Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.12.2008 15:11:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde sada nam lepo napiši šta je ono što je ZA treće dete, a šta je PROTIV? Ne možemo napamet diskutovati.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.12.2008 15:16:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.12.2008 15:30:28
|
|
|
|
Lu
|
A kolike su ti curice gagi?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.12.2008 20:10:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.12.2008 20:12:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.12.2008 23:06:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta si pročitala??? Hoćeš nam navesti razloge za i protiv trećeg deteta? Zašto se premišljaš?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2008 8:24:36
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 9.12.2008 8:28:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Imala sam obaveza.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2008 8:34:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 9.12.2008 8:37:18
|
|
|
|
Anoniman
|
To nosanje, grčići, noćno nespavanje prođe brzo...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2008 8:38:55
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 9.12.2008 8:44:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je trajalo prvih 3 meseca, posle nije bilo problema nekih ozbiljnijih, spavao je celu noć, grčeve sam sredila Plantex čajem i nekim HIPP čajem koji sam ja pila, jedino što je preostalo je bilo što je hteo da sedi a nije smeo do 6 meseci... ali, ništa strašno. ps. Nespavanje po celu noć je nastupilo nakon prvog rođendana, i gadnog proliva, bla, bla... ne bih da se ponavljam, pisala sam već negde.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2008 8:53:01
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 9.12.2008 8:58:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se carskim porodila. O tome piši ovde KLIK
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2008 9:03:46
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2008 9:05:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 9.12.2008 9:11:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde napravi Ticker kada budeš imala vremena. Vidi ovde KLIK
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:29:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Dakle , odlucila sam se za jos jedno dete , pa usled nekih neprijatnih desavanja tokom leta se predomislila . Sada ponovo razmisljam o tome .. Volela bih jos jedno u narednih 2 godine ako bih imala srece da zatrudnim , kasnije ne . Koliko ste se vi kolebale oko treceg , jel to kolebanje znak da treba ili ne treba ? Kod nas sam ja za bebu sad a md je za bebu kasnije Mislim da bi mi to kasnije bilo mnogo teze nego sad kad jos nismo izasli iz pelena. Sta da radim ?
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:41:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka ti cast. J asam odustala od drugog a da se prvo jos nije ni rodilo Pa ako se to njegovo malo kasnije poklapa sa tim tvojim u naredne dve godine... eto vamo jos jedne bebe. Ipak je to zajednicka odluka i treba malo vremena. Razgovaracete jos koji put pa ces videti na cemu si.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:49:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Ribizla svaka ti cas_t ,ja sam za kad je neko drugi u pitanju ...kad sam bila mladja zelela sam da imam troje dece,sad se nesto bas premisljam i mislim da cu ostati na ovo dvoje,da imam dve devojcice ili dva decaka verovatno bi zelela trece ali posto imam i jedno i drugo osecam se ispunjeno(za sada)...nekako mi je lepo da se malo posvetimo mm i ja sebi i zivci su mi olabavili i ne bih podnela jos jedan upis u vrtic i vise imam protiv nego za
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:51:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakve ste Jel ima neko za
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:52:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam za da ti rodis
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:54:38
|
|
|
|
Olga75
|
ako zelis jos jedno dete bacita se u akciju , ne razmisljaj previse meni je zao sto nemam bar jos jedno dete mada po nekad razmisljam da pobegnem od kuce jer mi i ovo jedno sedi na glavi
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam vise , bas sam u nedoumici a svaki dan razmisljam o tome , ne bih da cekam puno , jer ni sa Petrom nismo bas lako zatrudneli .. Zato bih da krenem sad pa da se desi u narednih dve godine I tako ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Trudnoća i sportguppy RRDa li si se u trudnoći bavila nekim sportom?Da, profesionalno (
5%)
Da, više puta nedeljno (
0%)
Da, jednom nedeljno (
0%)
Da, retko (
5%)
Ne (
91%)
Ukupan broj glasova: 22Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!