|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
21.2.2016 14:01:28   
Jole84
Cao zenske...
Popkice ljubi tvoje andjelcice user posted image samo nek je sve proslo! I ja cu verovatno da ronzam za Milom, nikako da se saberem i da mislim o tome kako joj donosim seku, vec samo naplakujem i grlim je. Bas sam bljak.
Alex ne sikiraj se, hoce oni debelo da omase sa kilazom. Kako se osecas?
Ja nocas imala bolove, jednu prilicno bolnu kontrakciju, ali posto se nije do jutra ponovila nisam ni htela do bolnice. Sad malo kao leskarim, izgledam kao voz da mw zgazio a tako se i osecam user posted image
Bubice, Ivana, Voci, Marincice, Emice, Pipi, Marijana.. Ljubac za sve user posted image
Nimfa ja ti nisam pozelela dobrodoslicu user posted image Jel smo mi i u prvoj trudnoci drugovale u tromesecju, a upoznale se i na rr deki, jel tako? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 901
21.2.2016 14:09:31   
IvanaSK RR
Bubi, user posted image user posted image
:)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 902
21.2.2016 14:28:06   
Nimfa
Jeste Jole user posted image bas se secam tvoje Mile kako je bila preslatka i kako je bila medeno obucena user posted image
Bas je brzo vreme proletelo user posted image
Zao mi je sto i ove godine nismo bili na rr deda mrazu, ali nismo mogli user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 903
21.2.2016 14:40:21   
alex88
Kod mene su bile neke kontrakcije pre 3 dana ali prestale,pa je krenula ta neka sluz,trenutno je nema...bolove nemam za sad...muci me prehlada.Javljam vam sutra situaciju.
Bubi 37 punih sutra user posted image
Sve vas jako user posted image ,sta bi ja bez vas

< Poruku je uredio branki RR -- 22.2.2016 8:18:13 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 904
21.2.2016 14:42:36   
IvanaSK RR
Jao, Alex, priblizilo se. Ja cu u tada vec, nadam se, znati i imati zakazan carski. I imacu neverovatnu tremu, sigurno.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 905
21.2.2016 18:58:47   
emicaa
Popkice ako si ti preživila razdvojenost onda ću sigurno i ja ali kako pojma nemam user posted image
Mi danas šetkali,izagrala sam se onda sa T i sad prilegla.Opet me naduvalo ne mogu da dišem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 906
21.2.2016 19:58:46   
pipi_coco
Ahoj ekipa

Kod nas danas bilo veliko spremanje, imali smo ispomoc naravno,moj posao je bio da kuham rucak i govorim šta, gdje i kako, a opet sam se umorila user posted image

Danas 35 punih nedelja, a sutra na kontrolu i UZ user posted image

Odoh sad da citam šta ste pisale, pa se vrnem user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 907
21.2.2016 20:19:22   
vocicana
Dobro vece. Danas je bio dan za sve i svasta, nije bes poce u dobrom raspolozenju, ali bila sam malo neke stvari da zavrsim, pa je vreme proletelo.
Alex, to je to, hrabrice nasa, sve ce biti super. Ne sekiraj se, sutra da skinu povez user posted image pa da se ti nama lepo raskrstis.
Jole user posted image jedva cekam novosti od tebe.
Pipi divan ti je stomak, divan! uopste te nisam onako zamisljala, vec identicno kao devojku sa slike koja ti je avatar, nikako bez duge koseuser posted image
Kako ste ostale, nista nesto i nismo mnogo pisale ovog meseca.
Popkice, duso, mnogo mi je drago sto je ona tako slatka i sto je sve lepo i dobro., Proci ce grcevi a njih dvojhe ce se obozavati.
Ivana koliko pre termina ide zakazivanje carskog, znas li nesto o tome? Ja nisam sa mojom dr jos razgovarala o tome, nadam se bar 10 dana pre termina.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 908
21.2.2016 20:23:19   
IvanaSK RR
Draga, sve zavisi od porodilista.Na Zvezdari, gde cu ja ici, rečeno mi je da bude neki dan kad se udje u 38. nedelju. Trebalo bi da bude desetak dana pre svuda, ali vidis da se kod nas nista ne zna.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 909
21.2.2016 20:28:54   
vocicana
To je tacno, ali da vidim bas sta ce mi reci, javicu ti. Opet me je koleginica kritikovala zbog cr, ali necu da razmisljam. Kako sam sada ja entuzijast, jedva cekam da sve lepo zavrsim tamo i da uzmem srecu svoju u ruke, kako se lepo mrdao celog dana, prvi put sam danas videla nogicu sa desne strane, tako se lepo protegao da sam stopalce videla i mogla da osetim pod rukom.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 910
21.2.2016 20:36:51   
pipi_coco
Ooooooo kako me leđa rasturaju user posted image valjda se ohladila sada kad sam sjela pa se bol aktivirala

