Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 12:08:39
|
|
|
|
eca89
|
Jess, meni je dr rekla da se ne zabrinem ako ona nekad bude ćutljiva, umiri se, jer je ona meni bas rano počela da guče i nešto priča. Kaže to je nomalno, da su to faze, ako se primiri, da je to normalno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 12:08:45
|
|
|
|
branki*
|
U,bre,sanjice ljubni sofi😘sto je niste?!pa,stvarno sto nije rekla?nego,bukvalno sve moras da ih pitas,jer se oni pola ne sete da kazu sami.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 12:16:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki ovog puts nisam pitala. Nisam htela da se svaki put pravim pametnija od dr
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 12:53:25
|
|
|
|
vonavoj
|
jess,mislim da to nema veze,sad je otkrila da se smeje na glas,pa ne guce! Sanjice,bas sam hhtela da pitam da li joj je neko gledao usi,jer kad se zale na zube,onda su to i usi,jer ne znaju da procene!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 12:57:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas sam komentarisala sa mm kako je ovog puts omanula. Uvek je detaljna, a tog Dana nije gledala.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 13:09:32
|
|
|
|
vonavoj
|
I to je privatni dr!!!! Ja uvek trazim da gledaju usi,to im je slaba tacka!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 15:13:32
|
|
|
|
Rosita
|
Sanjice, mace malo, namucila se :( ajde da sto pre ozdravi. Zene... Nisam nista smela da pricam, jutros nam potvrdili i otisli u Dnevnu bolnicu na test opterecenja mlekom. Dosli smo. Kao i prosli put u bolnici je sve bilo ok. Videcemo kad krene varenje. Ne nadam se puno ali bila bih srecna da bar ne bude velika reakcija. Utisak dana je da je D cepao mleko jako rado. Ono sto mi se ne svidja je sto je u cekaonici bilo puno bolesne i dece u remisiji od ovih sad virusa. Pa sad Boze pomozi. On sad spava. Ljubim.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 15:22:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosita navijam da sve dobro prodje
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 15:40:14
|
|
|
|
mama krava
|
Jao Rosi!!! Poraslo dete, ljubi nam drugajr! Kako bude, bude!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 15:41:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosita, držim fige
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 17:01:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosita,drzim fige!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 21:00:50
|
|
|
|
eca89
|
Rosi, drzim fige da sve bude ok. A.je zaspala, ujutro idemo na kontrolu. Laku noc.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 21:12:38
|
|
|
|
jess021
|
Mame, hvala. Malo sam mirnija. Veceras je opet malo divanila Ono sto je mene zabrinulo je to sto ona pokusava, sve namesta usta da nesto kaze, a nema glasa Sanjice, ne znam sta da ti kazem za dr, jedino da kupimo stetoskope i ono cim se pregledaju usi, pa da ih sami pregledamo. Rosi, navijam Ostale mamike
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 21:32:54
|
|
|
|
bebilule
|
Dobro vece mame. M i ja u krevetu, popadali smo. On vec zaspao, a ja malo citam. Jos smo kod mojih, ne pisem puno ali pratim sta se desava. Sutra idemo kuci! Rosi, drzim fige i ja. Danas sam pricala sa jess. Nisam mogla vjerovati kadbje napisala ono za gugutanje. Sa istim strahom se nosim par dana, samo sto nisam smjela ni zucnuti. M isto tako odjednom prestao gugutati i isto namjesta usta ali glasa nema. I naravno, odmah sam se sjetila vakcine . Sad kontam da su to faze i da je sve u redu. Mozda ne brblja, ali radi neke druge stvari. Ja vise nisam u stanju da procijenim sta je realno, a sta nije, koji strahovi su opravdani, a koji su suludi... Da bar ne postoji gugl
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 21:34:38
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, dobrodosla u klub
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 21:45:02
|
|
|
|
emicaa
|
Bebi ja od ovog popadali pročitah prohodali i kontam wtf Dora spava,već sedmicu neće ide da je mm uspava,samo samnom.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 21:46:37
|
|
|
|
bebilule
|
O jess hvala. Sipaj mi dupli i daj mi sta za zivce . Nego, nesto se presabiram i razmisljam o drustvu iz trudnickih tema i sjetih se Sagitarius. Zna li neko od vas proslogodisnjih trudnica sta je sa njom? Ona je skoro cijelu trudnocu prelezala u bolnici. E emice dobar ti trip, oplakah. Evo ga otrca da mami donese vode
< Poruku je uredio bebilule -- 8.2.2016 21:49:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 22:00:13
|
|
|
|
Rosita
|
Hvala mamice. Za sad se drzimo :) 72 sata smo pod prismotrom i javljamo se telefonom jer je prosli out reakcija krenula drugi dan. Videcemo kakva ce stolica biti. Ono sto je razlika od proslog puta je sto je hteo da pije. Kad smo dosli do 100 ml ja mu kazem ne moras sad sve, malo, koliko mozes, a on izvrnu u cugu mislim se nemoj dete ko Boga te molim Jess i bebi, joj, sve vas razumem ali sigurno je sve u redu, ne gucemo ni mi svaki dan
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 22:08:22
|
|
|
|
emicaa
|
Waooo Bebi što ti imaš napredno djetence Možeš ga već i na fudbal upisati
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 22:09:12
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, joooj, drzim palceve znam da je prerano za radovanje aliiii, aaaaaaaaaaa, supeeeer Mislim da je super znak sto je D rado pio mleko, znaju oni instiktivno sta im prija. Drzim palceve i navijam jako jako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 22:12:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame danas nam peti dan inhalacije, peti dan hemomicina, dva dana sam im davala pirinčanu kašu. Razlog zašto vam ovo pišem je taj što su im se pojavile crvene tačkice na grudima i unutrašnjem delu nadlaktice. Da li je moguće da je alergija na nešto??? Još da napomenem da nam je jako tolpo u stanu, koliko god se mi trudili da smanjimo temperaturu. A znam da maloj deci hoće tako da izbije od vrućine...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 22:14:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Rosi, joooj, drzim palceve znam da je prerano za radovanje aliiii, aaaaaaaaaaa, supeeeer Mislim da je super znak sto je D rado pio mleko, znaju oni instiktivno sta im prija. Drzim palceve i navijam jako jako Ovo sam i ja htela da kažem navijam da je sve ok Joj mene će mm u top staviti, dao mi je 40ak fotki da sredim (uradim nazive i key words) i ja evo već tri dana ne završavam. Sad sam sela da radim i opet visim po netu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 9.2.2016 0:25:51
|
|
|
|
Rosita
|
Milicickonja i mame, puno hvala, daj Boze da bude ok! Nego, ja vazda crvenim od ideja mog deteta. Kad smo krenuli kuci dr se spustila na D visinu i prica mu sta i kako i on uze njen stetoskop okacen oko vrata i toboz je slusa. Tu stoje tata i med.brat. I slusa on nju pa je uhvati za majicu, povuce da poslusa, je l te, cela pluca . I rece joj da dodje na kontrolu 19 og. Svi se smejali bleskanu
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 9.2.2016 1:07:29
|
|
|
|
Jole84
|
Cao mamike.. Rosita drzim palceve Sanjice, da brzo ozdravite cudo joj usi nije pogledala, bas bezveze..lepo kazem ja, Mila i Sofi uvek u isto vreme bolesne, nista ih ne zaobidje! Branki, Jess, Maraj, Eco, Suzi, Emice...ljubim vas sve po redu
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 9.2.2016 8:38:34
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nadam se da su vam dječica bolje. Ja moram naći drugog doktora da odvedem T zbog osipa,češe se jadniče pa je stalno mažem.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?