Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 8:46:29
|
|
|
|
vocicana
|
Ja zatvorila sinoc a evo jutros prva u nasoj kafanici. Dobro jutro moje drrugarice. Kako ste nocas prosle? Nema mi ni Marinchice od juce.... Ja sam rano ustala jer u zgradi ima toliko degenerika koji su inspirisani za urlanje, na zenu, dete(bebica od 7 meseci), da je mm umalo sisao dole i suocio se sa njim. Ja sam samo dodala da kada se rodi dete, silazim i koljem. Mrzim nasilno ustajanje iz kreveta.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 9:03:27
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro,drage! Eno ispisah i ja nesto u temi Strahovi u trudnoci i pred porodjajem. Ljudi, meni je za 8 dana termin po ciklusu,ali kad je pravi!? Uh! Ovde je zima, mm je sam u nasoj kuci, poledile su cevi, ne znamo kako to da resimo da ne puknu! Samo sekiracije, haos! Beba se meskolji i skroz je visoko.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 9:57:24
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro Bog ti srece dao! Sada cu da odem u temu. Nadam se da su se ostale razbudile.A sto se zime i cevi tice, nemam reci, mnogo sam srecna sto nemamo tih problema, narocitokada je uvedeno parno grejanje, sve je super.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 10:52:32
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro .Popkice nista ne znaci sto je visoko,ako resi da krene spustice se cas.Voci bas bzv za komsiluk,i ja bi poludela,pa mora da se zna taj neki kucni red,pogotovo u zgradi.Mada imam i ja jednu u komsiluku koja se razkresti u 7 sati,sad je ne cujem,ali leti sizim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 11:09:01
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Isi ja te potpuno kapiram, ja treban na planirani cr, a sedim kući bez i jedne urađene analize i bez krvne slike iako sam bockalica. Ma jedino možeš u Boga da se uzdaš. Popki nas dve pod ruku. Popki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 11:22:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, ja cu doktorku da hvatam za gušu, nece me tako ostaviti da nemam nista. Nama zgrada nije useljena skroz, samo cetiri stana pa jos nemamo tih problema, mada da su useljeni stanovi, bilo bi toplije u zgradi :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 11:42:50
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
A pogledajte moj suludi tiker koji misli da ja treba d budem trudna još 40 dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 12:56:04
|
|
|
|
alex88
|
Jos 41
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 14:25:24
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan zenske, nema vas nesto. Mi bili malo da prosetamo, bas mi je prijala setnja. Cula sam se sa Jole, dobro je puno vas sve pozdravila. Ne stize da se javi ovde, ali bitno da je sve u redu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 16:19:31
|
|
|
|
popkica bebic
|
Ja sam se pre sat vremena vratila iz setnje.V je uzivao u trckaranju,setanju i hranjenju golubova i vrabaca kokicama. Sada spava, a i ja sam pospana... Srela sam jednu drugaricu koja kaze da mi se stomak bas spustio, daj Boze. Jedva cekam da se upoznamo sa bebicom. Kako ste vi? Lisa, mozda cemo zaista zajedno na porodjaj, pa da zenice navijaju za nas! Voci, Alex, Isi i za sve ostale debelice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 16:54:27
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar dancic ženskice, kako ste mi danas? Ja danas nisam nigdje izlazila, jer kod nas je bilo baš hladnoooooo, jutros prozori svi zaleđeni s vanjske strane brrrrr. Ruckic je u rerni, mm gleda tv, ja malo mahalam po netu, a bebach valjda spava, sad nešto kontam nije se promeškoljio ima 2 sata. Popkice još malo i družiš se sa svojom bebicom Lisa tvoj tiker je definitivno prolupo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 18:14:47
|
|
|
|
marinchica
|
Gde ste zene. ja isla na rucak s tetkom i tecom, posle do devojacke kuce da nahranim kucu moju, jedva sam se uz brdo popela. Bas postajem kilava. \dole sece li sece, nemam pojma kako cu ja ovo da izguram...sve me strah da se ranije ne porodim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 18:28:31
|
|
|
|
vocicana
|
E zene dobro vece! Ja sam zavrsila putesestvije za danas. Imam utisak da sam kao pokretni trokrilni ormar. Bas sam troma Marinche kao i ti, mada subjektivni osecaj. Bila sam na jednom rodjendanu, zato me nije bilo. Jedva cekam prolece i da se malo opustimo svi. Vidim da ste dobro sto me posebno raduje. Pokice ja ti zelim od srca da se sve lepo to privede kraju. Lisa, lud ticker, ja svoj samo sreda pa sreda pogledam, zbog vaske u pupi, zlato moje. Jos malo i krece lepo sitno odbrojavanje. Koliko sam se nesto zaglavila u sestom mesecu, toliko mi ovo vreme sada lepo ide, samo neka tece. Idemo na palninu da beba uziva u cistom vazduhu, jedva cekam. osecam se lepo i svima vam saljemm tu istu pzitivnu energiju. Ivana, Pipi, Borice ma sve vas
< Poruku je uredio vocicana -- 23.1.2016 18:29:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 19:03:03
|
|
|
|
alex88
|
Dobro vece i od nas,bili po bocu pa sad razmisljam sta bi mogla da jedem,mislim da cu palentu Koliko samo jedem mandarina sve me sramota,muz mi kupuje u samo jednoj prodavnici,tu su mi najlepse,i to svaki dan kad se vraca s posla,sinoc iso po drugu turu,danas povecao kilazu .Ja mu kazem promeni prodavnicu mislice ljudi samo mandarine jedem,a on kaze pa sta oni znaju da si ti trudna ,slatko sam se ismejala.
