Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 11:33:25
|
|
|
|
mega
|
Cao,stomacici.Ja sam komirana,pravimo cerkici rodjendan pre,pa sam juce,danas i sutra u haosu.A sinoc ne znam sta me pre bolelo,najpre su me ledja otkidala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 11:33:47
|
|
|
|
vocicana
|
Sada cemo resiti tu situaciju sa grlom, bas me nervira. Da. Tuzna se javila. Desilo se neki problem od double testa, navodno morala je do geneticara, koji joj je samo rekao da uradi triple, pa da se javi. Bas se nasekirala, ja sam I sa njom u kontaktu, pa cu vam javiti ako bude novosti.
< Poruku je uredio vocicana -- 24.1.2016 11:34:39 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 12:24:46
|
|
|
|
isidora88
|
Evo me, sinoc sam zapsala oko 11 i ustala sam pre sat vremena, bensedin me komirao. Pijem vise lekova nego ceo staracki dom zajedno Sto kaze voci, puna mi je glava oko porodjaja, gledam da me porode vise pa.se mlatim sa trazenjem veza i vezica da resimo to. Sutra i do banke moram , idem i krv da vadim za zuticu i jos neke nalaze... Pritisam me zeza, glava me ubija i juce i danas. Emice brz oporavak, ja sam u ovoj trudnoci bila bolesna koliko nisam za proteklih 10 godina. Svaki virus me je napadao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 14:12:11
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Isi ja te razumem, a mi idemo na planinu u sredu, kako cu nemam pojma. Deckic sutira, razdragano od jutros, jedina prava radost. Sada cu napraviti one bombone sa djumbirom, domaca radinost, pa nesto slano, a za rucak niti ideju imam niti se mm izjasnjava. Kako ste ostale okrugliceeeee???Bas nam je tema nesto uspavana. Buba se javila imate poz i od nje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 14:27:46
|
|
|
|
marinchica
|
Zdravo drage moje. ja vas citam ali mi je kicma u takvom problemu da ne mogu do kupatila da odem. Kao da imam noz u trticnom delu zaboden, i i dalje duz plecke, tu izmedju kicme i plecke jak grc. Spavala sam sa 10 jastuka, svuda redom podmetnutih...kao naspvala sam se. Ustala-do kupatila da idem-ahaaa-djavola. Jedva sam otisla. Ne znam sta cu sa sobom. sad cu magnezijum da probam. Raspadam se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 17:00:37
|
|
|
|
vocicana
|
Ja samo mudrujem i cutim, bas sam umorna od toga da se samo zalim, a bas sam nikakva. Napravila sam brdo integralnih slanih kiflica, sada sam zamesila za slatke sa cokoladom, a ko ce ih razviti pojma nemam.Moja kicma moja nije. Plus kasalj od kog svaki put pisnem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 17:05:21
|
|
|
|
alex88
|
Nadam se da ce te proci i da ces uzivati sa sm na odmoru.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 17:46:42
|
|
|
|
isidora88
|
Voci sta je tebe uhvatilo grlo? Pij cajeve, ako mozes popij serbet. Ja idem da slazem vesni komodicu, sve sam opeglala napokon, stigla mi danas nova masina za ves pa idem da operem i posteljinu za krevetac i spremna sam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 18:41:40
|
|
|
|
borica
|
Zdravo trudnicice, nikako da vam se javim. Voci da sto pre prodje kasalj i uzivas sa sm na odmoru. Meni je pomogao sirup koji sam sama spremala sa lovorom i limunom. Isi , sad si spremna.Marince, pa sto te tako ukocilo? Mene uhgvatilo samo bih spavala, jutros sam se razvlacila do 10h, malopre opet spavala od pola4 do 5 .Malecki samo luduje u stomaku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 18:58:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam kupila cuclu-lazu Nukovu Hello Kity i kutiju za cuclu Hello Kitty i lancic za cuclu Hello Kitty :)))
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 18:58:49
|
|
|
|
Nimfa
|
Cao trudnice Ja bih da se uclanim u ekipu ? Trenutno sam u petom mesecu trudnoce( inace druga trudnoca ), i mnogo sam lakse podnela prvu trudnocu i problemcice uz drugarice sa ringeraje pa se nadam da ce mi uz vas i ova trudnoca proci tako lepo i brzo kao i prva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 19:07:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nimfa, dobro dosla! Voci, leci to grlo. Ja jos uvek nisam zdrava. Lisa, nemoj da se plasis oporavka od carskog, sve je to individualno. I, veruj mi, nije toliko strasno. Prvi dan, dok ne ustanes je zeznuto, posle je sve opustenije i opustenije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 19:16:45
