Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 9.1.2016 20:19:35
|
|
|
|
vocicana
|
Mislim da da, ali jos nije usvojen predlog, zato sto im preti bela kuga, pa osmisljavaju kako da to preduprede. A mislim da bi to islo kao dodatak na platu. Isprati to lepo obavezno, znam mnoge koje bi I trece ako to prodje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 9.1.2016 20:21:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, to su samo price pred izbore. Uostalom, ko garantuje da sledeca vlast nece ukinuti taj zakon?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 9.1.2016 20:26:32
|
|
|
|
vocicana
|
I to sto kazes, ali treba uzeti ako postoji takva mogucnost , sve od njih, svaku stvar ispratiti, sve. U pravu si Ivancice. Nego mm ce biti mnogo umoran, a ja sutra saljem izvestaj na sexy temu, stvarno sto je red, red je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 9.1.2016 20:28:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja, nazalost, uopšte nemam poverenja u vlast, tako da mi je sve to neka sarena laza prica. Voci, skidaj se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 9.1.2016 20:33:14
|
|
|
|
vocicana
|
Krecem u pripreme za opustanje, pa se javljam . Veliki za moje , hajde hajde, mogle biste malo....khm, khm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 9:27:07
|
|
|
|
vocicana
|
Od tri spavanja nema! Ovo je strasno, oka sklopila nisam, sva treperim koliko mi fali san. Uh majko moja, a zasto mora da se ne spava u trudnoci, zasto!?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 10:26:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bas mi je zao.. Ljubim te
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 10:32:50
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Voci, draga, ako ti je za utehu, ni ja ne spavam adekvatno i dovoljno. Bilo je faza, od 8.m. kada nisam spavala od ponoci do 5h, a u 6h ustajala za posao. Nisam bila ni za sta i ni za koga. Sve mi je smetalo, a telo i glava su mi bili pod nekakvom tenzijom. Drhtala sam k'o prut od neispavanosti. Sad ustajem i po 5-7 puta da piskim i naravno i to je prekid sna. Kao telo se priprema za nespavanje kad dodje beba. E, ali samo telo majke... A otac? Njemu se moze da spava i da ucestvuje samo u vikanju i komandovanju, a sve vazno obavlja majka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 10:57:19
|
|
|
|
mega
|
Mene evo vec 2.dan boli glava,vreme uzas,nije za setnju,a mislim da me boli zbog ove nagle promene vremena,popila sam juce samo 1 Paracetamol,al me nije pustila.Sva sam nikakva.Inace po noci spavam,ali kad se premestam s jedne na drugu stranu,osetim da me zaboli glava.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 11:41:05
|
|
|
|
alex88
|
Pridruzujem se klubu loseg spavanja,dobro je pa odspavam makar ujutru i to mi znaci.Popkice koja si nedelja?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 11:46:38
|
|
|
|
Jole84
|
Jutro zenske..mada je vec dan al ja sam jos poooospana O da Voci, spremas se na nespavanje I vrlo brzo se naviknes, dovoljno ti je dva sata indijanskog sna i ko nova si. Ja sad kad spojim tri sata, puna mi kapa, bas budem "odmorna" Madre lepo se provedi danas! Sibni neku slicicu Mega probaj da cevcis sto vise limunade, cula sam da neko stavi i limun u kafu, da pomaze oko glavobolje. Lisa izgubila si iz vida da sam i ja blizu, jer se nisam prijavila na spisak nezgodno mi s telefona, a sve kao ima vremena al neeeema Marincice opustosila si Aksu i ja se slazem sa Ivanom sto se tice grejaca i sterilizatora. Ostavi slobodno nesto i da ti kupi neko Grejac je po meni apsolutno nepotreban, ali je termos sa dve flajke zakon. Stavis toplu vodu, poneses ad mleko i napravis za minut gde god da si. Ja sam ga koristila i nocu, pre spavanja spremim toplu vodu, a ne nocu da grejem dok bebi urla. To ti naravno treba ako ne siskate. Sterilizator takodje, ako siskate onda nemas flasica za sterilisanje u toj meri, pa najbolje da vidis kako ce da vam ide. Ja sam ga kupila, tj dobila naknadno, kad smo videli da ne ide siskanje, pa sam imala gomilu flasica i cuclica. Sterilisala sam do godinu dana. A sada ne bih toliko
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 11:47:47
|
|
|
|
marinchica
|
Ja toliko nisam spavala, da sam se zadnje dve noci onesvescivala. Odoh na 300-350 gr bureka, i leden jogurt, kriziram. Dodzem posle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:10:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam dojila dok je bilo mleka, oko dva meseca, ali skoro svo vreme je dobijao dohranu posle sisanja i nije mi bio problem da jednom dnevno iskuvam flasice. I nisam do godinu dana iskuvavala, moje mišljenje je da decu ne treba držati pod staklenim zvonom. Pricajte vi sta hocete, al meni tri sata sna nije dovoljno :) I da, i ja sam ternos koristila nocu, jos bi mi samo falilo onako sanjivoj da grejem, prokuvavam vodu. Ja sam i preko dana smotana.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 10.1.2016 12:12:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:27:12
