vocicana
|
Jedva sam se ulogovala na RR, ne znam sta je billo. Krin drzi se. Alex to su gluposti, ne opterecuj se, omase oni ihaaaaj, moja mladja sestricina mladja je rodjena sa 2000 gr, cascena je sa 150 gr da ne bi bila poslata za Beograd, rodjena u 34+3, borac, da je vidis sada kao lutkica, nemoj da se sekiras, dosta si se iskidala do sada, sve si lepo i hrabro iznela, sve ce biti ok. Pipi, ja isto danas stala nisam. Voce jedem, ljustim, ananas, narandze, jabuke, mandarina sta sam u januaru pojela, pa to je strasno. Ako se ne moze, sta da se radi. Ogromna sam i puci cu vise. Pipi, jedva cekam da se druzimo sa bebicama, bas sam nikakva juce i danas, izboleo me je stomak, nista mi ovako ne fali, ne znam da li da idem doktorki, mozda da sacekam jos neki dan, ali mi je bas nepotrebno da me sada na kraju sve ovako zeza. Mega se oseca super, tako mi je rekla i porucila da vas sve pozdravim.
< Poruku je uredio vocicana -- 20.2.2016 22:31:00 >