Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 22.6.2014 22:48:15
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Iz mog iskustva, trece dete je pun pogodak, ali zaista! Prava mera, za mene! Kako ovo lepo zvuči!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 22.6.2014 23:09:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Jedva cekam trece Secam se kada sam Vuka rodila dugooo, dugo vremena mi je trebalo da pozelim drugo dete. Zelela sam ja nega ali nisam imala hrabrosti da pricam o tome i da radim na tome. Ali posto sam sada prosla super u trudnoci i na porodjaju trece vec sada prizeljkujem i radujem mu se.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 23.6.2014 0:28:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad citam vase postove pozelim i ja trece. Pre neko vece kad su obe plakale u snu mm je kroz hodnik rekao: "Nema sanse da bi se sa jos jednim detetom snasli". Mislim da bih mogla za jedno cetiri godine.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 14.7.2014 13:58:51
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Iz mog iskustva, trece dete je pun pogodak, ali zaista! Prava mera, za mene!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.10.2014 16:42:59
|
|
|
|
Shishica
|
Za mene je ovo posebna tema..kao neki san. Imala bih volje da ostvarim tu zelju da je vise snage, zdravlja, da nema straha od toga kako bi prosao treci carski rez.. Kada bi imali mnogo vise para. Kada me ne bi svi oko mene streljali sto zelim da zadrzim dete koje me treci put cini trudnicom i svim ostalim. Ne razumem da vise nikada necu biti trudna. To je za mene tesko, ali divno stanje, stvarno blagosloveno. Mrdanje bebe da vise ne osetim? Ne mogu da razumem da vise necu imati taj osecaj kada donesu bebu, kada prvi put sisa.. Ali ja sam verovatno neki zavisnik od tih momenata.. Ne smem da gledam emisije o porodjajima, bebama. Drzim se razuma. Nisam sigurna da bi bilo dobro jos koju godinu da ne spavam i jurim za decom.. a to sto nemam posla to mi je manje bitno..isto mi se hvata..
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.10.2014 19:26:42
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Za mene je ovo posebna tema..kao neki san. Imala bih volje da ostvarim tu zelju da je vise snage, zdravlja, da nema straha od toga kako bi prosao treci carski rez.. Kada bi imali mnogo vise para. Kada me ne bi svi oko mene streljali sto zelim da zadrzim dete koje me treci put cini trudnicom i svim ostalim. Ne razumem da vise nikada necu biti trudna. To je za mene tesko, ali divno stanje, stvarno blagosloveno. Mrdanje bebe da vise ne osetim? Ne mogu da razumem da vise necu imati taj osecaj kada donesu bebu, kada prvi put sisa.. Ali ja sam verovatno neki zavisnik od tih momenata.. Ne smem da gledam emisije o porodjajima, bebama. Drzim se razuma. Nisam sigurna da bi bilo dobro jos koju godinu da ne spavam i jurim za decom.. a to sto nemam posla to mi je manje bitno..isto mi se hvata.. Shi,ja cu da ti pomognem u nedoumici ako Bog da sledece godine u prolece bice 4. CR
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.10.2014 19:56:48
|
|
|
|
Shishica
|
Serpice, svaka tebi cas_t! Divim se svakome ko odluci da ima vise od dvoje dece, ali ja stvarno ne smem to sebi da dozvolim jer su teska vremena i nemam zaledjinu koja bi makar nesto deci mojoj obezbedila, a ni u najavi ne vidim za mene posao, a i ako bih ga dobila, to je potpuno ludilo da zena pored svih obaveza oko dece i kuce jos bude i zaposlena (postujem i drugacija misljenja, ali ovo je moje nepokolebljivo). Pa kako toliko carskih? Sta kazu doktori, u kakvom je stanju materica i ti i sve? Ja mislim da bih se ja sva rasula na paramparcad, sva sam svilena ma koliko bila jaka. Secam se svega sto se desavalo kada sam bila sa Lenom trudna, pa sta se desavalo, pa kako sam se radovala kada si cekala ovo zgebce trece.. i hop gle cetvrto!
