Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 10:09:45
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sve je dobro dok ne dodje do toga da se od porodice naprave socijalni slučajevi, pa posle drzava kriva sto ih ima 11 a gladni ili kriv ovaj i onaj, a oni nisu mislili kad su stancali, nemaju ni za sebe a kamoli za toliku decu... Ko ima mogućnosti i zelje, samo napred...ali dobro da se promisli, jer toj deci što su starija više ce trebati...a teško da će još biti besplatnih stvari, tipa studiranja i tako toga....nažalost
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 10:58:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Off od teme soryyy... IZVORNA PORUKA: pocahontas totalni off, ali moram da napisem, ja se zene vama divim kako ste sa dvoje dece isle peske sa treceg i petog sprata bez lifta! ja trudna sa ovom jednom jedva uspevam i to me toliko deprimira da ne smem ni da pocnem da pisem o tome Poc, kad se mora mora se, mi smo se selili kad sam bila 7-mesec trudnoce na 5-ti sprat. Tako da sam trenirala dva meseca, onda porodjena i secena se pela na taj sugavi peti, i jos posle godinu dana sa Tarom gore dole ( a da ne kazem da sam vec bila opet trudna kad je ona imala 7 meseci )
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 11:43:43
|
|
|
|
World
|
A ne moraju svi da studiraju, ionako su nam puni biroi nezaposlesnih akademskih gradjana, a dobrog vodoinstalatera nigdje...
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:36:42
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ne znam World, ali deluje da sa faksom mozda i imaš neku šansu, a bez faksa...sve je teže...jer danas svi mašu nekim diplomama (sa ko zna kojih izmišljenih fakulteta) tako da su pravi kriterijumi i tek kako uništeni, vrednuje se kad imaš faks, ali ne i koji faks, bilo kakav faks...a znaš i sama da ima mnogo pismenijih i obrazovanijih, i sposobnijih ljudi sa sss.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:43:18
|
|
|
|
anci kv
|
Ja ni drugo ne bih odmah,da barem ja malo odmorim.ali želim.imam uslova..sad za treće ima se gde i kako,al ne znam za kasnije.. Ko voli nek izvoli,deca su radost i sreća,samo ne treba biti sebičan..svi podjednako zaslužuju da budu voljeni i obezbeđeni. Na žalost sve je manje porodica sa više dece
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:47:08
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja iskreno jos ne razmisljam o drugom,razlog ogroman -NEMAM POSAO,mozda kada bih pocela da radim i dobila specijalizaciju onda bih razmislila
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:48:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal ja iskreno jos ne razmisljam o drugom,razlog ogroman -NEMAM POSAO,mozda kada bih pocela da radim i dobila specijalizaciju onda bih razmislila Doco ovo je tema o TREĆEM detetu
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 7.2.2014 12:49:17 >
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:52:04
|
|
|
|
anci kv
|
trco,ja sam je povukla za rukav
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:52:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Doca je mislila na blizance, da sredi dve muve jednim udarcem provalila sam je
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:52:42
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: World A ne moraju svi da studiraju, ionako su nam puni biroi nezaposlesnih akademskih gradjana, a dobrog vodoinstalatera nigdje... pa ne moraju , naopako terati nekoga da radi nesto sto ne zeli ali svako zna svoju situaciju i kao sto rekuh neka svako radja ako misli da je spreman i da se niko ne naljuti ili nedobog oseti prozvan svako zna svoj novcanik - svoju kucu - svoje osecaje nek se deca radjaju a roditelji neka brinu
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:54:56
|
|
|
|
Leptiric123
|
Anci..."Hoćeš da ti rodi mama još jednu seku lepu kao ti? ili batu? ili i seku i batu?".... upita tata i ostade živ...
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:55:06
|
|
|
|
anci kv
|
Olga,slažem se!!! a i leptiriću,neka frizerka ima bolju platu od ove moje fakultetske,svakom svaka čast,samo nek se radi Leptirko,samo nek mi pomene ako sme
< Poruku je uredio anci kv -- 7.2.2014 12:56:24 >
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 12:58:20
|
|
|
|
Leptiric123
|
Olga skroz si u pravu...ja ne razumem što se neko oseća prozvan ako npr ja neću troje dece a taj neko hoće....i to nema uvek veze sa tim da li neko želi više ili manje dece, a nekada ima...ali nije tema, niti razlog nekoga osudjivati.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:00:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Anči sve znam... A za ili rekla sam ima na fb svašta neka nadje jednu, neću da se bunim samo neka radja, ja trenutno psihički nisam spremna da sve proživljavam ispočetka i ne znam kad i da li ću biti spremna, već okolina vrši pritisak "odmah drugo" i te fore...ali ne obazirem se, imam svoj plan i radim kako mi odgovara.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:00:52
|
|
|
|
doktorkakristal
|
znam da je o trecem konfuzno sam recenicu napisala,htela sam reci da ja ni o drugom ne razmisljam zbog svoje materijalne situacije Ovih dana bolje i da ne citate moje postove vidite da nisam normalna
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:03:24
|
|
|
|
anci kv
|
Ma jabih i psihički mogla,samo da mi neko zagarantuje da me čeka isti posao..mene ovo dete psihički odmori i smiri...
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:04:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:04:47
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI koliko se secam ti si super bila u trudnoci,tako da ,sto bi babe rekle 'sta cekas"
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:06:40
|
|
|
|
anci kv
|
Cekam da još malo zategnem trbušnjake
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:07:40
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje evo teme Koliko dece planirate imati?
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:08:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
anci svaka tebi čast...ja se ne usudjujem da pomislim na novu trudnoću...i tu mogućnost
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:10:41
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: World A ne moraju svi da studiraju, ionako su nam puni biroi nezaposlesnih akademskih gradjana, a dobrog vodoinstalatera nigdje... Totalno off ali izvnite moram. Karakteristicno za slabo razvijene zemlje, nema posla pa ajde da studiram.
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:13:15
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nato ima li neka tema o tome da se prebacimo?
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:18:15
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Nato ima li neka tema o tome da se prebacimo? Nema ali bila bi dobra sigurno. Ali tu bi morali i politiku da spomenemo pa bolje da je ne otvaramo. Oset_ljivi smo mi Srbi na te teme
< Poruku je uredio nata11 -- 7.2.2014 13:19:16 >
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 7.2.2014 13:18:45
|
|
|
|
Leptiric123
|
ne znam kako se stavlja onaj Klik pa evo u temi Beba i fakultet sam pisala tamo je primerenije.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.