Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.1.2016 14:02:36
|
|
|
|
pozitivna
|
Devojke Svima SRECNA NOVA 2016 !!! Joko,Alex88,Zece ... Zece pisala sam ti na pp.pisi mi kad si u koje vreme na rr.da bi pisale ,Ja radim puno ,a zauzeta dr.stvarima pa retko kad udjem ovde / Puno poz...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 0:03:52
|
|
|
|
zece
|
Zakazala sam kod tog doktora za 29jan koji zelim da mi urade histeroskopija a ovaj koj ce dami rade vto rekao je da imam bolje sanse za uspesnost na vto sa histeroskopija ali pre toga je rekao da nema potrebe za nova histeroskopija iakoi tad sam mu kazala da je stara vec pet god nije htio da mi urade nova histeroskopija jer uz nije pokazivao promene
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 0:06:52
|
|
|
|
zece
|
A svi znamo da uz je uz a histeroskopija je nesto drugo uzasno se osecam vec od ovih lekari ne zelim vise da idem do sutra punim11god kako zivim sa soprugom i toliko se borim za decu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 0:25:35
|
|
|
|
alex88
|
Zece bori se draga,jeste dosta godina ali isplatice se,imacete vi bebu uskoro !od srca ti zelim da sledecu godisnjicu proslavite sa svojom !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 14:25:39
|
|
|
|
ivannna
|
zece nema odustajanja! ako ti ne odgovara dr ptomeni ga! mozda ce taj drugi imati drugaciji pristup i mozda ce ti traziti neke druge analize,bitno je samo ici napred,kad tad ce beba doci!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 19:50:33
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece uradi histero.vece su sanse za uspesnost VTO
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 22:55:46
|
|
|
|
zece
|
Da ja imam jednu ali je stara nema odustanja kad je mogla da rodi zena pre neki dan 45god prvi put zasto ne i ja koja imam tek 31god
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 23:03:59
|
|
|
|
alex88
|
Naravno Zece,samo hrabro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.1.2016 23:10:09
|
|
|
|
vocicana
|
Zece, kao sto ti devojke savetuju, uradi sve. Imam utisak kroz pisanje da si malo umorna od svega da si malo I nervoznija zbog svega. Od srca ti zelim uspesnu vto, nema gubljenja nade, za prvo dete nikada nije kasno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.1.2016 16:14:06
|
|
|
|
srculence 84
|
Drage moje evo mene opet,ne zamerajte mi sto se ne javljam cesto. Eto danas sam se dopisivala sa drugaricom i saznala sam da je moj embrion bio fragmentisan a embriolog mi je rekao da je ekstra i da je super. Zanima me da li je neka od vas imala slucaj isto kao moj i da li zna nesto vise o tome?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.1.2016 20:24:47
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, i ja sam isto kao i ti i umorna i razocarana u dr. umorna od svega ali neodustajem nadam se da ce nam Bog podariti sansu za bar jos jedan pokusaj i da cemo tada uspeti. cekamo vec dugo, cekacemo jos ali tako je sudjeno samo pametnije cu sledeci put spremnija i odlucnija Srculence i ja nepisem cesto nemam sta a i nemam vremena ovde sam kod mojih ostado smo citavu zimu a i internet je los reci mi kako si saznala za embrion?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.1.2016 20:36:55
|
|
|
|
srculence 84
|
Draga moja joko ja sam mislila da je ok kao sto je embriolog rekao al dohvatim se teme embriona sa drugaricom i ona kaze fragmentisani su joj bili i bila biohemiska. I onda ja je pitam kako znas i kaze to se vidi. E onda ja se setim i posaljem joj sliku i ona ko iz topa kaze ne valja i fragmentisan. I onda mi objasni da oni sto imaju lepe ivice i lepi su okrugli(ukucas na google embrioni i izadje slika)e takvi treba da budu a moj strasno nesto. Ako se snadjem da stavum sliku i da vidis. Onda pitam pa sto nisu rekli i onako od poceta je bilo traljavo i nikakvo. Rekla mi da to nece da kazu retko ko kaze.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.1.2016 20:47:20
