Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 15:36:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Složenac od pilećeg mesa, sira, baby spanaća i pečenih crvenih paprika, zapečeno u rerni. Za Marka pohovano belo meso i spanać.
< Poruku je uredio Ana RR -- 8.2.2016 15:37:25 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.2.2016 12:19:46
|
|
|
|
madre
|
Danas grasak,a za dezert koh,moji ga bas vole.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.2.2016 12:32:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmm koh Danas špagete sa spanaćem za mm i mene. Za Marka pečeno meso, krompirići i krastavac.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.2.2016 12:46:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kremenadle u sosu i salata. Corbica od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 12:07:56
|
|
|
|
madre
|
Piletina u sosu od pavlake i sampinjona.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 12:14:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas pražnjenje frižidera... mm i ja ćemo jaja sa spanaćem, tostiran raženi hleb i puter (kao doručak ). Za Marka pečeni oslić, kukuruz i verovatno će tražiti krompiriće uz to.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 18:43:22
|
|
|
|
emicaa
|
Za tučak ostalo od juče dinstani pileći bataci sa šampinjonima i mrkvom i uz to makarone. Za večeru ispekla neki komad svinjetine i krompir sa šerijem,mrkvom i paprikom,ojma nemam kakvo je Htjela sam pravit i jafa kolač ali nikako da mi se narandze zalede
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 21:12:43
|
|
|
|
branki*
|
Pire krompir i kobasice i supa,ledene kocke od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 21:16:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto mi se jedu ledene kocke. Za rucak pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 21:18:10
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,welcome
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 22:12:58
|
|
|
|
Rosita
|
Meni sveki salje kozacke kape i bajadere , sutra. Danas mm napunio posnu papriku, fina je bila. Za D boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.2.2016 22:27:11
|
|
|
|
mila83
|
Jaooj ledene kocke , pa koh, mmmm davno nisam ni pravila ni degustirala,sad ste mi dale ideje. Kod mene danas paradajz corba, pohovane svinjske snicle i spanac, medeno srce.Vecera topli sendvici i jogurt.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.2.2016 6:47:10
|
|
|
|
branki*
|
Za danas cu neku corbu sa blitvom,a sta cu jos pojma nemam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.2.2016 12:47:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Supica iz kesice, cevapi, krompir pire i palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.2.2016 13:22:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam paprikaš od juče, milina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 12:37:29
|
|
|
|
borica
|
Juce sarma, danas muckalica, pire i salata, za Luku przeno meso i bareni krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 12:44:45
|
|
|
|
Didy
|
Danas mm u kuhinji - riblja corba s rezancima i pohovani saran, pirinac i zelena salata. Ziveo vikend!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 12:46:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I kod nas mm u kuhinji :) Supica sa pecurkama, a u rerni krompirici, meso i pecurke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 13:09:41
|
|
|
|
milicicak
|
Nistaaaa Kasnije cu sa mini bubom da pravim cimet keksice i zamutim proju i mafine sa maslinama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 13:14:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas za Marka i mm pečeni bataci sa krompirom, ja sam nešto bez apetita.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 13:18:36
|
|
|
|
madre
|
Punjena paprika i kupus salata. Raspolozena sam i da mesim nesto za veceru samo jos da smislim sta...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 15:38:03
|
|
|
|
minnica
|
Paradajz čorba, butkica sa krompirom i varivo od slatkog kupusa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.2.2016 15:44:33
|
|
|
|
vocicana
|
PIleca supa, sveza vitaminska salata i krompir zapecen u rerni sa narendanim kackavaljem. Drugarice stizu kasnije na vecerinku, jescemo proju, pecenicu zlatiborsku, cvarke i malo starog sira. Desert ce biti coko sufle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2016 18:09:50
|
|
|
|
madre
|
Danas,ne tako omiljen,slatki kupus.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
koje je lepse imepisuljica.Lara (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!