|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!
17.3.2016 22:02:26   
Torbica
Ja ne bih nista promenila u nasem slucaju, troje za 4 god. Cerka je imala 4 kad se rodilo trece a izmedju decaka mi je 18 meseci. Njih dvojica su nerazdvojni u svemu, kako vreme prolazi sve je lakse. A cerka... pa sa njom sam imala bas puno gungule, bila je neverovatno tvrdoglavaaa, ali sto zbog mog bavljenja time, sto zbog vremena koje je ucinilo svoje, ona je san snova. Divna, plemenita, vredna i od pomoci. Saosecajna... Kad vidi da sam gotova kaze - mama, vidim da ti je dosta, ja cu prvo njih dvojicu okupati pa sebe... I to i uradi. Ili kaze, dodji da te izmasiram, volim da te vidim da se smejes user posted image Tako, sva mi je dobra. Da mi nije ove nauke i specijalizacije, ko zna... Ovako, prosao voz. Godine idu..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 651
18.3.2016 10:52:58   
IvanaSK RR
Bas ti je divna i mila cerka user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 652
18.3.2016 11:05:14   
eca89
Torbi, divna je, dušauser posted image !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 653
18.3.2016 20:48:16   
Torbica
Hvala drage user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 654
18.3.2016 23:53:01   
vikiveki
Torbi user posted image bravo za ćerku...zlata ti je vredna...moja ulazi u pubertet pa počinje da se otimauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 655
25.4.2016 9:08:52   
WhiteSnow
Evo samo da se cekiram, mi odlucili!!!! Bacamo se na trece! user posted image user posted image user posted image

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 656
25.4.2016 9:09:49   
nikiteki
Bravo za vas tako treba

(odgovor članu WhiteSnow)
Direktna veza do poruke: 657
25.4.2016 9:10:50   
bubulence

IZVORNA PORUKA: WhiteSnow

Evo samo da se cekiram, mi odlucili!!!! Bacamo se na trece! user posted image user posted image user posted image

user posted image bravo i srecno

Direktna veza do poruke: 658
25.4.2016 9:13:33   
WhiteSnow
Hvalaaaa!
Imam tremu user posted image user posted image user posted image

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 659
25.4.2016 9:22:53   
Milena18
Srećno, WhiteSnow! Baš mi je drago kad vidim da neko donese takvu odluku.
Mi smo kasno krenuli, pa ne verujem da ćemo stići dotle, sada tek čekamo prvo, ali kad sam bila mlađa, nekako sam uvek maštala da će ih biti troje. Zato se sada raznežim svaki put kad čujem da neko želi ili čeka treće dete.

Direktna veza do poruke: 660
25.4.2016 9:26:28   
superm
Whitesnow, bravo! Sreća prati hrabre! Znam iz iskustva. Ličnog!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 661
25.4.2016 9:35:07   
WhiteSnow
Pravo da vam kazem, ja kad sam bila mladja mislila sam da necu imati decu, nekako sam mislila da nije to za mene user posted image Mladost, ludost user posted image Kad ono...jedva cekam!

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 662
25.4.2016 22:06:32   
BubaBubica
Srećno White! user posted image Samo napred, i ja sam u tim vodama, čekamo treće user posted image

Direktna veza do poruke: 663
18.5.2016 0:50:58   
choopa choops
Tako nekako user posted image
"TI SI MI sigurno zadnje dijete koje ću imati. Zadnje dijete koje ću ljuljati i uspavljivati. Ti ćeš biti posljednji koji će čuti naše bu-bu igrarije, koji će spavati uz mene tako čvrsto i tako potrebito.
Uskoro, vrlo uskoro, ti ćeš biti zadnje dijete čiji ću zubić nježno ostaviti ispod jastuka za Zubić vilu nakon što sam ga svaku večer nježno prala tvojom slatkom Star Wars četkicom. Iza nas je naš je zadnji klimajući korak. Iza nas je tvoj prvi osmjeh. Iza nas je sve tvoje prvo što si napravio, ali i zadnje od tih prvih koraka u kojima smo uživali.

Puno sam vremena provodila uz tebe brinući se o svemu o čemu se jedna mama može brinuti. Toliko je neprospavanih noći iza mene, toliko brige da ti se nešto ne dogodi. Tebi i tvojoj braći.
Toliko sam žudjela za danima kada ćeš postati malo veći, malo samostalniji da se možemo svi zajedno igrati, čitati, razgovarati, bez stalnog skakanja i brige.

I onda odjednom, u tren oka, ti si postao četverogodišnjak. U mislima mi je protekla večer kada sam te kupala u tvojoj pjenušavoj kadi i kada si se ustao da ti operem leđa. Tako si visok, tako si narastao, tako si već postao samostalan.

Gotovo da više ne postoji nijedan znamen na tebi koji bi rekao da si do nedavno bio beba. Doduše, ostao je još tvoj bebasti miris. Miris koji udahnem svaki put kada te oblačim, kada te zagrlim, kada stavim svoju glavu blizu tvoga vrata i zahvalna sam na svakoj sekundi koju mi daješ da te tako čvrsto držim i uživam u tebi.

Jer, sada si već veliki. Sve tvoje riječi sada su ispravne, nema više onih slatkih pobrkanih riječi, onog tvog jezika kojim si govorio do nedavno. Sada su to riječi velikog djeteta u kojima više nema mjesta onim starima kojima si mahao i opisivao nešto što smo samo mi mogli razumjeti.