< Poruku je uredio alex88 -- 23.1.2016 19:08:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 20:02:27
|
|
|
|
marinchica
|
ja pomorandze i banane i tortilja cips iz ideje, kao i smrznuto voce frikom. Svaki dan dokupljujem. Vec me gledaju i smeskaju se. To su bolesne kolicine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 21:26:10
|
|
|
|
borica
|
Dobro vece zenske Ja pravila picu dva pleha za veceru najeli se, pre toga malo spavkala od pola4 do pola 6, odmorila. Sad cu na kupanjac i uzivanje malo u vodi. Vidim pricate o vocu , i ja mnogo jedem mandarine i narandze. Bebac mi je bas aktivan, dusica mala Bas ste se utisale nesto, ako uzivkajte Sve vas puno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 23.1.2016 22:39:22
|
|
|
|
alex88
|
Meni bas fali uzivanje u kadi,da legnem makar pola sata i opustim se .Ovo je verovatno neko zatisje pred buru a i sve nas je manje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 8:20:25
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Dobro jutro evo nas. Noćas me urnisale lažne kontrakcije, uplašila sam sa da mi se ne uguši beba okamenio mi se stomak i nije hteo nikako a popusti CEO SAT I VIŠE,a beba šutira bori se sa stomakom. Horor. Svi ti kažu šta da radiš ako krenu prave kontrskcije školske, ali šta raditi kada situacija nije školska niko ti ne kaže.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 8:26:51
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, dragi stomacici! Blizi se blizi moj dan za upoznavanje sa bebom, pa makar bio i u februaru, racunam do kraja prve nedelje! Uh! Sada cu da odvedem V u crkvu da se pricesti i izigra sa decicom. Pada sneg, T je -5, a od srede kazu ici ce do +12 C.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 8:33:42
|
|
|
|
vocicana
|
Samo da ste sve na broju. Dobro jutro zelim. Ja nisam sada trenutno prisutna nonstop jer nisam kuci, ali uvek iscitam, u toku sam. Moguce da je zatisje pred buru, sada polako krecu nove trudnice da dolaze a mi debelice idemo iz teme Ja sam odlicno spavala, nesto me grlo boli, bas sam dugo kasljala. Naravicu one bombone sa djumbirom I limunom I danas dopingovanje sa vitaminima. Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 10:04:42
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro ,nisam lose spavala nocas da kucnem u drvo !Popkice, Lisa,Isi sledece ste na spisku !Gde su nam Isi,Marince ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 10:23:37
|
|
|
|
vocicana
|
Tu je Isi, sigurno je u frci oko porodjaja, stvarno su neverovatni svi! Za nju Mene boli grlo , zasto mora stalno nesto da mi fali
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 10:32:12
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar jutric stomacici Ja sam odlicno spavala, ali do 5h, onda se probudila i nece san na oci, beba poceo da se vrti, kao da ni on ne može da se namjesti, tako da sam ko zombi Lisa mogu mislit kako je to strašno bilo i ja bi se istraumirala. Meni povremeno prođe neko kao strujanje po dnu stomaka, odmah se sva ufrkišem Nešto nas je baš malo ostalo, ne javljaju nam se one friškije trudnice, mamica3, pngme, tužna i ostale. Voci zamuti meda i limuna, pomaže garant.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 10:33:11
|
|
|
|
alex88
|
To se I ja pitam Voci :) nijedan dan nije da nesto ne fali,proci ce,vitamine, cajeve,rakijanu krpu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 10:34:34
|
|
|
|
emicaa
|
Stomačići jeste mi dobro.ja juče nisam svraćala ovde da ne mračim,opet me neki virus spopao,danas treći dan,glava mi puca,opet kašljem,blago povišena temperatura.Koliko ću još puta biti bolesna do proljeća.
|
Anketa
Sta mislite...choopa choops...koliko je jednoj forumasici trebalo vremena da pronadje stranicu sa anketama?10 min (
37%)
pola sata (
7%)
1 sat (
16%)
'odma je nasla. (
39%)
Ukupan broj glasova: 135Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!