|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
23.2.2016 12:12:01   
BubaBubica
Juhu, evo i mene, od jutra nisam pila kafu, mogla bi jednu user posted image

Stvarno gde nam je IvanaSK?

Alex javljaj se, kako si user posted image

Voci draga user posted image user posted image user posted image Tu smo mi sa tobom, piši kad god ti bude teško user posted image

Anck pisala sam ti u temi za tothemu user posted image

Emice pola je tu user posted image Bravooo!

Ja i bebac sutra punimo 16. nedelja, konačno dočekah ovu nedelju, nekako mi se činila dalekooo, a evo je još dva dana i prešišali smo je user posted image Posle 17. nedelja, kako mi je čudnooo user posted image puno nekako user posted image pogotovo što nemam osećaj da sam u drugom stanju nimalo, samo izgledam kao trudnica i to je to, stvarno počinjem da brinem za ovog zahebanta u stomaku, uopšte ga ne osećam. I ono pre neki dan ko zna šta je bilo. Ponekad onako usput preko dana osetim kao da mi neko lagano lupi čvrgu iznutra, sad ko zna da li se to bebac javlja ili puckaju creva. Kad legnem i umirim se ništa se ne dešava. Jedva čekam sutra ujutru UZ da vidim šta radi ovo malo čudo. I da pitam gde je posteljica, ako je na prednjem zidu onda je i logično da ne osećam ništa.
Malopre sam se odvalila od slanih kiflica sa prelivom od rena, mogla bi ren jesti samog koliko mi prija u ovoj trudnoći. I ovako sam ga volela ali sad mi se baš jede.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 951
23.2.2016 12:17:01   
krin 40
pozz devojke..da se javim dok sam iole normalna.Neko je pomenuo bebi grceve.I jednom i drugom detetu sam odmah po izlasku iz bolnice davala Nurse Harveys sirup pre nego sto grcevi i pocnu.Ni jedno ih nije imalo zahvaljujuci tome.Divim se svima vama kako spremate sve za bebice.Mene je ova trudnoca pretvorila u cudoviste.Ne mogu da smislim malu decu,posebno od 2 do 5 god.Zato izbegavam sva mesta gde mogu da ih sretnem,posebno radnje sa opremom za decu.Ja ne znam sta mi je????Nikada mi deca nisu smetala,a sadaaa...uzas.Skrenula sam.Juce me fino zena zamoli da vozim sporije zbog male dece napolju a ja joj odbrusim da me briga bas,da cuva decu,da je ovo ispred zgrade parking a ne igraliste??? Meni treba psihijatar

< Poruku je uredio krin 40 -- 23.2.2016 12:19:48 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 952
23.2.2016 12:47:17   
IvanaSK RR
Bubi, draga, tu sam. Nije mi raspoloženje bas na nivou...
Krin, pravo si čudovište user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 953
23.2.2016 12:52:22   
krin 40
Sto si neraspolozena?Cudoviste sam i da se salis.Ja sam inace "nezgodna".Ovo sad sa decom je "jagoda na slag"

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 954
23.2.2016 12:52:33   
BubaBubica
Krin, to su te ''čari'' prvog tromesečija. Da li mi veruješ da sam se isto tako osećala? Mislim da sam samo jednom ovde to napisala jer sam mrzela sebe zbog toga. Sve dok mi je bilo muka i dok sam bila bez snage, nisam htela malu decu na oči da vidim, čak sam u jednom trenutku razmišljala kako ne želim ni svoju u stomaku. I mrzela sebe zbog toga. Doduše, sad kad je sve prošlo radujem se svojoj bebi ali su mi druge bebe, tek rođene bebe do oko 6 meseci odbojne user posted image nemam želju da im nešto kažem, čak sam na jednom rođendanu svojoj tetki šapnula kako ne želim dečaka user posted image Baš sam odvratna, ali sa druge strane se jako radujem kad čujem srećne vesti kad se porodi neka mama, sva sam pod utiskom po cele dane. Ko će mene razumeti user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 955
23.2.2016 12:56:24   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

ANck i ja sam pila tothemuu 6.mjesecu. Meni teta u apoteci rekla: istina je da najbolje djeluje na prazan stomak, ali ipak je to teško za želudac, pogotovo želudac trudnice, nego da pijem mješajuci je sa crvenim sokom ( bilo kojim crvenim, malo soka i ampulu izmješati) i to 30 minuta poslije jela.

I ja sam pila dva puta dnevno 15 dana, a onda po jednu 20 dana i uspjela sam popraviti željezo i hemoglobin, doduše malo sam i ishranu korigovala pa je i to pomoglo.

