Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.2.2016 21:43:31
|
|
|
|
Bibilib
|
Danas sam kuvala pasulj,to mi je nekako bilo najlakse.....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.2.2016 14:34:03
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja sam kuvala čorbast pasulj.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.2.2016 18:21:33
|
|
|
|
mimahana
|
Kiseli kupus sa rebarcima,a juce je bio pileci paprikas sa rezancima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.2.2016 18:26:25
|
|
|
|
emicaa
|
Rižu po grčki,uz to šnicle i zelenu salatu. Sutra ću pitu sa sirom ako ne zaboravim ujutru umjesit tijesto za kore
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.2.2016 12:28:04
|
|
|
|
branki*
|
Juce domaca supa ipeceni pileci batacii,danas ostalo supe i varivo od krompira,spanaca i mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.2.2016 13:44:41
|
|
|
|
madre
|
Domaca pileca supa i krompir iz rerne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.2.2016 13:50:40
|
|
|
|
mila83
|
Bela corba, pohovane palacinke sa mlevenim mesom uz kukuruz salatu. Desert torta sa malinama,danas je mm rodjendan
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.2.2016 15:30:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Mila moze recept za ove palacinke sa ml. mesom, hvala Kod nas danas corbica za rucak sa junetinom i svinjetinom, i palacinke sa orasima, prelivene mlekom, zapecen u rerni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.2.2016 15:42:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas pole od krompira, grilovane tikvice, kisela paprika. Mislim da ću napraviti palačinke sa rogačem, mrzi me da idem u prodavnicu po sastojke za kolač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.2.2016 15:58:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Medaljoni u sosu od senfa. Za dezert pudding
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.2.2016 19:21:44
|
|
|
|
Anarunika
|
Upravo pravim pica pitu od bajatog hleba za večeru. Ručak špagete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 10:28:24
|
|
|
|
branki*
|
Boranija sa pilecim mesom,juce pravila palacinke slane i slatke,ozdrala sam se!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 11:58:26
|
|
|
|
mimahana
|
Krompir paprikas sa mesom i baklava sa makom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 12:05:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Bela čorba, rižoto, salata od pečenih paprika i sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 13:21:11
|
|
|
|
cockic
|
Pasulj i salata od cvekle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 14:33:57
|
|
|
|
nata11
|
Uf pecene paprike i sir Ja nista ne stizem da kuvam ali ovo ce biti za veceru pa makar vecerala u 23
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 15:36:19
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 16:05:05
|
|
|
|
mama krava
|
Ana, da li je Lesica negde okačila recept za integralne galete??? Ima li neko???
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 16:25:01
|
|
|
|
MishMash
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ana, da li je Lesica negde okačila recept za integralne galete??? Ima li neko??? Ja pravim ove, samo ne stavljam pica nadev. Dodavala sam spanac u smesu i bili su i tako odlični!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 17:17:44
|
|
|
|
madre
|
Domaca supa i przili snicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.2.2016 17:26:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ana, da li je Lesica negde okačila recept za integralne galete??? Ima li neko??? Jok
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.2.2016 15:24:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare ručao kod babe tako da nisam ništa posebno spremala, izvadila naan iz friza, premazala masl. uljem, paradajz sokom, stavila fetu, spanać prodinstan na masl. ulju sa belim lukom, tanko isečene tikvice, posula začine i stavila jaje. Za mm dodala par komada nekog kulena.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.2.2016 15:30:40
|
|
|
|
milicicak
|
Ana, kako pravis naan? Ja opet nista nisam kuvala, nikakva sam domacica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.2.2016 16:02:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Milicicak, pravila sam po ovom receptu, jako su ukusne. Napravim pa zamrznem i vadim po potrebi. Fil stavljam po želji, zavisi šta trenutno imam u frižideru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.2.2016 16:11:43
|
|
|
|
17 joka
|
ja svaki dan spremam sta na sledi po dijeti a ovako pravila bih ssvasta nesto, jos kad vidim sta vi spremate joooj rado bih sve prekinula ali nesmem obecala sam sama sebi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.