< Poruku je uredio Shishica -- 19.10.2014 19:59:23 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.10.2014 20:07:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Danas sam se pitala kako cu pored ovog zvrka drugo dete da cuvam a vi o trecem
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.10.2014 22:29:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Serpice, svaka tebi cas_t! Divim se svakome ko odluci da ima vise od dvoje dece, ali ja stvarno ne smem to sebi da dozvolim jer su teska vremena i nemam zaledjinu koja bi makar nesto deci mojoj obezbedila, a ni u najavi ne vidim za mene posao, a i ako bih ga dobila, to je potpuno ludilo da zena pored svih obaveza oko dece i kuce jos bude i zaposlena (postujem i drugacija misljenja, ali ovo je moje nepokolebljivo). Pa kako toliko carskih? Sta kazu doktori, u kakvom je stanju materica i ti i sve? Ja mislim da bih se ja sva rasula na paramparcad, sva sam svilena ma koliko bila jaka. Secam se svega sto se desavalo kada sam bila sa Lenom trudna, pa sta se desavalo, pa kako sam se radovala kada si cekala ovo zgebce trece.. i hop gle cetvrto! Shi draga,tesko je i meni,nemam ni ja sjajne uslove ali ajd sad nije tema..postoji rizik naravno i ja sam svesna toga ali imam dobrog dr,veru u Boga i nadam se svim srcem da cu da izguram do kraja.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.10.2014 23:03:17
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja tek treba da se porodim sa blizancima a vec sam razmisljala o trecem. Samo zelim da sada sve prodje kako treba i da mi dodju moje devojcice i vracam se po moje dve blaste Deca su nesto najlepse.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 31.10.2014 14:10:19
|
|
|
|
Mariya
|
U porodilistu sam rekla - ja sam zavrsila sa radjanjem. Pre tri nedelje napisala bih NEMA SANSE!!! Sad... pa vec se razmisljam, mozda bi i mogla trece...Gledam moje dve bubice lepotice kako rastu i kako vreme prolazi sve vise mislim da zelim jos jednu bubicu!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 22:46:36
|
|
|
|
Olivera77
|
Nova sam na ovom forumu,ali sam odusevljena entuzijazmom svih mama!Majka sam dvojici decaka od 6 i 4 godine(fale 2 meseca i 7 dana za razliku od dve godine ),i strasno zelim trece dete.Zelim ga od momenta od kada mi je mladji sin napunio dve godine.Naravno da mi finansije nisu najsjajnije,kao ni vecini ljudi u Srbiji,ali ja ga stvarno zelim ,a bojim se da nemam mnogo vremena za razmisljanje jer mi bioloski sat otkucava.Ohrabrili su me vasi postovi,ili bolje reci nasla sam opravdanje za nesto sto je po mnogima ludost u danasnje vreme. Da se MM pita mi bismo sada radili na cetvrtom
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 22:51:36
|
|
|
|
Didy
|
Dobro došla Olivera! Ja sam trenutno u istoj priči. Imam dvoje dece, dečaka od 6 godina i devojčicu od 3 (kad pređeš mišem preko mog nicka, pojaviće ti se tikeri, pa ćeš videti koliko godina imaju moja deca) i nadam se da ću uskoro ugledati dve crtice jer želimo treće dete. Samo napred, finansije su promenljiva i nestalna kategorija, naročito u Srbiji.
< Poruku je uredio Didy -- 8.1.2015 22:52:24 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 22:54:15
|
|
|
|
bubulence
|
Olivera dobrodosla! slazem se sa Didy, na finansije ne vredi gledati, jer u nasoj drzavi nista nije sigurno, cak i da ste u bas sjajnoj situaciji ne znaci da ce sutra biti isto tako... ja bih zakonom propisala da svaka zdrava porodica ima bar troje dece ... didy i ja ti zelim da sto pre ugledas
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 22:56:22
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence didy i ja ti zelim da sto pre ugledas Nešto mislim da je ovo moj mesec.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 22:58:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: bubulence didy i ja ti zelim da sto pre ugledas Nešto mislim da je ovo moj mesec. joooj navijam da jeste , taman da zauzmes moje mesto u trudnicama
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 23:03:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: bubulence didy i ja ti zelim da sto pre ugledas Nešto mislim da je ovo moj mesec. joooj navijam da jeste , taman da zauzmes moje mesto u trudnicama Smena straže.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 8.1.2015 23:24:54
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Za mene je ovo posebna tema..kao neki san. Imala bih volje da ostvarim tu zelju da je vise snage, zdravlja, da nema straha od toga kako bi prosao treci carski rez.. Kada bi imali mnogo vise para. Kada me ne bi svi oko mene streljali sto zelim da zadrzim dete koje me treci put cini trudnicom i svim ostalim. Ne razumem da vise nikada necu biti trudna. To je za mene tesko, ali divno stanje, stvarno blagosloveno. Mrdanje bebe da vise ne osetim? Ne mogu da razumem da vise necu imati taj osecaj kada donesu bebu, kada prvi put sisa.. Ali ja sam verovatno neki zavisnik od tih momenata.. Ne smem da gledam emisije o porodjajima, bebama.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 9.1.2015 0:44:11
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Kad citam vase postove pozelim i ja trece. Pre neko vece kad su obe plakale u snu mm je kroz hodnik rekao: "Nema sanse da bi se sa jos jednim detetom snasli". Mislim da bih mogla za jedno cetiri godine. Kod nas se ova prica prica svaki dan, a narocito ovh dana kad ne spavaju kako treba i kad su nam jos uvek,da kazem tako, aktuelne boginje , a usla sam da trazim svoj post inace
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 13:49:14
|
|
|
|
cockic
|
evo sad citam ovu temu,pisala sam tacno pre godinu dana i dalje planiramo jos dece. mislim da ce to biti uskoro
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 13:53:32
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: cockic evo sad citam ovu temu,pisala sam tacno pre godinu dana i dalje planiramo jos dece. mislim da ce to biti uskoro
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 14:08:52
|
|
|
|
wivern
|
Nama je zelja bila troje, na zalost nije išlo kako smo planirali ali na srecu sklepasmo ovog malisica.. Sad ostaje da se nadam za dalje dok još imam fore...
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 17:41:21
|
|
|
|
mila83
|
DA, DA, DA! Neizmerna sreca!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 17:50:46
|
|
|
|
Klarita
|
Mila83, promeni ticker Sad kiad je sve u redu,mislim sa decom, kad se vratili u svoj rezim spavanja i jela...opet mi se vrzma po glavi trece dete...ali 100% sam sigurna da cu cekati bar jos tri godine
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 15.1.2015 17:56:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klarita delim tvoje misljenje, ali ne verujem da mm deli isto misljenje kao i ja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.