|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
9.2.2016 8:41:59   
Maraj
Dobro jutro.
o jole pa nema te.user posted image
mi ustali , ja skroz zapusena.... L je rekla bi bolje. 5 dana smo ae inhalirali po nalogu dr. I sta sad? Vise da ga ne inhaliram?
Veceras cemo na uz kukova.

jess , bebilule , pa i meni L tako ,pogotovo kad ga drzim u narucju i pricam mu. Tada me on fiksira. Gleda u moja usta i oponasa pokeete ali glas ne prpizvodi. Sve je to normalno.

suzi , kako su devojke od jutros? Ne verujem da je od antibiotika jer je vec 5.dan , a od pirinca nw znam da moze da izasje alergija. Mozda si ih preroplila. I ja mog L pretopljavam od kako se prehladio

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 276
9.2.2016 9:21:58   
branki*
Jutro,mame!
Jole,za tebe i milu😘
Rosi,navijam jako,javni nam kako je D.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 277
9.2.2016 9:25:59   
eca89
Caos mamike, mi smo sad sa pregleda, sve je ok, ali naravno nocni obrok da ukinemo i to je to!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 278
9.2.2016 9:26:46   
Rosita
Jutro mame
Maraj, nek ti kazu da li da ga jos inhaliras kad ides na uz. Juce na imd je bilo puno dece u Dnevnoj kojoj nisu na vreme dali inhalacije pa su zaribala. Berodual sme do 7 dana, pulmikort 5. Lekar moze da kaze i duze.
D mi malo kasljuca. Kao grebucka ga grlo. Nadam se da nije nista a i da nije od mleka ako je to moguce. Jutros mu se kravlje uopste ne svidja. Ja mu nasula 30ak ml. Naravoucenije- izgladni dete pa ce i masnu krpu jestiuser posted image . Salu na stranu on je pio juce to oko pola 2, bio je gladan i zedan jer je jeo malo u 8. Mozda je zato pio. Nisam ga silila. Danas nece probati nista drugo. Stolice zasad nema. Bulardi mu dajem vec mesec i rekose da jos mesec pije .

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 279
9.2.2016 9:37:41   
Sanjica26 RR
Dobro jutro zene. Sofi je zivnula. Nije se budila cele noci. Mene je oko podneva strefila temperatura. Imala sam 38,5. Od jutros je nemam. Sad sam u skoli.
Jole tako ti je to sa Sofijom i Milom. Htela sam da ti pisem i nikako.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 280
9.2.2016 9:42:30   
Sanjica26 RR
Suzi pozovi dr i pitaj.
Maraj slazem sa Rositom. Trebalo bi da ga odvedes na neku kontrolu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 281
9.2.2016 10:21:22   
jess021
Cao, evo i mene!
L je spavala celu noc, kao. Svo vreme se vrti i svo vreme spava sa dudom, uopste nije imala cvrst san, ali dobro. Nocas ce biti bolje.
Maraj, obavezno kontrola. Mora dr da ga preslusa.
Sanjice super za Sofi.user posted image
Bebilule, i ja se set_im Sagitarius, LidijeStevan...nema ih, ne javljaju se.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 282
9.2.2016 13:59:27   
Rosita
Za sada stolica ok user posted image . Još sam jako oprezna! Dr reče da probam još malo mleka da mu dam do 2. Umutila mu neskvik oko 70 ml i popio je.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 283
9.2.2016 14:15:47   
Sanjica26 RR
Rosita jel ste jos u dnevnoj? Bravo za vas. Bice to dobro.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 284
9.2.2016 14:22:57   
mama krava
O Rosi, bravooooouser posted image user posted image user posted image

Mi smo jutros bili na Institutu jer je majkin sin pocepa glavu, i morao na ušivanje! Precrkla sam.

Čim se probudio sapleo se i lupio glavom o naš krevet i samo mu pukla obrva. Krv lipti! Ja perem zube i nemem pojma šta se dešava, kad muž uleće u kupatilo sa njim okupani u krvi i jedan i drugi! Dok smo se sabrali i videli šta se desilo, mislim da mi se kratio život za 5 godina. Ova velika plače, ovaj mali se dere, uplašio se ion...ma haos!

