|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
24.1.2016 11:33:25   
mega
Cao,stomacici.Ja sam komirana,pravimo cerkici rodjendan pre,pa sam juce,danas i sutra u haosu.A sinoc ne znam sta me pre bolelo,najpre su me ledja otkidala.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1301
24.1.2016 11:33:47   
vocicana
Sada cemo resiti tu situaciju sa grlom, bas me nervira.
Da. Tuzna se javila. Desilo se neki problem od double testa, navodno morala je do geneticara, koji joj je samo rekao da uradi triple, pa da se javi. Bas se nasekirala, ja sam I sa njom u kontaktu, pa cu vam javiti ako bude novosti.

< Poruku je uredio vocicana -- 24.1.2016 11:34:39 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1302
24.1.2016 12:24:46   
isidora88
Evo me, sinoc sam zapsala oko 11 i ustala sam pre sat vremena, bensedin me komirao. Pijem vise lekova nego ceo staracki dom zajednouser posted image
Sto kaze voci, puna mi je glava oko porodjaja, gledam da me porode vise pa.se mlatim sa trazenjem veza i vezica da resimo to. Sutra i do banke moramuser posted image , idem i krv da vadim za zuticu i jos neke nalaze...
Pritisam me zeza, glava me ubija i juce i danas.
Emice brz oporavak, ja sam u ovoj trudnoci bila bolesna koliko nisam za proteklih 10 godina. Svaki virus me je napadao.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1303
24.1.2016 14:12:11   
vocicana
Jao Isi ja te razumem, a mi idemo na planinu u sredu, kako cu nemam pojma. Deckic sutira, razdragano od jutros, jedina prava radost.
Sada cu napraviti one bombone sa djumbirom, domaca radinost, pa nesto slano, a za rucak niti ideju imam niti se mm izjasnjava.
Kako ste ostale okrugliceeeee???Bas nam je tema nesto uspavana.
Buba se javila imate poz i od nje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1304
24.1.2016 14:27:46   
marinchica
Zdravo drage moje. ja vas citam ali mi je kicma u takvom problemu da ne mogu do kupatila da odem. Kao da imam noz u trticnom delu zaboden, i i dalje duz plecke, tu izmedju kicme i plecke jak grc. Spavala sam sa 10 jastuka, svuda redom podmetnutih...kao naspvala sam se. Ustala-do kupatila da idem-ahaaa-djavola. Jedva sam otisla. Ne znam sta cu sa sobom. sad cu magnezijum da probam. Raspadam se

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1305
24.1.2016 17:00:37   
vocicana
Ja samo mudrujem i cutim, bas sam umorna od toga da se samo zalim, a bas sam nikakva.
Napravila sam brdo integralnih slanih kiflica, sada sam zamesila za slatke sa cokoladom, a ko ce ih razviti pojma nemam.Moja kicma moja nije. Plus kasalj od kog svaki put pisnem.user posted image user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1306
24.1.2016 17:05:21   
alex88
Nadam se da ce te proci i da ces uzivati sa sm na odmoru.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1307
24.1.2016 17:46:42   
isidora88
Voci sta je tebe uhvatilo grlo? Pij cajeve, ako mozes popij serbet.
Ja idem da slazem vesni komodicu, sve sam opeglala napokon, stigla mi danas nova masina za ves pa idem da operem i posteljinu za krevetac i spremna samuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1308
24.1.2016 18:41:40   
borica
Zdravo trudnicice, nikako da vam se javim. Voci da sto pre prodje kasalj i uzivas sa sm na odmoru. Meni je pomogao sirup koji sam sama spremala sa lovorom i limunom. Isi user posted image , sad si spremna.Marince, pa sto te tako ukocilo?
Mene uhgvatilo samo bih spavala, jutros sam se razvlacila do 10h, malopre opet spavala od pola4 do 5user posted image .Malecki samo luduje u stomakuuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1309
24.1.2016 18:58:35   
IvanaSK RR
Ja sam kupila cuclu-lazu Nukovu Hello Kity i kutiju za cuclu Hello Kitty i lancic za cuclu Hello Kitty :)))

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1310
24.1.2016 18:58:49   
Nimfa
Cao trudnice user posted image Ja bih da se uclanim u ekipu ? Trenutno sam u petom mesecu trudnoce( inace druga trudnoca ), i mnogo sam lakse podnela prvu trudnocu i problemcice uz drugarice sa ringeraje pa se nadam da ce mi uz vas i ova trudnoca proci tako lepo i brzo kao i prva user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1311
24.1.2016 19:07:44   
IvanaSK RR
Nimfa, dobro dosla!
Voci, leci to grlo. Ja jos uvek nisam zdrava.
Lisa, nemoj da se plasis oporavka od carskog, sve je to individualno. I, veruj mi, nije toliko strasno. Prvi dan, dok ne ustanes je zeznuto, posle je sve opustenije i opustenije

