Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 6.6.2014 11:24:07
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ovo pocinje vec da lici na -Buduce svekrve svih zemalja,ujedinite se:) I ja cu bii dupla sveki,mada mi se cini da se necu previse petljati u njihove zivote,te mi snaje nece biti redovne u temi "Kako se slazete sa svekrvom"(nadaj se,nadaj ) Mm je uhvatilo da hoce trece...ali da obavezno bude cujica...a meni se javlja da ako se odlucim za trece ima da bude jos jedan pisonja...zelim trece,ali prije toga moram da poslozim jos par stvari u svom zivotu.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 6.6.2014 11:37:15
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Ovo pocinje vec da lici na -Buduce svekrve svih zemalja,ujedinite se:) Ja se inače dopisujem sa učiteljicom iz boravka, koja je upravo slikala mog sina sa njegovom devojkom. To je Lukina prva simpatija, nedavno mi se poverio, i simpatije su obostrane. Mnooooooooogooooo je slatka! I što volim što je plavušica!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 6.6.2014 11:53:16
|
|
|
|
Torbica
|
Kad pre??? Joj, decica medena! Peace, sve ti je to nesigurno, hoce li/ nece li, ono sto rodis, to znas da je tvoje!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 11:52:51
|
|
|
|
gagga
|
Imamo 2 decaka (7i4g) MM jaako zeli devojcicu. Ja sam u dilemi jer je odluka prakticno na meni. Iskreno volim decu i mogu sebe zamisliti sa troje dece bez problema, jedino me brinu godine (36), a i bojim se da ne zazalim kasnije ako ne rodim....stalno o tome razmisljam.... trece dete ili ne?????
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 12:03:52
|
|
|
|
minnica
|
Ako imate uslova, zašto da ne? Vidim da vam želja ne nedostaje.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 13:27:11
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: minnica Ako imate uslova, zašto da ne? Vidim da vam želja ne nedostaje. Sve ovo potpisujem i samo da dodam da u tvojim godina mnogo njih radjaju prvo ili se jos i dvome ,tako ako su godine presudne samo napred ja planiram oko 40 ako budem imala uslova da rodim jos jedno naravno moraju se dosta stvari tu poklopiti da bi se to deseli ali sve je moguce
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 13:28:30
|
|
|
|
tijatija
|
Gramatika mi je na nivou
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 13:58:23
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: tijatija IZVORNA PORUKA: minnica Ako imate uslova, zašto da ne? Vidim da vam želja ne nedostaje. Sve ovo potpisujem i samo da dodam da u tvojim godina mnogo njih radjaju prvo ili se jos i dvome ,tako ako su godine presudne samo napred ja planiram oko 40 ako budem imala uslova da rodim jos jedno naravno moraju se dosta stvari tu poklopiti da bi se to deseli ali sve je moguce evo je zena kojoj se klanjam!! i pored cetvoro dece ona planira i peto!!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 21:23:04
|
|
|
|
gagga
|
e sad ste me ohrabrile ;) uslovi bi uvek mogli biti bolji, ali uvek smo se snalazili , verujem da bi smo se snasli.... samo ja kako se probudim cas hocu cas necu, pa se nesto uspanicim.... videcemo.... .....
