Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 12:10:24
|
|
|
|
vocicana
|
Jao ja cekam 25-ti da odem po proklete doznake i uput za komisiju, a banka i ostalo ce sacekati. Danas moram da napravim musakicu ali sa ml mesom, bas mise tako jede. Malo prasine da prebrisem i to je to. Svaki dan isto, ali lepse mi je kuci, nego da moram na posao. Marinchice, ja sam spavala kao top nocas, lepo mi je kada ustanem odmorna. Marijana divim ti se na odluci da rodis i treci put. Divno je imati toliko dece. Razmisljala sam jutros,kolikoce mi snage trebati za sve sto dolazi, da prihvatim zivot i da ce definitivno jednog dana moje dete resiti da ide od nas, da krene u svoj zivot. Bila sam sinoc kod roditelja, gledam ih kao dva panja, sami bez nas dve, samo povremeno odemo, nikada nisam toliko duboko razmisljala o tome, bas je covek jedno suprbice, svasta prezivis mislim da bi kamen pukao ali covek ne. Hm...znam da su malo mozda teske misli za ovo jutro, ali eto, tako mi mozak fuunkcionise u trudnoci. Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 13:23:05
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan stomačići,samo da vas pozdravim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 13:54:00
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan, samo da vas pozdravim. Juce nisam stigla da vam se javim, slavimo slavu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 14:33:24
|
|
|
|
mega
|
Evo i mene da se javim.Osecam malo bol u ledjima,ali nisu kontrakcije,vec sto ja nemam mira da sedim i odmaram,vec stalno nesto radim.Non stop idem na sprat pa dole,prodjem 16 stepenica gore,pa opet toliko dole. Beba pritiska besiku non stop.Nocas sam bolje spavala,nisam se budila cesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 15:29:37
|
|
|
|
popkica bebic
|
Bila sam u skitnji satima i bas mi je prijalo. Alex, ja nisam odustala od fizioloskog porodjaja, nego raspitujem se o indukciju za ne daj Boze da moram na nju. Inace, da znas, sada mozemo nositi i nase spavacice u porodiliste, jeeee!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 15:52:08
|
|
|
|
alex88
|
Znaci nema vise onih sexy,i one dosle do kraja.Pritisak me poceo zezati,videcu kasnije ako se ne spusti moram do odeljenja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 17:06:05
|
|
|
|
popkica bebic
|
Alex, kako si? Otkad te muci pritisak? Mislis da moras na odeljenje? Bas mi je zao... Mozda je i zbog ovog vremena, a moguce i zbog toga sto se blizis finalu, a nekim se trudnicama to dogodi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 17:14:17
|
|
|
|
alex88
|
nije me do sad mucio pritisak,uglavnom je bio nizak,ali juce i danas me bolela glava i povracala,i izmerim kod kume 135/90 i 108 otkucaja,posle sat vremena 140/97 i 118 otkucaja,sad odmaram pa cu kasnije da merim opet ako ne bude spao oticu cu,dr nam dolazi veceras,sutra je dezuran u bolnici.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 17:31:45
|
|
|
|
mega
|
Ja na svakom pregledu imam pritisak 130/90 ili 140/90,a kuci uvek normalan.I ja se blizim kraju,kuci mi je dobar pritisak,a kad odem kod doktora,samo skoci. Bolje se javi na odeljenje. Meni je rekao ako mi 3.puta u toku dana bude preko 140/90 da mu se javim obavezno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 18:05:05
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene pritisak kući uvjek nizak a kad odem kod dr onda je normalan. Mm došao ranije sa posla i riba mi kuhnju a ja sam kupatilo,sad odmaeam.Nikad nisam bila ovakva da jedva nešto završim i umorim se.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 18:41:38
|
|
|
|
alex88
|
Spustio se na 125/90,jedino su otkucaji 115.Praticu a ako opet skoci odo,nadam se da nece
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 20:30:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ajd drage bacite pogled u temu prvo bebino pimjeranje ako vam nije teško
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 21.1.2016 22:50:00
|
|
|
|
alex88
|
De ste ?nema vas veceras?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 8:45:50
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro drugarice moje, ja se juce nisam mogla javiti zbog nekih obaveza, ali sam iscitala, sve sto ste napisale. Ivana SK nadam se da si bolje i da je taj virus zavrsio svoje, Alex ti? Ja sam nocas prvi put imala neke bolove u stomaku sa leve strane, mada mi taj jajnik ne funkcionise, bas dva puta kada sam se okrenula na stranu, uzas !!! A ne znam gde se nalazim, pa razmisljam da li mi je kuk reflektovao bol a ja onako slogirana, ne znam. Bubica se javila, imate pozdrave. Zelim vam lepsi dan danas, da nas nista ne boli i nista nam ne smeta.
