|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
21.1.2015 11:22:02   
Modessty
Ja sam 2005. god na Patologiji trudnoće upoznala ženu koja se razvela jer nije mogla da ima dece. Onda je našla ljubav svog života u 39 god. i rađala svoje 4 dete u 46. god života! Divim se takvim ženama!

Žao mi je što mi više ne možemo da planiramo treće. A bila nam je želja da ih imamo troje. Ja sam svakako već 4 puta ostajala trudna user posted image Tako da sam donekle ispunila kvotu sa trudnoćama user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 526
21.1.2015 11:34:50   
wivern
Mod i ja tri puta, ali bi mogla da zaokruzim na 5 trudnoca. Volim broj 5 user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 527
3.2.2015 19:51:33   
gagga
eee da se i ja posle duuugo vremena javim :) hteli trece pa se nije desilo.... pa resili da odustanemo od toga i prihvatili to kao znak da ne treba da radjam vise,
Jutros kada sam videla dve crte na testu.... ostala bez teksta a MM odusevljen. Jedva cekam da vidim dali ce nam se ostvariti zelja i posle 2 decaka imati devojcicu.... ali i deckic je dobrodosao naravno user posted image navikla ja na momke oko sebe :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 528
3.2.2015 19:54:37   
ishler
Cestitam,svaka cast,neka je sa srecom.....

(odgovor članu gagga)
Direktna veza do poruke: 529
3.2.2015 22:49:19   
dijana1*
Gagga cestitamuser posted image
I ja bi volela trece i da bude devojcica user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 530
4.2.2015 18:04:24   
gagga
hvala user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 531
5.3.2015 13:28:48   
acalukic
Ja imam dve cerke, a moja cerka ima troje dece i trece dete nam je svima donelo najvecu srecu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
5.3.2015 18:44:08   
jabudic
Ja sam posle drugog dugo govorila da neću nikad više! Bila sam premorena i sama, mm je stalno radio 2 posla, ostatak vremena provodio je na placu, jer smo se pripremali da pravimo kuću. Onda 2 posla i pravljenje kuće. Bila sam hronično umorna, hronično usamljena, mislila sam nikad više.

Posle u se stvari lagano mijenjale, oni rasli, kuća se završila, ja se zaposlila, i počelo je da se pominje i to treće, kako smo imali 2 stalna posla.
I evo nas sad, čekamo ga i radujemo mu se, mogu slobodo reći, više nego njima dvojici. Ne zato što je djevojčica, nego zato što smo zreliji i spremniji i situacija je opuštenija.

Sve češće nas hvatam i u razgovoru o četvrtom.
Vidjećemo šta će biti, ne bih da zapostavim posao koji mnogo volim, ali ništa nije isključeno...

(odgovor članu acalukic)
Direktna veza do poruke: 533
5.3.2015 21:34:24   
serpica
Jabudic skoro sam naisla na tvoj stari post gde pises nikad vise sto se dece tice user posted image nego nisam umela da ga kopiram... ako bas lepo sto ste se odlucili...ja sam odmah znala,ustvar zelela sto vise dece,iako su mi trudnoce teske u smislu povracanja,mucnina,glavobolja,nesvsetica,iako nemam stalan posao,iako sam radjala na CR opet sam htela vise dece,zato me uvek obraduje kad cujem da neko planira veliku porodicu. user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 534
5.3.2015 21:40:23   
daca77
Eh, drage moje, divim vam se...zao mi je sto ce moja devojcica biti sama, ali zivot je tako hteo...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 535
5.3.2015 21:46:25   
serpica
Dacika ne budi tuzna,imas andjela pored sebe to je bila sudbina,koliko si cekala na nju,veruj mi vredi kao da ih imas troje..uzivajte zajedno,a ako je sudjeno..ko zna mozda i dobije drustvo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 536
7.3.2015 8:39:14   
daca77
Serpi, nisam tuzna...zahvalna sam Bogu sto mi je uslisio zelju i poslao bebu i jos devojcicu, ali gledam iz svog ugla, posto ja imam sestru i strasno smo bliske...ne znam kako bih prezivela sve ovo da nije bilo nje.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 537
7.3.2015 8:42:12   
MakiJ
ja sam rekla da imam tri sina ne bi zalila ali zelje su jedno a mogucnosti drugo

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 538
7.3.2015 8:45:22   
nikiteki
ja imam dve devojcice i sad dobila trece sina

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 539
7.3.2015 8:52:28   
Didy
Ja mogu da potpišem sve što napisa Jabudić. Za drugo sam se jedva odlučila, mm radio po ceo dan, onda počeli kuću da gradimo, on s posla na plac, posle završavali šta je preostalo na kući... Sad su se, što reče Jabudić, stvari posložile i eto nadam se da će nam uspeti uskoro da ugledamo user posted image treći put. Zaista iskreno to oboje želimo. user posted image I ja isto razmišljam već i o 4. detetu. user posted image Biće posla, biće para, biće svega, samo nek je veselo u kući. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 540
7.3.2015 8:57:42   
nikiteki
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 541
7.3.2015 9:12:35   
Mala Elena
Ja sam za! Gaga, cestitam! Ali za trece bih napravila pauzu od par godina...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 542
7.3.2015 23:58:43   
acalukic
moja cerka je rodila trece dete i komentari kad je ostala u drugom stanju su bili bas ruzni od onoga opet si u drugom stanju do onoga dobila si jos 2 godine bolovanja, a sto joj ostaje obaveza najveca za zivot to se nikog ne tice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 543
14.3.2015 21:34:06   
Yula
Evo i mene posle dugo vremena na rr.

I mi cekamo trecu bebu i nekako sam ponosna i na sebe i na muza, a i na svoju decu sto cemo imati jos jednog clana porodice. Da imam zivaca na pretek, nemam, a ni para, vremena... Ipak, kud se nadje za nas, naci ce se i za njega! Zaaarko sam zelela troje dece, ali posto smo na prvo cekali 3 godine i dobili ga posle VTO, a drugo je doslo spontano, ali tek posle godinu dna pokusavanja postojala je sumnja da li cemo uspeti da napravimo i trece. Ipak, trece smo "napravili" iz prvog puta :D Valjda smo se uvezbali :D
Da su mi trudnoce lake, nisu, imam mucnine uzasne! Dok nisma nasla odgovarajuce kapsule i lekove koji mi pomazu, htela sam da ujedam samu sebe. Hvala Bogu i medicini, pa se to dovede koliko toliko u red. Sada valja izgurati sve lepo do kraja.
Pozdrav svimam mamicama!

< Poruku je uredio Yula -- 14.3.2015 21:36:14 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu acalukic)
Direktna veza do poruke: 544
14.3.2015 21:40:43   
serpica
Yula user posted image neka je sa srecom,samo napred user posted image

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 545
14.3.2015 21:44:35   
vonavoj
Yula,divno!!
Didy navijam jako!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 546
14.3.2015 22:08:17   
veselicaa
Uvek mi je bilo u glavi da cu imati troje.Kako godine prolaze,sve vise mislim na trece dete a sad videcemo sta ce biti.Ali imam osecaj da treba jos jednom da budem trudna,zelim jednu malu Taru user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 547
14.3.2015 23:54:52   
New Mom
Divno, Yula! :) Kod vas ce biti neka razlika kao izmedju mojih klinaca. Pun pogodak! :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 548
15.3.2015 0:00:50   
Modessty
Yula baš mi je drago! Čestitam!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 549
15.3.2015 2:10:27   
jovicaa
cestitamuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here