Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 11:30:56
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro .Ustala oko 9,pa se navratila u krevet do malocas .Jutros sam da kazem dobro,pritisak je ok,videcu i u toku dana,mozda je ono juce bilo samo slucajno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 11:34:57
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan , kako ste mi? Mi preslavismo, sad jedino ocekujemo iz komsiluka bracni par, ali to je opusteno. Bas sam se umorila. Popkice, u principu ljubomora je najvise izrazena kad je razlika 2 do 3 godine, ali sve se to prebrodi. To sto je on poceo da krije igracke, je jedna faza. Predlazem ti da kad dodje beba uvek na njega prvo obratite paznju, (prvog ga poljubite pa tek onda bebu), i ukljucuj ga u aktivnosti u kojima ce se on osetiti bitnim jer ti pomaze. Sve ce biti u redu. Jole gde si? Ostale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 11:41:40
|
|
|
|
krin 40
|
Pozz .Zelim lak porodjaj prvima na redu:):D.Meni dani sporo prolaze,uopste se( i dalje) ne osecam trudnom,sto me dodatno brine
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 11:46:04
|
|
|
|
alex88
|
Krin normalno je da ti prolaze sporo,meni su neki dani ko godine .A ti jesi i bice sve u redu do kraja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 11:55:13
|
|
|
|
krin 40
|
hvala Alex..citala sam sInoc da su simptomi najizrazeniji u prvoj trudnoci,a u svakoj sledecoj sve slabiji,pa se nadam da je to:):D Videcemo uskoro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 13:18:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma nemoj, ti bi da budes srecnica Ja prvu nisam osetila, ni ovu do mesec ipo i onda je krenuloooooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 13:23:06
|
|
|
|
krin 40
|
Iko veruj mi da bih bila srecna da "krene",tako bar znas da si "nesto radila":-P
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 13:29:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neka, neka, ja cu i dalje da radim nesto pa da znam sta radim, nego da lezim u bolnici Ne pijes vodu da ti ne ostane stomak? Na glas sam počela da se smejem, likuso Hahaha Hahaha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 14:01:03
|
|
|
|
krin 40
|
xaxaxa...eee zna baba stare fore.Ne pijem,sisam limun:-P xaxaxa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 15:23:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To su i meni pričali, ali nisam mogla nikako. I skroz sam zaboravila na to, dok ti sad nisi napisala Voci, draga, bolje mi je, ali o dalje nije skroz. Nos mi je zapusen skroz, nikako ne mogu da otpusim, oci su mi crvene i suze, malaksala sam... Makar nemam temperaturu, jer sam se uplasila da temperatura ne utice na bebu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 15:55:43
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam prespavala skoro ceo dan sta cu nocas raditi pojma nemam Joj sto mi se jede slatki nesto, a nemam nista u kuci, a naravno mrzi me da idem do radnje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 17:07:39
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Cao drage moje nikako da se javim cele nedelje u nekom haosu.Kako ste mi vi danas?Bili smo danas na Uz i cula sam to malo srculence.Tu je u meni kuca puno mi je srce od srece sam i plakala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 17:36:39
|
|
|
|
emicaa
|
Nestrpljiva uživaj,bravo za srculence Mene počeo blit desni krajnik,jedva sam popila čaj,svaki čas me nešto novo zaboli
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 17:38:21
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
emice znam kako je to,nikad se nisam nakukala kao u u ovih 7 nedelja.Sve zivo me boli,kao da sam bolesna a ne trudna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 18:11:46
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Nestrpljiva za . Potpuno sam zaboravila na lepotu saznanja da si trudna. Drago mi je kad vidim nečiji takav post. Inače ja sam malo ne prija mi ovo treniranje živaca sa (ne)zakazanim CR. Pa ću malo da se pritajim, čisto da vas ne zračim. Tako da ćutim i čitam. A javljam ako ima nešto za javljanje.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 22.1.2016 18:14:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 18:27:49
