Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 10:13:51
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj didy,svaka cast!!! joj,mi se jedva odlucismo za drugo,a za trece su male sanse! Von, ja sam se jedva odlučila za drugo. Baš mi je bilo jako teško, skoro pa da nisam ni bila srećna kad sam videla da je test pozitivan.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 10:49:27
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: branki dijana,pokusacete i trece ,bas lepo. Vec smo se dogovorili, Ako Bog da sledece godine sam ponovo Oduvek sam govorila da cu imati troje dece, on je zeleo drugo ali se plasio zato sto je Vuk rodjen ranije mi milion problema uz to. Ali kako se Kosta rodio na vreme i dobra je beba, sve skolski, nije mi bilo tesko ubediti ga da imamo i trece Neka dece samo da su nam ziva i zdrava. Nema vece srece kada ima puno dece, svi se vole i slazu, a u kuci uvek frka, trka i vriska Didy svaka cas_t
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 19.6.2014 10:50:33 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 12:33:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: branki dijana,pokusacete i trece ,bas lepo. Vec smo se dogovorili, Ako Bog da sledece godine sam ponovo Oduvek sam govorila da cu imati troje dece, on je zeleo drugo ali se plasio zato sto je Vuk rodjen ranije mi milion problema uz to. Ali kako se Kosta rodio na vreme i dobra je beba, sve skolski, nije mi bilo tesko ubediti ga da imamo i trece Neka dece samo da su nam ziva i zdrava. Nema vece srece kada ima puno dece, svi se vole i slazu, a u kuci uvek frka, trka i vriska Didy svaka cas_t Di znaci ponovo cemo zajedno kroz tromesecja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 12:46:35
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e svaka vam cast mame Mislim dece nikad dosta. To stoji. ali ja nemam muda ni za drugo . Moram prvo malo ovo da odgajim pa bar jedno godinu dana da se naspavam ko coek pa onda da radim na drugom . Da je vama moja jedna Dunja ne biste razmisljali ni o drugom ahahaahah ne bih da te razocaram, mozda ces se naspavati tek kad je udas ali samo mozda
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 12:48:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ahahaha nemoj mi stajati na muku . Kod nas ista situacija kao sto vidim kod mnogih da je do mm on bi odmah drugo. Ali ja se ne dam a brat i snajka hoce devojcicu imaju dva sina tako da ce ici na trece sto posto hahaha...Sad kad i oni budu imali jos jednog pisonju
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 19.6.2014 12:49:35 >
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 12:50:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Tija tesko da ce i tada onda ce da joj uvale unuce Serpi dogovoreno
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 12:55:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Tija tesko da ce i tada onda ce da joj uvale unuce Daj Boze da mi uvale unucice. Po meni je biti baba NAJKUL stvar na svetu (hahaha ako mogu tako nesto uopste i da kazem). Ma vodacu ih svuda sa sobom (unucice) i pricacu im svoje dogodovstine kojih je bilo IHAHAJ a koje svom detetu ne smem pricati (svoje dete moram ja da vaspitavam jelte? hahahaa) Ma biti baba je superiska.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 14:06:53
|
|
|
|
viking
|
Mislila sam da to nikada neću ni pomisliti a kamoli izgovoriti, ali - jako bih volela treće.... Mada znam da nikad neću ništa uraditi po tom pitanju iz milion razloga, ali baš, baš, baš bih volela...
< Poruku je uredio viking RR -- 19.6.2014 14:07:39 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 14:28:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 23:12:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Pa to sam nekako skontala da bi bilo lepo pošto sam već solidnu razliku napravila između Sofije i ove neke bebe što je negde u projekciji, pa mi nekako došlo žao da bude "usamljeno", pošto će ovih dvoje već biti veliki. Mada, ko zna šta će mi biti u glavi kad se rodi treće. Ali neki plan je da se zaposlim za stalno (nadam se sad od septembra), pa je porodiljsko za treće dve godine, pa da odmah spojim i sa porodiljskim za 4. Tako nekako... i onda jos peto i pravac u penziju . bravo draga, divim se zenama sa troje i vise dece i nadam se da cu jednog dana da se divim sebi. sigurna sam, Boze zdravlja, da cu roditi bar troje. za toliko mislim da imam uslove a za cetvrto vec ne garantujem . dece i para nikada dosta...
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 20.6.2014 0:21:55
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja jako zelim trece, ali moram priznati da me koci puno stvari... finansijski momenat, a sad se po prvi put osecam kao ranije, nekako svoje, kao da mi se telo vratilo, ne znam kako to da objasnim i moram priznati da mi to prija i da mi je sve teze kako dani prolaze kada pomislim da treba opet da ga stavim u sluzbu inkubatora a zezam mma posto je on rekao videcemo i kako ce faks ici i sve kao pa cemo da se odlucimo kad trece, a ja dala 9 ispita, sad nema izgovora
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 20.6.2014 21:08:25
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja bih zelela trece dete,al za nekih par godina. Moja komsinica ima sestoro dece,sve jedno drugom do usiju!!!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 20.6.2014 21:32:22
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam negde rekla - kako je prosao ovaj porodjaj i evo babinje, prevarila bih se za jos jedno. Trudnoca i njene muke se zaborave. Al to otpada. Sto zbog mm, sto ja moram da pocnem nesto da radim (i zbog sebe i zbog dece. I pri tom ne mislim na finansije, koje su naravno dodatni aspekt.).