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1312
24.1.2016 19:16:45   
alex88
Nim dobrodosla user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 1313
24.1.2016 19:34:56   
emicaa
Nimfa dobrodošla user posted image
Lisa moja zaova je prvi porod išla na carski i za nju je stvarno bio carski,nijedan jedini put nije rekla da će boli ili da ne može ustati ili uraditi ovo ili ono.Ja ti želim da i tebi tako bude.
Meni opet pritisak pao pa sam kuvala podravkinu supicu da ga podignem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1314
24.1.2016 19:36:16   
Nimfa
Hvala na toploj dobrodoslici user posted image
Bas mi je drago sto ima dosta trudnica na temi .

Ja se spremam da kupam cerkicu sada , ali mi je nekako bas tesko da pocnem jer sledi vriska i plakanje pri izilazenju iz kade, a meni stomak kao naduto burence , cini mi se kao da ce svakog trena da pukne. Ne znam da li je tako normalno sa cerkicom mi stomak nije bio tako napet, a sad jedva spavam i disem user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1315
24.1.2016 19:40:55   
popkica bebic
Stomaklije moje, dobro vece! Moj sin haos pravi i obuzdavajuci ga, ne stizem da pisem. Voci nadam se da ces brzo ozdraviti! Ivana, kupila si ono sto si zelela, super!user posted image
Nimfa, dobrodosla! Taman da me isteras iz grupe!
Joj, ruke i noge su mi k'o krofne. Nije prvi put, a pritisak mi je ugl.nizak.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1316
24.1.2016 19:42:31   
alex88
Popkice kad opet ides na ctg?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1317
24.1.2016 20:07:19   
marinchica
Nimf dobrodosla!
Borice, nikad ovako...
PItanje-da li neka od vas ima onaj mini masazer na vibracije i da li koristite za ledja? Ima u prodavnici za oko 1000 din. I da je 10 000-samo da me otpusti kicma. jel isla neka na masazu u trudnoci?
Sad mi je jasno ono-"kad dodjes u drugu polovinu trudnoce jedva ces cekati da se porodis"

< Poruku je uredio marinchica -- 24.1.2016 20:08:34 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1318
24.1.2016 20:10:21   
emicaa
Mari išla sam ja na masae,ruku na srce i nisu mi nešto olakšale ali su mi godile .Mene je najviše išijas mučio.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1319
24.1.2016 21:53:47   
popkica bebic
Bas se slabo dopisujemo ovih dana... Alex, na CTG i pregled treba sad u sredu da idem, na Svetog Savu. A mm dolazi, ako Bog da, u petak. Koliko jedva cekam, toliko me je strah da cemo se svadjati kako sam nadrndana. Najgore je kad ni sam ne znas termin porodjaja. Sa V sam znala da je krajem oktobra, iako je dr rekao 5.oktobar, a sa ovom bebom cak ni ja ne znam. Uh! Mrzim preglede... Sta je sa ostalim trudnicama, nema ih...?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1320
24.1.2016 21:56:46   
alex88
Proslo je dosta,ostalo jos malo,brzo ces,mozda beba ceka tatu user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1321
24.1.2016 22:22:15   
emicaa
Djevojke ajd bacite pogled u temu psiha utiče na plodnost,jedna djevojka ima pitanje a ja nemam baš pojma o tome user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1322
25.1.2016 8:28:54   
Nimfa
Dobro jutro user posted image
Evo user posted image skuvana pa koja voli nek izvoli user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1323
25.1.2016 8:32:11   
pipi_coco
Dobro jutro, ima li koga za user posted image

Ja sam opet rano ustala, probudim se jer moram do wc-a i onda nema šanse da više zaspem, beba se razigra u stomaku i to je kraj spavanju user posted image

Nimfa dobro došla.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1324
25.1.2016 9:31:41   
mega
Ja sam tu,dobro jutro.
Nisam se morala ustajati nocas,spavala sam od 11 do pola 7 i bas se naspavala.
Evo beba se razigrala u stomaku,kao da igra kolo,ali me i jako stiska dole,kao da bi napolje.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Moreeeee:)))
sandrina

Drage moje,koje vas je mesto odusevilo u Grckoj i zanimaju me vasi utisci ako je koja bila u Sartiju ili Neos Marmarisu kako je i koje plaze se ne trebaju propustiti?

Kasandra (20%)

Sitonija (17%)

Tasos (29%)

Lefkada (9%)

ili nesto drugo? (25%)

Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here