|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
15.1.2015 17:57:16   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

Mila83, promeni tickeruser posted image
Sad kiad je sve u redu,mislim sa decom, kad se vratili u svoj rezim spavanja i jela...opet mi se vrzma po glavi trece dete...ali 100% sam sigurna da cu cekati bar jos tri godineuser posted image

hihihihi e draga, vidim te najkasnije krajem ove god u crticama a sledece da ti cestitamo na bebici user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 501
15.1.2015 18:03:16   
Klarita
Sanjice, ni Serpicin, a ona ceka cetvrto user posted image znaci, ako mi to zelimo, nema muskarca koji ce nas spreciti u tome (citaj izmedju redova, necu da budem nekulturnauser posted image )

Bubi, pomakni se s mesta user posted image Cekam ja tebe da zajedno trudnujemo za trece user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 502
15.1.2015 18:48:43   
serpica

Sanjice, ni Serpicin, a ona ceka cetvrto user posted image znaci, ako mi to zelimo, nema muskarca koji ce nas spreciti u tome (citaj izmedju redova, necu da budem nekulturnauser posted image )

Bubi, pomakni se s mesta user posted image Cekam ja tebe da zajedno trudnujemo za trece user posted image

user posted image ja cu da se nasalim na racun mm....on i ne zna kad je napravio poslednje dvoje..nemu ove dve smizle bile dovoljne..meni ne. Zao mi je samo sto bar u jednoj trudnoci nisam imala blizance.
Klarita draga,ja nemam kuglu ali mi se javljaju tvoje crtice sledece god u ovo vreme..taman da mi malo ojacamo....a i merak na Miska si mi uskratilauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 503
15.1.2015 19:21:23   
Klarita
Serpi, user posted image moze, ali one tamo 2018.na zimuuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 504
15.1.2015 19:23:44   
jabudic
Klarita, možda ti i u julu dobiješ treće user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 505
15.1.2015 19:27:53   
Anarunika
Šerpice i ja sam maštala o nekim blizancima user posted image mada nemam baš predispozicije. Ali jedno po jedno, još nedelju dve i stiže nam treće user posted image . Mislim da ću tu da stanem, ali svaki put kada čujem da neko ima 4 dece oduševim se. To je stvarno divno!!! I petoro i šestoro, puna kuća radosti, pa onda samo kad pomislim kako će ta deca imati jedni druge kada odrastu... A para i ovako i onako nema. Mi smo i sa jednim bili na preživljavanju i sa drugim, i sada smo, to se nikad ne menja ali da se pojede i za neke dečije radosti uvek se nađe.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 506
15.1.2015 19:38:10   
bubulence
Klarita ako ces mene cekati za trece onda neces docekati 2018. user posted image .
ako se odlucim za trece to ce biti uskoro, necu praviti razliku kao izmedju Eme i Marije . tako da budi spremna user posted image

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 507
15.1.2015 19:40:50   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Klarita ako ces mene cekati za trece onda neces docekati 2018. user posted image .
ako se odlucim za trece to ce biti uskoro, necu praviti razliku kao izmedju Eme i Marije . tako da budi spremna user posted image

user posted image
znaci ja cekam merak tek 2018 user posted image znam ja sta ti hoces da mi kazes,ali da Bog da da ovo iznesem do kraja i Serpi tu staje,ne zato sto hocu nego zato sto moram.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 508
16.1.2015 9:33:03   
superm

Mila83, promeni tickeruser posted image
Sad kiad je sve u redu,mislim sa decom, kad se vratili u svoj rezim spavanja i jela...opet mi se vrzma po glavi trece dete...ali 100% sam sigurna da cu cekati bar jos tri godineuser posted image

Op, op, opa! Sta sam to pročitala! user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 509
16.1.2015 9:34:19   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

Bravo, B! Neka trece bude bata da ga sestre razmaze!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 510
16.1.2015 20:43:57   
madre
superm, vidim da te jos nije pustila ideja o trecem detetuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 511
17.1.2015 16:51:08   
Anoniman
meni se svidja manja i ista razlika da bude izmedju dece, kao kod New Mom. user posted image
ali to bi znacilo da bi za pola godine trebalo da budem ponovo trudna, a ja za to nisam spremna. mislila sam da do 35. rodim trece i zavrsim sa radjanjem. od koga je dosta je. ali moja dr je drugacijeg misljenja, ona kaze da za zenu nije dobro trudnoca za trudnocom, zbog kostiju, krvih sudova, svega.. jos kao u mom slucaju iz trudnoce u dojenje, iz dojenja u trudnocu i tako par puta...
sta znam, cini mi se da su deca bliskija kada je razlika manja, i da ne bi valjalo kada bi to trece doslo posle vise godina. a i ljudi se teze odluce kada prodje dosta vremena, bar mi se tako cini.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 512
17.1.2015 22:05:48   
Didy
Ja uvek kažem - Mala razlika je super za decu, veća razlika je bolja za roditelje, u smislu da je roditeljima lakše. Mada, nema tu pravila, sve je to individualno.
I ja sam se teže odlučila za drugo, nego za treće, a sad nisam još ni trudna s trećim, a već razmišljam i o četvrtom. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
17.1.2015 22:13:31   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Didy

a sad nisam još ni trudna s trećim, a već razmišljam i o četvrtom

Hihi, sjajno!