< Poruku je uredio vocicana -- 22.1.2016 8:46:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 8:48:03
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ajmo jutarnja prozivka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 8:48:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Tri dana sam imala glavobolju, malo sam vas citala ali sam sve zaboravila Nocas se prvi put naspavala nakon 100 gooodina Alex kako si, kako pritisak danas? Emice jesi ti bolje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 8:51:53
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi hvala na pitanju,nekad sam super a nekad jedva podignem glavu.Srećom juče me glavobolja bar zaobišla pa se nadam da će i danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 8:56:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja nekad osjetim pravi nalet energije da skoro i zaboravim da sam trudna, ali to obicno traje sat ili dva, ostatak vremena se osjecam ko nasukani tuljan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 8:58:00
|
|
|
|
vocicana
|
Vreme je grozno, smene toplijih i ledeno hladnih dana i noci uticu na najzdravijeg coveka a kako ne bi i na nas , bas mi je stavrno zao kada procitam da nekome nije dobro. Ja moram danas po uput za laboratoriju, evo vec je 22.1 , jos malo opet kontrola. Volela bi da pisem u temi strahova u trudnoci...tako cu posle i uraditi, ne bi li ispricala sta me sve muci.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 9:06:26
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Ja nekad osjetim pravi nalet energije da skoro i zaboravim da sam trudna, ali to obicno traje sat ili dva, ostatak vremena se osjecam ko nasukani tuljan pipi upravo tako Voci piši šta te muči,olakšaj sebi.Mi smo tu da ti pomognemo koliko možemo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 9:30:32
|
|
|
|
isidora88
|
evo i mene. idem da ukljucim jos jednu turu vesa i da se bacim na peglanje. trebala sam jutros otici da vadim krv, i sad se tek setih moram to obavitiu ponedeljak jer se cekaju nalazi testa za zuticu par dana. bebac mi se samo premesta sa jedne strane stomaka na drugu, nema vise mesta , u ovoj trudnoci mi je mnogo manji stomak nego u prvoj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 9:44:39
|
|
|
|
mega
|
Dobro jutro i od mene. Ja sam u spremanju,beba se rita cim malo sednem. Spavala sam nocas bolje,isla samo 2 puta u wc,sto je odlicno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 9:46:39
|
|
|
|
vocicana
|
Isi blizi seeeee Hocu Emicee, samo da se prebacim u adekvatnu temu. Javicu vam kada budem pisala, moram sada malo da se sredim pa idem do bolnice. Pisem malo kasnije. lJubim vas!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 10:26:08
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutric, drage! Ja sam vrlo umorna i pospana i pomalo tuzna. Naime, moj dvogodisnji sin koji je do juce delio sve sa drugima i radovao se drugoj deci, sada krije i otima igracke od drugih i udara mladje od sebe. To mi se ni malo ne dopada, pogotovo sada kada treba da stigne beba. Tacno naslucuje da gubi centar paznje. Voci, molim te, pisi u toj temi. Ja sam pre neki dan pisala, ali niko nije bio raspolozen za tu temu... Evo, i sada histerija i sebicluk!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 10:35:03
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Ja jutros isla do lab da dam krvi i urin. Idem da spremam neku salatu imam goste danas. Voci mm i ja imamo po dva brata tako da smo oboje zeleli trece, mada tek za koju godinu, ali ni ovako nece biti lose manja je razlika medju decom, valjda ce se bolje slagati. Mnogo mi je drago da vidim da ima jos trudnica koje cekaju trece ASN, Buba, ima ih jos al sad ne mogu da se setim, Izvinjavam se A ima i onih koji cekaju cetvrto NM Veliki za sve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
STRAHpisuljicastrasno se bojim igle, nikada nisam primala infuziju pa me zanima da li boli dok se daje? i jel jako neprijatno kada ta igla stoji u veni? da (
20%)
ne (
80%)
Ukupan broj glasova: 101Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!