|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
21.6.2014 0:51:32   
Didy
Ja mojima ne dam da se bude noću, tj. ako se jednu noć probude, onda im sutradan drobim kako se nismo naspavali, kako možemo da se razbolimo ako ne spavamo dovoljno... Tačno verujem da trpe i kad su žedni samo da ne slušaju moje zvocanje sutradan. user posted image Što se tiče noćnih buđenja, tu sam baš nemilosrdna. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 451
21.6.2014 0:54:57   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Azra_

Žene, želja je blagoslov. Iskoristite to!

Ja sam nešto kao Didy sa drugim detetom. Imam ideju o tome, ali ne i dovoljno hrabrosti i želje da bih realizovala. O trećem i da ne pišem. :-)

Pa, pisala sam i ja...drugo doslo neplanirano, skroz, bila sam u soku.Cak sam u nekim momentima preklinjala sebe kako sam to sebi dozvolila itd Uvek sam govorila da zelim tri deteta, ali nekako mi neplanska trudnoca tesko pade iako je bila skolska (ne racunam 20 i kusur kg,tu sam se zauser posted image ) ali kad ga pogledam, kad K vidim kako mu pritrci svaki put kad udje u kucu a on joj guce, kako ga pokazuje svima na ulici i prica kako ce mama da rodi i Ljupku, skroz nas vidim u svemu tome. Bice mi samo zao ako odustanem kad priporastu, ali vi cete mi pripomoci citiranjem ovih mojih postova kad se budem zaricala u suprotnouser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 452
21.6.2014 0:59:26   
Didy
Mene Stefan baš često pita kada ću mu roditi brata ili sestru, a pri tom mm i ja ne pričamo o tome pred decom, niti smo ikome spominjali naše planove.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 453
21.6.2014 1:12:37   
jovicaa
didyuser posted image its time user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 454
21.6.2014 1:15:15   
jovicaa
Mene najviše "koči" i to što jako želim da radim, a ne da radim povremeno ili da raduckam od kuće. To je bio razlog i zašto su mi bila pomešana osećanja kad sam shvatila da sam trudna sa Sofijom. Ja prosto nisam tip domaćice, mene to ne ispunjava, često i frustrira, iako nemam ništa protiv domaćica, čak ih smatram jačim osobama od sebe.

i meni je ovo jedna od kocnica.. prosto osecam potrebu da nadjem dobar i siguran posao, da se nekako u svojoj glavi osamostalim i da se ostvarim na planu karijere.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 455
21.6.2014 1:15:30   
Klarita
Ja ostala krupna zena i stomak mi ostao, pa me K vise puta pitala: "A, je l' sad imas Ljupku u stomak?" user posted image Kumce uzrasta moje K pre neki dan: "Kumo, kumo, a sad opet imas bebu?"user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 456
21.6.2014 1:18:03   
jovicaa
klarita opusteno... vratices se, zeno tek si se porodila. a deca su navikla da si do skoro imala bebu u stomaku, pa pricaju tako.. tako i moji kad nesto fiksiraju, nema popustanjauser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 457
21.6.2014 1:52:01   
Azra_
Didy, da te zovemo onda upomoć?! Sve smo probali. Bili smo svakakvi, ali takav je od rođenja. U pomoć nam je dolazila i žena psiholog, kojoj je dečje nespavanje specijalnost, ali nije ni ona uspela. kaže, jedan u 300 slučajeva. Kada bi se on unormalio, osamostalio po tom pitanju možda bi bilo lakše.

Ja mašim temu, ovo je za drugo dete, ali sam ovde, pre svega, da pružim podršku i izrazim divljenje prema mamama sa više dece.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 458
21.6.2014 7:57:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja ostala krupna zena i stomak mi ostao, pa me K vise puta pitala: "A, je l' sad imas Ljupku u stomak?" user posted image Kumce uzrasta moje K pre neki dan: "Kumo, kumo, a sad opet imas bebu?"user posted image

user posted image Klarita moj stomak "stoji" vec punih 9 godina tu i tamo malo splasne ali sam veci deo tog vremena "trudna"user posted image
Ne opterecuj se zeno,sve se to vrati na svoje mesto ( ili neuser posted image ) ja cu i ovog leta ako me neko pita da budem trudna,cisto da opravdam stomak.A inace tvojih +20kg nisu nista naspram mojih +35 u poslednjoj trudnoci.Ali ne zalim,i iskreno jedva cekam da opet budem "debela"user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 459
21.6.2014 8:05:53   
serpica

Mene najviše "koči" i to što jako želim da radim, a ne da radim povremeno ili da raduckam od kuće. To je bio razlog i zašto su mi bila pomešana osećanja kad sam shvatila da sam trudna sa Sofijom. Ja prosto nisam tip domaćice, mene to ne ispunjava, često i frustrira, iako nemam ništa protiv domaćica, čak ih smatram jačim osobama od sebe.

