ivannna
|
caos! evo i mene opet,bila juce kod dr dala mi da se bockam diferelinom 7 dana i da pijem estrofem ( estradiol) kaze da se materica sto bolje pripremi,pa za 2 nedelje ubacuju moje smrzlice,bas sam uzbudjena! Sargarepica-i ja sam kod Goce,ne brini ako ona proceni da je sve ok,kreces odmah,ako i ne nemoj da brines,to ce biti vrlo skoro,bolje da svi uslovi budu ok nego da radis pa da ti ne uspe,budi strpljiva! ne brini,dr je extra strucnjak,ja u nju imam bas poverenja sto se tice bockanja-i ja sam bila kao i ti,al znas sta? uspela sam!!! sama sam sebe bockala,priznajem nije bilo lako,al svaki dan je sve lakse,znas da to radis za svoju bebicu i neka ti je to uvek u glavi! mozes i da ides kod njih da te bockaju,al meni je bio problem da izlazim sa posla pa sam morala sama,al extra je osecaj kad uradis nesto cega si se plasila,kada prevazidjes to i dokazes sebi da i to mozes! ja sam kada me zaboli pravila pauze i tako mi je bilo lakse,jedan savet-meni je to bas pomagalo-obavezno jedi nesto pre bockanja,i imaj blizu nesto da sednes,meni je malo od straha bas sinoc bilo muka,al kad sam sela brzo je proslo,sve u svemu nije nista strasno,znas zbog cega radis,kratko traje i za par dana si gotova!
|