|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
8.2.2016 12:08:39   
eca89
Jess, meni je dr rekla da se ne zabrinem ako ona nekad bude ćutljiva, umiri se, jer je ona meni bas rano počela da guče i nešto priča. Kaže to je nomalno, da su to faze, ako se primiri, da je to normalno.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 251
8.2.2016 12:08:45   
branki*
U,bre,sanjiceuser posted image ljubni sofi😘sto je niste?!pa,stvarno sto nije rekla?nego,bukvalno sve moras da ih pitas,jer se oni pola ne sete da kazu sami.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 252
8.2.2016 12:16:15   
Sanjica26 RR
Branki ovog puts nisam pitala. Nisam htela da se svaki put pravim pametnija od dr

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 253
8.2.2016 12:53:25   
vonavoj
jess,mislim da to nema veze,sad je otkrila da se smeje na glas,pa ne guce!
Sanjice,bas sam hhtela da pitam da li joj je neko gledao usi,jer kad se zale na zube,onda su to i usi,jer ne znaju da procene!

Direktna veza do poruke: 254
8.2.2016 12:57:20   
Sanjica26 RR
Bas sam komentarisala sa mm kako je ovog puts omanula. Uvek je detaljna, a tog Dana nije gledala.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 255
8.2.2016 13:09:32   
vonavoj
I to je privatni dr!!!!
Ja uvek trazim da gledaju usi,to im je slaba tacka!

Direktna veza do poruke: 256
8.2.2016 15:13:32   
Rosita
Sanjice, mace malo, namucila se :( ajde da sto pre ozdravi.
Zene... Nisam nista smela da pricam, jutros nam potvrdili i otisli u Dnevnu bolnicu na test opterecenja mlekom. Dosli smo. Kao i prosli put u bolnici je sve bilo ok. Videcemo kad krene varenje. Ne nadam se puno ali bila bih srecna da bar ne bude velika reakcija. Utisak dana je da je D cepao mleko jako rado. Ono sto mi se ne svidja je sto je u cekaonici bilo puno bolesne i dece u remisiji od ovih sad virusa. Pa sad Boze pomozi. On sad spava. Ljubim.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 257
8.2.2016 15:22:10   
Sanjica26 RR
Rosita navijam da sve dobro prodjeuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 258
8.2.2016 15:40:14   
mama krava
Jao Rosi!!!

user posted image user posted image user posted image

Poraslo dete, ljubi nam drugajr! Kako bude, bude!

Direktna veza do poruke: 259
8.2.2016 15:41:23   
Ana RR
Rosita, držim fige user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 260
8.2.2016 17:01:48   
vonavoj
Rosita,drzim fige!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 261
8.2.2016 21:00:50   
eca89
Rosi, drzim fige da sve bude ok.
A.je zaspala, ujutro idemo na kontrolu.
Laku noc.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 262
8.2.2016 21:12:38   
jess021
Mame, hvala. Malo sam mirnija. Veceras je opet malo divanilauser posted image Ono sto je mene zabrinulo je to sto ona pokusava, sve namesta usta da nesto kaze, a nema glasauser posted image
Sanjice, ne znam sta da ti kazem za dr, jedino da kupimo stetoskope i ono cim se pregledaju usi, pa da ih sami pregledamo.
Rosi, navijamuser posted image
Ostale mamikeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 263
8.2.2016 21:32:54   
bebilule
Dobro vece mame. M i ja u krevetu, popadali smo. On vec zaspao, a ja malo citam. Jos smo kod mojih, ne pisem puno ali pratim sta se desava. Sutra idemo kuci!
Rosi, drzim fige i ja.
Danas sam pricala sa jess. Nisam mogla vjerovati kadbje napisala ono za gugutanje. Sa istim strahom se nosim par dana, samo sto nisam smjela ni zucnuti. M isto tako odjednom prestao gugutati i isto namjesta usta ali glasa nema. I naravno, odmah sam se sjetila vakcine user posted image . Sad kontam da su to faze i da je sve u redu. Mozda ne brblja, ali radi neke druge stvari. Ja vise nisam u stanju da procijenim sta je realno, a sta nije, koji strahovi su opravdani, a koji su suludi... Da bar ne postoji gugl user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 264
8.2.2016 21:34:38   
jess021
Bebilule, dobrodosla u klubuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 265
8.2.2016 21:45:02   
emicaa
Bebi ja od ovog popadali pročitah prohodali i kontam wtf user posted image
Dora spava,već sedmicu neće ide da je mm uspava,samo samnom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 266
8.2.2016 21:46:37   
bebilule
O jess hvala. Sipaj mi dupli i daj mi sta za zivce user posted image .
Nego, nesto se presabiram i razmisljam o drustvu iz trudnickih tema i sjetih se Sagitarius. Zna li neko od vas proslogodisnjih trudnica sta je sa njom? Ona je skoro cijelu trudnocu prelezala u bolnici.