Na kraju, ništa strašno...dve kopče na Institutu. Nije zucnuo! Jedino je posle promrljao - NEĆU BUDEM DOBAR!

Majkooooo mila!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 285
9.2.2016 14:26:56   
bebilule
E djeste! Mi bili na kontroli kukova, tj. potrazili jos jedno misljenje. Od danas i zvanicno bez sirokog povoja i mi! Presrecna sam, briga manje. Jos u ordinaciji sam one pelene spakovala u torbu. Stalno sam imala osjecaj da mi sputavaju bebu. Jos ovaj dr rece da nema sanse da je M bio prije mjesec dana grupa IIa-. Ali hajde, ne mogu i necu o tome vise razmisljati. Samo neka.je dobro. Pitah ja njega.i za gugutanje....hhahaha malo me gleda u cudu i kaze da je to sasvim normalno.
Maraj, kontrola obavezno. Ma nista ne treba prepustati slucaju. Nema Suzi, sta li je sa osipom?

Rosi divno, drzim fige i dalje.

< Poruku je uredio bebilule -- 9.2.2016 14:28:35 >

Direktna veza do poruke: 286
9.2.2016 14:31:10   
amelia
Uhhh MK bas mi je zao zelim da sto pre ozdravi. Ja sam evo od juce prehladzena nos grlo glava kasalj uzas... I gledam sada kako i A poceo da kasljuca ne znam sta cu ako se opet razboli user posted image jos sam se sad kupala i evo obliva me hladan znoj nadam se da necu dobiti temperaturuuser posted image odog da pravim rucak bebcu i nama ljubim vas

< Poruku je uredio amelia -- 9.2.2016 14:41:32 >

Ayan <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 287
9.2.2016 14:34:25   
adulence
Rosi bebi bravooooo!!!!
Ja sela zapalila jednu,cekam klincadiju da se probude pa da rucamo i takoc....mm na poslu sutra je slobodan,pa se radujem ...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 288
9.2.2016 14:38:56   
Rosita
sanjice, nismo, kod kuce smo, u obavezi smo da se telefonom javljamo svako jutro do cetvrtka ako je sve ok, da nam tek pisu otpusnu listu. Pratimo kozu i stolice.

user posted image

milkice, jooooj ,mogu misliti kako ste se presekli, to kad krene iz tog dela siklja kao ludo ... uff dobro da je sve ok, ne sumnjamo da nece da bude dobar user posted image . Ja pre neki dan drzim slovo D kako se ruzno ponasao. Zabranim mu crtani. I kazem da je ruzno da se on tako ruzno ponasa, kad je on dobar decak. A on ce- kad sam dobar pusti mi crtani user posted image

bebi, bravo za kukice user posted image

< Poruku je uredio Rosita -- 9.2.2016 14:40:13 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 289
9.2.2016 14:57:19   
mama krava
IZVORNA PORUKA: suzi kju

Mame danas nam peti dan inhalacije, peti dan hemomicina, dva dana sam im davala pirinčanu kašu.
Razlog zašto vam ovo pišem je taj što su im se pojavile crvene tačkice na grudima i unutrašnjem delu nadlaktice.

Da li je moguće da je alergija na nešto???

Još da napomenem da nam je jako tolpo u stanu, koliko god se mi trudili da smanjimo temperaturu.
A znam da maloj deci hoće tako da izbije od vrućine...

Suzi, sve je moguće, ali budi oprezna.

Nemoj im uvoditi nikakvu novu hranu dok piju lekove! Ako sumnjaš na kašu, ne znam da li je samo pirinač ili je sa AD mlekom? Sačekaj par dana, nemoj ništa da im daješ osim mleka, pa pokušaj da im daš pirinač koji si ti skuvala samo na vodi. Raskuvaj ga skroz i propasiraj kroz cediljku za čaj ili tako nešto, ako neće da ga jedu onako raskuvanog.
Moj alergičar je reagovao baš tako na pirinač. Sada ga jede, ali je zato jaaaako alergičan na mleko i sve mlečno.

