Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.1.2016 14:15:20
|
|
|
|
alex88
|
Mirka bice tu ,normalni su ti pms bolovi,cesto nas zbune u ranoj trudnoci. Ivana navijamo za Zece moj ti je savet uradi histero,ne menja je uz,i kao sto si rekla ne vidi se supljina,i menjaj sve sto ti ne prija,mislim na dr. I zelim vam punooo beba u ovoj godini
< Poruku je uredio alex88 -- 6.1.2016 14:16:24 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.1.2016 21:55:43
|
|
|
|
zece
|
Da tako ce i da bude moj gin koji me je savetovao da uradim nova histeroskopija je rekao da za 6i po god kolikoje stara moja prva histeroskopija da moze da se dese pune stvari sada si imam zakazano na29 kod dr trajkovski na gak u skopje odlican doktor pre svega nemam sta reci a i je puno evtinije preko fonda a htela sam privatno dr lazarevski u sistini ali onnece da mi rade nova histeroskopija i sad mislim da je bolje tako nije isto 600evra i visak i 20 evra i prvi put na uz nije se vidjelo niti miom niti polipi pa sam ih imala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.1.2016 12:28:15
|
|
|
|
17 joka
|
Mirka Cestitam Zece ,slusaj dr. i veruj im i navijam jako da sledeci postupak bude uspesan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.1.2016 13:35:50
|
|
|
|
Maraj
|
Devojke drage puno srece i puno u Novoj 2016.god. ivana!!! mm i ja smo plakali kao kisa lad nas je dr nazvala da kaze da nam je ostao 1 za zamrzavanje. Tacno znam kako ti je! Divno uzivaj!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.1.2016 14:54:48
|
|
|
|
zece
|
Sa histeroskopijom veci su sanse da ivf uspe bar tako kazu lekari a sada treba da trazim novi lekar za vto jerovaj mi ne prija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.1.2016 14:56:25
|
|
|
|
zece
|
Jer ovih i nasih i vasih lekari interesuje ih samo veci deo da uzme samo pare i to je to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 8:29:17
|
|
|
|
ivannna
|
9dpt mi se pojavilo malo braonkasto a juce 11dpt rozikasto,mislim da je zbog vaginaleta utrogestana i kanestena ta boja ,nazvala sam dr rekli mi da ipak uradim betu,evo vadila sam je jutros pa cekam,mada mislim da je to to ,ali me malo cudi nije me uopste boleo stomak pred ciklus kao sto uvek boli,ali ko zna koje sam boce sve primila nije ni cudo iznenadila sam se sto uopste nisam plakala a svaki put do sada se isplacem posteno i krenem dalje,plasim se samo da me ne uhvati kad se najmanje budem nadala,al mm se totalno ubedacio,nisam mogla da ga smirim! dosta me je ohrabrila sestra koja mi je rekla da ne klonem jer imam 3 smrzlice a sa njima je veca uspesnost,tad sam se setila tebe Maraj !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 9:15:20
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Jutro cure, evo da se i ja javim. Nije me bilo ohohoh. Bila sam u decembru u Mariboru na konsultacijama kod dr. Reljiča da krenemo ponovo u postupak. Pošto imam jedan neuspjeli i jedan fet neuspjeli, misli da je u pitanju hidrosaplix i savjet njegov je da prvo odstranim oba jajvoda, i samim tim povećam sebi šanse za 30 %. Nije mu bas bilo jasno zašto nije uspio IVF, kad je sve drugo ok. Ostaje samo ovo da izvadim, pa da uživam u trudnoći.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 9:16:59
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Ivannna, očekujem tvoju betu veliku danas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 9:23:20
|
|
|
|
srculence 84
|
Ivana navijam za veeeeeeliku betu. Evo ja posle druge vto koja je bila biohemiska odradela insulinsku rezistenciju i naravno povisena uzas jedan. Sada cekam da vidim kakve cu tablete dobiti. A stitnu sam sredila i vise ne pijem lekice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 10:06:26
|
|
|
|
vocicana
|
Ivaaaannaaaaaaaa, cekam lepotice da me obradujes! Javljaj kakva je bebica! Jedva cekam vesti!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 10:38:26
|
|
|
|
ivannna
|
ma zene nema sanse da ima nesto jer je pocelo da curi a roze je jer se pomesalo sa belim vaginaletama,betu sam radila cisto jer je dr tako rekla hvala na podrsci u svakom slucaju!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 10:42:44
|
|
|
|
vocicana
|
Nemoj tako, pa bice. Zasto si skepticna? Molim te razmisljaj lepo I pozitivno, ja ti od bazalne temperature jos zelim jako , znas li koliko bi bila srecna zbog tebe!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 10:43:13
|
|
|
|
vocicana
|
Javi obavezno sta ima novo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 13:43:51
|
|
|
|
ivannna
|
beta je smesna 0,25 eto i ta misterija je gotova! Sad me je zvala dr a ona nikada ne zove,uvek to rade sestre,rekla mi da cemo ovaj mesec odmoriti dala mi da pijem mikroginon i da se javim cim dobijem.i da ne klonem jer imam 3 vrhunska embriona i nasmejala se kad sam joj rekla da sam ok i da mi je cudno sto sam to sve ok prihvatila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 14:48:33
|
|
|
|
alex88
|
Ivana zao mi je,prava si hrabrica,takva i treba da budes,imas smrzlice a to mnogo znaci,bice uskoro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 20:48:53
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice taj sledeci pokusaj sa eskimcicima bice dobitni videces
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.1.2016 23:27:30
|
|
|
|
mirka24
|
Ivanice bas mi je zao,bice to ok sledeci put Nijesam vam javila da mi je juce bila beta 692,postoji mogucnos da su se sva tri embriona zadrzala,al cemo vidjeti sto ce reci uz krajem januara
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.1.2016 21:43:02
|
|
|
|
zece
|
Ivana zao mi je dusickee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.1.2016 21:58:02
|
|
|
|
alex88
|
Cestitam Mirka,zelim ti uspesnu i laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.1.2016 23:29:14
|
|
|
|
mirka24
|
Hvala alex :-*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.1.2016 23:30:56
|
|
|
|
alex88
|
Pridruzi nam se u trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.1.2016 19:41:57
|
|
|
|
zece
|
Mirka cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.1.2016 22:52:33
|
|
|
|
17 joka
|
Mirka, cestitam predivnoooo Zece nadam se d ces nac dobrog dr. i kliniku u koju ces da verujes. tacno je da je ova nasa borba postao veliki biznis i kod nas i u svetu zelim da se svakoj od vas u ovoj god ispuni najveca zelja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.1.2016 1:35:51
|
|
|
|
mirka24
|
Hvala vam od srca :-* Hocu naravno alex...
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.