|
|
|
|
alex88
|
Nim dobrodosla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 19:34:56
|
|
|
|
emicaa
|
Nimfa dobrodošla Lisa moja zaova je prvi porod išla na carski i za nju je stvarno bio carski,nijedan jedini put nije rekla da će boli ili da ne može ustati ili uraditi ovo ili ono.Ja ti želim da i tebi tako bude. Meni opet pritisak pao pa sam kuvala podravkinu supicu da ga podignem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 19:36:16
|
|
|
|
Nimfa
|
Hvala na toploj dobrodoslici Bas mi je drago sto ima dosta trudnica na temi . Ja se spremam da kupam cerkicu sada , ali mi je nekako bas tesko da pocnem jer sledi vriska i plakanje pri izilazenju iz kade, a meni stomak kao naduto burence , cini mi se kao da ce svakog trena da pukne. Ne znam da li je tako normalno sa cerkicom mi stomak nije bio tako napet, a sad jedva spavam i disem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 19:40:55
|
|
|
|
popkica bebic
|
Stomaklije moje, dobro vece! Moj sin haos pravi i obuzdavajuci ga, ne stizem da pisem. Voci nadam se da ces brzo ozdraviti! Ivana, kupila si ono sto si zelela, super! Nimfa, dobrodosla! Taman da me isteras iz grupe! Joj, ruke i noge su mi k'o krofne. Nije prvi put, a pritisak mi je ugl.nizak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 19:42:31
|
|
|
|
alex88
|
Popkice kad opet ides na ctg?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 20:07:19
|
|
|
|
marinchica
|
Nimf dobrodosla! Borice, nikad ovako... PItanje-da li neka od vas ima onaj mini masazer na vibracije i da li koristite za ledja? Ima u prodavnici za oko 1000 din. I da je 10 000-samo da me otpusti kicma. jel isla neka na masazu u trudnoci? Sad mi je jasno ono-"kad dodjes u drugu polovinu trudnoce jedva ces cekati da se porodis"
< Poruku je uredio marinchica -- 24.1.2016 20:08:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 20:10:21
|
|
|
|
emicaa
|
Mari išla sam ja na masae,ruku na srce i nisu mi nešto olakšale ali su mi godile .Mene je najviše išijas mučio.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 21:53:47
|
|
|
|
popkica bebic
|
Bas se slabo dopisujemo ovih dana... Alex, na CTG i pregled treba sad u sredu da idem, na Svetog Savu. A mm dolazi, ako Bog da, u petak. Koliko jedva cekam, toliko me je strah da cemo se svadjati kako sam nadrndana. Najgore je kad ni sam ne znas termin porodjaja. Sa V sam znala da je krajem oktobra, iako je dr rekao 5.oktobar, a sa ovom bebom cak ni ja ne znam. Uh! Mrzim preglede... Sta je sa ostalim trudnicama, nema ih...?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 21:56:46
|
|
|
|
alex88
|
Proslo je dosta,ostalo jos malo,brzo ces,mozda beba ceka tatu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 24.1.2016 22:22:15
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke ajd bacite pogled u temu psiha utiče na plodnost,jedna djevojka ima pitanje a ja nemam baš pojma o tome
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 25.1.2016 8:28:54
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro jutro Evo skuvana pa koja voli nek izvoli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 25.1.2016 8:32:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro, ima li koga za Ja sam opet rano ustala, probudim se jer moram do wc-a i onda nema šanse da više zaspem, beba se razigra u stomaku i to je kraj spavanju Nimfa dobro došla.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 25.1.2016 9:31:41
|
|
|
|
mega
|
Ja sam tu,dobro jutro. Nisam se morala ustajati nocas,spavala sam od 11 do pola 7 i bas se naspavala. Evo beba se razigrala u stomaku,kao da igra kolo,ali me i jako stiska dole,kao da bi napolje.
|
|
|
Anketa
Moreeeee:)))sandrinaDrage moje,koje vas je mesto odusevilo u Grckoj i zanimaju me vasi utisci ako je koja bila u Sartiju ili Neos Marmarisu kako je i koje plaze se ne trebaju propustiti?Kasandra (
20%)
Sitonija (
17%)
Tasos (
29%)
Lefkada (
9%)
ili nesto drugo? (
25%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!