Hvala drage, na grlišama...sve je ok, samo smo se mi ispresecali...a hit mi je to što su tamo na hirurgiji dok smo čekali pregled, ansteziju da proradi i intervenciju, paradirali roditelji isključivo sa sinovima. user posted image

< Poruku je uredio mama krava -- 9.2.2016 15:12:26 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 290
9.2.2016 15:07:49   
Sanjica26 RR
Mama krava zao mi je za malisu. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 291
9.2.2016 15:50:03   
Ana RR
Mk, videh sliku na fb user posted image ja bih precrkla kad bih videla toliku krv user posted image nije lako nama majkama sa sinovima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 292
9.2.2016 16:40:30   
IvanaSK RR
MK, znam kako ti je bilo. Tako je moj sin pao na stepenik u kuci, gde je prolazio milion puta dnevno i u Tirsovoj 5konaca. Stvarno stresne situacije za roditelje.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 293
9.2.2016 17:41:09   
Rosita
Hm, losija nam je stolica... Videcemo koliko. Eeee, drugi dan uvece... Dosadna sam vec sa svojim dnevnikom :/. Pozdrav :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 294
9.2.2016 20:27:02   
Maraj
Evo i nas. Kukici su nam extra. Rekla dr da skinemo siroki , a mi ga ne nosimo od Nove user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 295
9.2.2016 21:35:26   
Valerie
mk bas veliki stres!
maraj super!
suzi, mozda je od vrucine, javljaj jel prolazi.
ja se smorila, mala dobila danas pentaksim, ma glas nije pustila. u stvari, prvo je plakala jer se uplasila doktorke. poceli strahovi i od nepoznatih zena, do sada je "vikala" samo na muskarce. i sve divno, krasno i predvece velika ufitiljila, kija, nos, zali se na grlo, mala temperatura. samo da ne predje na malecku... zbog vakcine...
a dr joj gledala grlo danas, velikoj, vise fore radi, sto je pravila drustvo. pa majku mu, razboli se 2 sata kasnije grrr

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 296
9.2.2016 21:49:49   
emicaa
Mame pomagajte,nisam našla temu pa ću ovde pisati.
T u zadnje vrijeme kad treba spavati neće ide sa tajom iako već dugo ide sa njim i išla sam.Večeras joj kažem da će ići sa tajom jer ja ne mogu i onda počinje histerisati,malo je smirim i smjestim sa njim u krevet i izadjem iz sobe.Plakala je ali se onda umirila i ja odem od tuš.Kad sam završila čujem je da vrišti a ne lače,dodjem pred vrata sobe i na sve što joj mm kaže ona samo govori ne mogu hoću mamu,dodji mama.Zamislite kako bi vrištali da vam neko čupa nokte,tako je ona zvučala.Udjem u sobu ona se ne može smiri i jedva sam he umirila,zaspala je jecajući i držeći me za ruku.ja pojma nemam šta se dešava sa njom ali nešto i nekako moram promjenit ali mi treba savjet kako i šta user posted image .Kad idem na posao ostaje bez problema,poljubi me,maše mi sa prozora i nastavlja igranje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 297
9.2.2016 21:55:14   
eca89
Joj, Emice ja nesto kontam da je ona svjesna da ce uskoro stici i bats ta,pa bi te jos samo za sebe, sta znam, ja mislim da ce i moja biti ludilo, bas je vezana za mene.

< Poruku je uredio eca89 -- 9.2.2016 21:56:37 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 298
9.2.2016 22:00:00   
Maraj
Emice , htela sam da napisem isto sto i eca.... kazu ljudi da deca to osete...sta znam , al mi cudno da ostaje danju a kad treba da spava , tebe traži....cudna su deca sto se tice tog rituala oko spavanja....

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 299
9.2.2016 22:08:15   
emicaa
Ona zna da bata stiže,i stalno ljubi i mazi stomak i priča kako će on ići sa nama u šetnje i igrati se.Tako plače i kad je hoću ostavim u igraonici,iako već zna teta Gabi nema šanse da hoće ostati.Stvarno pojma nemam šta da radim,pa zamislite da bude ovako kad trebadnem u bolnicu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here