I nisi imala mucnine onda... pa super ako moze i posle jela. Stvarno mi nije bilo do zivota pola sata od kad sma je popila user posted image Hvala ti user posted image

Ja sam danas sva smlacena ..kako vreme tako i ja a juce sam mogla da poletim cini mi se kad je bilo suncano.

Direktna veza do poruke: 956
23.2.2016 12:57:27   
IvanaSK RR
Ma, neke stvari na koje smo racunali, nece se desiti.
Kakve ste, hahahaha. Ja, na primer, od kad sam trudna se skroz "raspilavim" kad vidim bebu.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 957
23.2.2016 12:59:17   
krin 40
Jao Bubi drago mi je da me razumes.To je jace od mene.Jezik samo izleti i zlobno "palaca".Imam milion primera.Odem u nedelju da cerku odvedem u neki shoping,sednemo u Mec u Uscu.Izdrzala sam pet minuta i pocela sa zlobnim komentarima trudeci se da mame onih malih "sto ne znaju da se ponasaju" cuju kako su im deca uzasno nevaspitana.Vise nigde ne idem dok ovo ne prodje,da ne izazovem incident.Ivana blago tebi

< Poruku je uredio krin 40 -- 23.2.2016 13:01:57 >

Direktna veza do poruke: 958
23.2.2016 13:00:08   
IvanaSK RR
Krin, slatko me nasmeja :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 959
23.2.2016 13:03:49   
Anck Su Nmaun
Jao Krin sad sam se lepo ismejala tvom postu user posted image user posted image

Pa hoce ta trudnoca malo cudno da utice na nas...hmm ja sve ne smem ni da napisem sta pomislim i sta sve izgovorim u ovoj trudnoci... Bas sam postala cudoviste. Nije da ne mogu da smislim decu nego sam kao razjarena zver, sve mi smeta , svako mi smeta, nemam zivaca ni za koga (sem za svoju decu i mm iskreno)
Pricala sam mm juce kako dok sam vozila cerkicudo baleta imala bar 7 situacija gde "oni tamo" nisu normalni, ljudi na raskrsnici, na ulici, zene... ovaj ..onaj... pa sve ponavljam jel to do mene a on se smeje naravno user posted image
Najvise se iznerviram kad se beba lose namesti pa me jako suta a ja nemogu da se pokrenem, ne mogu s decom da se poigram, dam da jedu il bilo sta pa popizzzzzzzz Smeta mi i stomak kad hocu da se obucem il bilo sta user posted image

Jedva cekam da se porodim.... ne trpim ni sebe ovakvu a kamoli druge ..uzasna sam!

Direktna veza do poruke: 960
23.2.2016 13:05:14   
krin 40
Pitaj mm jel njemu smesno.Ne sme da me vodi vise nigde.Kolegina zena mu se porodila pre dva meseca a ja sam prokomentarisala da sam je videla pre porodjaja i da je"prava prasica"sad ne sme da me vodi da vidimo bebuuser posted image

Direktna veza do poruke: 961
23.2.2016 13:05:58   
BubaBubica
Krin to je izgleda do treće trudnoće hahahaha user posted image
IvanaSK, doduše u mojoj okolini nema tek rođenih beba, sve imaju već oko godinu dana, tako da moguće da mi fali da vidim jednu mrvu pa da mi proradi opet taj osećaj koji sam imala dok nisam bila trudna. Ne znam koji mi je.

Direktna veza do poruke: 962
23.2.2016 13:09:28   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

I ja bih rekla isto user posted image

Direktna veza do poruke: 963
23.2.2016 13:14:38   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

I ja bih rekla isto user posted image

Baš sam mislila kad sam ovo napisala na tebe jer je i tebi treća trudnoća i sad vidim da si pisala isto pre mene, znači odosmo sa živcima user posted image

Direktna veza do poruke: 964
23.2.2016 13:16:24   
IvanaSK RR
Razumem vas, hormoni su cudo.
Anck, to oko stomaka je i meni tako, i ja jedva čekam da se porodim.

