Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 17:57:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mila83, promeni ticker Sad kiad je sve u redu,mislim sa decom, kad se vratili u svoj rezim spavanja i jela...opet mi se vrzma po glavi trece dete...ali 100% sam sigurna da cu cekati bar jos tri godine hihihihi e draga, vidim te najkasnije krajem ove god u crticama a sledece da ti cestitamo na bebici
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 18:03:16
|
|
|
|
Klarita
|
Sanjice, ni Serpicin, a ona ceka cetvrto znaci, ako mi to zelimo, nema muskarca koji ce nas spreciti u tome (citaj izmedju redova, necu da budem nekulturna ) Bubi, pomakni se s mesta Cekam ja tebe da zajedno trudnujemo za trece
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 18:48:43
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Sanjice, ni Serpicin, a ona ceka cetvrto znaci, ako mi to zelimo, nema muskarca koji ce nas spreciti u tome (citaj izmedju redova, necu da budem nekulturna ) Bubi, pomakni se s mesta Cekam ja tebe da zajedno trudnujemo za trece ja cu da se nasalim na racun mm....on i ne zna kad je napravio poslednje dvoje..nemu ove dve smizle bile dovoljne..meni ne. Zao mi je samo sto bar u jednoj trudnoci nisam imala blizance. Klarita draga,ja nemam kuglu ali mi se javljaju tvoje crtice sledece god u ovo vreme..taman da mi malo ojacamo....a i merak na Miska si mi uskratila
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 19:21:23
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi, moze, ali one tamo 2018.na zimu
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 19:23:44
|
|
|
|
jabudic
|
Klarita, možda ti i u julu dobiješ treće
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 19:27:53
|
|
|
|
Anarunika
|
Šerpice i ja sam maštala o nekim blizancima mada nemam baš predispozicije. Ali jedno po jedno, još nedelju dve i stiže nam treće . Mislim da ću tu da stanem, ali svaki put kada čujem da neko ima 4 dece oduševim se. To je stvarno divno!!! I petoro i šestoro, puna kuća radosti, pa onda samo kad pomislim kako će ta deca imati jedni druge kada odrastu... A para i ovako i onako nema. Mi smo i sa jednim bili na preživljavanju i sa drugim, i sada smo, to se nikad ne menja ali da se pojede i za neke dečije radosti uvek se nađe.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 19:38:10
|
|
|
|
bubulence
|
Klarita ako ces mene cekati za trece onda neces docekati 2018. . ako se odlucim za trece to ce biti uskoro, necu praviti razliku kao izmedju Eme i Marije . tako da budi spremna
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 19:40:50
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Klarita ako ces mene cekati za trece onda neces docekati 2018. . ako se odlucim za trece to ce biti uskoro, necu praviti razliku kao izmedju Eme i Marije . tako da budi spremna znaci ja cekam merak tek 2018 znam ja sta ti hoces da mi kazes,ali da Bog da da ovo iznesem do kraja i Serpi tu staje,ne zato sto hocu nego zato sto moram.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.1.2015 9:33:03
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mila83, promeni ticker Sad kiad je sve u redu,mislim sa decom, kad se vratili u svoj rezim spavanja i jela...opet mi se vrzma po glavi trece dete...ali 100% sam sigurna da cu cekati bar jos tri godine Op, op, opa! Sta sam to pročitala!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.1.2015 9:34:19
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Klarita ako ces mene cekati za trece onda neces docekati 2018. . ako se odlucim za trece to ce biti uskoro, necu praviti razliku kao izmedju Eme i Marije . tako da budi spremna Bravo, B! Neka trece bude bata da ga sestre razmaze!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 16.1.2015 20:43:57
|
|
|
|
madre
|
superm, vidim da te jos nije pustila ideja o trecem detetu
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.1.2015 16:51:08
|
|
|
|
Anoniman
|
meni se svidja manja i ista razlika da bude izmedju dece, kao kod New Mom. ali to bi znacilo da bi za pola godine trebalo da budem ponovo trudna, a ja za to nisam spremna. mislila sam da do 35. rodim trece i zavrsim sa radjanjem. od koga je dosta je. ali moja dr je drugacijeg misljenja, ona kaze da za zenu nije dobro trudnoca za trudnocom, zbog kostiju, krvih sudova, svega.. jos kao u mom slucaju iz trudnoce u dojenje, iz dojenja u trudnocu i tako par puta... sta znam, cini mi se da su deca bliskija kada je razlika manja, i da ne bi valjalo kada bi to trece doslo posle vise godina. a i ljudi se teze odluce kada prodje dosta vremena, bar mi se tako cini.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.1.2015 22:05:48
|
|
|
