Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:12:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, bubi, bas ti je dan... Ja vec razmišljam kako muza lupam nečim :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:32:56
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jao nasmejah se do suza, haos Meni stvarno počinje jako da udara ova trudnoća u glavu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:54:55
|
|
|
|
marinchica
|
Gde si bre Jole Hvala na savetima, imam jos fore da razmislim, zasad uzimam samo ono sto mora. Milion puta tako idem vidim, zapamtim, posle odem-nema. Zato kad naleti covekk, ma uzimaj, bas smo divan krevetac uzeli, srce mi puno. Au Buba al si ti imala lude snove
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:57:03
|
|
|
|
vocicana
|
Buba je opicena nacisto. Ja samo mogu da ga sutnem, ipak je krevet predmet nehladno oruzje kojim mozes izazvati samo musterije u javnoj kuci, pa da se napravis luda I kazes, jao dragi, a taman smo bili spremni za akciju kad ono ti!
< Poruku je uredio vocicana -- 10.1.2016 13:59:58 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 14:01:53
|
|
|
|
Jole84
|
Marincice ne znam da li si videla bas sam ti na temi pisala da i mi imamo takav, M ga obozava zato cu morati drugi za novu bebu I ja cu sutra da idem da vidim neku komodicu u Aksi, Milin ormaric je kecat, nemam mesta nigde. Taman i presvlakaonicu stavim na komodu i suuuper. Voci neka si se castila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 14:03:25
|
|
|
|
Jole84
|
Da izvinete, nije ormaric kecat nego je krcat
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 14:56:19
|
|
|
|
marinchica
|
Sad videh Jole. Danas sam nesto u nekom raspremanju, Spavaca mi je puna knjiga, Moram nekako da sve to organizujem, dok jos nisam postala oklopno borbeno vozilo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 14:59:31
|
|
|
|
alex88
|
Razumele smo Jole,i ovaj moj tel pise kako on hoce :) .marince kreni ti dok mozes
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 15:10:14
|
|
|
|
vocicana
|
Jao pored nespavanja, nista vise ne mogu, sada mi je jos kupatilo ostalo, a kako cu prebrisati plocice ne znam. Ne spavam, niti pokusavam, a dusa mi spava. Marinchice, samo gruvaj, ja cu pojesti dva sendvica I odoh u kupatilo da ovo za cas rascistim, pa idem da prilegnem malo. Bas sam katastrofa. Da li cu nocas spavati bar malo, ima li ovde neke prorocice?
< Poruku je uredio vocicana -- 10.1.2016 15:13:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 15:15:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja sam se bacila na oslikavanje sobe čekam da mi mm donese njegovu malo veću četkicu, pa da nastavljam Devojke još danas spavaju kod svekrve pa sam rešila da ih iznenadim, a jako mi nedostaju, ja bih da danas idu kući moram da završim do sutra. Posle ću im promeniti čistu posteljinu i usisati i obrisati podove, mislim da će biti oduševljene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 15:30:22
|
|
|
|
alex88
|
Prijatno Voci,ja malo dreknula,moj ti je savet spavaj kad god ti se spava,nebitno dal je jutro,vece,podne,pocela sam tako kad vec nemogu nocu,kad stigne beba nema nam spavanja kad mi hocemo.Bubi za zidove Bas sam gladna a nesmem da se najedem,sinoc mi bilo bas lose i povracala sam, i ceo dan mi je pomalo muka
< Poruku je uredio alex88 -- 10.1.2016 15:32:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 16:12:36
|
|
|
|
Dani.kv
|
Alex kako si? Kako beba? Sta kaze Dr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 16:44:36
|
|
|
|
alex88
|
Za sad smo ok,nadam se da ce tako ostati do kraja.Hvala sto pitas .Posle 15 febr. skidamo serklaz Imas pitanje u temi serklaz,kad budes imala vremena odgovori
< Poruku je uredio alex88 -- 10.1.2016 16:58:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 17:30:56
|
|
|
|
popkica bebic
|
Ja sam bila u Tempu sa sestrom i kupila bebi jednu malu plasticnu flasicu. Imam kod kuce 2 staklene, Vaso nijednu nije koristio, cuclu takodje, on je samo znao za sisu. To je u isto vreme i extra stvar i mac sa dve ostrice. Dojila sam ga 16 meseci. Alex, draga, ja Stodica ne volim ni da sretnem i molim se Bogu da mu ne padnem saka. Ne znam da li je strucnjak, ali ja imam 2 vrlo neprijatna i ruzna iskustva sa njim. On na porodjaju vredja zene, iskusila sam to. Nije teme, pisacu ti negde drugde da ne mracim. Za mene su babice glavne, pa ako bude neka dobra ekipa brze i bolje odrade svoj posao i ja se nadam da ce dobro biti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 17:43:31
|
|
|
|
vocicana
|
Popkice zaboravila sam da ti posaljem ti si tu jos malo znaci, blago tebi. Koliko sam za' ladjena od nespavanja jutros, tek sam sada shvatila da ti nisam nista napisala povodom kontrole. Bubo, bravo za inspiraciju, ja sam dreKnula sat vremena, vec je druga prica, da znas da cu te pokusati Alex, za sve. Bas m i je zao sto ti je lose bilo sinoc I danas, ali neka, jos malooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 17:51:22
