki strah od trudnoce.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 18:29:28
|
|
|
|
superm
|
Ada, sigurna sam da ćeš roditi i treće! Nešto mi se javlja Bravo za Ivu!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 18:35:35
|
|
|
|
isidora88
|
Ja ako se odlucim na trece bice za koju godinu, sad je razlika malo veca od 5 godina. Recimo da ce biti razlika izmedju prvog i treceg bar 10 god. Meni je to ok, sve dok ja nisam matora , srecom rano sam pocela pa imam fore, doduse muz bas i ne
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.3.2016 23:47:52
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece Nekako mi je riječ harmonija obrnuto srazmjerna brojki od 10-oro djece Što se tiče razlike u godinama...Pa šta znam, sve ima svoje prednosti i mane. Npr. između L i M je 2g razlike, a mala se rodila kad je L imala 6, a M 4g. Možda bilakše bilo da smo izgurali sve u jednom cugu i da su sad svo torje "veliki", jer sa njima sad mogu opušteno. Recimo pošto smo privatnici, nemamo radno vrijeme, često moramo da vodimo djecu na posao, pa njih dvoje mogu da ostavim da se igraju ispred dok mi radimo, ali nju moram da vučem sa sobom. Onda oni idu u školu,vrtić, opet nju moram sa sobom. Ili da molim nekoga da je čuva... A s druge strane, dobro je što su veći, jer sam se malo odmorila od mijenjanja pelena sličnih stvari i prikupila novu snagu. Onda mogu da je pričuvaju kad mi zatreba. I tako dalje. Ima tu dosta pluseva i minusa i za veću i za manju razliku. U principu kad se čovjek već odluči za treće dijete snaći će se već nekako kolika god razlika bila.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.3.2016 0:02:25
|
|
|
|
Didy
|
KLIK Ovu porodicu poznajem lično. Kad je tekst napisan, imali su sedmoro dece, a kad je objavqen (2014. godine), imali su osmoro. Sad imaju devetoro i čekaju deseto.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.3.2016 7:53:00
|
|
|
|
superm
|
Didy, retki ljudi zaista.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.3.2016 7:59:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jadna zena ..bila je trudna odmah cim bi se porodila
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.3.2016 10:19:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne znam sta reci....
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.3.2016 21:48:59
|
|
|
|
nikiteki
|
Nemam reci
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.