Sada si veliki, a iako sam ponekad stvarno jedva čekala taj trenutak da prestaneš biti beba koja me toliko treba, uvijek ću biti zahvalna baš na tim trenucima. Zauvijek ću u svojim mislima nositi sliku tebe kada si bio mali, sliku tvoje braće kada su bili bebe i iako je ovo trenutak koji sam čekala, nemoj misliti da neću plakati zbog trenutaka koji se više neće ponoviti.

I samo zato što si moje zadnje dijete dvostruko ću se veseliti svemu što nas još čeka i znaj da ću u svemu tome uživati malo duže nego što sam uživala s tvojom starijom braćom. Vezat ću ti cipelice malo duže nego što će to možda biti potrebno. Vodit ću te za rukicu malo duže no što ćeš to možda trebati i svaku ću večer malo duže ostajati uz tebe, samo da ti pročitam jednu priču više no što sam prije spavanja čitala tvojoj braći.

Sve ću to činiti radi tebe, ali sine dragi i radi mene. Ja sam ta kojoj će trebati malo duže da prihvati da više nisi beba, ja sam ta koja treba malo više vremena da se oprostim od te ere svog života. Te ere s kojom se vjerojatno svaki roditelj na svijetu mora suočiti i oprostiti na svoj način.

Jer iako život ide dalje i silno se veselim svakom trenutku tvog odrastanja, svemu što nas još čeka u našim životima, ovo je ipak prijeloman trenutak jer ovo je zadnji put u mom životu da se opraštam od svoje bebe."

Ovo pismo svog najmlađem djetetu napisala je mama Julie Scagell na portalu Babble.com, pismo je podijeljeno više od tisuću puta pa stoga vjerujemo da je svojim riječima pogodila srž mnogih majki koje, vjerujemo, razmišljaju baš kao i ona. Jer, nije lako biti svjestan da su mnogi trenutci s djecom koja tako brzo rastu vrlo često ti zadnji trenuci koji se nikada više neće ponavljati. Jer bebe tako brzo rastu da ponekad sve što nam ostane jesu samo i isključivo uspomene. I život koji raste i mijenja se doslovno ispred naših očiju.

preuzeto sa Index.hr

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 664
18.5.2016 7:08:06   
serpica
Jaooo Chupo user posted image user posted image od ranog jutra me rasplaka... bas tako,od reci do reci..ali recenica: "zato sto si moje poslednje dete,dvostruko vise cu se radovati svemu"....govori sve user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 665
18.5.2016 7:41:59   
vocicana
Choopo, ja ne znam sta bi rekla. Rasplaka me od ranog jutra. Divna emotivna i istinita prica. Ja svakog dana ovo pisem cutke dok gledam moje zlato kako se menja, cini mi se da raste dok ga gledam.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 666
18.5.2016 7:54:15   
branki*
Uh!bas emotivnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 667
18.5.2016 9:20:24   
sonyasha
user posted image koliko sam se rasplakala...
Moram da se tešim, daće Bog, doćiće unučići pa ćemo se njima radovati jednako ako ne i više user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 668
18.5.2016 9:23:40   
mama krava
Bem mu miša...razmišljam o trećem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 669
18.5.2016 10:27:22   
Mala Elena
Choopo predivan tekst i istinit...

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 670
18.5.2016 10:32:38   
superm
Da...kada se ovako oset_im...na primer kada dojim Milicu pa pomislim...čoveče, još par meseci dojenja i nikada više neću dojiti bebu. Ali onda se trgnem pa pomislim, hvala Bogu pa sam imala i imam koga da dojim, pa sva tri puta bez problema...pa neka, sve treba da ide svojim tokom i vi da porastete...dobiću ja puno unuka od vas koje ću da grlim, volim, ljubim...

< Poruku je uredio superm -- 18.5.2016 10:33:31 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 671
18.5.2016 10:55:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: mama krava

Bem mu miša...razmišljam o trećem!user posted image user posted image user posted image

Ne razmisljaj mnogo,nema vece srece samo napreduser posted image ,u pocetku sve izgleda kao nemoguca misija ali kasnije uhhh opet kazem kamo lepe srece da smem jos jedno,samo jos jedno...user posted image
ali sto rece Superm neka su nam zivi i zdravi i hvala dragom Bogu na njima sto ih imam.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 672
18.5.2016 11:03:06   
superm
Bravo, MK! Ako se iko dvoumio to sam ja a sada sam najsrećnija žena zbog toga što sam se odlučila za treće dete! Samo napred!!!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 673
18.5.2016 11:47:26   
isidora88
Lupaju me hormoni verovatno ali sad hocu i trece, ali za koju godinu. user posted image
Divna je prica

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 674
18.5.2016 11:50:42   
Zemunka85
Ja sam jutros u 7 se isplakala sita. Probudila sam mma slineci user posted image user posted image .
Stvarno sve tako brzo prodje.

Ja ni pomisljala nisam drugo. Uopste se nisam osecala ni spremnom niti sam zelela do pre par meseci.
Sad hoooocuuuuuu basbas. Ali kada vec moze da bira neka saceka jos jedno 3m jer rok za faks imam sad i nikad vise ...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here