Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.12.2015 11:11:49
|
|
|
|
Maraj
|
Dunjči samo napred ivanna i bolje onda tako. Taman ce se organizam malo oporaviti od hormona. Jedan mesec gore dole nista ne menja. Drzim fige i navijam jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.12.2015 11:21:37
|
|
|
|
ivannna
|
hvala vam javljam sutra kako je bilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.12.2015 18:24:57
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice cekamo vesti
< Poruku je uredio 17 joka -- 24.12.2015 18:25:31 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.12.2015 10:38:54
|
|
|
|
ivannna
|
Evo me,posle aspiracije kad je popustila anestezija malo je i bolelo i bilo je i krvi ali sledeceg dana vec je bilo bolje,posle 2 dana su me nazvali i rekli da ce sutra raditi transfer,3.dan od aspiracije,znaci da je dr ipak odlucila da ga vrati i pored tog visokog progesterona,transfer je super prosao,naravno nista nije bolelo,dr mi je tada rekla da je izvukla 9,oplodilo se 8 i ubacila mi je 2 embriona,kaze da su extra i morala ih je oba ubaciti a kaze da mm nije imao nikad bolji spermogram,iako je ranije imao problema sa brojem a i pokretljivost mu je bila losa Tako da sve u svemu ja sam zadovoljna,i ta vto nije nista strasna ,uspela sam i sama da se bockam i ponosna sam na sebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.12.2015 10:58:23
|
|
|
|
alex88
|
Ivana,navijamo za ili
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.12.2015 0:18:33
|
|
|
|
zece
|
Ivana srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.12.2015 1:26:22
|
|
|
|
branki*
|
Ivanna,odmaraj,uzivaj i javljaj lepe vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.12.2015 4:40:46
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice jako za veliku betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.12.2015 9:46:34
|
|
|
|
ivannna
|
Hvala vam! Evo leskarim,odmaram,spavala sam duze posle 100 god i sve mi to cudno jer nisam navikla na sve to,stalno sam negde zujala a i po kuci isto tako,samo ne znam da li bas moram da lezim ili mogu malo i da sklanjam vasar po kuci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.12.2015 10:30:52
|
|
|
|
alex88
|
Moj ti je savet da se ponasas kako se osecas,slobodno mozes ponestoe,ne moras bas kaciti zavese,vuci usisivac ali nesto sto ne zahteva preterano naprezanje i sto ti prija mozes.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.12.2015 13:53:46
|
|
|
|
ivannna
|
hvala alex za savet! zvali me danas i imam 3 prezivela za zamrzavanje,rasplakala sam se od srece!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.12.2015 13:57:54
|
|
|
|
alex88
|
Joj super ,iskoristices za par godina,bicete veliiika porodica,ima li sta lepse od pune kuce decice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.12.2015 17:24:13
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice divno za smrzlice ti ces biti prva pozitivna beta u 2016-toj zelim vam svima da vam sledeca godina donese ispunjenje sna i velike zelje to su moje zelje za vas i puno zdravlja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.1.2016 20:51:01
|
|
|
|
Dani.kv
|
Srecna Nova godina I zelim vam puno pozitivnih beta. Najbolje I najhrabrije moje drage zenice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.1.2016 22:35:14
|
|
|
|
jess021
|
Svim vto-ovkama zelim visoke bete sto pre! Dunja, samo napred, sto kaze dr stvarno greota da to ne uradis
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.1.2016 23:00:59
|
|
|
|
srculence 84
|
Drage moje srecna nova godina i da nam se ostvari najveca zelja da dobijemo barem po jednu bebicu a trudnicama i ostalim zelim sve najbolje. Devojke ja krajem februara trebalo bi da krenem sa prirodnjakom,jel moj jajnik ne reaguje na stimulaciju. Nije skroz prirodnjak idemo lekovima i 2 do 3 menopura. Moj amh je 4 al jednostavno je takav uzas. Pocela sam sa kontracepcijom i nadam se da cemo sada uspeti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.1.2016 23:06:54
|
|
|
|
vocicana
|
