Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 7.2.2016 12:28:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije nam dala nikakvu inhalaciju. Bas me cudi. Imam i paracetamol, ali ona I na to povraca. Jedino onaj nurofen podnosi, ali on je na bazi brufena.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 7.2.2016 14:16:13
|
|
|
|
Rosita
|
Sanjice, daj joj nurofen. D je isti takav, sve paracetamole povraca. Nurofen sam sebi daje. A pravo da ti kazem njemu je hirurg opusteno zbog noge davao to 2x dnevno, nece joj nista biti. Evo i od von sestric pio mesec dana. D zaspao malo pre. Ja cu sad da kuvam. U stvari, on je pojeo corbu od povrca i vala samo cu da stavim u rernu batake i krompir i gotovo. Juce isli da vidimo malog kumica, mesec i po mu je. D mi bio smesan, on nije nikad koristio dudu pa kad je video bebca poceo nekim tonom kao da je to sto ovaj cucla sramot, pa nemoj, pa sto to cuclas, bio je bas smesan... podsetih se kako su male bebe kad se rode... Boze kako brzo prodje...
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 7.2.2016 15:31:00
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, i ja sam htela da ti kazem Nurofen, Brufen, Panadol baby iako je i on paracetamol, alj mozda bi ga lakse podnela.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 7.2.2016 15:44:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro kaze Rosita,daj joj slobodno kako pise na uputstvu,ono 3x5ml,bar 3 dana..da joj ublazi upalu..po meni je bolje dati 3 dana lek nego ds se muci 10dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 7.2.2016 15:45:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala zene. Sofi spava od 12 sati. Ocigledno joj je bolje cim je odvalila. Zakaslje se u toku spavanja, ali nista strasno. A T ni da mrdne. Trebalo bi nas dve da idemo na klizanje. Otvoreno je kod nas. Samo da vidim kad cemo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 5:37:09
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!da virnem bili juce kod snaje,posedeli..pribudih se nesto.odoh da zaljusnem ako mogu jos malo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:03:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T je mrvicu bolje spavala ali je u snu plakala. Sanjice jeste li bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:14:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma jok Emice. Preplakala je noc Dali smo joj nurofen i jedno vreme je spavala, I od 4 plakanje i plakanje. Ne znam kako je T mogla da spava. A mene je pokosio virus. Svaka koscica me boli. Cekam mm da dodje i da brisem u skolu. Sad cu dr da posaljem sms.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:18:07
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i mene, ovde je praznik danas, pa svi odmaramo. Od gostiju se takođe odmaramo ! Sinoc sam suđe oprala i sredila sve, jos sad samo usisam, pa ćemo u skitnju danas, samo da ne pada kiša. Da sva bolesna dječica brzo ozdrave, cmoka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:36:50
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:39:53
|
|
|
|
branki*
|
serpi,kako je toma? mene danas mrzi da kuvam rucak,a ne znam ni sta bih.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:41:37
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro . serpi kako je T Ja lose spavala....L se budio cesto...cini mi se da lakse dise i da su mu pomigle inhalacije , al sam ja jos rovita , nos zapusen... kako vi za sebe koristite inhalacije , mozete i u temi pisati , sta koristite ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:43:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mame. Sanjice da brzo ozdravite, mrva mala Mm odvezao decu u vrtic a U i ja se mazimo. Posle ga vodimo da se slika za pasos, pa cemo za 15-tak dana za BG. Serpice kako je Toma? Mozda si pisala ali nisam za vikend stigla da citam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:44:38
|
|
|
|
Maraj
|