I ja sebe nisam mogla da zamislim da veci deo vremena provodim u kuci,radim od svoje 17.godine,uvek sam volela da imam svoj dinar ma koliko on mali bio,naucila sam da balansiram izmedju kuce i posla i da neako uskladim sve obaveze,nedostaje mi to naravno,kao i druzenje sa kolegama,po neka kafa,ali kad ih pogledam svo troje ne zalim ni jedan dan proveden u kuci,volela bih da ponovo radim i ispunim sebe na taj nacin,ali ko sto vec rekoh,ako mi je sudbina da ceo zivot budem samo majka i domacica sa osmehom prihvatam to i zahvaljujem se Bogu na toj privilegiji.user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 21.6.2014 8:06:33 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 460
21.6.2014 9:28:08   
Klarita
Serpice, Jovice, drugarke moje, ne opterecujem se, taman poslauser posted image samo sam pisala kako jeste, ali se ne nerviram, danas mi stizu tablete za mrsavljenje user posted image user posted image Imam bar jos dve-tri godine koliko planiram da pravim razliku, da smrsam pa onda trudnujem sa trecim user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 461
21.6.2014 9:30:14   
Didy
Ja sam pre neki dan obukla svoju trudničku haljinu i 'ladno su me u gradu zaustavljali - Jao, divno, treće dete. user posted image Toliko o stomacima.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 462
21.6.2014 9:50:05   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja sam pre neki dan obukla svoju trudničku haljinu i 'ladno su me u gradu zaustavljali - Jao, divno, treće dete. user posted image Toliko o stomacima.

didy a zasto si obukla teudnicku haljinu!!??? prizivas, prznaj user posted image . vec vidim da,cete doneti jednog malog Grka sa mora user posted image . a i dogovorile smo se da zajedno trudnujemo user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 463
21.6.2014 9:52:31   
Didy
Bubi, ma nije skroz trudnička, već je sečena ispod grudi. Volim je jako i rado je nosim, ali ovog leta s ovim mojim stomakom zaista u njoj izgledam kao trudnica.
A što se tiče malog Grka, nema šanse. Kao prvo i osnovno jer treba da dobijem čim tamo stignemo, pa sve i da hoću, majka priroda ne da. user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 464
21.6.2014 10:02:56   
bubulence
promena klime, trte mrte, ne dobijes odmah, zbuckate malog Grka i imas opravdanje za stomacic user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 465
21.6.2014 10:09:44   
Didy
Hahaha, kako je kod tebe sve lako.
Nema kod mene trte-mrte, promena klime i ostalo. I neće biti malog Grka, sačekaću ja tebe kad ti budeš s trećim trudnovala. user posted image

Direktna veza do poruke: 466
21.6.2014 10:15:42   
bubulence
jedva cekam user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 467
21.6.2014 10:18:42   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

jedva cekam user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 468
21.6.2014 15:56:10   
Azra_
Didy, jes, ovo nije tema, ali nećeš valjda baš na moru da dobiješ. Da uzmeš pilule da malo odložiš ciklus?user posted image Ali tad nikako u akciju na bebu zbog pilula.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 469
21.6.2014 21:59:25   
serpica

IZVORNA PORUKA: Didy

user posted image i ja imam jednu takvu i mnogo je volim,nosim je stalno,i sa malim i sa velikm stomakom user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 470
22.6.2014 1:56:25   
Azra_
Šerpi, navijam za tebe i divim ti se, sa stomakom i bez njega! Možda se sretnemo u nekom tromesečju....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 471
22.6.2014 8:15:58   
serpica

Šerpi, navijam za tebe i divim ti se, sa stomakom i bez njega! Možda se sretnemo u nekom tromesečju....

Azra cekam te gde god kazes user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 472
22.6.2014 11:30:15   
Didy

Didy, jes, ovo nije tema, ali nećeš valjda baš na moru da dobiješ. Da uzmeš pilule da malo odložiš ciklus?user posted image Ali tad nikako u akciju na bebu zbog pilula.

Azra, ja nemam problem s tim, stavim tampon i kupam se najnormalnije, meni to ne može da pokvari letovanje. Inače, ja sam baksuz, redovno dobijem kad treba da idemo na more, iako isplaniram da baš tad nemam. Evo i sad mi je zakasnilo nedelju dana i dva meseca ranije nedelju dana i eto mene na moru s menstruacijom. Navikla sam već, jer je već nepisano pravilo da redovno dobijam kad negde treba da idemo.
Sestra mi je isto predlagala da odložim tabletama, ali ne želim. Ne volim da se igram s prirodom i horminima, pogotovo što želimo još dece. Ja i tabletu za glavu pijem baš kad ne mogu da izdržim bolove, svaku vrstu lekova zaobilazim u širokom luku. I kod zubara zube popravljam bez anestezije. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 22.6.2014 11:31:03 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 473
22.6.2014 15:37:56   
Milagros
Dvoje imam i za sad je dovoljno,ali nebi se protivila trećem....štaviše u dubini duše ga priželjkujem i sve mislim kako bi sa tim djetetom sve ostvarila i ispravila što nisam sa ovim dvoje...ali svako djete je individua za sebe i ništa ne možemo isplanirati unaprijed...kako želimo da nam se tako i ostvari.

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 474
22.6.2014 21:25:37   
Torbica
Iz mog iskustva, trece dete je pun pogodak, ali zaista! Prava mera, za mene!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here