Draga Ivana I sve ostale devojke iz teme.... Jako si mi nedostajala, nisam pojma imala sta se desava sa tobom I drugom trudnocom. Sada sam procitala I ponosna sam na tebe, zasluzujes da ti se desi ova najlepsa stvar na svetu! Ti si jedna dobrica I ja ti saljem more pozitivne energije! Svim vto- ovkama sve najlepse u novoj godini, zelim vam samo vrtoglavo visoke bete I da sto pre dodjete na druzenje u teme!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.1.2016 9:51:00
|
|
|
|
17 joka
|
Drage mooje hrabrice, zene zmajevi,kraljice zelim vam da vam ova Nova 2016 donese ostvarenje sna
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.1.2016 10:18:59
|
|
|
|
zece
|
Srecna nova godina i sve najbolje u nea svima vama zelim puno zdravje sreca i puno deca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.1.2016 22:54:53
|
|
|
|
ivannna
|
Srecna nova godina!!! da sve do jedne ove godine postanemo mame po prvi,drugi,treci put kako ko ,da na pozitivnu betu cekamo samo 2 nedelje,da nam taj period proleti i bude bez preispitivanja,nerviranja i straha i da budemo zdrave i najlepse trudnice!!! mene je juce bolela glava,juce mi je bio 5dpt,a boli me glava uglavnom samo pred ciklus i bas sam se bila smorila,pa sam pocela da citam po forumima o simptomima,ja ih uopste nemam...mada mozda je i rano vocicana hvala ti draga,nadam se da si dobro i da bebac lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.1.2016 22:43:19
|
|
|
|
mirka24
|
Srecna Nova i sve najljepse vam zelim... Imam mali strah, vantjelesnu sam radila 24.12'15. , a betu treba da radim oko 6-7 ovog mjeseca, a testove za trudnocu sam radila danas i bili su pozitivni(ili je mozda test bio pozitivan od pregnila-stop injekcije koju sam primila 19.12 , )al veceras sam imala malo jace bolove ispod stomaka tj.kod jajnika ,kao kad treba da dobijem, pa me je strah da necu izgubiti moje bebe. Inace su mi stavili 3embriona
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.1.2016 11:54:51
|
|
|
|
ivannna
|
mirka cestitam!!! divno ti je pocela ova godina! koliko ja znam pregnilu treba oko 7-10 dana da izadje iz tela tako da je kod tebe vise trudnoca kriva za pozitivan test nego pregnil ,kad sam saznala da sam trudna sa 1.detetom isto me je boleo stomak kao da cu svaki tren da dobijem ja dobila kandidu pa sam zvala dr i dala mi kanesten 3,tako da je vec bolje juce oko 17h sam na dnevnoj ulosku videla malo braonkasto al svetlo i to na drugoj strani uloska,kao da je prvo to izaslo pa sadrzaj utrogestana preko,par sekundi sam ostala nepomicna,toliko me to iznenadilo,pogotovo sto mi je juce bio 27dc,da li neko zna kad uradis vto da li ti se ciklus nesto menja ( ovde mislim da li su sve te boce uticale na to) ili ti ciklus traje kao i do sada ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.1.2016 12:14:56
|
|
|
|
vocicana
|
Ivana , navijam da je uspelo, jao Boze koliko bi se obradovala!!! Mnogo mi nedostaje caskanje sa tobom, u svim temama, nisam do relativno skoro znala da si ovde aktivna, a bas cu biti srecna, doci cu u temu da vidim kolika je beta! Mirka cestitam draga moja, nemoj se toliko plasiti, ja mislim da ce biti . Ivaniceeee, mi smo danas punih 27 I 28. - ma nedelja, rodicu decaka, dobro smo nas dvoje. Idem na kontrolu ovih dana. Ostale vto- ovke, srecnoooooo!!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.1.2016 13:14:19
|
|
|
|
zece
|
Ja treba da uradim nova histeroskopija jer je prva stara6i pol god taj dr kod kojeg cu da radim vto nije hteo da mi uradi nova histeroskopija jer rekao je da nema promene a negov kolega suradnik je rekao da ima potreba za nova i sad imam zakazano na29 kod drugi ginekolog za da se dogovorimo za nova histeroskopija a dr lazarevski kod koga sam htela da radim i trece vto najverojatnije da cu da ga menjam jer uopste nije dostupan kad mi treba to nije pravi doktor moj wndokrinolog je uvijek dostupan za mene a ovaj ne
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.1.2016 13:16:45
|
|
|
|
zece
|
Dr lazarevski rekao je samo da nema promene na uz i da nema potreba za nova histeroskppija ali svi mi znamo da uz je uz a histeroskopija je nesto sasvim drugo sa uz se nemoze videti suplina materice
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.