Branki ja obozavam da kuvam , al od kako sam se porodila jedva stizem.... tako da sam krenula da zamrzavam jelo. Mm dosje sit s posla (jedu tamo brzu hranu) i rucak se ne pojede.... jzce izvadih iz zamrzivaca sladak kupus s junetinom , uh znas kakav je bio ,kao da je sveze skuvan. Naravno ne stoji dugo u zamrzivacu , mozda sve nedelje da je stajao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:50:27
|
|
|
|
branki*
|
dijo,a sto mora pasos za njega? maraj,jeste o je ok ,ali sad i nemam nista,jer nismo dugo bili kod kuce,a i nemam zamrzivac,imam onj manji deo sto ide ispod frizidera sa fiokama.nesto cu da skarabudzim vec
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:52:33
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste mame? Ja sam u haosu od sinoc. Primetila sam ja vec da L poslednjih nekoliko dana ne guce i ne vristi kao sto je umela. I sinoc mi djavo ne da mira i krenem da cackam po internetu i ndajem da su mame pisale da su bebe nakon pentaxima prestale da gucu?! L je u sredu primila Pentaxim. Verovatno upadam u paranoju, ali ona je stvarno prestala da guce. I dalje je raspolozena, smeje se, cak je pocela da se smeje naglas, okrece se na stomak u seknudi, stavlja nogu u usta... Sinoc sam prvo otplakala, na sta je mm odlepio, a od jutros me glava rastura.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:56:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Branki ne moze preci granicu bez pasosa. A dolazimo u BG da bi primio pentaxim posto ga ovde nema. Jess mozda joj je naislo. Ali stvarno verujem da je sve uredu. Bebe se svaki dan menjaju i taman se naviknes na jedno a ona radi drugo. Nego mi mame znamo sebi svasta da ubacimo u glavu. Opusti se i ljubi mi L.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 8:58:40
|
|
|
|
Maraj
|
Joj jess. Istripovala si se. Menjaju se oni. I meni L prestao da guce a poceo da valja pljuvacku po ustima ono kao kad mi ispiramo grlo. Pa je to prestao pa sad ispusta neki zvuk kao sova.... opusti se draga. Samo te bezveze boli glava sad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 9:17:32
|
|
|
|
jess021
|
Joj drage hvala, verovatno je samo slucajnost, ali bas se tako namestilo. Ona se drala na sav glas koliko je pevala aaaaaa i gu ga gi, a sad nista.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 9:22:12
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ono što je meni pedijatar rekao kad sam odvela T a google joj već postavio dijagnozu da ne čitam svašta,bolje da ga samo nazovem i pitam,najbolje i ti tako da uradiš.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 9:31:10
|
|
|
|
jess021
|
Emice, ajd ga nazovi pa ga pitaj za ovo Salim se. Mi idemo u dz, tako da nemam tu opciju, a i kad bi je pitala da li je mozda zbog vakcine lansirala bi me na mars, alergicna je na te price o vakcinama.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 10:00:52
|
|
|
|
Maraj
|
Jess kazem ti i meni L sad retko kad hoce da guce. Ranije kako ga stavim na ledja on odma gu gu... sad ne.
< Poruku je uredio Maraj -- 8.2.2016 10:01:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 10:36:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jess rado bih ali je čovjek na godišnjem,zvala zbog T ima neki osip i cvrc.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 11:40:23
|
|
|
|
branki*
|
Joj,jess draga,ti to ver i zbog celi price oko S,pa znajuci sve sto znas,sad ti se mota svasta po glavi.ja isto mislim da je sve ok,bebe se menjaju i faze se menjaju.meni je boka pre mesec,dva mnoogo cesce izgovarala mama i brbljala,a sad nece iako je veca.ali,sve razume i ima kontakt,pa ne brinem kao.ljubni nam lenkicu😘
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 8.2.2016 12:06:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zene, mm je vodio Sofi kod dr. Ima blagu upalu uva. Zato mukica place. Pitala nas je sto je nismo inhalirali. Nije nam ni rekla. A moj instinkt mi je govorio da treba, nego mm kaze nema potrebe. I eto sad. Zato make slusajte svoj instinkt. Jess deca se jako menjaju. Nemoj da brines molim te. Grlim the
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?