|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
22.1.2016 11:30:56   
alex88
Dobro jutro user posted image .Ustala oko 9,pa se navratila u krevet do malocas user posted image .Jutros sam da kazem dobro,pritisak je ok,videcu i u toku dana,mozda je ono juce bilo samo slucajno.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1251
22.1.2016 11:34:57   
borica
Dobar danuser posted image , kako ste mi?
Mi preslavismo, sad jedino ocekujemo iz komsiluka bracni par, ali to je opusteno. Bas sam se umorila.
Popkice, u principu ljubomora je najvise izrazena kad je razlika 2 do 3 godine, ali sve se to prebrodi. To sto je on poceo da krije igracke, je jedna faza. Predlazem ti da kad dodje beba uvek na njega prvo obratite paznju, (prvog ga poljubite pa tek onda bebu), i ukljucuj ga u aktivnosti u kojima ce se on osetiti bitnim jer ti pomaze. Sve ce biti u redu.
Jole gde si?
Ostale user posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1252
22.1.2016 11:41:40   
krin 40
Pozz user posted image .Zelim lak porodjaj prvima na redu:):D.Meni dani sporo prolaze,uopste se( i dalje) ne osecam trudnom,sto me dodatno brineuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1253
22.1.2016 11:46:04   
alex88
Krin normalno je da ti prolaze sporo,meni su neki dani ko godine user posted image .A ti jesi user posted image i bice sve u redu do krajauser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1254
22.1.2016 11:55:13   
krin 40
hvala Alex..citala sam sInoc da su simptomi najizrazeniji u prvoj trudnoci,a u svakoj sledecoj sve slabiji,pa se nadam da je to:):D Videcemo uskoro

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1255
22.1.2016 13:18:40   
IvanaSK RR
Ma nemoj, ti bi da budes srecnica user posted image
Ja prvu nisam osetila, ni ovu do mesec ipo i onda je krenuloooooouser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1256
22.1.2016 13:23:06   
krin 40
Iko veruj mi da bih bila srecna da "krene",tako bar znas da si "nesto radila":-P

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1257
22.1.2016 13:29:15   
IvanaSK RR
Neka, neka, ja cu i dalje da radim nesto pa da znam sta radim, nego da lezim u bolnici user posted image
Ne pijes vodu da ti ne ostane stomak? Na glas sam počela da se smejem, likuso Hahaha Hahaha

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1258
22.1.2016 14:01:03   
krin 40
xaxaxa...eee zna baba stare fore.Ne pijem,sisam limun:-P xaxaxa

Direktna veza do poruke: 1259
22.1.2016 15:23:40   
IvanaSK RR
To su i meni pričali, ali nisam mogla nikako. I skroz sam zaboravila na to, dok ti sad nisi napisala
Voci, draga, bolje mi je, ali o dalje nije skroz. Nos mi je zapusen skroz, nikako ne mogu da otpusim, oci su mi crvene i suze, malaksala sam... Makar nemam temperaturu, jer sam se uplasila da temperatura ne utice na bebu.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1260
22.1.2016 15:55:43   
isidora88
Ja sam prespavala skoro ceo danuser posted image sta cu nocas raditi pojma nemamuser posted image
Joj sto mi se jede slatki nesto, a nemam nista u kuci, a naravno mrzi me da idem do radnjeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1261
22.1.2016 17:07:39   
Nestrpljivaa
Cao drage moje nikako da se javim cele nedelje u nekom haosu.Kako ste mi vi danas?Bili smo danas na Uz i cula sam to malo srculence.Tu je u meni kuca puno mi je srce od srece sam i plakala.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1262
22.1.2016 17:36:39   
emicaa
Nestrpljiva uživaj,bravo za srculence user posted image
Mene počeo blit desni krajnik,jedva sam popila čaj,svaki čas me nešto novo zaboli user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1263
22.1.2016 17:38:21   
Nestrpljivaa
emice znam kako je to,nikad se nisam nakukala kao u u ovih 7 nedelja.Sve zivo me boli,kao da sam bolesna a ne trudna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1264
22.1.2016 18:11:46   
Lisa Simpson
Nestrpljiva user posted image za user posted image . Potpuno sam zaboravila na lepotu saznanja da si trudna. Drago mi je kad vidim nečiji takav post.

