|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
18.5.2016 12:44:30   
BubaBubica
Predivan tekst user posted image MK imaš moju podršku, mi nismo u najboljoj financijskoj situaciji, daleko od toga ali imamo za najosnovnije stvari, imamo šta da jedemo, imamo šta da obučemo, imamo krov nad glavom, ostalu sreću stvaramo sami i šta će nam više. Zato samo napred, meni treća srećica skakuće veselo po stomaku, imaću tri ćerke, šta imam više da poželim user posted image samo da nam Bog da zdravlja i imam sve.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 676
18.5.2016 14:15:16   
Khaleesi
Svaka ti cast sto si se odlucila za trece, mene je mm ubedjivao za drugo.... Mnogo lep tekst, stvarno je tako...user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 677
18.5.2016 14:15:34   
mama krava
E, žene, svaka vama čast i hvala na podršci, ali ja mislim da mi je malo kasno....ponekad me ponese tako miris beba, malene ručice, ovakav tekst, pa i ovaj moj veliki beban kome definitivno odugovlačimo namerno i mm i ja odrastanje i to baš kao što je opisano u ovom tekstu, jer smo svesni da nam je poslednje...

Ipak, i tom potencijalnom trećem pre svega treba obezbediti normalne i sposobne roditelje. Ja punim 39, a mm 41...i prilično se trošimo na svakodnevnicu...i mislim da ne bi bilo fer prema potencijalnom trećem da ima lošije roditelje od ovo prvo dvoje.user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 678
18.5.2016 16:50:05   
Anarunika
Isto osećanje imam kao majka iz teksta koji je podelila Choopa. Kad pomislim da će i ona da poraste i onda pauza do unučića ...
Živa ima 15,5 meseci a ja kriziram za jednom novom bebicom.TUvek se setim Šerpice koja je moj idol user posted image ali ovaj put ću svoj poriv ipak malo zagušiti . Mi živimo prilično skromno i klinci su takođe skromni i divni ali ne mogu baš toliko da se oglušim o okolnosti koje su,pogotovo u ovoj državi, sve gore i gore. Tako da...mislim da seopraštam od trudnoća i malih,divnih bebica,a u ovoj ,trećoj, trudim se da uživam što više.
A da. Mislim da je kod mene idealan raspored. Dva starija brata,viteza ,bliska po godinama (7 i 5,5 ) i mlađa sestrica princeza user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 679
18.5.2016 16:55:25   
serpica
Anarunika user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 680
18.5.2016 17:39:45   
Khaleesi
Mama kravo, mnogo lepo zboris :-) hehe i sve si u pravu... moja mala ima osam mes i tako osecam da vreme leti i da to sutra vise nije ona moja mala beba, i onda opet bih bila trudna tad mi je bilo najlepse... ali ne smem... ko zna da li cu za to trece iamti kao za prve dve da im pruzim, jer vidim da drugo ima manje od prvog deteta... jer tako smo u mogucnosti

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 681
18.5.2016 20:36:03   
Valerie
nema dana da ne mislim ili ne pricam o trecem.... ali ima jos vremena, do drugog rodjendana kad cemo i odlucivati user posted image
zao mi je sto nismo ranije krenuli... ovako imam osecaj da ce, ako trepnem, biti kasno. a opet, verujem da bih lako mogla jos jednu trudnocu... pitam se kakav je oporavak od treceg carskog. ja jos ne smem da teglim tesko ni da se istezem jako, ni da perem kosu savijena preko kade. odmah me boli rez.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 682
21.5.2016 21:17:43   
Valerie
user posted image simpaticno http://keva.rs/zasto-je-troje-cetvoro-petoro-lakse-od-jednog/

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 683
21.5.2016 23:03:17   
choopa choops
Super! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 684
21.5.2016 23:30:52   
ivbo
Sjajan tekst,kao mama tri malisana,potpisujem svaku rijec!user posted image

Nasa tri sunasca B I T :-*:-*:-*

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 685
22.5.2016 13:41:56   
World
Ne znam za troje-cetvoro, ali mogu potvrditi da je sa vec dvoje lakse nego sa jednim. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ivbo)
Direktna veza do poruke: 686
22.5.2016 14:14:51   
serpica