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 20.6.2014 21:49:06
|
|
|
|
Torbica
|
NM slazem se... I meni je vreme da se vratim na posao posle spojenog drugog i treceg deteta. Medju mojima je mala razlika, ja iskreno mislim da ne mogu vise. Ovu situaciju sa troje taman balansiram, da se svima posvetim. Da sam domacica, ne kazem, ali ovako... posao. Svaka cast svima sa vise od troje!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:00:42
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Moja komsinica ima sestoro dece,sve jedno drugom do usiju!!! Moj zubar ima sedmoro (najstariji sin im je završio 4. razred, najmlađa ćerkica ima 10 meseci) i jutros odem da mi stavi lek i vidim mu ženu u ordinaciji (oboje su zubari), ponovo je trudna. Oboje su 1979. godište. Oboje su vernici i imaju takav blagoslov od svog duhovnika. Inače su se i čuvali pre braka, prvi seks su imali tek kad su se venčali. Lepo je što su se oboje našli sa istim uverenjima i životnim stavovima. Mene najviše "koči" i to što jako želim da radim, a ne da radim povremeno ili da raduckam od kuće. To je bio razlog i zašto su mi bila pomešana osećanja kad sam shvatila da sam trudna sa Sofijom. Ja prosto nisam tip domaćice, mene to ne ispunjava, često i frustrira, iako nemam ništa protiv domaćica, čak ih smatram jačim osobama od sebe. Drugi razlog koji sam zacrtala sebi jeste taj što moram skinuti kilograme pre sledeće trudnoće, i ovako mi bude ponekad teško, a ne još i sa stomakom.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:12:18
|
|
|
|
Klarita
|
zao mi je ako me shvatite pogresno, ali moram reci: Znala sam da nesto nije u redu!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:14:52
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Klarita zao mi je ako me shvatite pogresno, ali moram reci: Znala sam da nesto nije u redu! ? Ne razumem na šta se odnosi komentar.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:25:24
|
|
|
|
Klarita
|
Prvi seks su imali tek kad su se vencali a, sedmoro dece Didy, oprosti mi, sluzim ti pice u kafani, u gadnom sam PMS-u, htela sam se nasaliti Svaka im cast za sve! To onako iskreno A, sto se tice treceg deteta, vec sam pisala, i ja cu verovatno gledati da smrsam na "30"kg, pa kod nutricioniste, bas da vidim kako izgleda zdrava trudnoca bez 100kg
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:28:10
|
|
|
|
Didy
|
A, to! Nisam se uvredila, nego prosto nisam bila sigurna na šta se odnosi komentar, pa sam pitala. Pa da, kažem - Sreća pa su se našli. Nek je njima lepo.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:30:55
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Didy A, to! Nisam se uvredila, nego prosto nisam bila sigurna na šta se odnosi komentar, pa sam pitala. Pa da, kažem - Sreća pa su se našli. Nek je njima lepo. Ja jedva izdrzavam sa ovo dvoje, al' zarekla sam se da cu roditi trece, pa kud puklo da pukne
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:36:45
|
|
|
|
Didy
|
Što bebac bude stariji, sve će ti biti lakše. Iskreno, meni je s dvoje u ovom periodu mnogo lakše, nego s jednim. Oni se sad tako lepo igraju zajedno, smeju se, gnjave bezazleno, šale, grle, ljube, tačno mi je puno srce kad ih vidim.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:40:15
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Didy Što bebac bude stariji, sve će ti biti lakše. Iskreno, meni je s dvoje u ovom periodu mnogo lakše, nego s jednim. Oni se sad tako lepo igraju zajedno, smeju se, gnjave bezazleno, šale, grle, ljube, tačno mi je puno srce kad ih vidim. Didy, zivim za te momente, majke mi. (mislim na momente punog srca ) Ja stvarno ne znam sta mi je ovih dana, trenutno sam u PMS-u ali ako potraje ova faza ne gine mi Laza. Malo off, ali citam svoje postove od juce, danas i veceras, malo su paaaaaaa, nerazumni!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:45:42
|
|
|
|
Azra_
|
Žene, želja je blagoslov. Iskoristite to! Ja sam nešto kao Didy sa drugim detetom. Imam ideju o tome, ali ne i dovoljno hrabrosti i želje da bih realizovala. O trećem i da ne pišem. :-)
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:45:43
|
|
|
|
Didy
|
Proći će brzo, smejećeš se samoj sebi, mada sam ja isto tako na momente kad je Sofija bila mala imala krize. Želela sam da se kloniram minimum u četiri sebe, toliko sam nekad bila u haosu zbog nedostatka vremena. Onda sma naučila da zažmurim ako mi nije sve na svom mestu u kući i naučila sam da manje spavam. Srećom, Sofija je od 2. meseca spavala celu noć. Zaspi u 20h, probudi se najranije u 5h, češće u 6h ujutro, popije mleko i nastavlja da spava još sat i po, dva.
< Poruku je uredio Didy -- 21.6.2014 0:46:32 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 21.6.2014 0:47:54
|
|
|
|
Azra_
|
Da, to sa spavanjem je milina. Čekam taj momenat svog života. Moje dete se još uvek budi noću. Ne znam kako bih uskladila buđenje bebe i njega. Ludnica.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.