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece stomacici Kakvo je ovo zatišje danas, nigdje nikoga Ja išla kod svojih na ručak, malo prošetala, sada odmaram i razmatram da skinem neki film sa neta da gledamo mm i ja, ali nemam inspiraciju. Dogovorili se za iduci vikend idemo u kupovinu stvarcica za bebu, joj jedva cekam Lisa samo raspali ovdje smo svi u istom sosu i sviju nas ta ležernost doktora nervira, mogu ti samo poslati zagrljaj Nestrpljiva bravo za srculence
< Poruku je uredio pipi_coco -- 22.1.2016 18:30:24 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 19:07:06
|
|
|
|
alex88
|
Evo i mene,imala goste.Nestrpljiva za srculence, Lisa nadam se da ce ti 27 zakazati da ne brines vise. Pipi nista lepse od kupovine za bebu Emi isti slucaj samo nesto novo zaboli svaki dan ali proci ce
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 19:13:46
|
|
|
|
isidora88
|
Nestrpljiva bravo za srculence Pipi kupovina za bebu je nesto najlepse, uzivaj Lisa u istom smo sosu, i ja bi trebalo da se poradjam uskoro, ali dr iz porodilista je opustena, da se javim ako dodje do bolova, krvarenja i slicno, uzas a to sto meni pritisak stalno divlja to nema veze.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 19:23:05
|
|
|
|
pipi_coco
|
Kazem ja opusteni dr totalno, a mi se ovamo tresemo od brige više ili manje i pitamo se kad ce biti, kako ce biti. Pitam ja svoju dr imam li indikaciju za CR, kaže: moguce je, ali rano je još da o tome mislimo, ima još puno vremena Pa kakav je to odgovor, otrese me žena ko mokar kišobran
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 19:50:06
|
|
|
|
isidora88
|
Moja dr je toliko opustena da mi jos nije dala uput za porodiliste, kaze dodji posle 1.02 a meni termin 8.02 , najgore sto sledece nedelje ne radi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 19:52:27
|
|
|
|
alex88
|
O Boze stvarno su ovi dr bas opusteni,umesto da nam olaksaju oni otezavaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 21:33:24
|
|
|
|
popkica bebic
|
Sta se radi,debelice? Nema nam Voci... Ja sam opet pospana iako sam danas odspavala 2, dva i po sata. Nesto me ziga grlic, nadam se da se otvaram. Alex, kako pritisak?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 21:39:19
|
|
|
|
alex88
|
Dobar je danas 125/90,mada sam do skoro navikla na nizak pa mi smeta,boli me glava.Nema nam Voci,a Jole ne pamtim kad se javila,jer neko u kontaktu sa njom
< Poruku je uredio alex88 -- 22.1.2016 21:42:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 22:41:32
|
|
|
|
borica
|
Dobro vece i od mene. Kako ste trudnicice? Nestrpljiva za srculence. Pipi super za kupovinu, i ja jedva cekam da krenem. Joj Isi, ona je malo i bezobrazna sto se tice uputa. Beba je pocela da me udara u rebra, verovatno se proteze . Inace kad tata drzi ruku da mu se javi on mudruje i ne javlja se, cim je pomeri eto ga udarac Alex ja imam njen broj , pisacu joj sutra pa cu vam javiti.
< Poruku je uredio borica -- 22.1.2016 22:42:58 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 22.1.2016 23:32:51
|
|
|
|
vocicana
|
Caos moje Ja ni kuci da se svrtim dva sata,Tu sam ja. Uzela uput za lab, to sam otkacila, ali sam nesto veceras osetila neku jezu, popila sam jedan Paracet, taman me je i kicma malo popustila. Telefon mi je riknuo skroz, morala sam da prebacujem kontakte, slike, koja gnajvaza. Popkice , ja sam uvek raspolozena za pisanje, sada cu. Nestrpljiva za , kada se setim svog odlaska na pregled, sa mm koliko smo pogubljeni izasli iz bolnice, cak me je i pitao, da li ja sada treba da kazem majci... Ivana drago mi je da cujem da si malo bolje, bas si me zabrinula. Isi, Emicee, Pipi, sve, sve , da ne osinem temu, strahovi u trudnoci....Lepo spavajte maceeeee
|
Anketa
Atina za devojcicupisuljicada (
39%)
ne (
61%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!