IZVORNA PORUKA: World

Ne znam za troje-cetvoro, ali mogu potvrditi da je sa vec dvoje lakse nego sa jednim. user posted image

Znam ja user posted image lakse jeste za neke situacije,verujem da je jos lakse kad malo odrastu..ipak sreca koju pruzaju nemeriva je naspram bilo koje obaveze i muke user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 687
22.5.2016 14:37:24   
Torbica
Prethodnih meseci je nekoliko meni dragih mamica rodilo trece dete, sto je za svaku pohvalu. U svakom smislu.
Priznajem, zao mi je sto nisam ranije krenula, rodila bih bar jos jedno, pored ovo troje andjela. Sa ove pozicije, na pola specijalizacije, sa zeljom da ne pravim pauzu jer ionako je u poslednji cas, ne mogu.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 688
2.8.2016 17:58:12   
gagga
mene duuuugo nije bilo... zato sto sam zauzeta oko moje decice i da se pohlvalim moja CURA ima vec 10 meseci. Momci je obozavaju. setih se ovog foruma jer sam se upravo kroz ove proce ohrabrila da probamo i sa trecim detetom Presrecni smo. Sinovi mi se zahvaljuju: hvala ti mamice sto isi nam rodila sestru. Ona je nasa dama :) Nije bilo potrebe za toliko premisljanja dvoumljenja.... ali eto nije mi bilo sve jedno... hvala vam na ohrabrenju!!!! :) :)

(odgovor članu gagga)
Direktna veza do poruke: 689
2.8.2016 20:13:54   
Khaleesi
Gago blago tebi i svaka cast :-)

(odgovor članu gagga)
Direktna veza do poruke: 690
2.8.2016 23:33:25   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: gagga

mene duuuugo nije bilo... zato sto sam zauzeta oko moje decice i da se pohlvalim moja CURA ima vec 10 meseci. Momci je obozavaju. setih se ovog foruma jer sam se upravo kroz ove proce ohrabrila da probamo i sa trecim detetom Presrecni smo. Sinovi mi se zahvaljuju: hvala ti mamice sto isi nam rodila sestru. Ona je nasa dama :) Nije bilo potrebe za toliko premisljanja dvoumljenja.... ali eto nije mi bilo sve jedno... hvala vam na ohrabrenju!!!! :) :)

Sjajno!!!user posted image Sreće male, kako su dragi!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu gagga)
Direktna veza do poruke: 691
3.8.2016 12:52:39   
isidora88
cesto hocu da poludim i sa ovo dvoje, a opet nekad mi je bas lepo, imam neki osecaj da nisam zavrsila sa radjanjem, vrzma mi se po glavi i trece dete ali videcemo kako ce ici stvari oko mog posla i finansija, jos sam mlada, pa ne zurim u tom smislu, ali ne bih pravila pauzu kao sa drugim.
sve u svemu, zelim trece dete, e sad, videcemo hoce li se ostvariti i kadauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 692
3.8.2016 13:01:03   
Sanjalicaaa
I ja se bas dvoumim. S jedne strane bih trece i ne bih pravila pauzu. A s druge strane isto razmisljam, mlada sam, ima vremena, a i volela bih da pocnem da radim.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 693
3.8.2016 13:10:18   
Khaleesi
Ja mislim da kada ove dve porastu, za nekih 10 godina mozda rodim i trece... user posted image
Sada definitivno nikakouser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 694
3.8.2016 13:59:34   
World
Pa ja bih još dvoje, ali bojim se da neću stići.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 695
4.8.2016 7:21:11   
serpica

World draga,za decu nikada nije kasno user posted image
ja se bojim da necu uspeti user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 696
4.8.2016 8:44:27   
Khaleesi
Zasto serpi ne stizes?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 697
4.8.2016 9:51:40   
nikiteki
Dece nikad dosta, za njih živimo

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 698
4.8.2016 11:15:52   
serpica

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Zasto serpi ne stizes?

World misli da ne bi stigla,a ja da ne bih uspela...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 699
4.8.2016 12:28:15   
World

IZVORNA PORUKA: serpica

World draga,za decu nikada nije kasno user posted image
ja se bojim da necu uspeti user posted image

Mislim imam sto godina, ali ako me tijelo posluži, nikad se ne zna. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here