Inače ja sam malo user posted image ne prija mi ovo treniranje živaca sa (ne)zakazanim CR. Pa ću malo da se pritajim, čisto da vas ne zračim. Tako da ćutim i čitam. A javljam ako ima nešto za javljanje.user posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 22.1.2016 18:14:00 >

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 1265
22.1.2016 18:27:49   
pipi_coco
Dobro vece stomacici

Kakvo je ovo zatišje danas, nigdje nikoga user posted image

Ja išla kod svojih na ručak, malo prošetala, sada odmaram i razmatram da skinem neki film sa neta da gledamo mm i ja, ali nemam inspiraciju. Dogovorili se za iduci vikend idemo u kupovinu stvarcica za bebu, joj jedva cekamuser posted image

Lisa samo raspali ovdje smo svi u istom sosu i sviju nas ta ležernost doktora nervira, mogu ti samo poslati zagrljaj user posted image

Nestrpljiva bravo za srculence user posted image

< Poruku je uredio pipi_coco -- 22.1.2016 18:30:24 >

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1266
22.1.2016 19:07:06   
alex88
Evo i mene,imala goste.Nestrpljiva user posted image za srculence,
Lisa nadam se da ce ti 27 zakazati da ne brines vise.
Pipi nista lepse od kupovine za bebu user posted image
Emi isti slucaj samo nesto novo zaboli svaki dan ali proci ce

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1267
22.1.2016 19:13:46   
isidora88
Nestrpljiva bravo za srculenceuser posted image
Pipi kupovina za bebu je nesto najlepse, uzivaj user posted image
Lisa u istom smo sosu, i ja bi trebalo da se poradjam uskoro, ali dr iz porodilista je opustena, da se javim ako dodje do bolova, krvarenja i slicno, uzasuser posted image a to sto meni pritisak stalno divlja to nema veze.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1268
22.1.2016 19:23:05   
pipi_coco
Kazem ja opusteni dr totalno, a mi se ovamo tresemo od brige više ili manje i pitamo se kad ce biti, kako ce biti.

Pitam ja svoju dr imam li indikaciju za CR, kaže: moguce je, ali rano je još da o tome mislimo, ima još puno vremena user posted image

Pa kakav je to odgovor, otrese me žena ko mokar kišobran user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 1269
22.1.2016 19:50:06   
isidora88
Moja dr je toliko opustena da mi jos nije dala uput za porodiliste, kaze dodji posle 1.02 a meni termin 8.02user posted image , najgore sto sledece nedelje ne radi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1270
22.1.2016 19:52:27   
alex88
O Boze stvarno su ovi dr bas opusteni,umesto da nam olaksaju oni otezavaju.

Direktna veza do poruke: 1271
22.1.2016 21:33:24   
popkica bebic
Sta se radi,debelice? Nema nam Voci... Ja sam opet pospana iako sam danas odspavala 2, dva i po sata. Nesto me ziga grlic, nadam se da se otvaram. Alex, kako pritisak?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1272
22.1.2016 21:39:19   
alex88
Dobar je danas 125/90,mada sam do skoro navikla na nizak pa mi smeta,boli me glava.Nema nam Voci,a Jole ne pamtim kad se javila,jer neko u kontaktu sa njomuser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 22.1.2016 21:42:10 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1273
22.1.2016 22:41:32   
borica
Dobro vece i od mene. Kako ste trudnicice? Nestrpljiva user posted image za srculence. Pipi super za kupovinu, i ja jedva cekam da krenem. Joj Isi, ona je malo i bezobrazna sto se tice uputa.
Beba je pocela da me udara u rebra, verovatno se protezeuser posted image . Inace kad tata drzi ruku da mu se javi on mudruje i ne javlja se, cim je pomeri eto ga udaracuser posted image
Alex ja imam njen broj , pisacu joj sutra pa cu vam javiti.

< Poruku je uredio borica -- 22.1.2016 22:42:58 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1274
22.1.2016 23:32:51   
vocicana
Caos moje user posted image
Ja ni kuci da se svrtim dva sata,Tu sam ja.
Uzela uput za lab, to sam otkacila, ali sam nesto veceras osetila neku jezu, popila sam jedan Paracet, taman me je i kicma malo popustila. Telefon mi je riknuo skroz, morala sam da prebacujem kontakte, slike, koja gnajvaza. Popkiceuser posted image , ja sam uvek raspolozena za pisanje, sada cu.
Nestrpljiva user posted image za user posted image , kada se setim svog odlaska na pregled, sa mm koliko smo pogubljeni izasli iz bolnice, cak me je i pitao, da li ja sada treba da kazem majci...user posted image
Ivana drago mi je da cujem da si malo bolje, bas si me zabrinula.
Isi, Emicee, Pipi, sve, sve user posted image , da ne osinem temu, strahovi u trudnoci....Lepo spavajte maceeeee

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

Atina za devojcicu
pisuljica

da (39%)

ne (61%)

Ukupan broj glasova: 127

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here