Direktna veza do poruke: 965
23.2.2016 13:20:05   
krin 40
xaxaxa..jaooo kako mi je drago da me razumete.Grozno mi je zbog ovoga svega.Ja jesam nezgodne naravi i volim da naredjujem ali nisam los covek.Imam prof.deformaciju,vec 15 god sam nekom sef na poslu.Trenutno sam supervizor poslovanja 34 maloprodaje.Valjda sam zato takva,vrlo nezgodan posao,svi kradu,lazu...ali nikada nisam bila gadna "prema neduznima"

Direktna veza do poruke: 966
23.2.2016 13:25:13   
BubaBubica
Znate li koliko sam ja prijateljstava prekinula, tj prekinuli su oni samnom samo zato što ne mogu da prećutim i istrpim ništa u ovoj trudnoći? Mada možda i bolje jer su to bili neiskreni prijatelji, onako negde usput se upoznali ili čak i iz rodbine, ali su tu bili samo kad im je trebalo nešto. Kako sam stala iza svojih potreba, samo su se počeli udaljavati. Oni pravi su još uvek uz mene baš zato šo ne moram da biram reči i ne ljute se već razumeju ili se slatko nasmeju.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 967
23.2.2016 13:32:02   
Anck Su Nmaun
Ja se inace trudim da svakog razumem i da se postavim na tudje mesto, da ne osudjujem nikoga, da ne kritikujem.
Ne ve volim ni za tudje dete ni coveka reci bilo sta lose, i ako kazem to sve uvek lepo upakujem....e ...sad je to sve nestalo...cudoviste izbilo na povrsinu .

Krin Potpuno te razumem! I srecna sam jer nisam jedina koja se tako oseca, sve mislim o sebi lose zbog toga kako se osecam. Jer koliko je ljudi koji ne mogu decu da imaju, ili imaju ogromne probleme itd itd. nebih dalje a ja kukam ali tako je ...jednostavno se tako osecam.

Buba sto se tice ljudi i prijateljstva, ja kad sad s nekim ne mogu jednostavno se manje druzim bas da ne bih nesto zajjjj pa posle da se kajem user posted image

Direktna veza do poruke: 968
23.2.2016 13:38:11   
krin 40
U prijateljstva usputna ne verujem,a i lose se slazem sa zenama u globalu,nemamo ista interesovanja.Imam jednu drugaricu iz detinjstva i tri ortaka sa kojima sam "brat" vec vise od 17 god.Ja volim sport,kladionicu,da popijem pivo i gledam NBA,tako da je moj izbor prijatelja logican.Volim izlaske i dalje,dobru zivu svirkui sl.To sve bas i nije izbor mojih vrsnjakinja

Direktna veza do poruke: 969
23.2.2016 13:52:32   
BubaBubica
Tu smo slične user posted image uvek sam se bolje slagala sa dečacima nego sa devojčicama, i to su bile uglavnom slične mojim interesovanjima. Više sam muškarača iako često tako ne delujem ni naizgled.

Sad sam naišla na neke stvarčice za bebe, e tu sam raspilav totalni, mogu satima da pregledam stvarčice za bebe user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 970
23.2.2016 14:02:08   
BubaBubica
Da se ne zbunite, promenila sam avatar user posted image

Direktna veza do poruke: 971
23.2.2016 14:23:40   
marijana22
Au bre ove trećerotke što su opasneuser posted image

Inače imam jako nezgodnu narav, ali u ovoj trudnoći sam u nekoj zen fazi, sve što mi je ranije smetalo sad ni ne primećujem. I baš mi prija.

Bila do posla,nosila doznake, posle sa koleginicom na kafu, malo se ispričale.......

Vene su mi katastrofa,uzela sam uput ovih dana ću ići na pregled.

Alex kako je?

Direktna veza do poruke: 972
23.2.2016 14:58:16   
pipi_coco
Opasne ove trećerotke, a ti Marijana si izuzetak koji potvrđuje pravilo user posted image

Anck ne sjecam se da mi je bilo muka od totheme, ali da mi se okus ogadio eeee to jeste, baš su mi postale fuj, pogotovo pred sami kraj user posted image

Mm dobio gripu, žao mi ga, ali moram da bježim od njega po kuci user posted image

alex? Ima li kakvih novosti?

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 973
23.2.2016 15:16:19   
BubaBubica
Nema Alex od jutra da nam se javi, jel je neko u kontaktu sa njom privatno?

Direktna veza do poruke: 974
23.2.2016 15:28:30   
emicaa
Moda Voci ali ni nje nema.
Opet me glava boli,i opet sam tabletu popila i baš me to nervira.Nervozna sam i kriziram za cigarom i baš sam fuj user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Da li vi mozete da glasate u anketama? Ja ne mogu, glasam i ne vidim rezultat!
pisuljica

Napisite u komentar, jer samo to mogu da vidim! Bzv!

da (84%)

ne (16%)

Ukupan broj glasova: 63

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here