Emice pa ti si skoro na pola puta, leti vrijme baš

Voci draga, hvala, a dugu kosu nemam vec 12 godina, i ne stoji mi nikako, ovo na slikama mi je još i duga, puštam je da imam šta da ošišam kad odem pocetkom marta kod pravog ( citaj: malo skupljeg firzera) user posted image

alex baš sam uzbuđena zbog tebe, jedva cekam da nam javiš vesele vijesti ovde

Jole ti si u fotofinišu, brzo stiže beba, a sigurno da ce i Mila da bude oduševljena sekom

Ivana ja ne vidim tvoje tickere, je li to do mene ili ih i ostali ne vide??

Popkice, jeste probali onaj narodni lijek od kima za te grceve, ko zna možda i pomogne user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 911
21.2.2016 20:43:06   
IvanaSK RR
Imala sam tickere, ali su nestali, ne Znam zašto. Ja sam u 25 nedelji i imam sina od osam godina. Ujutru cu opet staviti, valjda cu se setiti

Direktna veza do poruke: 912
21.2.2016 21:14:02   
pipi_coco
Ivana, ja mislila da je do moga compa nešto user posted image

Baš citam neki clanak o psihofizickim pripremama za porodjaj

...... veštinu vizuelizacije. To je nešto što možete da vežbate tokom trudnoće, . To mogu da budu vizuelizacije bilo čega što vas čini srećnom i opuštenom, bilo da zamišljate kako ležite na mirnom i tihom mestu, kao što je zelena livada, sunčana plaža, udobna sofa, ili nešto slično što vas relaksira. Pritom je važno da održite osećaj sreće i smirenosti što će vam takođe pomoći da se opustite-

Ko ovo uspije,e svaka joj cast.....mislim ko može misliti na livadu ili more i održati osjecaj srece za vrijeme poroda, kad ti je sigurno jedino beba na pameti i njeno zdravlje i strka babica i doktora...milsim meni ovo zvuci kao SF user posted image

Direktna veza do poruke: 913
21.2.2016 21:19:35   
IvanaSK RR
Hahaha, ma vaziiiiii, sigurno cu uspeti da mislim o tome, pravi SF

Direktna veza do poruke: 914
21.2.2016 21:29:50   
BubaBubica
Pipi mislim da koncentrisanje na takve stvari pomaže user posted image doduše ne moraš baš livade da zamišljaš ali naprimer bebu koju ćeš uskoro držati u naručju, ne znam, ja sam se baš trudila ostati smirena i opustiti svaki mišić na telu jer tada nema prepreka za lako i brzo otvaranje, a lako sam se porodila oba puta i brzo. Samo da mi sad bude isti porođaj kao prošli, ne mora biti lakši, ja ću biti presrećna.

Ivanaaa nemoj da se ljutiš, iskreno nemam pojma odakle mi takva predstava o tebi user posted image niti pišeš ko neka baba, eto nemam pojma odakle mi to. user posted image

Emice već pola user posted image user posted image Stvarno mi nekako vaše trudnoće lete, a ja tapkam u mestu.

