Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.12.2015 17:56:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Pogača od kiflica I kiflice kao kiflice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.12.2015 18:25:53
|
|
|
|
Trcosava
|
DAnas umesih testo, napravila pljeskavice (jer nsmo našli gotove), dovršila tortu, ispekla zemičke i pripremila šta treba za pljeskavice (i moje belo meso). Od mene dosta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.12.2015 18:33:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Belu čorbicu, šećerac salatu, pečenje sa lovorom, mesnu veknu punjenu kuvanim jajima, burek i pogaču ružu sa susamom. Mogu da idem da se porađam sada...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.12.2015 18:40:45
|
|
|
|
serpica
|
Kod mene prase i sezonska salata,za decu plus pomfrit koji tek treba da przim..od slatkisa banana torta sa piskotama.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.12.2015 18:45:52
|
|
|
|
cockic
|
ja juce rusku salatu i bokinu tortu samo samo sa kupljenim korama i super je ispala.deca je bas vole.danas sam spremala lazanje i slani rolat sa ajvarom i sunkom.sarmu poslala sveki.ja se jos spremam da pravim one slatke lizalice sa cokoladom deci plazma kejk popos
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2016 16:52:24
|
|
|
|
madre
|
danas belo pilece meso sa sampinjonima u sosu od pavlake.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2016 16:54:39
|
|
|
|
Kata90
|
Gulaš
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2016 17:01:31
|
|
|
|
emicaa
|
Pečem kromir sa piletom ali ću vjerovatno napravit i palačinke jer mi ovaj miris uopšte ne godi
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2016 17:51:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Pohovane svinjske šnicle i spanać.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.1.2016 18:43:36
|
|
|
|
dddaca
|
Gibanicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.1.2016 15:00:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Spagete sa piletinom, sampinjonima, slaninom , sirom i od gore kuvani paradajiz.... jao predivnooo mmmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2016 15:38:08
|
|
|
|
Jasn@
|
Danas ništa, malo se mezi, navečer idemo u grad, u restoran na večeru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2016 15:57:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Bela čorba, pohovano belo meso, grilovane tikvice, zelena salata, paradajz i krastavci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 22.1.2016 16:33:41
|
|
|
|
mila83
|
Pileca supa, dinstana piletina na luku i sargarepi,pire krompir..zelena salata. Desert rolat sa pekmezom.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.2.2016 15:59:02
|
|
|
|
milicicak
|
Sta je ovo, niko ne kuva Danas sarma i rizoto sa belim mesom, tikvice sa belim mesom, musaka od kelja i pileca supa A za rucak pastrmka i zelena salata sa rukolom i narom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.2.2016 16:07:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
SUfle od parmezana i mocarele. Njami, njami. I ostalo je karadjordjeve snicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.2.2016 16:13:47
|
|
|
|
mila83
|
Bela corba sa keljom i kukuruzom, svinjske snicle u paradajz sosu i pecen krompir, uz tursiju. Desert slatka proja sa visnjama.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.2.2016 16:17:07
|
|
|
|
minnica
|
Kokošija supa, pohovano belo meso, paradajz sos i bareni krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 7.2.2016 19:19:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Gusta krem čorba od povrća (tikvica, šargarepa, listovi celera), pljeskavice sa piletinom, tikvicom i sirom. Za Marka pečeni krompir, za mm i mene paprike u maslinovom ulju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 8:49:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas spremam spagete sa piletimnom i pecurkama, malo sira i paradajz sos mmmmm.....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 9:48:52
|
|
|
|
madre
|
Prokule
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 10:53:45
|
|
|
|
Anarunika
|
Danas flekice od juče i piletina u sosu od pečuraka i rižom od pre par dana. Sve u svemu splačine
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 11:42:01
|
|
|
|
branki*
|
Stavih grasak za dva dana!bice i fileti oslica za B,a ima i nesto pite sa jabukama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 13:42:41
|
|
|
|
mila83
|
Corba od povrca, punjena paprika i pire krompir.Puding od vanile.za veceru pita sa mlevenim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.2.2016 15:09:43
|
|
|
|
emicaa
|
Za ručak teleće šnicle,pire krompir i zelena salata a za večeru pečena rebarca sa bijelim lukom ali ne znam šta uz to,možda pomfrit,nema veze što je za ručak bio pire imam i krofne od juče
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
RadostPansophiaSta od navedenog moze najvise da vas orapolozi?Orgazam (
25%)
Nove cipele (
11%)
Osmeh drage osobe (
35%)
Suncan dan (
14%)
Kompliment (
3%)
Kafa sa prijateljima (
12%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!