Torbica
|
Ja uvek kazem, dvoje dece mi je laganica, cim jedno negde svrlja, ovo dvoje su mi pesma. Ne osetim ih. Bebac brzo ne bude vise bebac i bori se za svoje mesto pod suncem i za paznju. Lepo je, ali da nismo finansijski dobri i u svojoj kuci, ne stanu, nego kuci sa dvoristem, ne verujem da bismo se odlucili. Ja nemam ono - pakovanje za igraliste, odvodjenje na bazene, jer imam igraliste u dvoristu, kao i bazen, sve mi je tu, zivot nam je mnogo jednostavniji. Ne znam Jovice, iskreno, u 50 kvadrata, podstanari, bez dvorista, iskreno, ja ne bih. Mislim, to je samo moje misljenje iz ovog iskustva koje imam sa troje. Pa nek me lincuju, ali ovo je realnost. Jos dodatno, nemam nervoze jer ne razmisljam da li cu potrositi 50 ili 60 hiljada za prodavnicu mesecno, plus sve ono sto deci pride treba. A treba, i imamo hvala Bogu. Tako da, jako je lepo ali i jako odgovorno i zahtevno u svakom smislu. Ali mene ceka moj stalni odlicno placen posao i ja lako mogu da budem ok mama svojima. Znam da ne razmisljaju svi tako, ali mene ideja izdrzavane osobe uznemirava. Mislim, zato sam prvo rodila sa 30, trece sa 34, jer ono sto sam zelela za njih, uspela sam da ostvarim. Sta god odlucite, srecno, nema veceg bogatstva od ovih malih andjela. Uvek kazem da mi je to najpametnija stvar koju sam uradila, njih rodila.