Ja kujem planove za drugo, nova VTO tamo krajem godine, a razmišljam pa i ako uspe, da još jednom odem za treće. Razmišljam naravno ... nisam još ni trudna, ni krenula na VTO, a ni smršala da bih mogla uopšte na novu VTO, ali prvi korak napravljen - od danas sam na dijeti i batalila slatkiše user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 514
17.1.2015 22:16:03   
Torbica
user posted image
Kod mene znate, pun pogodak, male razlike, decica prava ekipa.. Macaki, nikad zdravija nisam bila, iz trudnoce u dojenje, pa trudnoca i dojenje i jos dojenje u trecoj trudnoci pa opet dojenje, nista to nije van okvira za zdravu zenu. Uz adekvatnu i kvalitetnu ishranu sve se moze postici. user posted image Ja sam taman trece sa 34 god.
A sad cetvrto mi je specijalizacija user posted image
Dunja user posted image user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 17.1.2015 22:17:12 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 515
17.1.2015 22:49:39   
Didy
Dunja zvana žena zmaj, čelična volja i nikad ne odustaj. user posted image
Torbi, i to četvrto je vredno, sigurno ne kao ovo troje, ali pretpostavljam da jednako vremena uzima. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 516
17.1.2015 23:58:54   
Torbica
Paaa... mnogo je lepo kada radis ono sto volis, ja imam srece da je tako. Ali sam u zivotu prvo odabrala da osnujem porodicu, pa onda sve ostalo, sto se stigne... Deca kao i svakoj mami, na prvom mestu. Ljubim te

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 517
18.1.2015 0:07:39   
dunja RR

Mislim da neću reći samo usvoje ime kada kažem da ste vi mame više anđela, da ne nabrajam, inspiracija za mnoge od nas user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 518
18.1.2015 10:54:46   
jovicaa
torbice cetvrto? masala, svaka castuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 519
18.1.2015 11:33:47   
Didy
IZVORNA PORUKA: Torbica
A sad cetvrto mi je specijalizacija user posted image

Jovice, nisi pažljivo čitala. Žena uči za specijalizaciju, to joj je 4. dete. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 520
18.1.2015 15:09:10   
Torbica
user posted image joj meni....
Da sam samo ranije krenula.... Nekako mi se ne radja sa 40, toliko cu biti kad polozim spec, a deca ce mi biti 10,8 i 6... Velika bi bila razlika..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 521
19.1.2015 10:12:39   
Brand new mama
Hm, meni je sad zao sto nisam imala hrabrosti da rodim jos jedno kad je M imao oko dve(nisam ni bila trudna,da se ne brinete;) Meni je sjajno imati 4,mada mislim da cu zbog dusevnog mira mog dragog (mada me jutros iznervirao za medalju) ipak prihvatiti da rodim jos samo jedno. Ali tek za tri godine...A trebala sam fino sve u nizu i dok si u pelenama da si u pelenama.Samo mislim da bi moj I reagovao kao Torbicina princeza- Mama treba da ima dvoje dece jer ima samo dve rukeuser posted image Sanjala sam pre neku noc da sam dobila treceg sina, i bas sam se u snu obradovala;)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 522
21.1.2015 11:10:17   
Modessty

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Didy

a sad nisam još ni trudna s trećim, a već razmišljam i o četvrtom

Hihi, sjajno!

Ja kujem planove za drugo, nova VTO tamo krajem godine, a razmišljam pa i ako uspe, da još jednom odem za treće. Razmišljam naravno ... nisam još ni trudna, ni krenula na VTO, a ni smršala da bih mogla uopšte na novu VTO, ali prvi korak napravljen - od danas sam na dijeti i batalila slatkiše user posted image

Dunja ja ti se klanjam i divim! Stvarno! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 523
21.1.2015 11:13:02   
Azra_
I ja! Bravo Dunja!user posted image Mada, ovo je više za temu ˝drugo dete˝. Tamo bih trebala da sam i ja, ali sve bežim i zaobilazim...user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 524
21.1.2015 11:17:00   
wivern

IZVORNA PORUKA: Torbica

user posted image joj meni....
Da sam samo ranije krenula.... Nekako mi se ne radja sa 40, toliko cu biti kad polozim spec, a deca ce mi biti 10,8 i 6... Velika bi bila razlika..

Torbi ja sam prvo rodila sa 39 sad planiram kako na brzinu da rodim još neko, tako da ti ovi razlozi padaju u vodu. A i deca ti velika taman da pomognu. Komsinica iz zgrade ima takav razmak i prosto je milina gledati ih.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here