|
|
|
|
alex88
|
Bas mi je zao sto imas lose iskustvo s njim,meni je da kazem ok,radio mi je histeroskopiju,a mojoj sestri vodio obe trudnoce,sa prvim je porodio,sa drugim obavila to sama ,ali svi imamo razlicita iskusta,a u pravu si sto se tice babica,one obave najveci deo posla.Bice sve u redu Voci
< Poruku je uredio alex88 -- 10.1.2016 17:53:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 18:02:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja ću da poludim od mojih zuba sad sam sela da jedem i polomio mi se zub ponovo, ostao samo koren Ne znam više šta da radim, pod hitno moram da uzmem suve smokve da grickam i vidamin D3 kao što mi je draga Voci preporučila, ali bojim se da će mi trebati još nešto Svaki dan mi se neki zub polomi, ali ovo je bilo strašno! Ode mi pola zuba za čas!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 18:09:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mozes i Fluorogal, to sam pila u prosloj trudnoći, sad sve zaboravim da kupim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 18:30:04
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
žene evo i mene voći ja se slažem sa alex traba spavati što se više može i kod god se može jer ne treba u porođaj ući kao zombi, sigurna am u to, ali tek dva dana to primenjujem ja večeras počinjem da perem samo čekam jeftinu stuju, imače sam i ja sve nakupovala što sa planirala popki kako si mi ti, ti si se mnoooogo isforsirala ovu trudnoću, trbalo je davnih dana bolovanje da otvoriš, ja sam otvorila prvi dan (doduše imala sam debelih razloga) ali mislim da je psiha u trudnoći na bolovanju jako pošteđena, a to što bi se ubila 8 meseci za dž, da neće neko da mi kaže hvala sad probaj da se ove 3 nedelje što više odmoriš, pa idemo zajedno u nove teme marinchice navali na pripreme nemoj čekati zadnji dan kad će ti sve biti mnoho teže kao meni sada za sve odoh dA čitam o sterilizaciji flašica i da perem sudove pa se čujemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 18:42:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta si kupila, Lisa? :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 19:10:18
|
|
|
|
marinchica
|
Ovo je sou! Muz kako se sagao da obuce pantalone, isteze neku tetivu na ledjima, eno ga ide kao znak pitanja. Ja kad sam se javila vama da sredjujem kucu, evo sad sam stala, legla na 15 min...da ustanem....cvrc. Trtica rastura. Sad smo oboje kao dva zombija, drzimo se za kicmu jednom rukom, ja drugom za stomak i smejemo se... A od sutra sam tek sesti mesec. Vec vidim sebe u osmom, umesto sadasnjih 70 kg (+10 od pocetka trudnoce), ja kao bula sedim na krevetu....nagurala na stotku, oko mene milk sejkovi, cokoladice, hamburgeri. A mm stize s kvantasa i istovarsa voce na gajbe Izgleda da me nadrogirao Domestos
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 19:33:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Trudnicice moje drage Alex , Popkice, molite Boga da vam padne babica Violeta na porodjaju, meni je prijatelj sada i na fb,i sve ce biti divnoooo, ja bolju, mladju, babicu, nisam upoznala, divna zena, tako prijatna, meni je kvasila lice na porodjaju, nudila vodu, drzala za ruku uz svaku kontrakciju, zaista mi je bila divna podrska na porodjaju! Sve zene koje su bile sa mnom u pripremnoj sobi su se molile Bogu d aih ona poradja, ali ja padoh jedina tu noc njoj u njenoj smeni, i zaista sve pohvale za zenu, dr Tanaskovica, i babicu Sanju!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 21:04:36
|
|
|
|
isidora88
|
da se upisem kupila sam danas posteljinu za bracni krevet, bas sam srecna mm i ja smo sredili ceo stan, sklopili krevetac, namestili komodu i spremili za bebicu kutak, posteljinu i kolica jos nisam raspakivala, to cu koji dan pred porodjaj. za koji dan krecem i sa pranjem stvarcica i peglanjem ovih opranih isijas me ubija, hodam kao baba od 100 godina, sve santam, okretanje, ustajanje su mi uzasno bolni, nemam pojma kako cu na porodjaj ovakva bubo jesi bila kod zubara? ja treba opet da idem ovih dana, vec 2 termina sam propustila, mm mi uzeo neplanski auto, drugi put bio sneg pa njsam htela sama da vozim, a mm radio, valjda cu uspeti da odem jos 2 puta i da zavrsim ova 2 zuba sto su mi ostala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 21:10:18
|
|
|
|
vocicana
|
Isi, marinchice, mi smo sa tim ledjima carevi svi I muski deo I mi zene. Odvalila sam samo sat vremena posle podne, ali mi je znacilo kao da sam spavala dva sata. Lisa, sve cu slusati sto govorite, znacilo mi je mnogo, a nisam mogla vise na oci da gledam spavala sam kao bebica! Bravo za kupovine, a sada mamice, polako da se pere, legla I sve da mirise na bebu!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 21:13:40
|
|
|
|
vocicana
|
Pite...picete...baklave...lisnata testa...strudlicu....UM
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?