Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.12.2015 13:40:32
|
|
|
|
alex88
|
Samo se ti opusti i bice ti super,ko da zimovanju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 9:18:30
|
|
|
|
ivannna
|
idem sutra kod ivanovica i najvervatnije cu ovaj mesec raditi vto ( ako svi nalazi budu ok) moze li neko da mi kaze koje sve analize se rade da bi prikupila informacije gde se rade i pozavrsavala sve oko uputa?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 21:29:12
|
|
|
|
wivern
|
Ivanna imas OVDE spisak sta sve treba E sad jedino ako ces raditi jos neke doadtne tipa trombofilija i sl.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 22:55:54
|
|
|
|
zece
|
Mico cestitam jel moguce da ostanem prirodno trudna nakon ivf imeno kod nas je sad sve u redu i ja imam redovnih ovulacija od kad sam pocela da pijem metformin 500 i aspirin pijem svaki drugi dan zbog hiperkoagubilnost krvi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 23:06:53
|
|
|
|
alex88
|
Zece naravno da je moguce i to ti zelim od
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 10:24:45
|
|
|
|
srculence 84
|
Zece navijamo za prirodnu trudnocu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 22:31:26
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno imali smo odnosi sa mm za vrijeme plodnih dana i sada pre tri cetiri dana pocelo je da mi se povraca ali nemogu da povracam imala sam zapek pre nekoliko dana cekam ciklus da mi ne dodze na 19dek i kad sam bila trudna i prvi i drugi.put ja sam povracala i prvi i drugi put od sam pocetak nadam se da je to to ali i ako ne je to to idemo dalje mlada sam imam tek31god
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 22:43:34
|
|
|
|
srculence 84
|
Zece navijamo moje si gostiste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 22:47:55
|
|
|
|
srculence 84
|
A da ja zakazala kontrolu i da vidim da li je sve ok pa da na prolece navalimo opet
< Poruku je uredio srculence 84 -- 12.12.2015 22:48:53 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 7:19:52
|
|
|
|
17 joka
|
Zece sve je moguce Ivana jako da se radujemo posle praznika Alisa to ce biti najlepse zimovanje Mico, joooj mogu zamisliti osecaj kad ste videli tackicu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 8:38:13
|
|
|
|
ivannna
|
wivern hvala ti! dobila sam menopur da se bockam 3 dana i 4.idem da dam samo estradiol i radim ultrazvuk sto se tice ostalih analiza-treba da uradim krvnu sliku,gvozdje,holesterol...da bih dobila od interniste saglasnost za opstu kratkotrajnu anesteziju e sad,u svemu ovome je problem gde da smuckam injekciju jer od 12-13 kad je vreme da je primim ja sam na poslu,ne mogu na radnom stolu jer nas ima dosta u kancelariji a ni u wc mi nece biti prijatno jer ce sigurno njih 5 pokusati da udju ( zakljucavamo se) za vikend sam probala sa mamom i uopste to nije jednostavno kako izgleda kad to sestra radi,najteze mi je da izvucem celu tecnost iz ampule,uvek mi ostane nesto a gledala sam na netu laboratorije naplacuju i po 1600 usugu bockanja ,imate li neki predlog?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 13:55:07
|
|
|
|
micaubica
|
zece.... samo navaliiii!!! mi danas bili na uz... vide se tri GM sa po jednim plodom i svi imaju srcanu radnju!!! ja sam jos u soku od kako mi je doca saopstio!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 14:07:53
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: micaubica zece.... samo navaliiii!!! mi danas bili na uz... vide se tri GM sa po jednim plodom i svi imaju srcanu radnju!!! ja sam jos u soku od kako mi je doca saopstio!!! Bravo za bebice.
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 14:20:54
|
|
|
|
srculence 84
|
Bravo tri bebice super... cestitam i vuci nas za nosice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 14:22:51
|
|
|
|
srculence 84
|
Mico gde si radela vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 8:23:09
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: micaubica zece.... samo navaliiii!!! mi danas bili na uz... vide se tri GM sa po jednim plodom i svi imaju srcanu radnju!!! ja sam jos u soku od kako mi je doca saopstio!!! Bravo za bebice. Mico , moja draga predivno imas bogastvo cuvaj se odmaraj i uzivaj mogu samo da zamislim vasu srecu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 12:17:48
|
|
|
|
wivern
|
Mico čestitam Ivanna ja imam užasan strah od injekcija i uspela sam sebi da dajem sve. Bilo je povuci potegni, davala sam i u wc-ima raznih kafića, tržnih centara... Nisam htela da dam nekome tolike pare za nešto što su mi ostale ženice rekle da mogu da uradim. Ja sam se bola u stomak i to je najbezbolnija i najlaksa varijanta. A za ampule ti treba malo vremena da ukopcas kako sve da izvučeš, nakrivis ampulu i juris iglom sadržaj Nadam se da ćeš se snaći.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 12:52:22
|
|
|
|
ivannna
|
mico bravo! to su divne vesti!!! wivern-do sada sam imala ko da mi da,ali sutra je moj dan,svaki dan vezbam pripremanje injekcije i mogu da se pohvalim da sam sve bolja i bolja,a sutra cu se prvi put i bocnuti,malo mi je frka,al sto ti kazes ako su sve mogle,mogu i ja!i naravno necu da dajem ni ja nikome pare,bolje da castim sebe za taj iznos meni su rekli da mora u ruku,al ako kazes da si ti menopur bockala u stomak mislim da bi i meni bilo to najlakse javljam kako je proslo!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 22:37:56
|
|
|
|
zece
|
Micooo superrr ja jos cekam na19dec da ne dobijem menstrualni ciklus strah mi je zbog toga da ne je u pitanje menopauza iako imam tek 31god
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 22:49:17
|
|
|
|
alex88
|
Zece bas sam mislila o tebi I nadam se da si
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 7:06:25
|
|
|
|
branki*
|
Ja sad tek vidim da mica nosi tri bebice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 8:53:35
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, bice sve ok, nemoj ni misliti da si u menopauzi. Ivana , bockanje nije nta strasno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 13:51:44
|
|
|
|
ivannna
|
uspela sam! bocnula sam se danas 1.put! i nije bilo nista strasno! najvise problema sam imala sa poklopcem od igle,5 min sam pokusavala da ga skinem plaseci se da ne povucem spric pa da mi sve ode u lavabo u wc-u na poslu,cak me je manje bolelo nego kad mi je sestra davala,iglica je toliko mala da nista nisam osetila kad sam se bocnula a polako sam ubacivala tecnost i tako kontrolisala bol,eto,uspela sam!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 13:53:27
|
|
|
|
adulence
|
Ivanna drzim ti fige...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 14:19:54
|
|
|
|
alex88
|
Ivana,i ja sam imala najvise problem sa poklopcem,cak sam se jednom posekla iglom,povukla jako poklopac.Ali vazno da si probila led,jos malo i gotovo sa bocama,kad ides na kontrolu?
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.