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 21:36:44
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: tijatija IZVORNA PORUKA: minnica Ako imate uslova, zašto da ne? Vidim da vam želja ne nedostaje. Sve ovo potpisujem i samo da dodam da u tvojim godina mnogo njih radjaju prvo ili se jos i dvome ,tako ako su godine presudne samo napred ja planiram oko 40 ako budem imala uslova da rodim jos jedno naravno moraju se dosta stvari tu poklopiti da bi se to deseli ali sve je moguce Sticicu te ja jednog dana obecavam 36 nisu godine koje treba da te brinu,i ja cu ako Bog da zdravlja u 36-oj roditi cetvrto
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 18.6.2014 21:39:46
|
|
|
|
jovicaa
|
svaka cast zene gagga tako se i ja premisljam stalno, ako zelis samo napred, sto da ne! ja cu ipak sacekati jos neko vreme, moram prvo da pozavrsavam dosta stvari, pa onda
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 0:08:06
|
|
|
|
Azra_
|
Šerpi, ozbiljna si??? Ja navijam!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 0:26:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Serpi stvarno??? Svaka cast
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 1:16:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Šerpi, svaka ti čast I ja bi išla na četvrto samo kada bih bila sigurna da će biti devojčica,ali pošto sam se uverila da je to kod mm nemoguće onda sam odustala
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 7:03:39
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Serpi stvarno??? Svaka cast Mislim da imam najosnovnije,kriterijumi mi nisu visoki,jos samo da mi zivci ne popuste i uz malo bozije pomoci dogodine u ovo vreme da vam javim lepe vesti.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 7:15:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e svaka vam cast mame Mislim dece nikad dosta. To stoji. ali ja nemam muda ni za drugo . Moram prvo malo ovo da odgajim pa bar jedno godinu dana da se naspavam ko coek pa onda da radim na drugom . Da je vama moja jedna Dunja ne biste razmisljali ni o drugom ahahaahah
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:01:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Super Serpi ja obozavam decu i jedva sam ubedila mm da imamo i trece a kada bi spomenula cetvrto covek bi sto posto pobegao od mene
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:16:21
|
|
|
|
Klarita
|
Serpice, dace Bog! Secam se kad smo se upoznale jos spomenula si da hoces, super sto si istrajna
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:20:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Super Serpi ja obozavam decu i jedva sam ubedila mm da imamo i trece a kada bi spomenula cetvrto covek bi sto posto pobegao od mene dijana,pokusacete i trece ,bas lepo. serpice,sto da ne,lepe su te porodice gde ima puno dece,a 36 godina uopste nije puno.moja koleginica je 71 godiste,ima 2 odrasla sina,jedan sad ima 18 godina,a drugi je nesto mladji i planski je zatrudnela opet i cekaju trecu bebu.njen muz cuva test u novcaniku,mnogo su srecni.
< Poruku je uredio branki -- 19.6.2014 9:21:06 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:33:03
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Gramatika mi je na nivou Ko te pita za gramatiku, kad ti je matematika sjajna! Bravo, Tijo, svaka čast za odluku! IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e svaka vam cast mame Mislim dece nikad dosta. To stoji. ali ja nemam muda ni za drugo . Moram prvo malo ovo da odgajim pa bar jedno godinu dana da se naspavam ko coek pa onda da radim na drugom . Da je vama moja jedna Dunja ne biste razmisljali ni o drugom ahahaahah MiLj, iz mog iskustva, najteže je odlučiti se na drugo. Posle ti svako sledeće dođe kao usput. Ja sam trenutno u fazonu da ćemo sačekati još malo, a onda bih volela treće, pa četvrto, ali da bude mala razlika između njih. Mm se samo smeška za četvrto, ali treće mislim da želi više nego ja. On bi odmah sutra da se samo on pita.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:34:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy a onda bih volela treće, pa četvrto, ali da bude mala razlika između njih. Khm, khm, novi momenti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:37:32
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Didy a onda bih volela treće, pa četvrto, ali da bude mala razlika između njih. Khm, khm, novi momenti Pa i nisu baš toliko novi, krčka mi se odavno.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 9:57:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Znam za treće ali nisam znala da se krčka i za četvrto
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 10:06:35
|
|
|
|
Didy
|
Pa to sam nekako skontala da bi bilo lepo pošto sam već solidnu razliku napravila između Sofije i ove neke bebe što je negde u projekciji, pa mi nekako došlo žao da bude "usamljeno", pošto će ovih dvoje već biti veliki. Mada, ko zna šta će mi biti u glavi kad se rodi treće. Ali neki plan je da se zaposlim za stalno (nadam se sad od septembra), pa je porodiljsko za treće dve godine, pa da odmah spojim i sa porodiljskim za 4. Tako nekako...
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 19.6.2014 10:07:30
|
|
|
|
vonavoj
|
didy,svaka cast!!! joj,mi se jedva odlucismo za drugo,a za trece su male sanse!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.