|
|
|
|
vocicana
|
Ooo ljubim vas sve. Bas sam porazena cinjenicom da sam toliko odmorna?! Samo u tri kao da me moje dete budi, oci otvorene kao sarme, do jutra sam se mucila, pokusavala, ali corak! Ma ni sanak.... Ali Popkice, kazu da jeste pripremaju za nespavanje koje dolazi, ali mislim da cu funkcionisati malo bolje bez tereta ispred sebe. Lisa ja sam kupovinu zavrsila, ostavljam ostale sitnice bakama dekama, tetkama , bas sam grogi. Mega, kada sa pola nacedjenog limuna, zakon za glavu, gledajte koja temperatura napolju, van pameti! Ja sam odvalila pola nacedjenog limuna u casu kisele vode I prilicno me je pridigao. Pocas_tila sam se torbom, crne boje za svaki dan I svaku priliku, a I jednim lepim parfemom, da se jos malo prosvercujem, koliko je moguce. Uh....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:29:32
|
|
|
|
Jole84
|
Ivana u pravu si da ne treba mnogo dugo da se sterilise. Ok na pocetku, prvih par meseci, pa onda sve redje. Ja sam od onih ludih steril-majki, i M mi je sada jako osetljiva to ne znaci da sam se opametila, sto je najgore od svega Mislila sam na tri sata vezanog sna, a ne ukupnog Kako si ti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:36:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, svaka ti cast, kako god, tri sata sna je nista :) Smatram da sto vise vodimo racuna, cistimo, peremo, sterilisemo... Deca su sve osetljivija, a pre ili kasnije treba da dodju u sredinu koja nije toliko cista( vrtic, skola, park, tudja kuca) i onda ce, naravno odmah krenuti slinavi nosevi i ostalo. Mi imamo kuče, tako da svejedno nije nam sterilno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:36:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ne treba im sterilisati bas preterano, ali I ja sam manijak, videcemo koliko cu uspevati da na sve obratim paznju. Kako bi sada spavala. . .rekla minje prijateljicu da je meseceva mena..puni se mlad mesec, ja I inace ne spavam kada je pun.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:43:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mogu i ja da se prijavim kao neispavana, mada osećam se odmorno, samo oči kao da nisu moje, ko pufne. Celu noć sam se vrtela, imam osećaj da sam svo vreme bila budna i na nekih pola sata spavala. Svako okretanje u krevetu sam bila budna. Onda pre ustajanja sam imala neke lude snove, prvo sam sanjala da dojim bebu, bila je čupava sa crnom gustom kosicom, ali nisam provalila da li je dečak ili devojčica, bila je neutralna posle sa msanjala gluposti, da sam se prijavila za posao u javnoj kući i odbila sve mušterije jer će se mm naljutiti Pa sam išla kući sa starijom ćerkom a mlađu zaboravila negde i niko nije znao gde je.... Užas!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:46:05
|
|
|
|
vocicana
|
Koja si ti carica! Javna kuca , obozavam te Bubo, znas sta!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:47:03
|
|
|
|
alex88
|
Nasmeja me sa javnom kucom i u snu verna svom muzu A sto se tice snova o polu bebe,ja sam pre par meseci sanjala da se rodila Milena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:56:46
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jaoj, izvini Bubice, ali me slatko me nasmeja svojim snom. :D Alex, po UZ sam 36+3, a po ciklusu danas punih 37. Nadam se da cu do kraja januara jer Dragce ide na odmor posle. Voci, tacno je da se telo sprema za bebu, ali mogli bi i ocevi da osete malo nesanice, a ne samo mi, sve mi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 12:56:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Odbila sve mušterije, hahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:00:29
|
|
|
|
alex88
|
Kad kreces na ctg i po upute?nadam se da hoces dok ne ode na odmor,a mozes s njim da se dogovoris da ako on ne bude tu da te porodi Stodic,oni bas saradjuju i izlaze jedan drugom u susret,i on je bas ok dr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:02:50
|
|
|
|
Jole84
|
Bre Bubice bas si blesava, pa mogla si bar malo da se omrsis
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 10.1.2016 13:03:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
Sad je i meni smešno vidite kakve ja imam muke noćima kukuuu meni samnom a uopšte nemam ideje odakle to meni u glavi. Od sada ću vam pričati svaki san, pa da se nasmejemo malo Popkice, mogu i muževi da oset_e ne spavanje ,samo ih treba svaki put probuditi kad se i mi probudimo i eto rešenja kao slučajno ga šutneš ili nečim jako lupiš EDIT: Nisam mislila da muža nečim lupiš jako nego da napraviš buku sa nečime jao
< Poruku je uredio BubaBubica -- 10.1.2016 13:11:49 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?