E emice dobar ti trip, oplakah. Evo ga otrca da mami donese vode user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 8.2.2016 21:49:31 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 267
8.2.2016 22:00:13   
Rosita
Hvala mamice.
Za sad se drzimo :)
72 sata smo pod prismotrom i javljamo se telefonom jer je prosli out reakcija krenula drugi dan.
Videcemo kakva ce stolica biti.
Ono sto je razlika od proslog puta je sto je hteo da pije. Kad smo dosli do 100 ml ja mu kazem ne moras sad sve, malo, koliko mozes, a on izvrnu u cuguuser posted image mislim se nemoj dete ko Boga te molimuser posted image
Jess i bebi, joj, sve vas razumem ali sigurno je sve u redu, ne gucemo ni mi svaki danuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 268
8.2.2016 22:08:22   
emicaa
Waooo Bebi što ti imaš napredno djetence user posted image Možeš ga već i na fudbal upisati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 269
8.2.2016 22:09:12   
milicicak
Rosi, joooj, drzim palceve user posted image user posted image znam da je prerano za radovanje aliiii, aaaaaaaaaaa, supeeeer user posted image
Mislim da je super znak sto je D rado pio mleko, znaju oni instiktivno sta im prija.
Drzim palceve i navijam jako jako user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 270
8.2.2016 22:12:27   
suzi kju
Mame danas nam peti dan inhalacije, peti dan hemomicina, dva dana sam im davala pirinčanu kašu.
Razlog zašto vam ovo pišem je taj što su im se pojavile crvene tačkice na grudima i unutrašnjem delu nadlaktice.

Da li je moguće da je alergija na nešto???

Još da napomenem da nam je jako tolpo u stanu, koliko god se mi trudili da smanjimo temperaturu.
A znam da maloj deci hoće tako da izbije od vrućine...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 271
8.2.2016 22:14:17   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Rosi, joooj, drzim palceve user posted image user posted image znam da je prerano za radovanje aliiii, aaaaaaaaaaa, supeeeer user posted image
Mislim da je super znak sto je D rado pio mleko, znaju oni instiktivno sta im prija.
Drzim palceve i navijam jako jako user posted image

Ovo sam i ja htela da kažem user posted image navijam da je sve ok user posted image

Joj mene će mm u top staviti, dao mi je 40ak fotki da sredim (uradim nazive i key words) i ja evo već tri dana ne završavam. Sad sam sela da radim i opet visim po netu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 272
9.2.2016 0:25:51   
Rosita
Milicickonja i mame, puno hvala, daj Boze da bude ok!
Nego, ja vazda crvenim od ideja mog deteta. Kad smo krenuli kuci dr se spustila na D visinu i prica mu sta i kako i on uze njen stetoskop okacen oko vrata i toboz je slusa. Tu stoje tata i med.brat. I slusa on nju pa je uhvati za majicu, povuce da poslusa, je l te, cela plucauser posted image . I rece joj da dodje na kontrolu 19 og. Svi se smejali bleskanuuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 273
9.2.2016 1:07:29   
Jole84
Cao mamike..
Rosita drzim palceve user posted image
Sanjice, da brzo ozdravite user posted image cudo joj usi nije pogledala, bas bezveze..lepo kazem ja, Mila i Sofi uvek u isto vreme bolesne, nista ih ne zaobidje!
Branki, Jess, Maraj, Eco, Suzi, Emice...ljubim vas sve po redu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 274
9.2.2016 8:38:34   
emicaa
Dobro jutro,nadam se da su vam dječica bolje.
Ja moram naći drugog doktora da odvedem T zbog osipa,češe se jadniče pa je stalno mažem.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here