Voci user posted image jedva čekam i ja da to osetim, na UZ je uvek nemirko a sad zeza, neće da se potrudi da se javi mami da ne brine c c c c

Ja sam ispekla kiflice sa eurokremom i ubih se od istih, ne mogu da sedim normalno user posted image Bili smo po devojke, okupala sam ih i sad gledaju crtać pa na spavanje. Odoh i ja jer jutro samo što nije, sad će budilnik da zvoni user posted image Još dva dana do UZ...

Direktna veza do poruke: 915
22.2.2016 5:57:36   
alex88
Dobro jutro devojke.Sto sam ja poranila user posted image ,da se spremim i odoh,pa se javljam kad se smestim,bekan se bas smirio od juce.
Veliki user posted image user posted image za sve

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 916
22.2.2016 7:40:51   
Anck Su Nmaun
Cao devojke, kako ste od jutros? Ja uz Nesicu naravno...
Sinoc mi nije bilo dobro od udaranja bebe, tako se lose namestila da me svaki pokret lomio user posted image
Celo vece sam prelezala, jer nisam mogl ada stojim koliko me je bolelo.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 917
22.2.2016 8:14:04   
IvanaSK RR
Pije se kafa? Ja bih ness
Alex, javljaj se, ljubimo te.
Kako su stomacici danas?
Bubi, naravno da se ne ljutim :)

< Poruku je uredio IvanaSK -- 22.2.2016 8:15:09 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 918
22.2.2016 8:37:49   
vocicana
Dobro jutrooooo lepoticeee!!!!
Evo i mene, moj sin se budi tako sto mi malo izmesti desni bubreg, sada malo pre sam skocila kao oparena! Bubi sto bi ja malo tog kroasana sa kremom. ..
Ivana, Pipi, Anckuser posted image
Od sutra sam opet samauser posted image , bas mi tesko pada, bas mi mnogo tesko pada...
Dosadjivacu vam mnogo, ali sta da vam radim, najmanje tri nedelje sam tu, okrecem se kao blesava, pa cu pisati. Racunala sam da kada krenem da sredjujem stvarcice za bebicu, bice mi lakse. Mislicu i mirisacu stvarcice, ljubicu, idem na kontrolu, malo u skolu za trudnice, posto su teme sada one koje me zanimaju, valjda nece biti strasno dosadno i tuzno.
Kako je bilo sa spavanjem nocas?
Marinchice, sta si resila sa stomakom i zelucem, da li si malo bolje?

< Poruku je uredio vocicana -- 22.2.2016 8:47:35 >

Direktna veza do poruke: 919
22.2.2016 8:48:13   
emicaa
Dobro jutro,da da drage moje od sutra sam na pola puta,iskreno meni se to odužilo user posted image
Juče sam se mnogo obradovala kad sam uspjela zakopčati jaknu a vjetar jer je onako malo uža.
Nešto mi je beban miran od juče,samo po jednom šutne i gotovo.
Voci kolko ćeš biti sama,ima i za to tema,možda ti pomogne da se lakše izboriš sa samoćom user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 22.2.2016 8:49:39 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 920
22.2.2016 9:25:10   
IvanaSK RR
Pipi,evo ih tickeri :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 921
22.2.2016 9:45:55   
alex88
Konacno se smestila,pritisak mi 140/100 !Sad cekam to svecano skidanje user posted image

Direktna veza do poruke: 922
22.2.2016 10:20:12   
IvanaSK RR
I mi čekamo user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 923
22.2.2016 10:56:00   
marijana22
Ženskice

Samo da vam mahnem pa idem u šetnju.

Alex javljaj seuser posted image

Ostale user posted image veliki grliša

Direktna veza do poruke: 924
22.2.2016 11:34:53   
Nimfa
Caoo user posted image
Alex jos samo malo, jedva cekamo lepe vesti user posted image
Ja sinoc imala problema sa disanjem, bas se stomak podigo i ostajala sam bez vazduha, ali sad je bolje
user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
Nina777

Koje vam je ime lepse

Aleksa (75%)

Balsa (25%)

Ukupan broj glasova: 71

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here