|
Didy
|
Ja uvek kažem - Mala razlika je super za decu, veća razlika je bolja za roditelje, u smislu da je roditeljima lakše. Mada, nema tu pravila, sve je to individualno. I ja sam se teže odlučila za drugo, nego za treće, a sad nisam još ni trudna s trećim, a već razmišljam i o četvrtom.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.1.2015 22:13:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy a sad nisam još ni trudna s trećim, a već razmišljam i o četvrtom Hihi, sjajno! Ja kujem planove za drugo, nova VTO tamo krajem godine, a razmišljam pa i ako uspe, da još jednom odem za treće. Razmišljam naravno ... nisam još ni trudna, ni krenula na VTO, a ni smršala da bih mogla uopšte na novu VTO, ali prvi korak napravljen - od danas sam na dijeti i batalila slatkiše
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.1.2015 22:16:03
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene znate, pun pogodak, male razlike, decica prava ekipa.. Macaki, nikad zdravija nisam bila, iz trudnoce u dojenje, pa trudnoca i dojenje i jos dojenje u trecoj trudnoci pa opet dojenje, nista to nije van okvira za zdravu zenu. Uz adekvatnu i kvalitetnu ishranu sve se moze postici. Ja sam taman trece sa 34 god. A sad cetvrto mi je specijalizacija Dunja
< Poruku je uredio Torbica -- 17.1.2015 22:17:12 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.1.2015 22:49:39
|
|
|
|
Didy
|
Dunja zvana žena zmaj, čelična volja i nikad ne odustaj. Torbi, i to četvrto je vredno, sigurno ne kao ovo troje, ali pretpostavljam da jednako vremena uzima.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 17.1.2015 23:58:54
|
|
|
|
Torbica
|
Paaa... mnogo je lepo kada radis ono sto volis, ja imam srece da je tako. Ali sam u zivotu prvo odabrala da osnujem porodicu, pa onda sve ostalo, sto se stigne... Deca kao i svakoj mami, na prvom mestu. Ljubim te
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.1.2015 0:07:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Mislim da neću reći samo usvoje ime kada kažem da ste vi mame više anđela, da ne nabrajam, inspiracija za mnoge od nas
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.1.2015 10:54:46
|
|
|
|
jovicaa
|
torbice cetvrto? masala, svaka cast
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.1.2015 11:33:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica A sad cetvrto mi je specijalizacija Jovice, nisi pažljivo čitala. Žena uči za specijalizaciju, to joj je 4. dete.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.1.2015 15:09:10
|
|
|
|
Torbica
|
joj meni.... Da sam samo ranije krenula.... Nekako mi se ne radja sa 40, toliko cu biti kad polozim spec, a deca ce mi biti 10,8 i 6... Velika bi bila razlika..
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.1.2015 10:12:39
|
|
|
|
Brand new mama
|
Hm, meni je sad zao sto nisam imala hrabrosti da rodim jos jedno kad je M imao oko dve(nisam ni bila trudna,da se ne brinete;) Meni je sjajno imati 4,mada mislim da cu zbog dusevnog mira mog dragog (mada me jutros iznervirao za medalju) ipak prihvatiti da rodim jos samo jedno. Ali tek za tri godine...A trebala sam fino sve u nizu i dok si u pelenama da si u pelenama.Samo mislim da bi moj I reagovao kao Torbicina princeza- Mama treba da ima dvoje dece jer ima samo dve ruke Sanjala sam pre neku noc da sam dobila treceg sina, i bas sam se u snu obradovala;)
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.1.2015 11:10:17
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy a sad nisam još ni trudna s trećim, a već razmišljam i o četvrtom Hihi, sjajno! Ja kujem planove za drugo, nova VTO tamo krajem godine, a razmišljam pa i ako uspe, da još jednom odem za treće. Razmišljam naravno ... nisam još ni trudna, ni krenula na VTO, a ni smršala da bih mogla uopšte na novu VTO, ali prvi korak napravljen - od danas sam na dijeti i batalila slatkiše Dunja ja ti se klanjam i divim! Stvarno!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.1.2015 11:13:02
|
|
|
|
Azra_
|
I ja! Bravo Dunja! Mada, ovo je više za temu ˝drugo dete˝. Tamo bih trebala da sam i ja, ali sve bežim i zaobilazim...
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.1.2015 11:17:00
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Torbica joj meni.... Da sam samo ranije krenula.... Nekako mi se ne radja sa 40, toliko cu biti kad polozim spec, a deca ce mi biti 10,8 i 6... Velika bi bila razlika.. Torbi ja sam prvo rodila sa 39 sad planiram kako na brzinu da rodim još neko, tako da ti ovi razlozi padaju u vodu. A i deca ti velika taman da pomognu. Komsinica iz zgrade ima takav razmak i prosto je milina gledati ih.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.