|
|
|
|
17 joka
|
to je da nebih psovala haos bezobrazni su alavi na nase pare i nasu muku , najbolje tako zaradjuju. znam da dobro izgleda su dobri embrioni sve drugo je osudjeno na neuspeh odmah ili kasnije. jako sam tuzna sto se sve tako desava
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.1.2016 20:51:24
|
|
|
|
srculence 84
|
Jeste joka,na nasoj muci zaradjuju a sta da radimo kad nam od njih sve zavisi. Al sad znam da kada mi budu stavili sliku pod nos znacu da li su ok ili ne. Uzas sta se sve desava u ovoj nasoj zemlji.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.1.2016 20:54:37
|
|
|
|
alex88
|
Vucem vas jako iz ove teme nemam reci za embrion,pa odkud mi znamo kad pogledamo sliku kakav je ,cast izuzecima Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.1.2016 20:56:50
|
|
|
|
srculence 84
|
Nisam ni ja znala al eto slucajno saznah. Joj daj boze da ove godine ispraznimo ovu temu i krenemo na bolju i lepsu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.1.2016 21:50:38
|
|
|
|
gogili75
|
Devojke, moj suprug i ja smo se odlučičili da pokušamo Vto po prvi put i to u Segedinu. Juče sam poslala mail doktoru i već danas mi je odgovorio i napisao koje sve analize da uradim pre nego što dodjem kod njega. E sad me zanima da li te analize što rade oba partnera HIV, hEPATITIS B I C I VDRL može da se odradi i preko uputa ili samo privatno?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.1.2016 23:01:30
|
|
|
|
alex88
|
Za oboje vazi,i mozes drzavno,zasto bi placala ako mozes da dobijes uput.Srecno i uspesno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.1.2016 14:21:32
|
|
|
|
ivanicasale
|
Drage moje,zelim da vam pozelim srecnu novu godinu i puno bebica u ovoj godini.Sve cure koje su u postupku puno srece. Alex Duso moja tebi najveci moguci poljubac i cekam te sa lepim vestima. Ljubim i vas i Srecno!!!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.1.2016 14:24:24
|
|
|
|
srculence 84
|
Ivanicasale kako ti napredujes?kad ces ti u nove pobede?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.1.2016 17:58:19
|
|
|
|
ivanicasale
|
Srculence neznam sta da ti kazem. Planirali smo da idemo na fet koji nam cuvaju u Spebo i nikako da se resimo. Nesto nas i koce finansije i neke analize treba da radim.Kariotip i jos neke trombofilije tako da smo tu. Sve kao krecemo i nikako da krenemo. Dokle si ti stigla?Da se ne vracam unazad ,lakse mi je da te pitam
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.1.2016 18:11:50
|
|
|
|
srculence 84
|
Draga pijem mikroginon i sada sredinom februara idem na uz pa ako sve bude ok idem na malo lekovi i neki menopur,idem na poluprirodnjak. Jel amh mi je 4 i imam jedan jajnik al stimulacija na mene ne deluje pa idemo tako polako. A da nisam znalai otkrila sam da imam insulinsku i sad lekove mijem i za to. Ako sve ispitaj pre nego sto vratis bebice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.1.2016 19:14:00
|
|
|
|
zece
|
Da doktor kod kojsam ja zakazala rekao je da ima potreba za nova histeroskopija jer se gube dve trudnoce i napisao je dijagnoza secundarni sterilitet a sto je to neznam i sad me stavio na listi za cekanje i kad dobijem ciklus da mu se javim i prema ona stara histeroi laparoskopija rekao je da ima potreba on nece da mi rade vto nego samo histeroskopija jer nezelim da placam privatno nesto sto ne moram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.1.2016 19:38:51
|
|
|
|
srculence 84
|
Zece bravo,super sto ides na histero tu se sve vidi sto se tice materice.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.1.2016 20:46:06
|
|
|
|
zece
|
Da da cekat cu mozda mesec dva jer svi znamo kakva je situacija u drzavnim klinikama na balkanu al bar ce da bude kad tad treba samo da se kavim kad dobijem ciklus prvi dan na doktoru koji ce da mi rade histeroskopija sta je to sekundarni sterilitet
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.