|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
30.1.2014 19:31:16   
jovicaa
he he... ma zezam se ja.. ni ja nisam sasvim sigurna sta cemo i da li cemo... koliko god se trudili da zanemarimo, ipak je ocajno stanje u drzavi sto se svega tice i to neminovno koci..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 226
30.1.2014 20:08:32   
nink
He he..Ja bih i cetvrto...Ali ipak necemo...Onda stvarno sve standarde rusimo....Moramo kola da menjamo,u hotel sa troje dece ne pustaju a kamolii sa cetvoro..A o krizi ekonoskoj i da ne pricam....Mi bismo voleli ali bojim se da ce svi reci ova poludela....heheeuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 227
30.1.2014 21:19:01   
Anck Su Nmaun
Trenutno se divim zenama sa troje i vise dece! user posted image Ne govorim finansijski uopste, vec treba to sve izdrzati, narocito kad nema ko da pomaze i uskace kad zatreba pomoc oko decice!

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 228
30.1.2014 21:26:17   
pocahontas
Anck mnogo mi se vrtis po ovoj temiuser posted image

Direktna veza do poruke: 229
30.1.2014 21:27:39   
Anck Su Nmaun
Eto ti kad si ne zaposlena zena.. pa ti svasta pada na pamet hihiihihi user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 230
30.1.2014 21:41:44   
jovicaa
nink od mene su se cudili i zbog prvog, i zbog drugog, a sta ce biti ako rodim trece, ne smem ni da zamisljam user posted image
anck sta si ti zavrsila?

Direktna veza do poruke: 231
30.1.2014 21:44:26   
pocahontas
moju kevu bi slog strefio da rodim i trece deteuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 232
30.1.2014 21:45:54   
Anck Su Nmaun
Pedagoski , al cu se nacekaaam user posted image Izgleda mi sudjeno da budem domacica user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 233
30.1.2014 21:46:38   
Didy
Anck je vaspitačica (ako se dobro sećam) i ja je potpuno razumem. Kad sam bila trudna sa Stefanom, bila sam u školi na zameni i uspela sam da ostvarim porodiljsko. Kad sam sa Sofijom zatrudnela, nisam radila, ali su mi počele stizati ponude za posao pred porođajem i u prva 3 meseca. Marfijev zakon.user posted image I sad opet ništa, sve nešto sitno i usputno. Tačno kad bih treći put zatrudnela, opet bi bila ista priča. Da dobijem posao za stalno, uopšte ne bih ni dana razmišljala.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 234
30.1.2014 21:51:04   
Modessty

IZVORNA PORUKA: pocahontas

moju kevu bi slog strefio da rodim i trece deteuser posted image

user posted image ovo sam i ja pomislila kad sam videla temu!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 235
30.1.2014 22:11:52   
serpica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pedagoski , al cu se nacekaaam user posted image Izgleda mi sudjeno da budem domacica user posted image

Koleginice,tako sam i ja mislila pa dok sam cekala posao ja izradjala decuuser posted image i evo 6 godina me vuku na odredjeno...a kad ljudima kazem sta radim,pitaju me "malo ti dece u vrticu pa jos i kod kuce" Sta ces to je profesionalna deformacija.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 236
31.1.2014 9:39:13   
tijatija

IZVORNA PORUKA: nink

He he..Ja bih i cetvrto...Ali ipak necemo...Onda stvarno sve standarde rusimo....Moramo kola da menjamo,u hotel sa troje dece ne pustaju a kamolii sa cetvoro..A o krizi ekonoskoj i da ne pricam....Mi bismo voleli ali bojim se da ce svi reci ova poludela....heheeuser posted image

e ovo nisam znala user posted image to znaci da bi mene sa recepcije vratili user posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 237
31.1.2014 10:33:38   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Koleginice,tako sam i ja mislila pa dok sam cekala posao ja izradjala decuuser posted image i evo 6 godina me vuku na odredjeno...a kad ljudima kazem sta radim,pitaju me "malo ti dece u vrticu pa jos i kod kuce" Sta ces to je profesionalna deformacija.user posted image

user posted image Kad vec nemogu da dobijem posao u vrticu, napravicu vrtic kuci user posted image
user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 238
31.1.2014 10:40:31   
serpica
user posted image user posted image bas tako jos samo da ima ko platu da nam daje i udri brigu na veselje

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 239
31.1.2014 17:00:59   
nink
Hehe ja ne verujem,pa i ja sam vaspitacica....Koliko nas ima...user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 240
5.2.2014 16:41:32   
superm
trece dete- hrabrost, ludost, ili nesto trece.user posted image mame troje dece, please, u pomocuser posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 241
5.2.2014 18:15:11   
superm
ok, ignorisete me....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 242
5.2.2014 18:16:44   
Olga75
Superm , imas iskustva mamica sa troje dece pa prelistaj temu od pocetka user posted image
a ja ne znam sta da ti kazem kadi mam samo jedno

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 243
5.2.2014 18:19:19   
isidora88
ako zelis trece dete, imas uslove samo napred, necemo te mi ovde naterati, niko normalan se nije pokajao sto je rodio vise dece, tako da neces ni tiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 244
5.2.2014 18:42:55   
jovicaa
superm koji su razlozi za ne, koji za da? kod vas?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 245
5.2.2014 18:44:21   
serpica

IZVORNA PORUKA: superm

trece dete- hrabrost, ludost, ili nesto trece.user posted image mame troje dece, please, u pomocuser posted image

Veliko ZA!!user posted image ali to sam samo ja.....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 246
5.2.2014 18:49:20   
Verolina

IZVORNA PORUKA: isidora88

ako zelis trece dete, imas uslove samo napred, necemo te mi ovde naterati, niko normalan se nije pokajao sto je rodio vise dece, tako da neces ni tiuser posted image

Ja sam se sad pokidala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 247
5.2.2014 19:02:46   
isidora88
sto verka?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 248
5.2.2014 19:09:29   
Verolina
Cuj je, jos pitauser posted image Zvucis kao moja keva kad joj izvucem sve zivceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 249
5.2.2014 19:16:23   
superm
za- obozavam decu! protiv- neizvesnost finansijska, stambena...surova realnostuser posted image

sense or sensibility

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here